גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הנגנים האלו. איזה מהם עדיף יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי היתי רוצה לדעת עם אפשר להחליף את הממשק לשפת הקודש? קצת קשה לילד עם האנגלית..
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי אתמול ב-N97. איזה דברים מומלצים יש למכשיר הזה? סוף שבוע נעים לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני שנתיים עשיתי את טעות חיי והחלפתי מכשיר פשוט בדור 3. שנתיים, כל חודש, סלקום עושקים ממני 30 שקלים "חבילת גלישה" שאני לא מנצל 0.0000000001% ממנה. ניסיתי לבטל אותה, צעקות, מנהל, שימור לקוחות, אמרו שאין מה לעשות, חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר (ב-ס-ד-ר) והדרך היחידה להיפרד ממנה היא להחליף קו. אין לי חשק להחליף. א. כי הצלחתי להוציא תעריף מעולה דרך שימור לקוחות (שעה וחצי צעקות על היחס המגעיל שהם נותנים לנו אחרי 15 שנים בחברה). ב. אין לי חשק לעדכן את כל העולם במספר החדש. ג. יש לי אחלה מספר. יש דרך לבטל את הדבר הנוראי הזה? אם למשל אני קונה מכשיר כמו Nokia 1208 הם חייבים לבטל את החבילה כי כבר לא מדובר בדור 3, נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי K800i במשך שנתיים והיום כנראה הלך טוטאלית (נמצא בתוך דלי עם מים וחומר ניקוי, לאחר שנפל לי מהכיס במהלך המשמרת בארומה ) הפלאפון שלי משמש אותי יותר ל"תיעוד רגעים" ולהעביר זמן פנוי מה שחשוב לי בפלאפון (שה-K800 ענה עליהם דיי יפה לדעתי) זה: 1. פלאפון עמיד שמרגיש בנוי בצורה איכותית ביד. 2. ממשק משתמש נוח וידודתי, קיימת חיבה לממשק המשתמש ולעיצובים של SE 3. יכולות צילום ומוזיקה טובות/סבירות. 4. זמן תגובה מהיר של מצלמה (זמן מהכניסה לתוכנה עד לצילום תמונן, וזמן בין תמונה לתמונה זריז!) 5.סוללה שתחזיק יומיים פחות או יותר. תוספות נחמדות: 1. חיבור אוזניות נורמלי 3.5MM 2. אפשרות לדפדפן נוח ו-WiFi לגלישה. 3.ספריית משחקים מעניינת ומגוונת. אשמח לקבל המלצות (מפורטות אם אפ…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בסופו של דבר גם תורי יגיע ואני אצטרך לריב עם נציגי סלקום/הוט/נטוויז'ן, אז כדאי להיות מוכן. למישהו יש המלצה למכשיר שמקליט שיחות טלפון שאפשר גם לחבר איכשהו למחשב בעת הצורך? הטלפון עצמו די מרוחק מהמחשב אז מתאם כלשהו שיחבר את הטלפון ואת המחשב בו זמנית לא רלוונטי (אלא אם יש פתרון אלחוטי). אני אשמח גם לסדרי גודל של התקציב הדרוש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי מה יותר טוב ויותר משתלם מבחינת ביצועים, אפליקציות, גלישה נוחה, נוחות שימוש, מולטימדיה, מצלמה, מפרט ועוד מכשיר א': iPhone 3GS 32GB מכשיר ב': Nokia N97 גירסה 2.1 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר את המכשיר לרשת הביתית שלי , אחרי הקלדת הסיסמה ואחרי שהוא מנסה להתחבר הוא כותב לי "לא ניתן להתחבר , לא נמצא רשת WLAN" למישהו יש פיתרון? תודה נ.ב , שמעתי שגירסת התוכנה האחרונה של המכשיר (40) הגיעה לאורנג, מישהו יכול לאמת את זה? (כרגע הגירסה של המכשיר היא 31). ----------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: הבעייה הראשונה נפתרה , השאלות בתגובה הרביעית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לשדרג את הסלולרי והחשיבות העיקרית זה GPS ומצלמה אני לא מתכנן לגלוש אם המכשיר ולא צריך מסך מגע ואני לא רוצה לשלם הרבה כסף על איזה סמארטפון שאין לי צורך בו כרגע אני לא צריך נגן מולטימדיה ולא כל מיני בולשיטים אחרים סך הכל מחפש משהו זול שכולל GPS בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיזו שהיא מפעילה סלולרית בארץ ? ד"א, יש אמת בטענה (של נציגת סלקום) שSIM דור ראשון במכשיר דור שלישי גורם בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני אוטוטו מתגייס ואני עובר מסלול לסלקום חיילים אני מעוניין לקבל מכשיר בחינם כמו שיש במבצע הזה http://www.cellcom.co.il/new/soldiers/2000/pages/default.aspx?wtid=1 בהתחלה חשבתי שרק ה705 שווה הסתכלות ואז גיליתי שגם לנוקיה יש WIFI מה דעתכם מה הכי כדאי מהשימה הזו ? העניין דחוף לי אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש וחג פורים שמח
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד על נושא דומה לאחרונה, אך הגעתי למסקנה ששם "קפצתי מעל הפופיק". התחילו להיות לי תהיות בסיסיות יותר. אז כך: כרגע אני מנוי של "פלאפון", עם מסלול חיילים הישן (אזי, כ 220 שקל עבור 600 דקות שיחה). אני שנה לפני תום ההתחייבות. היה לי מכשיר SAMSUNG R510 אשר נהרס, והחלפתי את המכשיר ל TELIT X110 הישן של אמא שלי. (זה דור 2, CDMA, למי שתוהה) הבעיה: המכשיר הזה פשוט מסריח. חרא של מכשיר. הוא נורא עבה, להסתובב איתו בכיס זה קקה. אני מעוניין לרכוש מכשיר "חכם" אשר תומך בקישוריות wifi, וכן יהיה נוח יותר. מה התהליך אשר אני אמור לעבור, במידה ורכשתי מכשיר כזה? (אשר חייב להיות בעצם בדור 3 של GSM, כי אין דור 2 GSM בפלאפון - נכון?) האם אני פשוט אוכל לקנות SIM דור 3 מפלאפו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,ברשותי מכשרי sonny ericsson W705 ורציתי לדעת אם אפשר להיכנס דרכו למסנג'ר (MSN)..חיפשתי ולא מצאתי דברים שעובדים. אשמח לעזרה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אחרי 5 שנים שאני עם אותו מכשיר החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. ראיתי את הנתונים של ה6500 סליידר ונראה שהוא עונה לצרכים שלי. בעיקר מה שחיפשתי זה מכישר עם נגן mp3, מצלמה טובה ואפשרות הרחבה לזיכרון. מישהו מכיר את המכשיר או שיש לו אותו ויכול לתת חוות דעת לחיוב או לשלילה?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת על האפשרות לקלוט בחינם דרך האנטנה של הטלפון הסלולארי קליטה של GPS אם אין אפשרות כזו אז על האפשרות של קליטה דרך לווין וכמה זה עולה וכמובן קליטה דרך האינטרנט ?איך זה מתבצע ?מה?למה?וכמה הנושא ממש חשוב לי ואשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-