עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אני מחפש תוכנת ניווט (GPS) שתעבוד על android עם מפות ארה"ב ללא התחברות לרשת. יש חיה כזו? עדיפות לאופציה להוריד את המפות מראש וללא צורך בכלל בצריכת נתונים.

• 17 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. Started by d1v,

שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by oren99,

האם אפשר לקנות מחו"ל וזה יעבוד פה? (תדרים וכו)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך אפשרות גלישה ברשת ביתית ללא תלות בספק פלאפוני. רצוי GPS מובנה ללא תלות בספק פלאפוני.(יש מצב?) הרצת משחקים טובה (לילד שלי בן 9.5 ) מסך גדול ואיכותי. מצלמה איכותית. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. חג שמח חברה, אבקש את עזרת המנוסים. אנו מתעסקים בייעוץ פיננסי בבית הלקוח. תגידו לי האם אפשרי, חשוב שיהיה טאבלט (עם הפלצנות שלו) דרישות שלנו מהטאבלט: - יכולת גישה ל-CLOUD באמצעות דפדפן אינטרנט (בדקתי, עובד בדפדפן ספארי ל-PC) - גישה בסלולר או WIFI במהירות וזריזות - פתיחת קובץ אקסל/וורד - יכולת הכנסת נתונים בשדות בקובץ אקסל ועיבוד נוסחאות (לא חדשות, אלא כאלה שישנם כבר) - יכולת יצוא ל-PDF של גיליון 1 מרכז+שיגור מיידי במייל של ה-PDF - לא מעוניינים להמתין מעל 2 שניות לביצוע משימה - סקסיות החלטת רכישה לביצוע בשבוע-שבועיים הקרובים מחיר מהווה שיקול- עלות מול תועלת, נראה לי תקציב של 3-4K נא להציע מס אלטרנטיבות תודה מראש לחולקים מניסיונם האישי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. צריך המלצה שמכונת תספורת שתיהיה גם טובה לגילוח הפנים מבין האופציות עד $100 http://www.bestbuy.com/site/Health-Personal-Care/Shavers-Trimmers/abcat0915005.c?id=abcat0915005 הספרים ממליצים לי על panasonic אבל המון אנשים מדברים על בראון כאחת הטובות, הייתי מעונין לקבל המלצות ע"י מישהו עם ניסיון, תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני רוצה לעשות ריסטור לאיפון 3G ולא 3GS אפשרי לעשות להם ריסטור או שכבר אין בהם בכלל תמיכה? עריכה: עשיתי ריסטור אבל יש בעיית אקטיבציה פרטים בתגובה למטה

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. אני מחפש לי כרטיס מיקרו SD 32 ג'יגה קלאס 10 ל-DHD שלי. המחירים באיביי סובבים את ה-45 דולר למגוון חברות שונות. כעת אני מתבלט מאוד לאור העובדה שבאיביי יש מכת זיופים מאוד גדולה ואני לא ממש יודע מה כרגע הוא "הטרנד" של מותג שאותו הזייפנים מאוד אוהבים לזייף. שקלתי לקחת כרטיס של סמסונג שעל פי מידע טכני מסתמן כהכי מהיר בקריאה וכתיבה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Class-10-microSDHC-Essential-32GB-Memory-Card-micro-SD-HC-/260969849398?pt=PDA_Accessories&hash=item3cc303e236 בנוסף יש גם ל-LEXAR כרטיס שנראה לא רע: http://www.ebay.com/itm/Lexar-32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class10-/130587975904?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1e67a660e0 והכרט…

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. היי, אין לי ניסיון בטאבלטים אז אשמח לקצת עזרה. אבא שלי רוצה מכשיר טאבלט קליל שיוכל לגלוש איתו גם בחוץ (סלולארי) ולכתוב עליו פתקאות (בכתב יד עם עט תואמת). אני חושב שכדאי ללכת על iPad 2 למרות שעכשיו עם יציאת החדש נראה שמתחיל להיות קשה יותר להשיג את אלו. מכיוון שזה לגלישה בלבד אני מאמין שה-16GB יספיק לו. קצת מוזר שאני לא רואה שחברות הסלולאר השונות משווקות אייפאד יחסית לזה שהוא הטאבלט הנפוץ ביותר, אבל אני מניח שנמצא איפה לקנות. אני רואה שבאורנג' גלישה עולה 98 שח חודשי, בסלקום עם micro sim עולה 140 שח בחודש. ופלאפון אני לא רואה בכלל אפשרות של סים בלי לקנות את הטאבלט (לפחות לא באתר). אפשר גם לשים SIM של רמי לוי ב-55 + 15 שח לחודש נכון? הם מוכרים microsim?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by biodome,

אני רוצה לעדכן גירסא בשביל PRECACHE שלא קיים בגירסא שלי. אבל שאני מחפש ב-PLAY דרך המכשיר Google maps אני לא מוצא את האפליקציה של GOOGLE. כאשר אני נכנס למרקט מהמחשב ומוצא מסומן שהאפליקציה כבר מותקנת, ולמרות שאני לוחץ INSTALL לא נראה שזה עושה כלום ואני לא רואה אופציה של UPDATE. כשאני נכנס להגדרות האפליקציות באנדרואיד לאפליקציה אין אופציית UNINSTALL. איך אני מעדכן אותה? דחוף לי לפני טיול לחו"ל כדי לא להתחבר לחבילת DATA.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by urich,

אני רוצה להבין איך מעבד הדגל של NVIDIA למכשירים ניידים מורכרז על ידי APPLE כחלש פי ארבע. לאפל יש איזה טכנולוגיה חייזרית שאנחנו לא מכירים? ואני רוצה לראות במבחנים עד כדי כמה המעבד החדש באמת יותר מהיר? הדבר היחידי שאני רואה בו תועלת במעמבד יותר חזק זה במשחקים הרי אין טעם ברזולוציה הזאת לטעמי האישי לא בגודל כזה קטן של מסך ועם 0 תכנים כמו וידאו מעבר ל FHD הרי למשתמש עסקי בייתי רגיל אין טעם בכל העוצמה האדירה הנוספת אין להם מה לחדש אז הם אומרים שלנו הכי חזק! בקיצור אני רוכש TF PRIME אפל לא הצליחו לשכנע אותי!

• 31 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. Started by ch33,

היי. אני יודע שזאת שאלה שכנראה נשאלה הרבה, אבל באמת שרמת ההבנה שלי בעניין הזה היא קטנה מאוד ולכן אני צריך תשובות ספציפיות לי כמה שיותר. אני רוצה לעדכן את הS2 לICS ולפי מה שהבנתי אין עדיין גרסא רשמית לרומים של המפעילות בישראל. את הגלקסי 2 שלי קניתי בחנות פרטית (קינגפון), בזמנו הייתי לקוח של אורנג' והתקינו לי עליו רום של אורנג', או לפחות זה מה שאני מניח לפי ה"היי" ו"ביי" של אורנג' כשמדליקים\מכבים את המכשיר וכל הbloatware של אורנג' שהיה לי עליו. מאז עברתי לפלאפון. מס' שאלות - א. האם באמת אין עדיין ICS באורנג'\פלאפון? ב. צריך לעשות רוט? אם כן, איך עושים זאת? ג. איך מגבים את הרום הנוכחי שלי למקרה הצורך? ויש דרך גם לגבות את גרסת האנדרואיד כך שאני אוכל לחזור אליה אם צריך לממש אח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. האם כדאי לחכות שיגיע לארץ או להזמין מאיביי? מה היא הדרך הכי כדאי לרכוש את המכשיר ? אין לי בעיה להמתין זמן של שבועיים - שלושה שיגיע לארץ, אבל השאלה אם המחיר יהיה משמעותית יותר גבוהה מהחיר שיצא לי מאיביי.

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by spitzi,

היי, לפני כשנתיים קנינו בקרביץ מצלמת רשת דגם MX-4 של Teac, כיום עדיין נמכרת בפומפה (http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX4TEAC&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=803&aff=Zap〈=he). כעת אני רואה שבאתר של Teac לא מוזכרות מצלמות רשת, ובפורומים שונים אומרים שזהו מוצר מדבקה. בהנחה שזה אכן מוצר מדבקה, האם זה חוקי למכור אותו בישראל, ועוד כשרשום עליו הלוגו הרשמי של TEAC עם ® לידו ?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by א אוהל,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. שלום לכולם ! ברשותי סמסונג גלקסי S I9000 עם מערכת אנדרואיד 2.3.5 מקורית של סלקום. התקנתי עליו LAUNCHER PRO ונגני וידאו - MOBO,MX הבעיה היא כאשר אני מחבר את המכשיר ליציאת הטלוויזיה אינני רואה את הכתוביות בנגנים הנ"ל בטלוויזיה כאילו יש לי 2 מסכים - האחד של המכשיר ושם הכל עובד תקין והמסך השני הוא הטלוויזיה ועליו אני רואה רק את הסרימינג של הסאונד והווידאו של הקובץ, אך אינני רואה את פאנל ההפעלה עם ה-PLAY/PAUSE וכו'. כמו כן אינני יכול לשנות את מצב התמונה WIDE/STRETCH. הכל עובד כרגיל במסך של הפלאפון... ***בשניה הראשונה עד שהווידאו מתחיל אני רואה את אותו המסך גם בפלאפון וגם בטלוויזיה ואז הווידאו עולה ואני שוב רואה את הבעיה - 2 מסכים שונים עזרה בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בחודשיים הקרובים אני מתכנן לשדרג סלולר מהנוקיה N85 הישן לסמארטפון חדש. עד לפני שבוע הייתי בטוח שמכשירי הדגל הם שני אלה שציינתי בכותרת, וכמובן ה-SIII שאמור לצאת בקרוב ויהיה מעליהם. אבל אחרי קריאה מהירה פה ושם, אני מבין שיש עוד המון מכשירים שווים בעוצמה, ואפילו חדשים מרובעי ליבה ששווים ל-SIII שאמור לצאת. מישהו יכול לעשות לי סדר בנושא? נפלתי על תקופה של שינויים בתחום הסלולר, בגלל זה נתתי טווח קנייה של החודשיים הבאים, אפילו שלושה. שאני לא אקנה היום SII ואתחרט, כי המכשיר החדש שאקנה ישאר איתי שנתיים+. לקנות עכשיו? לחכות שיצאו החדשים מרובעי / כפולי הליבה? הם חזקים יותר מה-SII או השלישי שעומד לצאת? מה ההמלצה שלכם בנושא, תוך דגש שאני ממש לא לחוץ בקנייה...

• 31 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DarkLloth,

http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/apple-iphone/pc_iphone4s.aspx אני יודע שהמכשיר צריך להיות SIM FREE, האם אחד מאלו ברשימה הוא אכן כזה, כי למראית עין נראה שלא... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by gil_k,

--- אפשר למחוק---

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by hartaWHAT,

היי הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהזמין כבר איך זה עובד כל הקטע הזה.. 1. המשלוח - יש עם זה איזשהן בעיות ? זה אמור להגיע בדואר רשום כה? 2. מכס ומס בלה בלה בלה כל זה - איך גובים את זה ממני או מה גובים לא יודע.. קיצר מה אני משלם חוץ מהמחיר של המכשיר והמשלוח.. 3. אחריות - אני שולח את זה אליהם ? 4. אהה וגם המטען כאילו זה מטען שמתאים לפה? תודה לכולם - אני אידיוט לא מבין בזה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים