עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pakomako,

חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by K300K,

אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by bati6,

מי היום 5 החברות המובילות בעולם? זה נכון ששיומי מקום רביעי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by romansah9,

הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eranisra,

שלום, קראתי בכמה פורומים אך זה נושא גדול ואני ממש לא מבין בזה ורוצה להתייעץ כדי שהמכשיר לא יפסיק לעבוד. יש ברשותי IPHONE דור שני שקניתי. לפי מה שאני זוכר הגרסה היא ה1.1.4 או משהו כזה וקיבלתי את הטלפון עם עברית. אני רוצה לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מכיון שהוא לא נותן לי להתקין הרבה דברים כי הוא אומר שצריך לשדרג גרסה וגם יש לי מלא תעופות לפעמים למסך הראשי וחשבתי שזה יעזור. לאיזו דרסה אני יכול ללשדרג בלי בעיות ואיך?? תודה רבה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. תקציב 300 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חברים... הביזיון של סמסונג ישראל עולה רמה, מבקש טובה יש לי בעיה עם הנוט 2 שלי... וסמסונג ישראל (שהם לא סמסונג) דחפו לי תגובה שפשוט העלתה לי את הסעיף. מה שכתבתי להם בעמוד בפייסבוק התגובה זה כבר מעליב את האינטליגנציה הבסיסית שלי... "חומרה מיוחדת" יותר גרוע, אם לסמסונג אין דרך ללמוד אודות ה"חומרה המיוחדת" שלהם, אז למי יש? בקיצור... רעש!!! אני סומך עליכם... תגובות נורמליות, לא צעקות... הם נטו מנסים להעליב את ההיגיון הפשוט https://www.facebook.com/Samsung.Israel/posts/10152224567374057

• 67 תגובות
    • 13.8k צפיות
  8. זוכרים את ה-Snapdragon 821 שכיכב במכשירים חכמים מובילים בשנת 2016? נראה כי הוא עומד להיות זה שיפעיל את טאבלט ה-G Pad הבא לכתבה

9. שלום רב, חברה שלי התנתקה מחברת פלאפון ועברה להוט מובייל. בחשבונית האחרונה שהם שלחו לה מופיעה השורה "עמלת יציאה" חיוב על סך 8 שקלים. התקשרנו למוקד שם נאמר לנו כי הנוהל בחברה הוא לחייב את הלקוחות שמתנתקים מהחברה על סך 8 שקלים עמלת יציאה מהחברה. לקוחה רגילה לגמרי, לא עסקית ולא וועד. האם זה חוקי? הנציג התווכח איתי עד למצב שביקשתי שמנהל יחזור אליי (אין לך מה להמתין על הקו כי זה יקח המון שעות) לפנות למשרד התקשרות?

10. 'יום הרווקים' הסיני נמצא מעבר לפינה פעם נוספת, ואיתו מגוון רחב של הנחות והוזלות בחנויות הבינלאומיות שמקורן במדינת הענק לכתבה

11. Started by chims,

Apple iPhone 6s Plus runs on iOS and is driven by Apple's A9 processor. This smartphone features 12 megapixel camera so you can capture images and videos. Store photos, videos, and other digital content on 16 GB of storage. It supports Wi-Fi and 4G networks, allowing you to access the Internet, download applications, and share files online. What's more, it runs on a reliable lithium-ion battery available in gold.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. אורח אלי כהן
    Started by אורח אלי כהן,

האפליקציה הפופולרית מוסיפה אפשרות לניווט באמצעות קולו של כוכב סדרת הסרטים ״שליחות קטלנית״, ארנולד שוורצנגר, לרגל יציאתו לאקרנים של הסרט החמישי בסדרה - שליחות קטלנית: בראשית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91-waze-%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%a0%d7%92%d7%a8-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית שזכה למחמאות כבירות בגזרת יכולות הצילום נוחת בישראל, יחד עם אח מוזל שחולק איתו את שמו לכתבה

14. אחד הדגמים עם הטעינה הכי מהירה בעולם נוחת בישראל - והוא דווקא דגם ביניים, ולא ספינת דגל עם מחיר גבוה באופן קיצונילכתבה

15. השקה רשמית לדגם ה-Realme GT ממצה את הפוטנציאל הגלום בו - שהופך אותו לזול ביותר בנוף המקומי עם שבב הדגל המודרני מבית קוואלקוםלכתבה

16. ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה

17. Started by Frungy,

פרויקט קיקסטארטר עדכני שמעוניין לקבל מכם מימון מציע פתרון אחסון שיעבוד הן עם המחשב והן עם הסמארטפונים בקלות יתרה לכתבה

18. Started by sbhtkK7,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. הפוסט בבלוג של גוגל מובייל: מקורות: http://googlemobile.blogspot.com/2011/07/download-map-area-added-to-labs-in.html http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=813774

• 26 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. כיסוי סמארטפון שיודע להדפיס תמונות מיד - האם זה באמת מה שהיה חסר בחיים עתירי הטכנולוגיה שלנו? לכתבה

21. ארגון התקינה שאחראי על התקן עבור כרטיסי ההרחבה הזעירים מפרסם מאפיין חדש שיקל על החיים של הצרכנים שרוצים להרחיב את נפח האחסון במכשירים החכמים שלהם לכתבה

22. ה-EyeQue הוא כנראה תוסף הסמארטפונים האולטימטיבי לכל מי שבריאות העיניים חשובה להם באמת לכתבה

23. שיאומי מציעה להורדה חינמית את הממשק הויזואלי החדש אותו יצרה עבור פיסת החומרה המגה-משתלמת שלה לכתבה

24. מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה

25. Started by PT,

אמנם גרסאת בטא, אבל מניסיון של משחק עם זה של כמה דקות, הכל עובד כמו שצריך (e200) העברית מוצגת בצורה נכונה ולא הפוכה, כמו כן גם השפת ממשק בעברית (אפשר לשנות). העברית צרובה בקושחה 1.03 (בe200) ששמחתי לראות הרבה שיפורים בה כמו סטאראפ הרבה יותר מהיר. שפות נוספות: רוסית ופולנית. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486 תהנו (אם זה ישן תגידו, לא מצאתי ת'רד שמדבר על זה)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.