עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shaolin,

חבר שלי הביא לארץ אייפד שהוא קנה בארה"ב - כשהוא נכנס להגדרות ICLOUD בשביל להירשם הוא נכנס לאפשרות של קבלת Id apple חינם, ולאחר שהוא ממלא את כל הפרטים ומנסה להמשיך הוא מקבל הודעת שגיאה: "קוד שפה שגוי". קראתי במקום אחר שמישהו עם אותה בעיה עקף אותה ע"י כך שהוא שינה את שפת המערכת לאנגלית (הגדרות - כללי - בינלאומי -שפה). אך השאלה היא האם לאחר מכן יש תמיכה מלאה לשפה העברית? אני לא בטוח ביעילותו של הפתרון המוצע ולכן אודה על קבלת עזרתכם המקצועית בעניין...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. התעריפים הם בעצם כמו של רמי לוי : 20 אג' לדקת שיחה 15 אג' למגה גלישה 15 אג' ל-SMS דמי מנוי 29.9. המסלול על פניו נראה נחמד ומציע מחירים זהים לחלוטין למסלול של רמי לוי. אבל, וזה אבל גדול לדעתי, דמי המנוי כפולים ואני לא רואה שום סיבה בעולם ללכת על המסלול הזה ולזרוק 15 ש"ח לפח כל חודש.

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by YAriely,

שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מחפש עט סטיילוס שיהייה נוח לכתוב איתו ביד חופשית על טאבלט כך יוכל להחליף את הדפדפת לגבי המחיר נראה לי שהגיוני עט בסביבות ה 70 ש"ח אבל אם אין חייה שכזו אגיע עד 150 ש"ח (ממש עדיף שלא) אין לי בעיה להזמין מחו"ל, איביי וכדומה.. תודה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. סוללות ANKER סבב6 אני משתמש באותו המסמך מסבב 5 כי בפועל לא השתנו יותר מדי דברים אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVPTy1LSUltY2ItUXBRdlZCdmd2c0E6MQ אחרי [סבב 1] [סבב 2] [סבב 3] סבב 4 סבב 5 אני מתחיל את סבב 6 סבב 5 בHW תוכלו לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526665.0 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר, פרטים על הסוללה : הדיון הרשמי של ANKER בפורום I9100 : http://iandroid.co.il/forum/topic67703.html מחיר - לאור העובדה שהיצרן שולח מעכשיו גם לארץ המחיר סוללה ישתנה וירד אך הוא תלוי ישירות בגודל ההזמנה, הערכת מחיר תהיה רק ל…

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by Dudass,

הי אני ממש חייב עזרה, אמא שלי חיברה את האייפון שלה שנקנה בארה"ב (At&T) למחשב ועידכנה גירסה - הוא נעול כרגע לסים של AT&T האם ניתן לבצע פריצה ולשחרר אותו?? איפה ניתן לקבל על זה מידע אמין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Lidor2000,

מישו יודע אולי איך ניתן להפעיל את הנוטיפייקשן של הודעה חדשה בצורה ידנית באנדרואיד? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by anuekr,

אהלן, אני צריך לשדרג את המכשיר שלי דיי דחוף (נוקיה 5800 שבקושי עובד, טוב - המסך לא עובד אז אני מניח שזה נכנס לקטגוריה של "לא עובד") בכל מקרה, התקציב שלי הוא 1800 ש"ח (עד 2000 גג), ואני צריך מכשיר דיי רגיל, כלומר - אין לי דרישות מיוחדות כלשהן רק שהוא יהיה עמיד, וזה למה שמתי עין על הדיפיי פלוס, הבנתי שחוץ מהחספוס שלו הוא סמארטפון דיי מוצלח (ביחס לטווח מחירים). מה שחשוב לי זה שיהיה לו נגן מוזיקה טוב, אינטרנט מהיר (עם יכולת להציג פלאש), שלא יקרטע במולטי - טאסקינג, ושיהיה לו ממשק נוח בתפריטי הבית. הבנתי שכל אלה ממולאים בתכל'ס בדיפיי פלוס, אבל רק רציתי לוודא - אולי יש מכשירים יותר טובים שיתאימו לי? תודה מראש! נ.ב: מערכת הפעלה לא כל כך חשובה לי אבל אל תציעו לי אייפונים, הכוונ…

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום, לאחר קריאה של מעט ביקורות הבנתי שלמחיר שלו מדובר בטאבלט המשתלם ביותר בשוק. יש לי שאלה, מאוד חשוב לי שלמכשיר יהיה GPS בביקורות שקראתי נאמר שיש למכשיר GPS אני רק שואל כדי להיות בטוח, האם למכשיר יש רכיב GPS קולט לווינים(לא אחד שפועל על האינטרנט או כול טריק אחר GPS אמיתי) כך שהוא יוכל לשמש כGPS לרכב? בהנחה שהתשובה חיובית הוא ירכש באילת ביום שלישי. המחיר שלו בבאג הוא 2000 שקלים נוריד את המעמ לדעתי עיסקה מצויינת מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. נשמע אדיוטי, אבל יש לי כרטיס 2GB בנייד ואני רוצה להחליף אותו ב-16G. את התמונות/סרטונים לא בעיה להוריד, אבל מה לגבי אפליקציות שעליו, הגדרות ומי יודע מה עוד? ניתן סתם לעשות copy-paste לתוכן שלו לתוך הכרטיס החדש וזהו? תודה.

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by guyby,

אני מעוניין לקנות לאחיינית שלי טאבלט פשוט זול אבל טוב. היא בת 5. iPad יקר מדי וגם מסובך (לא מעוניין לפרוץ) ראיתי כל מני של אנדרואיד אני לא יודע מה מומלץ. אשמח אם תמליצו לי, המטרה עד 800 שח. שיעבוד מהר עם אפליקציות של משחקים, לימוד אנגלית ואפליקציות חינוכיות אחרות. כמובן גם צפחה של תכנים ביוטיוב. אני לא רוצה מכשיר שיתקע או יהיה איטי מדי! תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Rincewind,

שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by yoniY100,

התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, חבר נוסע בקרוב לבלגיה [בעיקר בריסל ואנטוורפן] ואמר לי [מאחר ואני מחפש סלולרי חדש ולא במחיר "של הארץ"] שאם אני יודע על חנות\מקום שיוכל לרכוש לי משם אז שאגיד לו אז... האם אתם מכירים חנויות\רשתות שמוכרות סלולרים לא נעולים [נראה לי שהחוק שם מחייב למכור מכשירים לא נעולים] במחירים אטרקטיביים יותר מפה? משהו בסגנון 30% פחות? תודה רבה מראש [לגבי איזה מכשיר מעניין אותי, למקרה שתהיתם, פרסמתי כבר פוסט ללא הרבה תגובות :-\ פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531728.0 ] תודה ושבת שלום =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gkman,

בזמן האחרון מפרסמים צמיד bioguard x שאמור לעזור בהגנה על קרינה .. http://www.bioguardx.com/ http://www.facebook.com/BioguardX לי זה נשמע כמו חרטא שמוכרים לפרנואידים- אבל מה אני מבין?! אז פתחתי את הפורום הזה כדי לברר אם זה באמת עוזר או לא..

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by below_z,

למרות שמדובר במכשיר עתיק יש המלצות לטלפון אלחוטי אם רמקול? באזור 100-200 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפי כמה ימים נכנסתי לעניין של פיתוח אפליקציות למכשיר ובתור התחלה אני מנסה להכין סתם אפליקציה ששולחת לעצמך SMS מזוייף כמו אפליקציות רבות שיש כבר באייפון ובמכשירי אנדרואיד... השאלה שלי היא בכלליות איך אני יכול לשלוח את הSMS לעצמי ונגיד לשנות את שם השולח? אין צורך בקוד רק בכלליות אני חושב שאצליח להבין...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  23. היי, יש לי כונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 7.4k צפיות
  24. Started by waizman,

אהלן אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם. אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג? כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש. חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני כבר המון זמן עם הרום האחרון של PILOTX לפי כמה זמן הטלפון התחיל לעבוד פחות טוב ( תקיעות ועיניינים )אמרתי שאני יחכה ויחכה אבל אני רואה שבנתיים הם לא מוציאים משהו חדש כדי להתקין מחדש , אין לי חשק להתקין מחדש רום שהוא כבר מיושן.מישהו יכול להמליץ על רום אחר להתקנה שעובד טוב עם הגלקסי 1?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים