גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/2010/11/19/rage-hd-review-iphone/ תשמעו.. זה לא פחות ממדהים לדעתי. דברים כאלה באמת גורמים לי לרצות לרכוש איפון 4. אבל אז אני רואה שהמשחק יצא עוד שנה גם ל PS3 אז אולי בכלל שווה לקנות כבר קונסולה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, טוב, אז מכרתי את הגלקסי שלי בנתיים, עד שאני אקנה חדש. אני משתמש בE75 שלי, והוא ריק מנתונים. כל האנשי קשר שלי נמצאים בGMAIL, אני יודע איך לייצא משם לקובץ VCF או CSV. אבל, אני לא יודע איך לייבא לספר טלפונים. HELP!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי פלאפון מתנה N73... והפנאל שלו די משומש ושרוט... הייתי רוצה להחליף לחדש. אני לא ממש מבין בפלאפונים ולא מכיר חנויות בקושי, בגלל זה אשמח להמלצה על חנות שיכולה להחליף לי את הפאנל לצבע שחור במחיר לא יקר באזור מגורי. תודה על כל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם יותר ממליצים? KingMax: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KM3400112&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427 SilverLine: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SL405&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
סמארטפון ה-HTC U11 עשוי להיות הסיכוי האחרון של היצרנית הטאיוואנית להציל את שמה לפני הסוף המר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל דוברי הגרמנית כתבה קצרה ומעניינת על המסך של אייפד 2: http://www.benm.at/2011/02/02/ipad-2-display-seriennummer-verat-spezifikationen/ אשמח אם תוכלו לומר לי במה מדובר...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך עובד הרעיון של שני SIM במכשיר אחד? יש סיבה שלא יעבוד עליו SIM של סלקום עם SIM נוסף של גולן/HOT? ד"א ניתן להשיג אותו פה ב300$ בערך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי רענון מינימלי לפני כמה חודשים, שנת 2017 אמורה להביא לנו דגמי Snapdragon מסדרה 600 עם בשורה ממשית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! חברתי קנתה נקסוס 5. גוגל החליפו את הדפדפן ברירת המחדל בכרום, שהוא סבבה רק שאין לו את הפיצ'ר של text reflow (שכשעושים זום הפיסקה מסתדרת מחדש ככה שרוחב הטקסט נכנס במסך). היא ניסתה את dolphin browser אבל הוא עשה בעיות (אי אפשר ללחוץ על לינקים באיזשהו אתר שהיא גולשת בו) . ניסיתי אפילו להשתמש במדריך להתקנת דפדפן הסטוק הישן, אבל זה לא עובד על נקסוס 5. למישהו יש המלצות לדפדפן אחר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. איך לשנות את מסך הנעילה שסלקום שמו (טפט) לזה של האנדרואיד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם חשבתם שמכשיר ה-G Flex של LG משנה שעברה היה רק טרנד חולף, תחשבו שוב - החברה מציגה דור חדש ועוצמתי במיוחד של הסמארטפון הגמיש ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ראיתי את הטאבלט הקטן הנ"ל 7 אינץ', ב 80 דולר כולל משלוח אני על סף לחיצה להזמנה, רציתי לדעת האם זה שווה? להלן הלינק http://www.ebay.com/itm/7-Zenithink-C71-Android-4-0-Capacitive-Multi-Touch-Cortex-A9-4GB-Tablet-PC-HOT-/150781246163?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DUPI.GIROS%26its%3DI%252BC%252BS%26itu%3DUCI%252BUCC%26otn%3D10%26pmod%3D230757641863%26ps%3D63%26clkid%3D7207917550206032691#ht_7327wt_1163 אני לא צריך משהו מיוחד אלא משהו קטן ונחמד שאפשר להשתמש בו בתור נגן או משהו קטן שיש ילדים בבית שלא ישגעו אותי בשביל מחשב נייד...מעבר לכך שכבר יש סמסונג טאב 10.1 וגם אייפד 2. פשוט במחיר כזה זול זה נראה להיט, גם הפעולה שלו עפ"י סרטונים ביוטוב נראה טוב. אגב, האם במ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היייי, יש לי Game Boy Color, ונשבר לי המסך שלו ..... תאונה מעוד מוזרה האם מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מסך כזה....
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אח שלי בהודו קנה galaxy y, גרסת האנדרואיד היא 2.3.6 אבל המכשיר ללא עברית. איך הוא יכול להוסיף עברית למכשיר? (אני אשמח להסבר פשוט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-