עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום! מבקש המלצה המלצה לסמארטפון לא סיני, מבוסס אנדרואיד בתקציב של עד 1500 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2000ש"ח, לא יותר). הסמארפון מיועד בעיקר לעבודה והשימושים העיקריים בו כוללים: שיחות, מיילים, וייז, וואטסטפ וכו'. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by syntra,

שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש מבוסס אנדרואיד שלא יעלה על 2000 ש"ח. המליצו לי על ה-xperia p, האם יש אלטרנטיבות טובות יותר לטווח מחירים זה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש ברשותי עכשיו נוקיה N8 שכל מה שאני הייתי צריך ממנו היה עובד רק דבר אחד חסר לי אפליקציות..לכן אני רוצה מכשיר ממכנה האנדראיד אני מחפש מכשיר קטן בעל רמקול חזק(שזה מאוד חשוב אפילו יותר מהמצלמה ) ומצלמה טובה אני יודע שמשום מה במכשירים קטנים שמים כזה מצלמה פשוטה אבל כניראה צריך להתרגל(אני רגיל למצלמה המדהימה של הN8 שהיא מעולה ואני יהיה חייב להתפשר..) ממה שמצאתי אלו יכולים להתאים לי http://www.gsmarena.com/samsung_i8190_galaxy_s_iii_mini-5033.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_light-5786.php http://www.gsmarena.com/samsung_i8200_galaxy_s_iii_mini_ve-6190.php יש עוד מכשירים שאתם יכולים לכוון אותי עם מצלמות שאולי חזקות יותר? (ראיתי את המייזו MX הראשון שהוא 4 אינ'ץ …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by ron11,

שלום אנשים אני רוצה מכשיר עם: מסך איכותי מאוד איכות צליל גבוהה ליציאת אוזניות (לשימוש למוזיקה) מצלמה כמה שיותר טובה מכשיר עם ביצועיי גרפיקה כמה שיותר טובים למשחקים מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה שפועלת טוב בלי בעיות שימוש עיקרי אפליקציות אינטרנט ומשחקים תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by elyaz,

שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lee.,

שלום, אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר. אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה) הציעו לנו: Samsung: Advance S ב- 1350 SIII mini ב-1580 Sony Xperia Sola ב-1150 Xperia U ב-1000 אבל כל מה שבאתר החנות הולך. המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה. חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512. רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן. יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. ערב טוב, ידידה מחפשת המלצה לסמארטפון ראשון. התקציב הוא כ1000 ש"ח עם אפשרות להוסיף עד 400 ש"ח נוספים. ייתכן והמכשיר יירכש בארה"ב בחלון הזמן של 3 השבועות הקרובים. זהו הסמארטפון הראשון עבורה, לכן קשה לה לפרט על שימושים. הדגש העיקרי הוא על חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, מצלמה טובה ונוחות גלישה באינטרנט. האם להמליץ לה על הנקסוס 5 או על המוטוG? אולי יש מכשיר זול יותר שיתאים לצרכים שלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by Charybdis,

שלום. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל. המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד. עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja. חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch. (לינק לרום המדובר). ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל? כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות. תודה ;D

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן, הגיע הזמן לשדרוג. החבילה הרגילה במכשיר ה"ישן" עולה יותר מקניית סמארטפון עם חבילות אבל... אני לא מחפש פיצ'רים בטירוף ולא חייב לקבל את הטופ הטכנולוגי. מה חשוב שיהיה? 1. מצלמה טובה. 2. זמן סוללה משובח, עד כמה שאפשר לבקש מסמארטפון. 3. WiFi (בדיקת מיילים). 4. יציב. 5. המכשיר נקנה בחו''ל, חשוב שיהיה קיים ברשתות בארץ על מנת לקבל החזר. 6. אם זה אפשרי, יחסית קטן. אבל רוחב מסך שעדיין יהיה נוח לגלישה (הגאלקסי 2 פשוט ענק ). 7. אפשרות להקשיב למוסיקה ובמקביל, לדוגמא, לבדוק מיילים (זה מה שנחשב מולטיטאסקינג בסלולרים?). 8. אם קיימת אפשרות שהסלולר, בעזרת 3G, יהיה AP לאינטרנט לנייד, זה יכול להיות דבר נפלא. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by lee.,

בני משפחה נוסעים לארה"ב ואני שוקל לקנות איתם סמרטפון (ראשון, שיחליף פלאפון גרוע במיוחד) אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מדי (אם הנוכחי לא היה גרוע במיוחד כנראה לא הייתי שוקל) חשבתי סביב ה-200, רצוי פחות. בני המשפחה המליצו לי על סמסונג ג'יו (יש להם נסיון חיובי עם 2 כאלה), וחשבתי אולי על האייס הגדול יותר. אח"כ ראיתי פה המלצה (מלפני כשנה) למוטורולה defy על פני שניהם. ויש כ"כ הרבה דגמים, או אותם דגמים עם 2, או פלוס שנאבדתי לגמרי, ובאתי לבקש המלצה. אין לי דרישה לחברה ספציפית (אבל רצוי שלא אפל). שיהיה GPS, WIFI ושיתקע רק אם אני פותח יותר מדי אפליקציות... מסך 3.5 ומעלה. האמת הdefy נשמע לי אחלה, אבל אני צריך את דעתכם. תודה רבה

13. אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by coch,

אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by alexm999,

כיום יש לי אייפון 4 וותיק וטוב, עם כל היתרונות והחסרונות של אפל. מאחר והמסך קטן מידי, ומערכת ההפעלה איטית מידי הייתי רוצה להחליף למכשיר אנדרואידי. אני משתמש באפליקציות הרגילות: וויז, ווטסאפ, אי-מיילים, אינטרנט, וויבר, סקייפ וכו'. אני לא משחק ולא רואה סרטים. אבל לא בא לי להשקיע יותר מידי (1000-1500) נראה לי סביר. הייתי שמח לקבל המלצה ל 3 מכשירים מועדפים.. בתודה אלכס

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by קיפוד,

היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by jambo222,

חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח

18. Started by ackohen,

שלום, לאמא שלי יש יום הולדת בסוף החודש והבנתי שהיא רוצה מכשיר - "ספר אלקטרוני".. רציתי לשאול האם יש דגם ספציפי מומלץ במיוחד?.. ראיתי שיש את הקינדל של אמזון שמקבל ביקורות טובות.. אבל גם בו יש סוגי דגמים שונים... אני לא רוצה לכתוב תקציב כי הוא פחות קריטי - אני כן רוצה אבל יחס עלות/תועלת טוב. הספרים שהיא קוראת הם באנגלית בלבד / אותיות באנגלית בלבד ככה שתמיכה בעברית ממש ממש לא חשובה. אשמח להמלצות וכיוונים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by IlyaN,

שלום, יש לי מחשב היברידי Dell Latitude E7350 שניתן להשתמש בו עם עט סטיילוס. אני מחפש המלצה לעט מתאים לכתיבה, בסביבות 100 ש"ח נראה לי הגיוני למטרה זו. עדיף בארץ. אם יש למישהו נסיון ויוכל לשתף אני אשמח.

20. שלום, אני מחפש עט סטיילוס שיהייה נוח לכתוב איתו ביד חופשית על טאבלט כך יוכל להחליף את הדפדפת לגבי המחיר נראה לי שהגיוני עט בסביבות ה 70 ש"ח אבל אם אין חייה שכזו אגיע עד 150 ש"ח (ממש עדיף שלא) אין לי בעיה להזמין מחו"ל, איביי וכדומה.. תודה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by approx,

איזה פלאפון מסלקום הכי כדי לירכוש ? שימושים עיקריים זה מוזיקה,אינטרנט,מצלמה חובה wifi ואין תקציב

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by integral,

זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by device,

אהלן חברים, הפלאפון שלי בתהליכי גסיסה ואני איתו כבר כמה שנים טובות - הפלאפון הוא XIAOMI REDMI NOTE2 והוא דיי אכזב בסך הכל הכללי. אני מחפש להתחדש בפלאפון, התקציב הוא עד 2000 ש"ח(אני אוכל להוסיף גם יותר אבל לא חושב שאצטרך? אשמח לשמוע דעות) בסופו של דבר אני מחפש פלאפון עם ממשק ידידותי ונוח למשתמש, מערכת הפעלה נוחה ומהירה - פלאפון עם מצלמה איכותית וחיי סוללה טובים ובסה"כ אין לי יותר מדי דרישות מהמכשיר מלבד השימוש היום יומי הרגיל(מצלמה,שיחות,אפליקציות כמו פייסבוק וכו'). הייתי נוהג להתעדכן בתחום אבל כבר שנים שאני לא מתעדכן ואני כבר לא כ"כ בקיא בתחום ולכן אשמח לשמוע המלצות למכשיר איכותי שישמש אותי בצורה טובה תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by eyalb70,

אהלן, אני מחפש פלאפון בתקציב 2000 ש"ח עם- * מצלמה טובה * חיי סוללה טובים * איכות אודיו ווליום טובים * טעינה מהירה ועדיפות לחסינות למים ואבק * שלא יהיה עצום בגלל שאני מחפש טלפון לא גדול מדי די יורדת האופציה של הG3 והעדיפות היא לS5. בדקתי גם את הM8 והZ3 Compact וחיי הסוללה שלהם לא עמדו קרוב לS5 עד כמה שאני זוכר. אשמח לקבל הצעה מושכלת שמתאימה לדרישות שלי תודה רבה!

25. Started by דימה ש,

היי ה-oneplus one שלי מתחיל להראות סימני גסיסה אחרי 3 שנים. קודם היה לי נקסוס 4 גם כמה שנים מעולות. מחפש טלפון בסגנון - עם מע' הפעלה כמה שיותר נקיה, אפשרות קלה ל-root וביצועים נקיים ומהירים. אשמח להמלצות! בנוסף חשוב לי: מצלמה טובה, איכות בניה מעולה ועמידות (גוף ללא פלסטיק זול), סוללה סבירה+ אני לא בטוח לגבי תקציב (אזור 1500 זה ריאלי?) או לגבי קניה בארץ\בחו"ל. תודה חברים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.