עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by אמיל21,

שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by ww23,

שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by iurkin,

שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  4. הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday

5. Started by xtract1,

http://itunes.apple.com/us/app/smartsync-facebook-sync/id340787494?mt=8 זו האפליקציה. ממה שראיתי אין כזו לאנדואיד (מקווה שיהיה) אבל האם מישהו מכיר משהו באמת טוב שעושה פעולה דומה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אז ברגע שמכניסים אליו את הכרטיס, הוא מייד חודל מלעבוד. למחשב הוא גם כן לא נותן יחס, כשהכרטיס בפנים. כשהכרטיס בחוץ, הכל כשורה. למישהו יש הסבר ואולי פתרון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9873 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219 אותם המוצרים מחנות של באג. תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rgb00,

מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nineball,

שוב, כמו בדיון הקודם- זה בטח שלא מבחן מדעי וממש לא ינבא בצורה מדויקת את התוצאה אם כל אחד מאיתנו יפיל את המכשיר, אבל אני חייב להגיד, התרשמתי. מדובר במכשיר גדול וכבד שצובר הרבה אנרגיה בנפילה, ציפיתי ליותר נזק, האמת. הייתי שמח לראות את המכשיר בעצמי ולוודא אם הסברה שלי שהמסגרת ב S3 דקה מדי ופה עבה בהרבה נכונה... בכל מקרה, בתור מישהו שמתכנן לקנות את המכשיר, נחמד לראות שהוא -כנראה- עמיד יותר מהמצופה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by d1v,

שלום לכולם,הצלחתי לארגן קבוצת רכישה לגלאקסי 3 במחיר הנמוך בארץ 2600 ש"ח ל 10 אנשים ראשונים, אם כמות האנשים תגדל ,המחיר ירד בהתאם. תפיצו לכל מי שאתם מכירים !! http://www.facebook.com/groups/154024131407983/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה המצב חברים?מחר ככל הנראה אני הולך להתחדש בפלאפון חדש ואני צריך את עצתכם יש את האופציה הברורה אייפון 5 האייפון 5 עולה פה אלף דולר בגרסה של ה16 ג'יגה בייט בצבע לבן סים פרי. יש את הגלאקסי נוט 2 החדש שיצא לפני כמה ימים הוא עולה פה 720 דולר יש את הגלאקסי 3 שעולה פה 550 דולר שלא נופל בהמון מהאייפון(אם בכלל האם המותג "אייפון" ומערכת ההפעלה ה IOS שווה את ההפרש של ה280 דולר? האם הגלאקסי יחזיק הרבה זמן כפלאפון שנחשב לאחד הטובים בשוק (בניגוד לדוגמה לגלאקסי 1 ואייפון 4 שיצאו באותו זמן ואייפון 4 עדיין נחשב פלאפון מעולה בעוד הגלאקסי 1 נחשב פלאפון מיושן) בעבר היה לי גלאקסי שאבד לי איזה פעמיים וחיכיתי לצאת האייפון 5 (עוד סיבה בשבילי להעדיף מעט את האייפון) גם היום הפרש הזמן …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אני מחפש סמארטפון ע מצלמה 5 מגה פיקסל וגודל מסך סביב 3.7" במחיר סביב 1000-1500 ש"ח. חשבתי על: htc aria htc 7 galaxy y wave y LG c900 LG TP509 LG ME p350 Motorolla Defy Motorolla Atrix מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בHTC EVO 3D ראיתי את אחי מתעסק עם המכשיר אני מפחד שהוא עשה משהו שם

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. השאלה בכותרת, אבל ארחיב: אני מסתכל בעיקר בחנויות דרך זאפ. בחלק מהחנויות מציינים שהמכשיר מגיע "רק" עם 16GB זיכרון פנימי, וחלק כותבים 16/32/64GB זיכרון פנימי, אבל אני לא רואה הבדלי מחירים (אז אני מניח שזה קופי פייסט מאיפהשהו?). גם בחנויות שמוכרות את המכשיר במחיר יקר יותר אני לא רואה שמצוין שהמכשיר המוצע הוא עם 32 או 64 GB. אז מוכרים בארץ SGS3 עם 32GB פנימי, או שבשביל להשיג את זה צריך לקנות מחנות מחו"ל? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Roeih12,

שלום, אני מחפש מכשיר ( טאבלט, מכשיר כף יד תקראו לזה איך שאתם רוצים ) שאני יוכל להתקין עליו WAZE ולהשתמש בו בתור gps באוטו. שיהיה מסך די גדול 10 בערך אמור להספיק. כמו כן שיהיה לו אופציה להתחבר ל wifi. תקציב עד 1000 שח. חשוב שיהיה WAZE.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by huber,

שלום חברים. לאמי יש מכשיר מסוג גלקסי Y. לאחרונה היא מקבלת הודעות "השטח אוזל/internal phone storage is getting low" ו"הזיכרון של הודעות הטקסט מלא" מה שמוביל לכך שהיא פשוט לא מקבלת MMS ו SMS חדשים. לצערי המכשיר (שאינו מומלץ ד"א) מגיע עם שטח אחסון פנימי זניח. נכנסתי לנהול היישומים ונסתי להעביר חלק מהם לכרטיס אחסון הנוסף שהתקנתי (16 ג'יגה) אך לצערי אין שם אופציה שכזו, כנראה בגלל שהמכשיר הוא מגירסה 2.3.5 בלבד. לשם הבהרה, חלק מהיישומים אכן מותקנים על כרטיס ה SD, אבל אלו שיושבים בזיכרון המכשיר לא ניתנים להעברה לזיכרון ה SD על מנת לפנות מקום. איך פותרים את הבעיה? לא מצאתי דרך להגיד למכשיר לשמור הודעות על כרטיס הזיכרון או להעביר ישומים לשם.

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. 64g 3G ? תודה אה, יד שניה כמובן עם מעט פגמים אסתטיים , לא על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Nexus 7: 16GB for $199 and 32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart. Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.Nexus 10: 16GB for $399; 32GB for $499; available on 11/13 in the Google Play Store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan. הכל מ-13 לנובמבר http://googleblog.blogspot.co.il/2012/10/nexus-best-of-google-now-in-three-sizes.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ModChiP,

האם גב הזכוכית של איפון 4 זהה לזה של איפון 4S? לפי התמונות הם לא נראים זהים http://www.ebay.com/itm/221095576364?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/White-Glass-Battery-Housing-Back-Cover-W-Frame-Repair-Kit-for-iPhone-4S-/180981864105?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a235c16a9 זה אותם ברגים לפתיחה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אSף,

לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by arield,

אני מנסה לבטל את העדכונים האוטומטיים של המערכת בגלקסי 3(לא את עדכוני האפליקציות...) ואני לא רואה שום אפשרות כזאת. האם מישהו יכול להסביר לי דרך לבטל את העדכונים האוטומטטים של המערכת? אני רוצה לבטל אותם כי זה מעדכן לי אוטומטית כל לילה ובהתקנה של העדכון זה נכשל כי יש לי רוט על המכשיר. הרום שלי הוא מקורי של סמסונג גרסה 4.0.4 עם רוט. כל בוקר כשאני קם זה הוריד 93 מגה...בגלל ההתקנה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by id3232,

בוקר טוב מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו. .לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו' אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי. קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלכם לכולם! רציתי לשאול, האם ההגדרות של ה-3G בחברות החדשות, מתאימות להפעלת יישומי Java במכשיר שצריכות גישה לרשת? (כמו אופרה מיני או פייסבוק, בגרסת ג'אווה) או שיש צורך בהגדרה נוספת? (כמו שראיתי שיש באורנג'/פלאפון) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?

25. שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים