עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iakovl,

טוב, נפלה לידי האופציה לקנות ככל הנראה אנדרואיד חדש שיחליף את הNEXUS 1 שלי קרוב משפחה וחבר קרוב (חוקי מרפי, לא מישהו אחד אלא שני אנשים במקביל) מגיעים בקרוב לארץ וחשבתי לנצל את ההזדמנות המחשבה הראשונה כמובן היא הסמסונג גלקסי S, שעד כמה שאני מבין נמכר שם באזור ה600~$ אחרי זה התחלתי לחשוב גם על קרובי המשפחה שלו שנמכרים ב100$ פחות אני גם מוכן לשקול אופציות אחרות אם אתם מכירים אני גם אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי לחנות טובה במקרה היותר טוב אפילו חנות פיזית שנמצאת בשיקגו או קליבלנד

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by ItachiSan,

שלום, שיניתי את הסיסמה לתיבת ג'ימייל שלי ועכשיו הגלקסי לא מצליח להתחבר לאימייל או למרקט. כשאני מכניס את הסיסמה החדשה הוא אומר לי שהשם משתמש/הסיסמה שגויים (אני בטוח שאני מכניס אותה נכון). חיפשתי את האופציה למחוק את החשבון כדי להכניס אותו מחדש אבל אני לא מוצא אותה. אם אני מנסה להכניס חשבונות אחרים אני מקבל את ההודעה: can't establish a reliable data connection to the server מה עוד אפשר לעשות? ??? ערן.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by digitalseeker,

אני אשמח לשדרג את הN97 אבל יש בכלל פלאפון שעונה לדרישות הבאות: א.מולטי טאצ' ב.לפחות 1GHZ ו512 MB RAM ג.צילום וידאו ב720P ומעלה ד.פלאש קסנון ולא LED. ה.מקלדת ו.יציאה לאוזניות רגילה או מתאם פשוט ז.השמעת מוזיקה לאוזניות באיכות גבוהה או שאני מגזים בדרישות שלי ? אני אולי אוכל להתפשר על מקלדת

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  4. טוב בגלל שאני אשמח להשתדרג לאנדרואיד התחלתי להסתכל על השוק, אני אוהב טלפונים קטנים, כאלו שיושבים בכיס בכיף, עכשיו יש לי סליידר של נוקיה ואני באמת נהנה מחוסר הגודל שלו. אני לא לחוץ לקנות כרגע (אולי תתאפשר הבאה מארה"ב בעתיד) אז אני יכול לחכות לדגמים עתידיים ראיתי מכשירים כמו htc aria לדוג' והwildfire, איך הם ביחס לאחרים הגדולים? (הARIA נשמע מפתה אבל אני רואה שהוא לא מופיע בשום מקום) ואם יש משהו ששווה לחכות כמה חודשים זה גם אפשרי

5. חדש במכשירי אנדרואיד נכנסתי למרקט הורדתי כמה משחקים ....ביננו אחרי שנה עם אייפון ומשחקים נהדרים שהיו לי עליו .. פשוט תת רמה המרקט ! הבנתי שהמכשיר שלי מסוגל גרפית להרבה יותר ! השאלה איפה המשחקים הטובים !? הם כנראה בטח ובטח שלא נמצאים במרקט . יש למישהו אתר שמסקר את המשחקים הטובים + תמונות + תגובות של אנשים ומה שיצא חדש למכשירי אנדרואיד 4 אינצ' ? תודה ! ;D נ.ב המכשיר כבר ב ROOT אם למישהו יש דרך להשיג משחקים ללא קנייתם אני גם אשמח אבל מכיוון שאסור לדבר על פריצות כאן אז רק בפרטי , תודה .

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by omrij,

1000 דולר אוסטרלי כ950 דולר אמריקאי http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung-tab-priced-at-999-in-australian-money-ships-november/ פשוט בדיחה גרועה של סמסונג

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by tall978,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר חדש. HTC Desire לאחר בירור על מקומות בארץ (על פי זאפ). המכשיר מגיע בחלק מהחנויות עם גרסה של אנדרואיד 2.2 החדשה יותר. עם תמיכה בעברית לא מלאה. למה הכוונה לא מלאה? האם כדאי לקחת את הסיכון?

8. Started by MACHINE-GUN,

שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by rivzid,

יש לי מכשיר מדור 2 עם סים ישן ואני רוצה לקנות מכשיר מתקדם בחנות ולא בחברת סלקום. האם החנות יכולה להחליף לי את הסים לחדש או שאני חייבת לעשות זאת רק בחברה ואז לשלם להם דמי גלישה קבועים? תודה ריקי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by מנחם,

קניתי אייפון 4 בארה"ב. התקנתי עליו כמה אפליקציות, ואני מחפש המלצות לאפליקציות נוספות. מותקן כרגע: waze facebook linkedin twitter focus! GeeTasksLite GorillaCam AroundMe Google iBooks Wikipedia Wikipanion Dictionary מורפיקס התוכנות של בנק הפועלים globes כמה כסף? amonitor UDD free Convert Units BodyFitness HiDef Radio Stanza iChess NetHack Epic Citadel Angry Birds Mega Jump ואני מחפש המלצות לתוכנות נוספות, גם כאלו שדורשות cydia, כשיצא ה jailbreak (ד"א, זה חוקי). בעיקר: מחשבון לוגי ( and or nor xor וכו' בבינארי, הקסה וכדומה) יומן יותר טוב מזה שבא עם האייפון, עם תצוגה שבועית (סנכרון עם google calendar חובה). וכל דבר שנראה לכם. בשביל השלמות: במקור רציתי לקנות סמסונג גלאקסי, א…

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. Started by psychuil,

שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחקר שבחן כמה עשרות יישומים של מערכת ההפעלה הסלולרית של גוגל גילה כי כמחציתם מספקים לחברות הפרסום מידע פרטי על בעל המכשיר, כולל מספר הטלפון שלו ומיקומו הפיזי, ללא רשותו או ידיעתו. התגלה שהמידע על המשתמש במכשיר הועבר לשרת חיצוני, בדרך כלל של חברה מסחרית. המידע שהעבירו האפליקציות כולל את מספר הטלפון, ולעתים קרובות גם את מיקומו הפיזי, בהתבסס על יכולות ה-GPS שבמכשיר. האפליקציות שלחו את המידע בתדירות גבוהה, לעתים אחת ל-30 שניות, גם כאשר לא הציגו פרסומות. הכתבה במלואה: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3419085,00.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by xtract1,

מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ביצה,

שלום לכולם! היום קרה לי משהו מוזר. כל הלילה המכשיר היה בטעינה יצאתי מהבית ב-8 בבוקר שהוא טעון 100%, ב-9 וחצי בבוקר היה 30% היתי בשוק! לא השתמשתי כלום חוץ מאשר איזה 2 שיחות... נכנסתי לבדוק ב-battry use מה לקח הכי הרבה ובמקום ראשון היה mediaserver עם90% ניצול סוללה. על מה? מה זה בכלל? סגרתי את כל התוכנות, עדכונים אוטומתיים לא עבדו. ואחרי שסגרתי את כל התוכנות זה המשיך לפעול ולבסוף אחרי כחצי שעה נגמרה לי הסוללה לגמרי! משהו יודע מה זה ה-mediaserver הזה ואיך סוגרים אותו? ד"א יש לי נקסוס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הטלפון הנמכר בעולם לא קרוב בכלל למשחק של אלה, ווהא בכלל נוקייה 1100 הבסיסי ביותר. האם גם לדעתכם אותו משחק ענקיים עשויי באמת להיות לא רלוונטי בשוק כללי במצב קשה ? http://www.mako.co.il/digital-magazine/Article-cbe311d7a39cb21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IG,

טוב, "ביקורת" זה קצת מוגזם בשביל ההודעה הזו, אבל זה התאור הכי קרוב.... דודים שלי חזרו מטיול בסין והביאו לי משדר FM לרכב. במכשיר יש כניסה למצת, חיבור לUSB, SD ופלאג 3.5 מ"מ לכבל של אוזניות. המכשיר עלה שקלים בודדים בלבד, והוא כל כך "סיני" שאפילו שם חברה לא ממש איתרתי על האריזה. הפלאסטיק נראה ומרגיש זול (דאא), יש בו איזה 200 ערוצי שידור בקפיצות של 0.1 (לא זוכר באיזה יחידות... זה הרצים שלמים בתדר FM או מגה הרצים?), אפשרות להשתמש במכשיר עצמו כנגן MP3 במידה ומחברים לו USB\SD, שלט שעדין לא ממש הבנתי מה עושים איתו, תצוגת LCD של שתי שורות, ויש ציר בין הפלאג למצת ושאר הגוף. כפי שניתן להבין- מכשיר חרטא לאללה שעולה פחות מהחשמל שאני מבזבז לכתוב את הפוסט הזה. עממה, עובד! איכות שידור תל…

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by ביצה,

היום ראיתי ב-GSMARENA תמונות על המכשיר המדובר לפי gsmarena ה-PSP טלפון כולל מסך מגע, מקשים פיזים למשחק המוכרים, משטח מגע בחלק התחתון, מעבד קוואלקום 1GHZ וירוץ על אנדרואיד ג'ינג'רברד. נראה לי מכשיר מעניין. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by PuG3o6,

קיבלתי הצעה מחברת בזק : אייפוד טאץ' 4g ( נפח אינו ידוע בנתיים) + אחסון לשרתים של בזק בנפח 10gb תמורת 10שח ל 36 חודשים מה אתם אומרים ? האם כדאי ?

21. אהלן, אני מחפש מגן מסך מסיליקון , אבל לא איזה ערכה ב100 ש"ח של זאג עם מגן אחד מסכן. אני רוצה כמה מגנים במחיר סביר. מישהו מכיר ? אפשר גם מEBAY

22. Started by Yonatanr6,

קניתי לפני מספר חודשים את הנגן COWON D2+ 16G, כולל נרתיק מקורי ומטען מקורי ב-820, עכשיו יש לי התלבטות עם למכור אותו ולעבור ל IPOD NANO דור חמישי, אם מישהו יוכל להגיד לי יתרונות מול חסרונות בשניי המכשירים אני ישמח מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by House M.D.,

האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lev-27,

http://www.gsmarena.com/hp_now_selling_the_unlocked_palm_pre_2_for_450_us_dollars-news-2083.php נראה מכשיר חמוד מאד. נחכה לביקורת מקיפה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. העלתי סקירה/unboxing הנה לינק:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים