גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול למצוא מידע על איכות הסאונד של סמארטפונים? יש משהו בכלל באיכות טובה? יש לי Nokia C2-01 עם CX300 והאיכות זוועה! (לעומת Sansa Clip פשוט עם אותם אוזניות - מהשילוב הזה הייתי מרוצה יחסית) יש סמארטפון עם איכות לפחות כמו הSansa? הDAC זה המשתנה היחיד שצריך לבדוק? בשום ביקורת של שום סמארטפון לא מצאתי התיחסות לנושא הזה למה לאף אחד זה לא אכפת???
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים נגן לאמא של חברה שלי, ומכיוון שיש שוק גדול כל כך התבלבלתי והחלטתי לשאול כאן. מה מומלץ בתחום של עד 200 ש"ח עם לפחות 2GB. שיהיה נגן קל להפעלה ואמין. למוסיקה בלבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לצד מוצר הדגל שיריץ את Windows 10 S החדשה (או את חלונות 10 המלאה, אם תרצו), במיקרוסופט עתידים להציג לנו בקרוב מוצר נוסף מהמותג הפופולרי - אבל זה לא יהיה ה-Surface Pro 5 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים קיבלתי את ה HTC Desire שלי. העברתי את המוסיקה למכשיר והתחלתי לנגן, אבל יש בעיה. חלק מהשירים לפתע עוצרים מספר שניות (או אף שניה) לאחר שהפעלתי אותם. מוטב לציין כי הדבר יכול לקרות לשיר אחד, ואח"כ לא לקרות לאותו השיר אבל לקרות לשיר שזה לא קרה לו קודם, כך שזו לא בעיה בשירים עצמם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סוני ארקיסון כבר שנה וחצי והגיע הזמן להחליף את המכשיר. לכן אני שואל מה עדיף היום הייתי בשלושות חברות הסלולר והבנתי שלשניהם יש אותו מחיר כמעט. לכן אני רוצה לדעת מה יותר טוב. כמה נקודות להתייחסות : המגע - (יש לי אייפוד טאץ דור שלוש ככה שאני רגיל למגע מעולנ השאלה עם הסמסונג מצליח להשתוות לאייפון). זמן הסוללה מאוד חשוב. מערכת הההפעלה - (אני לא רוצה לפרוץ את האייפון כי אז אין ביטוח ככה שאני נוטה לכיוון הסמסונג) מבחינת הדפדפן המהירות וצפייה בתכני ווידאו וכדומה. מודה מראש על הזמן והעזרה.
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
משום מה לא נתקלתי בשום דיון שעוסק בהגנה על המכשיר הסלולארי. משהו משתמש ויכול להמליץ על חברה טובה חוץ מ- Otterbox ו- Case-Mate?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בוקר ב-pc אני משתדלת להתקין תוכנות ניידות. תהייתי,האם גם באנדרואיד אני יכולה להתקין תוכנות כאלה. אם כן, כיצד ומהיכן. אם לא אשמח לדעת מדוע אין הדבר אפשרי. תודה ושב"ש
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בוא ניקח לדוגמא את הגלקסי S2, אני זוכר שלפני כמה חודשים טובים הוא עלה בסביבות ה-2300 ש"ח ואז מהר מאד החלו לעלות המחירים והוא הגיע ליותר מ-2800 ש"ח, וכעת, בחודש-חודשיים האחרונים, שוב החלה מגמת ירידה והוא מגיע היום לכ-2400 ש"ח. מה פשר הירידה הזאת? מה קורה שפתאום זה עולה או יורד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קנה לא מזמן dell axim 51v, עם win 05 mobile. הבעיה היא שעכשיו המכשיר מוכן לנגן רק wmv. האם יכול להיות שצריך להתקין קודקים או משהו? ואם כן, איזה ומאיפה אני משיג אותם? ובנושא אחר - אני צריך למצוא תוכנה שיכולה להציג נתונים של access באותו מכשיר (axim 51v). מישהו מכיר משהו טוב? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. זקוקה לעזרה בכדי להתקין מערכת הפעלה בעברית על מכשיר אנדרואיד בשם גלאקסי יאנג galaxy y אז המכשיר נרכש בהודו כעת אני רוצה להעביר אותו לאבי. הוא מבוגר והייתי רותה שהממשק שלו יהיה בעברית. אז אם יש מישהו שיכול לעזור אני יעריך מאד. אני זקוקה לשם של מערכת ההפעלה זקוקה להורדה של מערכת ההפעלה. זקוקה למדריך איך להתקין אותה. יש לי ניסיון במחשבים ואני יודעת לעשות root דרך הביוס של המכשיר. אז נא לא לדאוג אם אני יהיה מסוגלת להסתדר. זקוקה רק למעט הכוונה. תודה רבה ובוקר טוב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התחדשתי ב-sony xperia z2 שקניתי בארה"ב. השאלה שלי יחסית זניחה - כיצד לנקות את מסך הטלפון באופטימליות המירבית? חשוב לי שהניקוי לא יפגע במסך עצמו (למרות ששמתי על המסך מגן מסך זכוכית). האם אני צריך לקנות נוזל מיוחד לניקוי מסכים של סמארטפונים? אפשר להעזר באלכוהול מסוג מסוים (90% או 70% וכו...)? או ניקיון בעזרת מים? אשמח לעזרה וסליחה על החפירה (:
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, מתלבט בינהם.. הבנתי של m1 note חסר את התדר 850 mhz, ושזה יכול להפריע בקליטה למי שעל סלקום ופלאפון. אני ברמי לוי - פלאפון. אשמח לדעת למי יש אותו ושהוא על אחת מהרשתות האלו, אם באמת מורגש משהו, או שהכל בסדר? לגבי שאר הדברים- לא משנה לי של 1 אין הרחבה. הוא יותר חזק אז זה קורץ לי יותר, וגם טיפה יותר סוללה. השימוש שלי בסיסי בטלפון: קצת- וויז, וואצאפ וגלישה. האם הm2note יספיק לי וזהו? האם ההבדל בסוללה יורגש בכלל? או שהוא ממש קטן שזה לא נחשב? אני לא מבין, למה גרסה שניה של טלפון עושים עם נתונים פחות טובים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, השאלה בכותרת. אמא שלי רוצה לקנות לאחי טאבלט עד מחיר זול של 600 ש"ח - לא משהו מיוחד. מצאתי בגרופון ב600 ש"ח את הדגם P901B האם הוא יספיק? השימוש הוא למשחקים בעיקר היות ולילד בן 9 זה מה שיש לעשות בזמנו הפנוי מול מחשב או צעצוע.. תודה! נ.ב מדובר בדגם מהאתר הנ"ל - בשם INFINITY ככל הנראה נסיון חיקוי לדגם של אסוס... http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/infinity-c1301178665/17957606
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך של ה Sansa E-250 מת, ואני צריך לקנות נגן חדש. יש לי אוזניות JBL Reference 220. ההתלבטות שלי היא בין ה Sansa Clip 2G שעולה 170 שקל, לבין ה Cowon I7 שעולה 350. עכשיו יש לי שאלה - האם ה COWON יתן סאונד יותר טוב מאשר ה CLIP עם אוזניות כמו שלי? יהיה הבדל מורגש? אני רוצה לקנות היום בערב. (צריך את זה למחר) תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אחרי ה-DxO One וה-QX100 של סוני, יש מתחרה חדש בשוק ה\'להפוך את הסמארטפון למצלמה חצי מקצועית\', הפעם מבית Olympus לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-olympus-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%99%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם bluetooth. רציתי לחבר את המחשב לסטראו דרך הbluetooth. רציתי לדעת א. יש כזה רכיב לקנייה או מוצר מוגמר? אם אין אז אולי יש אוזניות bluetooth שמתחבר למחשב בלי לחבר לשקע האוזניות? בקיצור למישהו יש רעיון איך אוכל לחבר את המחשב ךסטראו אלחוטי? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612107,00.html ספוילר: "קונדום שעבר תאונה"
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם אפשר אתרים עם הורדות לסימביאן 9.1 אם אפשר אני צריך את התוכנה הזאת שהופכת את הפלאפון שיהיה שלט רחוק לטלויזיה וכו... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי השבוע מכשיר Samsung Galaxy S5 מחו"ל שאינו SIM-FREE, ע"פ מה שנאמר לי במוקד שירות הלקוחות של אחת מחברות הסלולר, ורציתי לדעת האם הפיכת המכשיר ל-SIM-FREE זה תהליך שאני יכול לעשות בעצמי, או שחייב לערב מעבדת סלולר. יש לי קצת רקע במחשבים ותכנות, אם כי לא על אנדרואיד.
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-