גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
ה-Snapdragon 855 כבר כאן, עם סט טכנולוגיות מתקדמות שהופכות אותו לאחד מהמוצרים הכי שאפתניים בהיסטוריה של קוואלקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר ה-Galaxy A8s הוכרז רשמית עם חור בקוטר 6.7 מילימטרים עבור מצלמת הסלפי - ובינתיים ללא תג מחיר רשמי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
- 2 followers
-
-
לנובו הולכת על כל הקופה עם דגם ה-Z5 Pro GT החדש שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית המוכרת בעיקר תודות לטלוויזיות שלה מאמינה כי תצליח לאתגר גם את עולם המכשירים החכמים עם ה-U30 החדש שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המכשיר הזוועה שלי מדגם סמסונג A5 מגמגם ולא מספק את צרכיי, מעוניין לקנות מכשיר שיספק אותי לתקופה ארוכה ואלו הלבטים: מחפש מכשיר חזק מאוד, אני מכור לטלפון, מוציא למכשירים את המיץ, פורומים, פייס, צילום, מוזיקה, משחקים וכו, חשוב שהסוללה תהיה חזקה ותחזיק כמה שיותר, חשוב לי מסך גדול, מצלמה כמה שיותר איכותית גם בסלפי, עט מגע לא הכי קריטי למרות שיעזור לי בעבודה בלי להוריד כפפות מהידיים, ספיקר חזק חייב ורמקול חזק באוזנייה גם חשוב שיהיה, עמידות לא כזה קריטי כי יש אחריות דרך העבודה. 1. במקום העבודה יכול לקחת סמסונג 8 פלוס ב1673 שקלים כולל אחריות במידה ויש שבר, גניבה או כל דבר אחר. העניין הוא שקראתי ביקורות לא הכי טובות עליו מבחינת …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה ימים לפני הסמארטפונים החדשים - אנחנו מקבלים מהיצרנית הקוריאנית הכרזה רשמית של טאבלטים לשנת 2019 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
מערך הצילום המחומש (או משושה, אם תרצו) הראשון בעולם הסמארטפונים מבטיח לספק איכות שאינה מהעולם הזה - ואולי גם בסיס טכנולוגי שבקרוב יהיה הבסיס לכל המכשירים המובילים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפש טלפון אנדרואיד זול וסביר לאישה מבוגרת. היא משתמשת בו פחות או יותר לשיחות, ווטסאפ ואולי טיפה מצלמת (איכות מצלמה לא מאוד משנה לה) כרגע יש לה סמארטפון ישן, היא מצליחה סה״כ להסתדר איתו, אבל כבר הגיע זמנו. היא צריכה רק מכשיר שיהיה יציב, אמין וזריז כמה שאפשר לצפות ממכשיר זול. מחפש את ההשקעה הכי מינימלית בשביל שיהיה לה מכשיר סביר לצרכים שלה. אשמח לשמוע את דעתכם אילו מכשירים מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את המכשיר בערך מאז שיצא והרבה זמן לא השתמשתי בו, חשבתי להתחיל להשתמש בו שוב אבל הוא די מיושן. עשיתי רוט והתקנתי TRWP אבל אני לא מצליח לצרוב את הרום שאני רוצה, הוא נותן לי שגיאה בטקסט אדום ומחזיר אותי למערכת הקיימת https://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development/9-0-resurrection-remix-v7-0-t3905857 ניסיתי לעקוב אחרי המדריך אבל נראה לי שאני מפספס משהו, אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה הסינית מציתה את הדמיון עם טעינת 100 וואט עתידנית שתוכל למלא קיבולת 4,000mAh במהירות גבוהה פי 3 מכל מה שפגשנו עד היום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול מבחינת אבטחה ופרטיות עד כמה הטלפון הזה איכותי ומוגן או שזה רק גימיק של החברה מדובר על דגם BlackBerry DTEK60 האים יהיה אפשרי לעדכן אותו לגירסה החדשה של אנדרואיד עים כמובן התוכנה של בלקברי? וממה שהבנתי התוכנה של בלקברי יכולה להתריע ולחסום אפליקציות שניגשות לתמונות מצלמה וכו... האים לפי התוכנה של בלקברי יש את "הביטחון" להוריד כול אפליקציה בלי חשש אים הגישה חסומה או שהחסימה רק שהטלפון נעול? מה הגודל של המסך בכללי של הטלפון הזה ,לא רק של התצוגה? תודה מראש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנייד החדש של היצרנית הטאיוואנית מתפאר במסך שמהווה 97 אחוזים ממימדיו הכוללים - והמחיר יוקרתי בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת משחקי התפקידים האגדית נוחתת במכשירי אנדרואיד ו-iOS - אבל האם זה באמת מרגיש כמו Skyrim ו-Oblivion או יותר כמו חיקוי זול? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון האולטרה-יוקרתי שהיה אמור להגיע אל חנויות ברחבי העולם כבר בשבוע הבא עשוי להתעכב בשל הדיווחים על מגוון בעיות טכניות - לפחות בחלק מהשווקים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש סלולת גיבוי שיכולה להטעין בטריה של מחשב נייד? כמו הסלולות גיבוי שמטעינים מכשירים סלולריים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיתוף פעולה מסקרן בין שתי יצרניות סיניות מוליד סדרת מכשירים חדשה עם השם CC9 שתתמקד ביכולות הצילום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש שעון חכם - מתנה לבר מצווה , בכ 1000 ש"ח. קנייה בארץ, מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגלגול החדש של מכשיר הביניים הפופולרי עתיד להציע חיישן צילום של 64 מגה-פיקסל, שבב גיימינג עדכני מהמתחרה העיקרית של קוואלקום וסוללה גדולה מבעבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית הצליחה למכור יותר מ-20 מיליון דגמי Redmi Note 7 בתוך כחצי שנה - ורשמה צמיחה של עשרות אחוזים גם בקטגוריות מוצרים אחרות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
- 2 followers
-
-
הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית מטאיוואן מציגה את הגרסה האולטימטיבית של ה-ROG Phone 2 שלה - עם נפח אחסון פנימי שלא קיים אפילו בחלק מהמחשבים הניידים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-