עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Comp Seron,

שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aviran_n,

לבן דוד שלי יש מחשב כף יד של אסוס עם GPS. בארץ הGPS עובד פיקס אבל הוא עוזב לאוסטרליה ביום רביעי והוא רוצה להכניס מפות של אוסטרליה לGPS של המחשב, אפשרי? הבנו שזה כניראה אפשרי אבל לא הצלחנו למצוא מפות או תוכנה עם מפות... אשמח לקבל פה המלצות לתוכנות חינמיות או לא שיכללו את המפות של אוסטרליה או רק כיוון היכן אוכל לחפש... הנושא ממש דחוף כי הוא טס בעוד ימים ספורים אז נשמח לקבל תשובות בהקדם. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by ziv951,

לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות את גלאקסי s21 והבנתי שבחודש הקרוב עומד לצאת ה-s22. האם בעת השקת פלאפון חדש יש ירידה מיידית במחירי הדגמים הקודמים והאם זאת ירידה משמעות? או במילים אחרות, יש טעם לחכות כמה שבועות עם הקנייה?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  6. ברשותי אייפד 2 שרכשתי משומש מאדם מבוגר. אמא שלי החליטה שהיא גם רוצה אייפד כדי לקרוא ספרי בישול ומגזנים אז לקחתי אותה לאיידיגיטל ורכשנו את האייפד החדש. אחרי שעות של התעסקות עם המכשיר, גלישה באינטרנט, קריאת טקסט ועוד הגעתי למסקנה המסך לא resolutionary ולא נעליים. כל המבקרים "המקצועיים" ברשת (בעיקר ב-YouTube) שעושים זום X1000 כדי להמחיש את צפיפות הפיקסלים המדהימה של Retina ניפחו את השיפור בחוויה. נכון, המסך החדש יותר טוב. ההבדל בא לידי ביטוי בעיקר בטקסט. השיפור מורגש בעיקר בטקסט קטן. במקרה הזה ההבדל באיכות משמעותי מאוד. אם אתם משתמשים באייפד בעיקר לקריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בקבצי PDF אולי המכשיר ישתלם לכם. אבל לא הכל מושלם בעולם Retina. למסך החדש יש גוון ורוד/צהוב (תלוי …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לנובו הולכת על כל הקופה עם דגם ה-Z5 Pro GT החדש שלה לכתבה

9. http://www.theverge.com/2014/10/16/6990525/the-sim-card-is-about-to-die מסתבר שבאייפד החדש יש סים שאפשר בלי להחליף אותו לשנות את המפעילה שאתה משתמש במכשיר. בשילוב דילים של בלי חוזה, מדובר על עתיד אוטופי שפשוט אפשר לשנות מתי שרוצים את המנוי הסלולארי לפי המבצע הכי זול. חבל כמובן שלא נראה לי שזה יהיה בעתיד הקרוב פה (כרגע רק בארה"ב / אנגליה, ואולי רק ל DATA ONLY). זה לא טכנולוגיה חדשה, אבל זה כן פעם ראשונה שרואים את זה במוצר פופלארי מובנה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי. האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נתקלתי באתר הזה http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=2406&id2=2298 ומשום מה כתוב שם שהמעבד הגראפי של הIPHONE 4 הוא PowerVR SGX540 כמו של הSGS , אבל לIPHONE 4 לא אמור להיות PowerVR SGX535 ?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by Dan7hearz,

שלום, יש לי GPS מדגם GARMIN NUVI 205 הורדתי מפה של ישראל אבל זה לא כותב לי את השמות של הרחובות איך לתקן את זה ? עם יש למישהו מפה מעודכנת השמח ללינק תודה, דן

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by avi333,

אני לא מצליח להתקין את התוכנה וניסיתי המון אפשרויות באמת למישהו יש הצעה??

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 ! יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?

15. Started by gorbas,

שלום רב האם אפשר לשאול בפורום הזה על שאלות על רדיו-דיסקים( ביתיים או במכונית)? לא מצאתי כאן פורום אחר שנראה לי מתאים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by eido300,

איך יוצרים רום לטאבלט? אם אפשר "לערוך" רום זה גם טוב, אני רוצה לערוך טאבלט שיתאים למטרה מסוימת ולכן צריך שיהיו בו רק אפליקציות מסוימות, כף שגם אם יפרמטו אותו שוב יהיו רק האפליקציות הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by id3232,

ערב טוב! קניתי מכישר נוט 2 לפני יותר מחודש מרוצה מאוד מהמכשיר ממליץ לכולם! כרגע אני מחפש קייס בסגנון OTTERBOX להגן על המכשיר. איזה אתם ממליצים ומאיפה לקנות בהכי זול? האם לדעתכם האוטרבוקס דיפנדר יהפוך אותו לגדול מידי שלא יאפשר שימוש נורמלי? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by integral,

חבר שלי צריך אחד. האם זה בפלאפונים מספיק טוב? אם כן אז איזה פלאפון? האם זה שבא עם הפאלמים למיניהם עדיף? אם כן אז איזה פאלם מומלץ? או שבכלל מומלץ IPAQ? ואיזו תוכנת GPS עדיפה?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by doron g3,

לאחרונה נאבד לי ( :'() הנגן הישן, והדי עלוב שלי. אז לאור האירוע, חשבתי להשתדרג. אני עדיין לא סגור על גודל, אבל נוטה לכיוון 2GB, בטווח מחירים של 600-800 ש"ח (מוזיקה בלבד), כאשר אם הוא נושק ל-800 ש"ח הוא צריך להיות ממש טוב. אם אין משהו טוב בטוח המחירים הזה (אני מודע לכך שהכל יחסי, אני מתכוון לאיכות שמצדיקה את המחיר, ממשק נוח, וזמן סוללה סביר), אז אסתפק ב-1GB עד 600 ש"ח, ואז כבר אעדיף להשקיע במוצר איכותי. ניסיתי לבדוק קצת בעצמי, ראיתי קצת Mpio, ו-Iaudio, אבל על שניהם אני לא ממש בטוח, ורציתי לדעת אם יש אופציות טובות יותר. אם יש לכם רעינות, אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by ofirr,

נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Gil28,

ברצוני לרכוש את הנוקיה n82 מחו"ל (חצי מחיר מהארץ!!) ואני רוצה לדעת איך אני מוסיף לו עברית.. עם המחסור באותיות על המקשים אני אסתדר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Kukishin,

זה גורם לי לחשוש לקנות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by KFL,

חברה יש לי בעיה קניתי n85 ובאתי להתקין כמה משחקים אבל זה לא נותן לי זה כותב "לא ניתן להתקין" מישו יודע איזה תוכנה אני יוכל לשים בפלאפון כדי שכל המשחקים יעבדו! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by לאנד,

שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by neogod,

על איזה משחקים אתם ממליצים למכשירים סלולריים(מכשירים של סוני בעיקר) ?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.