עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dc10,

שלום, אני מעוניין לקנות GALAXY S 2 מ KSP ויש לי כמה שאלות. 1. הם מוכרים את המכשיר בגרסה אנגלית שתומך בעברית. רציתי לדעת מה זה אומר? אם אני יוכל לקרוא\לכתוב בעברית כמו שצריך? אם האנשי קשר שלי יופיעו בעברית לא הפוכה? 2. אם מישהו קנה בסמארטפון ב KSP, אם זה מקום אמין לקנות שם מבחינת אחריות וכדומה...? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. איך אני מוחק את ה google play account ב HTC MYTOUCH אני רוצה למכור אותו ואני לא רוצה שלמישהו יהיה גישה לאיימיל ולכל מה שקשור לחשבון גוגל ,אני לא מצליח לעשות SIGN OUT או למחוק את ה חשבון הנוכחי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. התחדשתי לי ב- Sony Xperia S אחרי שנים עם טלפון גרוטאה. מכשיר נחמד, אבל לא רואה wireless בערוצים 12-13. כשהנתב שלי בערוץ נמוך יותץר, הטלפון מתחבר מיד, כשהוא בערוץ 13, היחיד בלי הפרעות נוראיות מהשכנים, הטלפון לא רואה את הנתב. מחשב הנייד של העבודה מתחבר בלי בעיה, ה- HTPC בסלון מתחבר בלי בעיה, כך שזו לא בעיה בנתב אלא בטלפון. ניסיתי Wifi Analyzer והוא לא רואה שום דבר בערוצים שמעל 11. חפירה בגוגל העלתה שזו בעיה מוכרת של דגמים שונים מחברות שונות: יש מדינות בהן חלק מהערוצים שמעל 11 אסורים בשימוש ולכן הטלפון צריך לזהות את המדינה כדי לאפשר אותם. אם אין זיהוי מדינה או שיש זיהוי של מדינה בה הערוצים הגבוהים אסורים, הם לא יקלטו. אבל המכשיר שלי ארופאי לפי היבואן, ה- SIM ישראלי (של הוט) …

4. שלום לכולם יש לי SGS2 ויש לי מערכת הפעלה 2.3.6 גרסה לא רשמית ואני רוצה לקבל עדכונים דרך ה-KIES יש דרך לשנות משהוא במכשיר בשביל לקבל עדכונים למכשיר ואז אני יוכל להתקין גרסה רשמית (ניקנה לא מרשת סלולרית) תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. עד היום השתמשתי בנוקיה ששבק חיים ביום שבת. ממזמן הייתי נעול על SGS2, עכשיו הנוקיה מכריח אותי לקנות חדש. 1- אם אני קונה כבר טלפון אז לא עדיף כבר את הכי חדש S3?. הכוונה היא האם S2 ישאר עוד הרבה זמן רלוונטי מבחינת חוזק החומרה? 2- איפה עדיף לי לקנות בארץ או בחול? אפשר לינקים? עד כאן ראיתי רק בקי אס פי את המחיר הכי נמוך, באילת זה מגיע כמעט ל2K. 3- האם יצאו כבר מגנים ומגני מסך ל- S3?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי גלקסי s1. התקנתי עליו סיאנוגן 9 .גרסאות לילה. אני לא מוצא אופציה להשתיק או להנמיך את הווליום של אפליקציות שעובדות ברקע בזמן שיחה נכנסת. יש לי רדיו שמופעל ואם נכנסת שיחה אז אני גם שומע את הרדיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TWOME,

שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by poco,

http://9gag.com/gag/4577473

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by idofr,

הי, קראתי את המדריך וכתבתי את הקוד לפי מה שהופיע בו. בזמן ההרצה הכל עבד חוץ מהלחיצה על העיגול מטרה. בגלל שאני לא יודע יותר מידי טוב איך לדאבג את כל העיניין פשוט לקחתי את קוד המקור וגם שם אותה הבעיה. מה שעוד שמתי לב זה כשאני לוחץ על להתחיל את המחשק התמונה של הכפתור לא משנה וכפתור לחוץ. כתבתי לוג לפונ' קליק והיא לא הופיע, זה אומר שהפונ' בכלל לא ניקראה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אשמח לשמוע מנסיונכם: 1. אתרי אינטרנט טובים להזמין מהם גלקסי S3 לכתובת בארה"ב 2. האם ניתן להזמין יותר ממכשיר אחד בבת אחת? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

מחפש המלצה לתוכנה שתציג לי כמה השתמשתי בדקות שיחה יוצאת \ נכנסת, SMSים, ואינטרנט 3G \ WIFI. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. ברשותי אייפד 2 שרכשתי משומש מאדם מבוגר. אמא שלי החליטה שהיא גם רוצה אייפד כדי לקרוא ספרי בישול ומגזנים אז לקחתי אותה לאיידיגיטל ורכשנו את האייפד החדש. אחרי שעות של התעסקות עם המכשיר, גלישה באינטרנט, קריאת טקסט ועוד הגעתי למסקנה המסך לא resolutionary ולא נעליים. כל המבקרים "המקצועיים" ברשת (בעיקר ב-YouTube) שעושים זום X1000 כדי להמחיש את צפיפות הפיקסלים המדהימה של Retina ניפחו את השיפור בחוויה. נכון, המסך החדש יותר טוב. ההבדל בא לידי ביטוי בעיקר בטקסט. השיפור מורגש בעיקר בטקסט קטן. במקרה הזה ההבדל באיכות משמעותי מאוד. אם אתם משתמשים באייפד בעיקר לקריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בקבצי PDF אולי המכשיר ישתלם לכם. אבל לא הכל מושלם בעולם Retina. למסך החדש יש גוון ורוד/צהוב (תלוי …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי נוקיה n8 יש מצב להגדיר או אפליקצייה חינמית דרכה ניתן לבצע הוטספוט עם שירות האינטרנט של גולן טלקום? - האם גולן טלקום מגבילה את מהירות האינטרנט כאשר עושים הוטספוט דרכם? - מצאתי שניתן להפוך מחשב ביתי רגיל, לכזה שיכול לקלוט אינטרנט דרך WIFI הבנתי שיש לרכוש מתאם מיוחד לכך. האם משהו כזה יהיה טוב? http://www.dealextreme.com/p/802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-usb-adapter-53538?item=4 תודה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום, פרופיל השימוש שלי בטלפון כולל, מעבר לשיחות, גלישה באינטרנט ושימוש במצלמה. לא משמש למשחקים עתירי גרפיקה. חשוב לי מבנה דק יחסית. לאחר התלבטויות ארוכות וצפייה בהרבה סרטוני השוואות קיבלתי את הרושם ש- sony arc s במחיר של 1,500 ש"ח הוא הטלפון המשתלם ביותר. אם אני משווה אותו ל galaxy s2 הוא מעט נופל בביצועי מעבד אך לא בצורה שאפשר להרגיש בגלישה באינטרנט. מעבר לזה יש לו רק חצי ג'יגה של RAM לעומת 1 ג'יגה ב- GS2, לא ברור לי כמה זה מורגש. כמו כן, ל-SONY ARC S עיצוב יפה מאוד ואיכות בנייה גבוהה. מכשיר נוסף שלדעתי נותן תמורה טובה למחיר זה GALAXY NEXUS ב- 2,250 ש"ח. אם אני משווה את ה-NEXUS ל- GS2, הם כמעט שווים בביצועים ובמחיר, רק ב-NEXUS מקבלים מסך גדול יותר של 4.65 אינץ (חלקו מנו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alergic,

הייתי רוצה לקנות לסבתא שלי קורא ספרים (רוסית). האם יש קורא מומלץ בארץ או בהזמנה מחול? או שעדיף לקנות טאבלט? ואם כן איזה?

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. אהלן! אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי. כרגע יש לי שתי אופציות, ה- DEFY PLUS או ה- XPERIA RAY. מה שחשוב לי במכשיר זה מצלמה ולראות סרטים; במצלמה ה- RAY מצטיין יותר מה DEFY, ובמסך להיפך. מה שכן, אני נוטה לכיוון ה- RAY, כי המצלמה של הדיפיי פשוט גרועה. עכשיו, יש לי תהייה נוספת. קראתי לפני כמה ימים על "רפורמת הסמארטפונים", השאלה שלי היא האם כדאי עכשיו לשדרג או שעדיף לחכות קצת כדי שהמחירים יירדו בגלל הרפורמה הזו. תודה מראש ושבת שלום חברים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כרגע אני משתמש עדיין בנוקיה 5800 ישן שכבר בקושי עובד אבל אני מתכנן לקנות גלקסי S3 בזמן הקרוב. כיום המחיר של המכשיר בORANGE יקר אך הבנתי שעשו רפורמה בייבוא מכשירים מחו''ל וזה יוזיל את כל המכשירים בארץ. רציתי לדעת מתי הרפורמה תחל והאם זה באמת יגרום להוזלת המכשירים. האם כדאי לחכות לרפורמה ורק אז לקנות?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. רכשתי לאבי מכשיר Sony xperia u שענה על כל הדרישות שלו (קטן, כפול ליבה, מסך איכותי יחסית, קל משקל וכו' - זול). אני כבר לא מדבר על זה ש"נדפקתי" כי הם שלחו עם DHL, ולא היה לי מושג שכך, ולכן יצא שעל מכשיר שעלה לי 1200 ש"ח שילמתי עוד 650 ש"ח מיסים ועמילות ו"עמלת מחשב" בסך 20 שקלים וכו'. המצב הבעיתי הוא שלמרות שמופיע באתר שלהם שהמכשיר תומך בתדר 850 וגם 2100 ולמרות שהרמתי אליהם טלפון למחלקת המכירות ודיברתי בשלוש שיחות שונות עם שלושה אנשים שונים - כולם אישרו לי שהוא אכן תומך בשני התדרים ושהם מוכרים את הדגם ST25A...החשש שלי, לצערי התממש. והגיע לי הביתה מכשיר ST25I שאינו תומך בתדר 850. לאחר דין ודברים איתם, הסבר המצב וכו' הם מוכנים לזכות אותי על המכשיר אך ללא שום התייחסות למיסים. י…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by elixvx,

ממש אין לי ידע בנושא, אז אני פונה אליכם. האם העבודה שהוט וגולן טלקום מקימות אנטנות סלולריות חדשות משל עצמן זה אומר שיהיה יותר קרינה? כלומר יותר אנטנות = יותר קרינה? או לא בהכרח? כי אותי זה די מדאיג שכל חברה קמה ומתחילה לפרוס אלפי אנטנות בכל רחבי הארץ. לא יותר הגיוני שיהיו אנטנות בבעלות ממשלתית או משהו, והממשלה רק תשכיר את האנטנטות לכל חברה בעלות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לאחר שלא קיבלתי מענה באתר של גולן טלקום, במייל ובדף הפייסבוק שלהם אני מקווה שאולי מישהו כאן שכבר ביצע ניוד יוכל לתת לי תשובות מדויקות. זהו נוסח המייל ששלחתי לגולן טלקום: שלום, אני לקוח ותיק ברשת סלקום ושוקל לעבור לרשת שלכם. איני נחשב כלקוח כבד בשימוש וכמעט ואיני משתמש בשירותי האינטרנט. אך עם זאת יש מספר נקודות שחשוב לי וכנראה לאחרים לקבל עבורם מידע גלוי וברור. 2 שאלות שעליהן לא מצאתי תשובה מדויקת בדפי המידע שבאתרכם וגם בפייסבוק. א. מה נחשב כשימוש הוגן בשיחות בתוך ישראל? השאלה מתייחסת לכמות זמן האוויר המכסימלי שמעבר לכך נחשב לשימוש לא הוגן לפי הגדרתכם. כלומר, ארצה לדעת במונחים מספריים כמה דקות אוויר מכסימליות נחשבות לשימוש הוגן? ב. בסלקום אני מחויב בתעריף גבוהה למדיי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by שניצל,

שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים