עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בעיה שנתקלתי בה בעת פיתוח באנדרואיד. הרקע ששמתי מופיע רק במחשב ב virtual device (גירסה 4.1.2, api level 16, cpu arm ) ולא מופיע במכשיר שלי htc one x. אבל מופיע לי במכשיר הקודם שלי גלקסי 1. מישהו יודע? אולי גודל התמונה? כי זה נראה כאילו התמונה נמתחת..... או משהו לא יודע... ועוד שאלה על הדרך..... יש לי מחשב טוב יחסית (מעבד I5 8 גיגה זיכרון RAM) ומשום מה.... הvirtual device לא זז לי.... ממש ממש איטי.... גם עד שהוא עולה..... שעות..... אי אפשר לתכנת ככה בכיף.... איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים, שיהיה אחלה שבוע, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. משהו שיחזיק את הטאבלט על השולחן בזוית צפייה, בלי שיהיה הצורך להחזיק אותו בעצמנו כל הזמן.. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יש לי פלאפון ממש ישן שהתקלקל NOKIA 6100 של ORANGE ועכשיו אני רוצה להשתמש בפלאפון של אחי שזה הNOKIA 6120 של פלאפון. העברתי את הכרטיס SIM שלי ל6120 והכל עובד וסבבה אבל האנשי קשר בפלאפון משום מה הם עדיין של אח שלי ולא שלי השאלה שלי היא איך אני מעביר את האנשי קשר שלי לפלאפון?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by radar,

שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה

5. אני חושב אולי לקנות את האייפוד החדש השאלה האם הוא שונה מהאייפון 4s או שהם אותו דבר עם אותם אפליקציות משחקים סאונד רק שלאייפוד אין קו טלפון? בקיצור בגדול מה הם ההבדלים בינהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AreaDooM,

האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by ביצה,

היום ראיתי ב-GSMARENA תמונות על המכשיר המדובר לפי gsmarena ה-PSP טלפון כולל מסך מגע, מקשים פיזים למשחק המוכרים, משטח מגע בחלק התחתון, מעבד קוואלקום 1GHZ וירוץ על אנדרואיד ג'ינג'רברד. נראה לי מכשיר מעניין. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by holy_cows,

אהלן אני בקרוב הולך להחליף את הגרוטאה שלי בפלא חדש. אני מתלבט בין השניים,איזה עדיף? אני עושה הכל עם הפלא,מולטימדיה,סמס,מדבר,משחק,גיפיאס וכ'ו...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היתכן שסמארטפון ה-4K החדש של היצרנית היפנית יהיה האחרון שזמין רשמית בישראל? לכתבה

10. עם הגעתו של האייפון לשוק, אנחנו מקבלים הצצה למה שקורה בפנים - דברים שאפל החליטה לא להכריז עליהם, מתגלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a0%d7%a4%d7%aa%d7%97-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%95-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Svensk.il,

היי, אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל ואני תוהה - האם כדאי לחכות עוד שבוע עד שיושק בארץ ה-G4? אני בונה על זה שכשהוא יושק תהיה ירידת מחירים כלשהי לדגמים הקודמים... לפי הנסיון שלכם, האם זה באמת יקרה מיידית עם ההשקה? ובכמה יירד המחיר לדעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, קניתי בתאילנד סוני אריקסון W880 עם תמיכה מלאה בעברית. עידכנתי אותו לפירמוור הכי עדכני שלא כולל תמיכה מלאה בעברית אלא רק הצגה של הודעות בעברית. למישהו יש מושג איך אני יכול להוסיף עברית לגרסה החדשה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by m1ke,

הסבר מפורט כיצד אפשר להתקין ולשחק עם אנדרויד על המחשב: http://www.howtogeek.com/howto/21831/how-to-test-drive-google-android-on-your-pc-without-buying-a-phone/ מי הראשון שיכתוב אפליקציה ל HW?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by House M.D.,

האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היצרנית היפנית מתכננת להביא לשוק מסכי IGZO ברזולוציית Ultra HD החל משנה הבאה. מלהיב או מיותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%93%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחקר שבחן כמה עשרות יישומים של מערכת ההפעלה הסלולרית של גוגל גילה כי כמחציתם מספקים לחברות הפרסום מידע פרטי על בעל המכשיר, כולל מספר הטלפון שלו ומיקומו הפיזי, ללא רשותו או ידיעתו. התגלה שהמידע על המשתמש במכשיר הועבר לשרת חיצוני, בדרך כלל של חברה מסחרית. המידע שהעבירו האפליקציות כולל את מספר הטלפון, ולעתים קרובות גם את מיקומו הפיזי, בהתבסס על יכולות ה-GPS שבמכשיר. האפליקציות שלחו את המידע בתדירות גבוהה, לעתים אחת ל-30 שניות, גם כאשר לא הציגו פרסומות. הכתבה במלואה: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3419085,00.html

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות משהו שיעביר לי את הזמן הפנוי בצבא . רציתי לקנות מחשב נייד פשוט 10 אינץ אבל היום בחנות התחרטתי כי אני מפחד שיגנבו אותו או שהוא ישבר לי בדרך לבסיס . עכשיו אני חושב על לקנות את ה IPOD TOUCH החדש ויש לי כמה שאלות . 1.אמרו לי שIPOD זה אותו דבר באפליקציות כמו אייפון חוץ מזה שהאייפון הוא גם טלפון+אינטרנט זה נכון? 2.בIPOD הדור הרביעי יש מצלמה ? 3.אני יכול להעביר אליו סרטים שיש לי במחשב ? או שצריך לשנות את הפורמט של הסרט ? 4. יש תמיכה בכתוביות שלא מודבקות על הסרט ? 5.יש אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון ? אני חושב לקנות אותו מKSP יכולה להיות בעיה עם זה ? וזה הדור הרביעי ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים לכתוב ... קניתי את האוזניה Samsung HM1200. היא פשוט מעולה ! קיבלתי בערכה 2 מתאמים לאוזניה שאני לא מצליח להבין את הצורה שלהם ולמה בדיוק הם משמשים? (אני מדבר על ה2 הימניים.. השמאלי מגיע על האוזניה ישר) רעיונות למישהו שאולי יודע?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Dubek,

שלום מהאייפון של אשתי נמחקו כל אנשי הקשר. בהתחלה רק אנשי הקשר של הטלפון ולאחר מכן גם ב- what's up. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה

22. שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by tmpusr,

חבר מחפש לקנות את ה-QUAD-COPTER הראשון שלו: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xquadcopter&_nkw=quadcopter&_sacat=0 לא יודע עדיין מה התקציב אבל מדובר באדם בן כמעט 50 עם ידע מעמיק ונרחב באלקטרוניקה ותקשורת בכלל (עוסק בתחום שנים). עם אנדרואיד/IOS למשל הוא לא ממש מתעסק (אבל מתעניין). על איזה דגם הייתם ממליצים? משהו טוב ומלוטש אבל לא להתפרע. אין בעיה להזמין מחו"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by איאן טראוט,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט

25. אחי מעוניין להראות את הנכדים לאמא שלי מדי פעם בשיחת וידאו. עד עכשיו הוא ניסה HANGOUTS וSKYPE והתוצאות על הפנים - איכות תמונה זוועתית, לאגים ובעיות שונות ומשונות. שני המכשירים מריצים אנדרואיד ונמצאים בקליטת דור רביעי טובה. איזו אפליקציה מאפשרת שיחות וידאו באיכות נורמלית בלי באגים? HOOLICHAT? PIED PIPER?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.