גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי אתמול אייפוד טאצ' מהחנות של אפל בסאן פרנסיסקו (אני שם עכשיו), ויש לי בעיה להפעיל אותו. בהפעלה הראשונית הוא הראה על המסך תמונה של כבל המידע עם חץ לכיוון לוגו של ה- iTunes. חיברתי אותו למחשב שלי והאייטיונס זיהה אותו, בחרתי לאייפוד שם ועשיתי סינק עם השירים, הסרטים והתמונות שלי. אבל כשעשיתי לו Eject ולחצתי על כפתור ההדלקה, הוא עדיין הראה את אותו המסך כמו בהתחלה. אם מישהו יכול לעזור לי לגרום לו לפעול כנגן אני אודה לו מאוד. הבעיה מזכירה את ה- Activation של האייפון, האם גם הנגן הזה צריך הפעלה באיזושהיא צורה? ניסיתי לעשות רג'יסטר באתר אפל, ודרך החשבון באייטיונס סטור אבל הוא עדיין לא מתפקד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טאבלט של אסוס וגלקסי S3 שניהם בעלי הרשאת רוט כמובן. אני מעוניין להפעיל וואטסאפ על הטאבלט והפלאפון בו זמנית. ראיתי שקיימת דרך על ידי שינוי כתובת הMAC של אחד המכשירים שתהיה זהה לשני אך השיטה הזאת היא זמנית וברגע שעושים ריסטרט למכשיר או מתנתקים מהוויפי/מתחברים השינוי אובד. אשמח אם למישהו יש נסיון איך לגרום לעסק לעבוד. תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 30.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! אני חדש בפורם שלכם. ואשמח העזר בכם, ולעזור במידת האפשר. יש ברשותי טאבלט LG V700 ואני מעוניין להעביר פרטים להדפסה למדפסת שמחוברת למחשב הנייח שלי ברשת הביתית הבנתי שאני צריך להתקין תוכנה כלשהיא במחשב כדי שהיא תקשר בין הטאבלט למדפסת.וכאן אני צריך את עזרתכם. בתחום הזה אני ממש לא בעיניים. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר אותה למחשב ואז להשתמש בה כמצלמת אינטרנט במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל את הפונקצית ביצוע השיחות הזו מלבד האפשרויות המוכרות : 1. שינוי XML בתוכנה (יש צורך ב- ROOT) 2. קבלת שיחה מאדם שכבר הפעיל את הפונקציה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איך אני מפעיל קבצי וידאו ? יש לי שם סרטון שבא עם המכשיר שעובד אבל כשאני מכניס וידאו שלי הוא כותב לי שהפורמט לא מתאים למישהו יש מושג מה הבעיה.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז התחדשתי לי בLG G3... בינתיים אני די מרוצה מהמכשיר. הבעיה היחידה שיש לי היא שלמרות שבהגדרות המכשיר בחרתי CDMA/LTE/Auto... המכשיר לא מתחבר לרשת הLTE. אני מנוי באורנג' וגר באזור חיפה-קריות. איך מפעילים את רשת ה-4G? צריך ליצור קשר עם אורנג' בשביל זה? צריך כרטיס סים מיוחד? תודה אנשים.
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-Nokia 2 מציע נפחי זכרון שמרגישים כאילו חזרנו אל שנת 2014 - אבל גם מערכת הפעלה עדכנית, איכות בניה ראויה וחיי סוללה ארוכים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפתח אפליקציה בcordova. לאחר שקיבלתי את קבצי ההרצה לאדרואיד ולiphone אני רוצה להפיץ את זה לכמה חברים. באנדרואיד מתקינים את הapk. איך זה מתבצע בiphone? פשוט אין לי מושג באייפון.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
המותג בבעלות לנובו ממשיך בנסיונות שלו להפתיע אותנו - הפעם עם גרסה אלטרנטיבית מעניינת בסדרת ה-Moto G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
מנכ"ל היצרנית הסינית מאשר כי הסמארטפון הטרי מכיל גומיות אוטמות בכל הפתחים החיצוניים שלו ואף יעבור מספר בחינות פנימיות שנועדו להבטיח עמידות טובה יותר מפני נוזלים מאשר ברוב הדגמים באותה רמת מחירים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווחים עדכניים טוענים שהגירסה היקרה יותר וקמורת המסך של מכשיר הדגל נמכרת טוב יותר באופן משמעותי לעומת הגירסה הסטנדרטית, ושתיהן ביחד בדרך לשבור את שיאי ההזמנות המוקדמות עוד בשנה שעברה ראינו את גירסת ה-Galaxy S6 Edge של מכשיר הדגל מבית סמסונג מפתיעה את נציגי החברה עם התעניינות ודרישה בהיקף שלא ממה צפו אותו מראש – ונראה שבדור החדש המגמה מתרחבת עוד יותר, כאשר גירסת ה-Edge של ה-Galaxy S7 נהנית מדרישה גדולה הרבה יותר מזו של הדגם הסטנדרטי בעל המסך המוקטן והשטוח. את הדברים מצהיר המדליף הרוסי הנודע אלדר מורטזין בחשבון הטוויטר שלו, שבו הוא טוען כי הצמד החדש מבית סמסונג שובר שיאי הזמנות מוקדמות בכל רחבי העולם, וגם בארץ המוצא שלו – בתוספת לנתון לפיו 64 אחוזים מההזמנות הן ד…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
כחלק ממוצריה החדשים שמציגה Huawei בתערוכת MWC השנתית, הציגה החברה סמארטפון עוצמתי לשוק הנמוך, טאבלט חדש בעל עיצוב מלוטש ותמיכה ב-LTE, זאת בנוסף לשעון חכם מהנאים ביותר שראינו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a9%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במהלך שכמעט אף אחד לא ציפה לו, סוני הציגה שלושה מכשירים חכמים חדשים בתערוכת MWC 2016, כולל אחד שעוצמתי יותר מה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Premium אנחנו אוהבים הפתעות טכנולוגיות, ובתערוכה הנוכחית בברצלונה מי שסיפקה לנו את ההפתעה המשמעותית ביותר היא סוני, שאיכשהו הצליחה לשמור בסוד את קיומם של לא פחות משלושה סמארטפונים חדשים, שהם חלק מסדרה טרייה שמקבלת את השם Xperia X ותוכל להיות התגשמות חלום לכל מי שעדיין מעדיפים סמארטפונים כמה שיותר קטנים וקומפקטיים. שלושת הדגמים החדשים הם ה-Xperia X Performance המוביל, Xperia X שהוא דגם הביניים בחבורה וה-Xperia XA שמהווה דגם לשוק הביניים. כפי שכנראה כבר הבנתם, בסוני לא בדיוק מכוונים לשוק התקציבי, אלא לאיזור שלא רחוק מתחום מכשירי הדג…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-