גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול לקנות אותו בזול בארץ?מה זה אומר שיש לו מערכת אנדרואיד אבל סגורה?אפשר להתקיןעליו כל האפליקציות כמו אנדרואיד רגיל? ושאלה אחרת יש טאבלטים אחרים שיהיה טובים לקריאת ספרים? ועוד שאלה יש כזאת אפשרות או אפליקציה שאפשר ששתי דברים יהיו פתוחים במקביל?נגיד אני קורא ספר וא בצד יהיה פתוח לי גוגל תרגום ככה מה שאני לא יודע אני יוכל לתרגם ישר? תקציב: 1300 אבל עדיף כמה שפחות. מכשיר א' להשוואה:KINDLE FIRE HDX 7 אינץ .http://buyamerica.co.il/kindle/25213...dx-7-16gb.html מכשיר ב' להשוואה:KINDLE FIRE HD 7 אינץ http://buyamerica.co.il/kindle/66597...lay-wi-fi.html מקור רכישה: נתתי קישורים למ עלה. מפעילה סלולרית: כנראה שלא אחבר. פיצ'רים חשובים:שיהיה טוב לקריאת ספרים ושיעבוד טוב ו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מכשירים ישנים יחסית, דור 2.5 של פלאפון NOKIA 3120, ואני מעוניין לעבור לרשת זולה יותר. בפלאפון אמרו לי שהם לא מתאימים לשום רשת אחרת. האם הדבר נכון ? תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, אני כרגע באורנג' ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת. יש רק דבר אחד שמפריע לי וממנו אני חושש, איכות התשתיות של החברות החדשות. האם זה יכול להוות בעיה (בנושא קליטה באיזורים שהם לאו דווקא המרכז)? ובנוסף האם איכות חיבור האינטרנט בכל החברות היא סבירה? (אני משתמש בפלאפון בשביל להזרים מוזיקה די הרבה). על הכוונת שלי בעיקר זה גולן טלקום אך גם חברות אחרות כול להיות.
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום רב. האם יש אופצייה להתקין על טאבלט אנודראיד.מערכת הפעלה windows.? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב ההורים שלי יהיו באילת, אני מעוניין לקנות שם את נקסוס 5. החנויות שמצאתי שמוכרות הן איבורי, קספ ובסט-מובייל. השאלה היא מה החנות האמינה ביותר? (בבסט מובייל יש את המחיר הנמוך ביותר). האם יש נושאים שחשוב לבדוק לפני הקנייה? גרסה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש גלאקסי 5 בארה"ב, האם לאחר הקניה ניתן יהיה לפתוח אותו לשימוש כאן בארץ ? מי מבצע פעולה כזו , ומה הערכת עלות ? האם ישנה פעולה שצריך לבצע בקניה בחו"ל , שתאפשר שימוש במכשיר ברשת ישראלית ? תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ה"בעיה" הבאה. אני מצלם תמונות במצלמת SLR עם חיישן של 24M פיקסלים ואחרי דחיסה יוצא גודל תמונה ממוצע של 8-9MB. אני רוצה להעביר את התמונות שיהיו זמינות בטלפון, שמירה על הענן בלבד לא מספיק טובה לי. הבעיה היא שללא דחיסה נוספת, הטלפון מתמלא די מהר (נקסוס 4). לא ממש אכפת לי לשמור על האיכות של התמונות, גם ככה המסך קטן ואין משמעות לרזולוציה מטורפת. העניין הוא שאני מצלם בתדירות גבוהה ואין לי כח להתעסק ידנית ולדחוס כל פעם את התמונות ואז להעביר לטלפון. האם אתם מכירים איזו תוכנה או דרך אחרת לסנכרן בצורה אוטומאטית את התמונות כך שהגודל שלהן יקטן בצורה אוטומאטית בזמן שמעבירים לטלפון? עדיף משהו ייעודי ולא סתם תוכנה שיכולה לדוגמא לדחוס תיקיות שלמות כי זו עדיין התעסקות (ליצור עותק …
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כמעט וננעלתי על כרום קאסט אבל ראיתי שיצא המכשיר הזה שקיבל ביקורות לא רעות http://www.amazon.com/Roku-3500R-Stream ... B00INNP5VU האם שווה משהו לשימוש בארץ או שכרגיל הכל חסום . שימוש עיקרי הזרמת תוכן מהנייד/טאבלט ל TV וצפיה ב YOUTUBE בצורה שלא יקרטע . תודה
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי נגן סנדיסק סטנדרטי של 2 ג"ב, והוספתי לו כרטיס זכרון ובו אלפי קבצי MP3, אך הוא תמיד נתקע באתחול. כשניסיתי למחוק קצת קבצים ולהפחית מהעומס, הוא הצליח לאתחל. עושה לי רושם שהוא מוגבל במס' הקבצים אותם הוא יכול להכיל. עם כל זה גם כשהוא עולה, מספר תיקיות הוא לא מראה. [הקבצים נמצאים בודאות בכרטיס הזכון נבדק גם במחשב וגם במכשיר פלאפון]. אודה למי שנתקל בבעיה או יודע על פתרון!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! חברתי קנתה נקסוס 5. גוגל החליפו את הדפדפן ברירת המחדל בכרום, שהוא סבבה רק שאין לו את הפיצ'ר של text reflow (שכשעושים זום הפיסקה מסתדרת מחדש ככה שרוחב הטקסט נכנס במסך). היא ניסתה את dolphin browser אבל הוא עשה בעיות (אי אפשר ללחוץ על לינקים באיזשהו אתר שהיא גולשת בו) . ניסיתי אפילו להשתמש במדריך להתקנת דפדפן הסטוק הישן, אבל זה לא עובד על נקסוס 5. למישהו יש המלצות לדפדפן אחר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע לקוח של פלאפון. יש לי אייפון 4S אבל מתכנן לרכוש את ה6 מאמריקה עוד חצי שנה. השאלה שלי לגבי הרשת החדשה של אורנג' היא האם היא תעבוד על האייפון 4S עד שארכוש את ה6? איפה בארץ יהיה אפשר להינות מהרשת בנוחות ובמהירות? אני גר במרכז רבע שעה דרומית לתל אביב. תודה
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
עם 4.2.2 הייתי גומר את היום עם 60 אחוז סוללה, עם קיקט אני גומר את היום עם סוללה כמעט ריקה. כדאי לשנמך חזרה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי גלאקסי S3 i9300 שאצלי כבר שנה וחצי ושירת אותי נאמנה. לאחרונה הופיעה בעיה מציקה מאוד, אין סאונד בעת שיחות ואז הטלפון מאבד קליטה והשיחה מתנתקת. למען הסר ספק לא מדובר בבעיה של הרמקולים או הסאונד של הטלפון וכל פעולה אחרת בטלפון עובדת יופי, החל מסמסים לגלישה וצפייה בסרטים. עכשיו אני עם זה כבר שבועיים ואחרי שהחלפתי רום\מודם הבעיה לא הסתדרה, כך שיכול להיות שהבעיה בעצם חומרתית ויכול להיות שמישהו קצת יותר מוכשר ממני יכול להוציא מהמכשיר הזה (שדרכו אני כותב את הפוסט באוטובוס) טלפון פעיל לחלוטין. אני כרגע סטודנט ואני מעדיף שלא להתחיל להתעסק עם לנסות לתקן את המכשיר אלא לקנות אחד חדש או לקחת משומש מחברים. אז מה הייתם עושים עם המכשיר הישן? הוא מתפקד יופי ביום יום וכרגע …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי GALAXYS3 9300I. המצב הוא כזה- כשאני מחבר סוללה למכשיר אז המכשיר נדלק מבלי לחוץ על כלום(מופיע הלוגו של הסמסונג עם הגלקסי S3 לכמה שניות ואז הוא נכבה ואז עוד פעם נדלק ונכבה וכך הלאה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף סוללה, להוציא כרטיס זיכרון, להוציא SIM, להטעין את המכשיר, שום דבר לא הלך. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, בניגון hd 720 האייפד מיני שלי מגמגם וכמעט ולא ניתן לצפות בווידאו, האם יתכן שהמכשיר הזה חלש מידי לניגון 720?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-