גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מכשיר הביניים החכם היוקרתי ביותר של החברה נחשף פעם נוספת בעיצוב שונה - אך עדיין עם מנגנון מכאני אשר יהפוך את המצלמה הראשית גם למצלמת סלפי כשצריך לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בלי כבל אפשר לשלוח תמונה מהסלולרי למייל שבמחשב ?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, אחרי שהבלתי נמנע קרה, ואחי שבר את מסך האייפון שלו אני מחפש לקנות לו מסך תחליפי מ- eBay. נתקלתי בערכה כזאת http://www.ebay.com/itm/White-iPhone-4-4G-Replacement-LCD-Digitizer-Glass-Screen-Assembly-CDMA-7-Tool-/290607954255?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a995794f אך הכיתוב CDMA Compitable מדאיג אותי, כי המכשיר נקנה מאורנג' ולמיטב ידיעתי הם מתעסקים עם מכשירי GSM (תקנו אותי אם אני טועה). כעת נשאלת השאלה אם זה בכל זאת מתאים למכשיר שיש לו, למרות שרוב הסיכויים שלא. כמו כן, אם ידוע לכם על ערכה דומה שכן מתאימה במחיר מומלץ אשמח לדעת. אגב, לגבי המחיר, ראיתי שיש בטווח מחירים של 40 - 70 דולר. האם קיים הבדל באיכות בין הערכות היקרות ליותר זולות? תודה ולילה …
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא בשבילי. הצרכים: שיחות טלפון ומשחקים פה ושם. גודל מועדף; בין 4" ל5" רצוי באמצע. יצרן; רצוי חברה מוכרת, ולא סיני שקר כלשהו. חשובה איכות הקול בטלפון, ולסינים יש נטיה לזלזל בזה. רצוי גם מצלמה טובה, אם זו לא דרישה מוגזמת. טווח מחיר 700~800₪ אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה, רצוי כמה שפחות כמובן. מעוניין לקנות בחנות אמיתית, אבל אם המחיר משתלם מאוד, גם חנות וירטואלית בארץ באה בחשבון. שמתי עין על LG Leon H340N http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902172 שלכאורה עונה על כל הצרכים. (חוץ ממצלמה. יש שם מצלמה 2010 סטייל) אם יש משהו משתלם יותר ממנו, אשמח לשמוע. אפשרות נוספת זה MEIZU m2 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23479 שנשמע מאוד מבטיח, אבל אני מפחד מסינים כאלה. אם מישהו רכש א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שמעתי מהרבה אנשים שיש קפיאות מעצבנות במכשיר הזה. האם זה נכון? לא יצא לי לראות מכשיר כזה עובד ואני מעוניין לרכוש אחד. אנא תנו 2 שניות מהזמן ותענו. אם תוכלו לספר על עוד חסרונות של המכשיר אני אודה לכם מאוד. תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ,אין לי מושג אם זה מתאים לנושא של הפורום הזה אך אם מישהו יודע אם יש דרך לפתוח(או לעשות המרה ככה שיפתח...) קובץ PDF על מכשיר S3 אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר עם לפטופ לאיטנטרנט דרך ה-HTC Desire בעזרת Wifi? איזה פונקציה צריכה להיות למכשיר כדי לתמוך בזה?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנו טאבלט שיכול לקרוא מידע (סרט למשל) מדיסק און קי? הרעיון לשמור את המידע ב-DOK ולהתחבר בכבל מתאים לטאבלט ולצפות שם. האם ישנה אפשרות כזאת? אם כן באיזה מכשיר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבןת המאמר : http://hwzone.co.il/articles/myvu/ מאוד סקרן אותי לדעת אם ניתן לחבר את זה למחשב.... יכול להיות מעניין לשחק ב Starcraft 2 בזמן שאני שוכב במיטה... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כעבור רק כחודשיים מאז השקת ה-Oppo R5, שוק הסמארטפונים ממשיך בכיוונו למכשירים דקים יותר ויותר - עם מכשיר ה-X5 Max מבית Vivo שלוקח לעצמו היום את תואר הסמארטפון הדק בעולם, לפחות לתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/vivo-x5-max-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%aa%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כן סוףסוף ארכוס שילבה תמיכה בקבצי תרגום בעברית, פשוט שמים סרט וקובץ תרגום לידו ועובד כמו חלום. לכל בעלי הנגן המעולה הזה יש קובץ FIRMWARE חדש באתר, כדאי מאד !
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם, הסתכלו כאן: http://cgi.ebay.co.uk/5800-XpressMusic-Mobile-Phone-New-Unlock-Free-Ship_W0QQitemZ220380199350QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item220380199350&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A15|39%3A1|240%3A1308http://cgi.ebay.co.uk/5800-XpressMusic-Mobile-Phone-New-Unlock-Free-Ship_W0QQitemZ220380199350QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item220380199350&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A15|39%3A1|240%3A1308 מדוע המחיר הנמוך? כלומר, העובדה שזה מהונג קונג ברורה מאוד - האם זה אומר דבר על איכות המכשיר? האם זה כלל חיקוי? הרי בדרך-כלל, כאשר ישנם חיקויים של טלפונים ניידים, כותבים כי למכשיר אותן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות טלפון חדש . איזה טלפון עדיף Samsung Galaxy s3 או Nexus 4 ? תודה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עם 4.2.2 הייתי גומר את היום עם 60 אחוז סוללה, עם קיקט אני גומר את היום עם סוללה כמעט ריקה. כדאי לשנמך חזרה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות טלפון חדש (HTC HD). בדקתי בחנויות הטלפונים, רובן מציעות את המכשיר עם קופסה מקורית, אבל לא אטומה, כלומר קופסה שנפתחה ע"י החנות. זה קצת מטריד אותי לקנות מוצר בקופסה פתוחה, במיוחד כשמדובר על השקעה לא זניחה במכשיר. לכו תדעו מה עבר עליו. אולי הוא בכלל מתצוגה? או מכשיר שהוחזר לחנות? חוץ מזה, הבנתי שעדיף לקבל מכשיר שהוא sim free ולא מכשיר שנפרץ, וקופסה אטומה זה אישור שלא היה צורך לפרוץ אותו. כששאלתי את המוכרים למה הקופסה פתוחה, חלקם אמרו שזה נעשה עבור "בדיקות", או עבור פריצה של המכשיר, או בשביל להתקין עברית, או שככה מכשירים מגיעים מחו"ל ואין אפשרות אחרת. חלק מהם גם מאוד נלחצים ומתעצבנים מהשאלה הזאת. מצאתי מוכר אחד שהסכים לשמור לי מכשיר "בתול" באריזה אטומה, א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי OnePlus 16 GB, במחשב הוא מציג לי "אחסון פנימי" 12.1GB, זה נורמלי?! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בענין 2 פלאפונים. הראשון nokia n85 השני nokia n78 מי יותר טוב (לא חשובה לי המצלמה) מבחינת מולטימדיה, איך הרמקולים, האם מישו התנסה עם המכשירים, מי לדעתכם יותר טוב. תודה לכל העוזרים!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך את הקובץ com.apple.locate.plist שנמצא תחת: /System/Library/LaunchDaemons אודה מאוד למי שיוכל להעלות אותו לשרת כלשהו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם היצרנית הסינית תאמץ את "החריץ" שחותך את חלקו העליון של המסך ב-iPhone X בספינת הדגל החדשה שלה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
תוצאות ראשוניות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג מציירות תמונה מוזרה משהו בכל הנוגע ליחסי הכוחות בין שבב ה-Exynos 9810 לשבב ה-Snapdragon 845, ולשאר המתחרים בשוק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אין הרבה מה לפרט השאלה בכותרת.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, ניסיתי להוסיף פרסומת לאפליקציה והאפליקציה קורסת בהפעלה הראשונית. הוספתי את הSDK - googleadmobadssdkandroid [LEFT]package com.example.banner; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.LinearLayout; import com.google.ads.*; public class BannerExample extends Activity { private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); // Create the adView adView = new AdView(this, AdSize.BANNER, "a1518d796c04d6b"); LinearLayout layout = (LinearLayout)findViewById(R.id.mainLayout); // Add the adView to i…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ראיתי בזאפ 2850 ש"ח האם זה המחיר הכי טוב ? האם מקבלים כיסוי לסלולאר ? GPS איכותי כמו I GO 8 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מבין השניים טוב יותר ? אשמח לפירוט. תודה וערב טוב
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה לגבי פיתוח אפליקציה בסגנון של REST וכמו האפליקציה של תחנות הדלק. כשבונים אפליקציות כאלו, צריך צד שרת, שעליו תזין את נתוני המקומות נכון ? כולל הוספה של שדה אורך ורוחב כולל הכתובות ? ולגבי סידור המקומות באפליקציה לפי מרחק, זה קוד של האפליקציה עושה את זה ? כלומר לפי מיקום האייפון הוא מסדר את המרחק או שזה גם קוד שאמור להיות מוטמע בשרת ? מקווה שרשמתי את זה מובן תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-