גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני משתמש היום ב N95 ו ב OUTLOOK 2010 . המיילים מגיעים לטלפון מחשבון GMAIL דרך IMAP4 את אנשי הקשר, יומן פתקים וכו' אני מסנכרן בעזרת תכנת PC SUITE . אני שוקל לשדרג ל GALAXY S3 , מה שאומר שאני צריך לסנכרן מול GMAIL אבל לא הצלחתי למצוא תכנה חינמית טובה שתבצע את הסינכרון . גם קראתי שהחל מסוף ינואר 2013, google כבר לא תומכים ב Calendar sync שהיה עושה את העבודה לפחות בקטע של היומן . אשמח לדעת איך אתם עושים את הסינכרון ? תודה , יניב
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני מנסה לגבות את התוכנות שהורדתי אליו כמו waze, MyBackup, FileManage, אבל לא מוצא אותם בשום מקום כאשר אני מחבר את הסמארטפון למחשב בתור "אמצעי איחסון USB"......עברתי על כול תיקייה ותיקייה בשני הדיסקים שאני מקבל כאשר אני פותח את "המחשב שלי" ואין בשום-מקום את הקבצים האלה....מישהו יודע היכן הם מיסתתרים? - ד'0840 - בתודה מראש למסייע! - שאול
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני לא מבין איך מגיעים לקבצים שבתוך הזיכרון....במכשיר NOKIA701 הקודם שלי עם מערכת SYMBIAN-BELL, היה לי אייקון "קבצים", שכשהייתי לוחץ עליו הייתי מקבל את הזיכרון הפנימי של המכשיר ואת הזיכרון החיצוני וכשהייתי לוחץ על הזיכרון החיצוני, הייתי מקבל את כול התיקיות של הזיכרון, (מוזיקה, הקלטות וכו'), ואז הייתי יכול להגיע לשיר מסוים שיש לי שם ולישמוע אותו, או להגיע להקלטה של שיחה מסוימת שעשיתי ולישמוע אותה.... איך זה באנדרואיד אין אייקון כזה ואיך מגיעים לשיר מסוים או להקלטה, או לכול קובץ מסוים שנימצא במכשיר? ------------- בתודה מראש על העזרה! - ד'0650 - שאול
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד חודש בן דודי יהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות טבלט שהוא יביא לי. אני מחפש טבלט אנדרואיד בגודל 7-9 אינצ (עם עדיפות ל7 אינצ), חדש ועדכני, חזק ומתאים למשחקים כבדים. חשבתי ללכת על נקסוס 7 ואז ראיתי יש עוד כמה מתחרים בשוק כמו הסידרה החדשה archos platinum או Ainol Novo 9 Spark, ואם יש עוד שאני לא מכיר או אמורים לצאת בחודש הקרוב... המחיר נגיד 200-300 דולר. חשוב לי שאוכל לעדכן את המכשיר שיוצאים עדכונים מגוגל למערכת הפעלה. גם חשוב לי האפשרות להתקין אמולטורים. אציין שאני משתמש מק\איפון\איפד, ואין לי נסיון עם אנדרואיד וזה יהיה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי, לכן חשוב שהוא יהיה חזק ויעבוד טוב בדומה למכשירי IOS. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא פרסמתי בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לפני כחודש אבחנתי תקלות בתצוגה במכשיר הטלפון מסוג סליידר, אחרי פירוק גיליתי את מקור התקלות, כבל פלקס קרוע. הזמנתי מאיביי בעלות של כמה דולרים בודדים ואחרי שהגיע הרכבתי והפעלתי, על פניו הכל חזר לקדמותו, עד שנטען הממשק. הממשק שהתקבל מוזר מאוד, הוא לא מכיל תפריטים כפי שהיו קודם, אמנם ניתן להוציא שיחות ולקבל, לשלוח הודעות ולצלם תמונות, אבל לדוגמא אין שום דרך להגיע לתפריטים לשנות הגדרות וכו'. כמו כן, זיכרון הטלפון נמחק, שזה כולל הודעות ואנשי קשר. הגעתי למסקנה שכנראה משהו בקושחה התקלקל, על ידי שימוש בקוד טכנאי הגעתי לגרסת הקושחה: S6703JJJE1 ניסיתי לחפש קצת ברשת והמקומות היחידים שהכילו את הקושחה (GT-S6703T_Israel_PCL_JJJE1.zip) נראים אתר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה טאבלט למטרות לימודים (סטודנט). כלומר: - גלישה באינטרנט כולל פתיחת מסמכי PDF/Word , מצגות וכו' - הצגת וידאו ב avi/mp4 עם אפשרות להתקין איזה נגן וידאו שאני רוצה (אני רוצה לצפות בסרטונים במהירות X2) - מספיק רק wifi התרשמתי מאוד מהאיכות מסך של Ipad2 , ורק בגלל זה אני מעדיף Ipad4 ולא טאבלט אחר (תקנו אותי אם השיקול שלי לא לעניין). הבעייה: יש לי ניסיון רע עם המכשירים של Apple (היה לי ipod touch): - בשביל להעביר סרטונים הייתי צריך להשתמש בתוכנת המרה מיוחדת בשילוב עם Itunes. - כמובן שבלי פריצה אין בכלל עם מי לדבר. - בכללי אין ממש חופש פעולה (נגיד לעומת Android). אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשיר... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר שנקנה בחנות רגילה (יש עליו את הרום המקורי של סמסונג , בגירסה 2.3.1) אני יכול לעדכן אותו דרך kies לגרסה 4? יש איזה חשש שהעדכון יפגע בפלאפון בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני קונה סמארטפון חדש, ואני רוצה לקנות סוללה חיצונית כי אני לא תמיד ליד מטען וזה חשוב לי. אני מתלבט בין הדגמים הבאים - http://dx.com/p/mkpbled-002-portable-8800mah-led-power-bank-w-3-adapters-for-psp-mp3-mp4-ipad-more-183148 http://dx.com/p/hame-p3-5000mah-mobile-external-power-battery-pack-for-iphone-ipad-more-green-yellow-184338 http://dx.com/p/hotsion-v5-portable-5000mah-external-battery-charger-for-iphone-4-4s-more-black-183228 http://dx.com/p/external-5000mah-emergency-mobile-battery-power-charger-for-iphone-ipad-cell-phone-mp3-black-140232 http://dx.com/p/portable-5000mah-mobile-external-power-battery-pack-w-adapters-black-120465 אשמח לעזרה להחליט תודה
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.xtreamermobile.com/ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377 ניסיון ראשון של Xtreamer בשוק הסמארטפונים. עדיין לא יצאו ביקורות, אבל מה שבטוח שב1000 ש"ח נראה בהחלט מסקרן. נראה Xtreamer בגישה דומה כמו שהיה עם סטרימרים בזמנו - להוריד מחיר ולתת תמורה טובה למחיר הזה. השיטה עבדה עם הסטרימרים, נראה עם כך יהיה גם הפעם... מה שבטוח שכרגע למפרט הזה, אחן מתחרים במחיר דומה ( הכוונה למכשירים של חברה מוכרת, עם אחריות בארץ). מסך: 5’’, 5 point Capacitive Touch רזולוציה: 480x800 WVGA מעבד: 1GHz MTK6575 מערכת הפעלה: Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 זמן שיחה: עד 3 שעות זמן המתנה: עד 250 שעות זיכרון פנימי: 512MB קיבולת: 4GB חריץ הרחבת זיכרון: לכרטיסי micro SD עד 32GB מימדים: 1…
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אתמול בערב הבן שלי נסע ברכב עם ה-WAZE שלו בגלקסי2 שלו ופיתאום ה-WAZE לא קולט לווינים....בזמן שהגלקסי2 של החברה שלו גם עם WAZE כן קלט בלי בעייה... ביום שלישי האחרון הוא נסע עם ה-WAZE ולא הייתה שום בעייה עם קליטת לווינים, מה שקרה זה, שביום חמישי ניידתי אותו מ"הוטמובייל" ל"פלאפון", ביגלל סיום מיבצע ובשישי בבוקר ניידתי אותו בחזרה ל"הוטמובייל" עם 49שקל לחבילה בלתי-מוגבלת מחדש לחצי-שנה.... אלא שכניראה ההגדרות של האינטרנט של פלאפון והחזרה להוטמובייל שיבשו משהו בקליטת לווינים.... התומכים הטכניים של הוטמובייל לא יכלו לעזור ואמרו ש-WAZE לא שייך להם, אז היתקשרתי לאיזה טכנאי-סלולאר שאני מכיר והוא אמר שצריך להשכיב אצלו את הגלקסי2 וגם לא ניראה לו שהתקלה עכשיו בקליטת-לווינים, היא ביגלל …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק.... הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד.... אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חברים, אני בצרה צרורה...עשיתי אולי איזה 5גיבויים כלליים ל-LG-OPTIMUS-L3 החדש שלי, מאז שקניתי את המכשיר והיתקנתי את תוכנת LG-PC-SUITE לפני שבוע... כול ה-5גיבויים עבדו חלק בלי בעיות, רק בסוף הגיבוי, אחרי שהיגיע ל-100אחוז, הייתה איזו הודעה על "טעינת המכשיר ניכשלה, נתקו וחברו מחדש את המכשיר", ניתקתי, חיברתי מחדש והכול ניטען מושלם!... אתמול בליילה היתחשק לי לעשות בדיקה האם השיחזור עובד גם כן בלי בעיות כדי להיות שקט....מחקתי מהסמארטפון את כול 400אנשי-הקשר שלי, כול התיזכורות, תמונות, רינגטונים וגם הגדרות ועשיתי שיחזור....השיחזור עבד איזה 5דקות, היגיע ל-100אחוז ואז חשב איזה 2דקות ופיתאום הוציא לי הודעה עם X אדום שה-usb driver not sucsesfully installed וכתב לי לנסות לבצע שיחזור שו…
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רואה באיביי: SAMSUNG GALAXY S II 4G T989 Android UNLOCKED GSM Cell Phone. http://www.ebay.com/itm/Brand-New-BLACK-SAMSUNG-GALAXY-S-II-4G-T989-Android-UNLOCKED-GSM-Cell-Phone-/110958121876?pt=Cell_Phones&hash=item19d59e9394 לא צריכות להיות בעיות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שבוע טוב . אחרי שראיתי כמה מדריכים והבנתי בעצם איך הופכים את השיר לקובץ הרצוי ..אני עדיין לא רואה אפשרות החלפה של צלצול באייפון עצמו..זה אפשרי בכלל או רק כשהוא פרוץ אפשר?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
הייתי רוצה קצת לדעת איך רובם מכוונים את הEQ,אולי גם אני אשנה את הסגנון שמיעה. האם רובם אוהבים "טראבל" "באס" "מיד".אני למשל לא אוהב מיד הרבה,זה צורם באוזניים אבל להתפעתי ראיתי בפורומים שגם כן פתחו אשכול בסגנון הזה ואנשים שם דווקא מעלים את המיד כאילו יש להם מגנים באוזניים. לבעליי נגן c2 ,J3 ועוד... יש גם את הbbe ותציינו גם אותו במידה והוא דלוק. יש לכתוב את הנגן והאוזניות עם הדגם המדוייק שבהם כיוונתם את האקולייזר. אצלי כרגע...עם הנגן cowon c2 אוזניות se215 shure: 80HZNORMAL 0 220HZWIDE -6 1.1khzwide +4 4.1khzwide -5 13khzwide +4 bbe+5 mach3bass+4 mp enhance ON stereo enhance+4 כל השאר כבוי. לפני כן היה לי 80HZNORMAL 1 220HZNORMAL -5 1.1khzNORMAL +5 4.1khzNORMAL -3 13khzNORM…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. חייב לקנות לפני המילאוים סוללה נוספת ל-S3. אפשר גם סוללה רגילה ולא סוללה/כיסוי. מה שחשבון זה אמינית של מוצר - כולם רושמים שזה מקוןרי - אין לי ידע בתחום. מאיפה ניתן לקנות בארץ סוללה למכשיר S3?. - חייב חשבונית מס. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מ PANDAWILL מכשיר JIAYU G2 המכשיר פצצה. באמת. אבל אין עליו עברית בכלל גם לא בהוספת שפה וכו. איך אפשר להוסיף את השפה העברית למכשיר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם גרסת הג'לי בין מתוכננת להגיע גם למוטורולה RAZR ואם כן מתי? המכשיר הזה מתחיל לייאש אותי כבר. יש לי אותו עוד מעט קרוב לשנה ויש לי איתו רק בעיות. ויש לו ממש שלל בעיות- בטרייה מצחיקה, בעיות קליטה שגורמות לי פעם אחר לקבל התראה מה-WAZE ש" אין קליטת ג'י פי אס. לא ניתן לקבוע מיקום" (שזה לדעתי מה שעושה לי את הבעיות כשאני מפעיל WAZE) והמסך נתקע מדי פעם מבלי אפשרות לכבות אותו או לעשות לי איפוס. אם לא יוציאו גרסת תכנה שתסדר את הבעיות הללו אני מתכוון לקנות NEXUS 4.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-