עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ShahafH,

שלום לכולם! לא מזמן שווק חיי האייפון 5 שלי ואני מחפש סמארטפון חדש ופזלתי לגבי הMoto G כי אני לא מחפש טלפון חזק אין לי שימוש בזה.. השימושים העיקריים שלי זה Waze, Whatsapp ומוזיקה.. ראיתי באמזון גרסת 16 GB Global GSM ולפי האתר הכל כולל הכל יוצא קצת פחות מ1000 שקלים. http://www.amazon.com/gp/product/B00GWR373M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER המשלוח הוא ממש מהיר ועד שבוע כבר אמור להיות אצלי. האם שווה להזמין משם או כבר עדיף ללכת על חנות מהארץ? חשוב לי גם שתיהיה אופציה למערכת שתיהיה בעברית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Noam D,

ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום, מצאתי סלולרי עם שני סימים. מישהו מכיר ? http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4322 ויש את זה : http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4348

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כשבוע התנתקתי מיס ואני רוצה לקנות סטרימר טוב על בסיס אנדרואיד שיריץ קודי בלי תקיעות ובלי תקלות. התקציב לא כלכך משנה, אם המכשיר טוב ומומלץ אין לי בעיה להשקיע בו כסף. כמובן שלא יהיה ב1500 שקל כן? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by EpoXi,

שלום חברים, ברשותי HTC Desire HD בן שנה. המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון. הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI. אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל. העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו. לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש. השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו, והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות? השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  7. אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by dg_142,

למען שמו באהבהיש לי נגן סנסה קליפ פלוס בנפח 4 ג'יגה ועד היום השתמשתי בו בכרטיס זיכרון של 16 ג'יגה. הוא מחזיק 8 שעות נגינה בתנאי ההגדרות האופטימליות של סנדיסק, ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לממש עליו את האחריות.ההתלבטות היא בין שלושה אופציות:1. להישאר עם הקליפ פלוס. יש לו רשמקול, והוא יותר נורמלי מהאופציות שקיימות כיום, אותן אקבל כמימוש האחריות.2. להחליף לקליפ ג'אם. הוא מגיע בנפח בודד של 8 ג'יגה, וככה ארוויח 4 ג'יגה נוספים.3. להחליף לקליפ ספורט. הוא מגיע עם אוזניות in-ear נורמליות שישמשו אותי בצורה טובה ברכיבה על האופניים.ושאלה נוספת- הנגנים החדשים יכולים לקרוא בצורה טובה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה?תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום אני מחפש MP3 לאבא שלי בשביל בשביל שישמע שיעורים וכד'.. אין צורך בהצגת תמונות וסרטים. רצוי זמן סוללה טוב ושישמיע סאונד טוב . וכל הדברים הפשוטים שצריכים להיות בMP3 . רדיו זה פלוס שאני מאד רוצה אבל אם יש MP3 מממש מומלץ שאין לו רדיו אפשר להתפשר.. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש נגן מולטימדיה, ואני מתלבט בין הארוקס 605 לקווון איי3. לבעלי הארקוס, בדגש על אנשים שבאמת יש להם את הנגן, האם איכות הסאונד עד כדי כך ירודה ביחס לאיי3? האם עדכון הקושחה 1.2 שיפר במעט את האיכות? למי יש איכות וידאו טובה יותר? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by D-M-X,

איך עושים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  14. אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי) ההגדרות APN זהות לחלוטין לשלי למעט שדה זה (רשום NOT SET) ובו ניתן לגלוש בעוד שבשלי אין חיבור כלל. האם יש אפשרות לאתחל את הגדרות ה - APN ל - NOT SET? (…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ha,

הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?

17. Started by LOL,

שלום, הנקסוס 5 שלי צח לרצפה עם הפנים לקרקע וכל המסך נסדק, הוא עובד לגמרי אבל מעצבן לראות בו ויש לו חלקים שבורים שיוצאים. ראיתי כמה סירטונים ונראה די פשוט לפרק ולהרכיב לבד, רציתי לדעת מניסיון של מישהו כמה זה שפשוט\מסובך ואם מישהו מכיר מוכא אמין או פשוט להזמין משהו באי ביי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אחרי שהV3X שלי מת לקחתי היום 6120 (מה לעשות, חייל מרושש) הממשק הרג אותי אחרי הV3X לכל בעלי המכשיר וכו'... איך אני הופך את המכשיר לנוח יותר? איך אני מעיף על כל הנושא של אורנג' מבפנים? והכי חשוב! איך אני מגדיר לפלאפון להשתמש בזיכרון של הSIM ולא של הפלאפון עצמו בשביל הספר טלפונים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by chenrp,

שלום, האם מישהו מכיר מכסה אחורי סולארי לסלולר? למשל לגלגקסי או איזשהו מכשיר אחר? מדוע למעשה הפטנט לא בשימוש נרחב? ראיתי רק 2 מכשירים שמשתמשים בשיטה זו. תודה.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by ronaldo-9,

בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה קטנה שאני מתאר לעצמי מה תהיה התשובה עליה אך בכל זאת אשאל. אני קניתי משדר FM ברכב,זה באמת גרוע כמו שנוכחתי לדעת? אני לא הצלחתי לשמוע ולו לרגע אחד מוזיקה נקייה דרך המשדר הזה.. האם זה הדין של המכשירים האלה? או שפשוט נפלתי על מכשיר גרוע? אודה לעזרתכם..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mazoneli,

רכשתי את האוזניות הנ"ל עבור המכשיר הנ"ל משום מה לפעמים בזמן שאני שומע מוזיקה יש הפסקות של כמה שניות, כמו שדיסק "קופץ" זה ממש מציק. יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות ?, או איך אפשר לפתור את זה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Snake_Eater,

סוני חשפה היום את מה שיוצג בתערוכת IFA 2014 בברלין: הטאבלט הכי דק, שעון חכם ושני סמארטפונים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/ifa-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/

23. Started by jackok111,

הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Shoko,

אז ככה , אבא שלי בעבודתו נמצא כל היום על הכביש בכל רחבי הארץ והוא כבר מעל שנה משתמש ב- GPS של דודה שלי והגיע הזמן להחליץ GPS. הוא צריך GPS שמזהה את כל המקומות בארץ ומעודכן שלא יעשה לו בעיות , לגבי טעינה זה לא בעיה משום שהמכשיר מחובר כל היום לטעינה ברכב יחד עם הפלאפון וכו' . כרגע יש לו את אחת הגרסאות הישנות של IGO והוא רגיל לממשק שלהם אם כי בגלל שזו גרסא ישנה היא לא מעודכנת ומובילה אותו בדרכים לא דרכים עד כדי כך שאנחנו צריכים לתקן אותה או לשים לב שהיא מובילה אותנו לאין כניסה וכו' . בכל מקרה אני סתם חופר נגיע לעניין. אני מחפש חוות דעת על ה- GPS4700M של QUE . http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGPS4700M ואיך הדגם הבא ? יותר טוב ? NQ500i http://www.wallashops.co.i…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LOTE,

שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.