עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ה-Nokia 2 מציע נפחי זכרון שמרגישים כאילו חזרנו אל שנת 2014 - אבל גם מערכת הפעלה עדכנית, איכות בניה ראויה וחיי סוללה ארוכים לכתבה

3. לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר לכתבה

4. Started by doker,

אני מפתח אפליקציה בcordova. לאחר שקיבלתי את קבצי ההרצה לאדרואיד ולiphone אני רוצה להפיץ את זה לכמה חברים. באנדרואיד מתקינים את הapk. איך זה מתבצע בiphone? פשוט אין לי מושג באייפון.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. המותג בבעלות לנובו ממשיך בנסיונות שלו להפתיע אותנו - הפעם עם גרסה אלטרנטיבית מעניינת בסדרת ה-Moto G לכתבה

6. המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה

7. אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  9. פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…

10. הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה

11. מנכ"ל היצרנית הסינית מאשר כי הסמארטפון הטרי מכיל גומיות אוטמות בכל הפתחים החיצוניים שלו ואף יעבור מספר בחינות פנימיות שנועדו להבטיח עמידות טובה יותר מפני נוזלים מאשר ברוב הדגמים באותה רמת מחירים לכתבה

12. דיווחים עדכניים טוענים שהגירסה היקרה יותר וקמורת המסך של מכשיר הדגל נמכרת טוב יותר באופן משמעותי לעומת הגירסה הסטנדרטית, ושתיהן ביחד בדרך לשבור את שיאי ההזמנות המוקדמות עוד בשנה שעברה ראינו את גירסת ה-Galaxy S6 Edge של מכשיר הדגל מבית סמסונג מפתיעה את נציגי החברה עם התעניינות ודרישה בהיקף שלא ממה צפו אותו מראש – ונראה שבדור החדש המגמה מתרחבת עוד יותר, כאשר גירסת ה-Edge של ה-Galaxy S7 נהנית מדרישה גדולה הרבה יותר מזו של הדגם הסטנדרטי בעל המסך המוקטן והשטוח. את הדברים מצהיר המדליף הרוסי הנודע אלדר מורטזין בחשבון הטוויטר שלו, שבו הוא טוען כי הצמד החדש מבית סמסונג שובר שיאי הזמנות מוקדמות בכל רחבי העולם, וגם בארץ המוצא שלו – בתוספת לנתון לפיו 64 אחוזים מההזמנות הן ד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה

14. כחלק ממוצריה החדשים שמציגה Huawei בתערוכת MWC השנתית, הציגה החברה סמארטפון עוצמתי לשוק הנמוך, טאבלט חדש בעל עיצוב מלוטש ותמיכה ב-LTE, זאת בנוסף לשעון חכם מהנאים ביותר שראינו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a9%d7%a2/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. במהלך שכמעט אף אחד לא ציפה לו, סוני הציגה שלושה מכשירים חכמים חדשים בתערוכת MWC 2016, כולל אחד שעוצמתי יותר מה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Premium אנחנו אוהבים הפתעות טכנולוגיות, ובתערוכה הנוכחית בברצלונה מי שסיפקה לנו את ההפתעה המשמעותית ביותר היא סוני, שאיכשהו הצליחה לשמור בסוד את קיומם של לא פחות משלושה סמארטפונים חדשים, שהם חלק מסדרה טרייה שמקבלת את השם Xperia X ותוכל להיות התגשמות חלום לכל מי שעדיין מעדיפים סמארטפונים כמה שיותר קטנים וקומפקטיים. שלושת הדגמים החדשים הם ה-Xperia X Performance המוביל, Xperia X שהוא דגם הביניים בחבורה וה-Xperia XA שמהווה דגם לשוק הביניים. כפי שכנראה כבר הבנתם, בסוני לא בדיוק מכוונים לשוק התקציבי, אלא לאיזור שלא רחוק מתחום מכשירי הדג…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  16. כותרת

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. היי לכולם. כמו כולם מידי פעם אני מוצאת עצמי נדרשת להכניס סיסמאות הן לטלפון והן לאפליקציות שונות במערכת. כמובן שאת הסיסמא של הג'ימייל. גם סיסמאות לאפליקציות שונות, למשל אפליקציית המייל, סיסמאות לאתרים בדפדפן המובנה [או הפיירפוקס] וכיוב. אני די חדשה בענייני המערכת ובינתים טרם מצאתי כיצד אני יכולה לחזות בסיסמאות אלו גם לאחר שהזנתי אותן. יש לי הרגשה [תקווה] שהדבר אפשרי. אשמח אם המומחים פה ילמדו אותי כיצד למצאן ולחזות בהן בככלי וספציפית [וחשוב מאוד] בסיסמת הג'ימייל. תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולכם

• 4 תגובות
    • 14.8k צפיות
  19. שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by guynemni,

היי קניתי אתמול את ה- sansa fuze 2 GB וכשהכנסתי את השירים אני רוצה שיראו את התמונה של האלבום. מישהוא יודע אולי מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, התחילה להתארגן קבוצת רכישה לגלקסי 4. פנינו למספר גורמים ואנחנו מחכים להצעות מחיר. כל מי שיש לו עניין, שיצטרף לקבוצה. כבר מעל ל 700 חברים בקבוצה. https://www.facebook.com/groups/ChaverimTovim

22. Started by intel suck,

תספרו איזה נגן יש לכם ותעלו תמונות לי יש SANSA E250 + CREATIVE EP635 תמונות בקרוב

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  25. שלום; האייפוד שלי עושה לי צרות, היום בעבודה הקשבתי לאייפוד במשך כ4 שעות ברצף, והסוללה דיי התרוקנה (היא לא הייתה מלאה מהתחלת השמיעה), אז כאשר חזרתי אל בייתי חיברתי אותה למחשב (זה היה בסביבות השעה שלוש), עכשיו, לאחר מעל 6(!!!!) שעות, האייפוד לא מגיב, ועל הצג יש הודעה :"Very low battery", מה אפשר לעשות? קניתי את המוצר בארה"ב, אם הוא דורש תיקון (רוב הסיכויים שכן) איפה אפשר לתקן אותו? מישהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.