עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מחפש תוכנה כמו FIND MY IPHONE לאנדרואיד , יש המלצות ?? תודה

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by LRa,

שלום אני מחפש נגן אודיו עד 350 שקל. חשוב לי שתהייה אפשרות להוסיף סימניות לקבצים(יותר מאחת לקובץ) ואם אפשר גם רמקול. תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. בבלאקברי אפשר להתחבר לאינטרנט בלי חיבור לשירותי RIM?! המפעיל שלי דורש תוספת של 50 ש"ח על שירותי בלאקברי. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by eranisra,

שלום, קראתי בכמה פורומים אך זה נושא גדול ואני ממש לא מבין בזה ורוצה להתייעץ כדי שהמכשיר לא יפסיק לעבוד. יש ברשותי IPHONE דור שני שקניתי. לפי מה שאני זוכר הגרסה היא ה1.1.4 או משהו כזה וקיבלתי את הטלפון עם עברית. אני רוצה לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מכיון שהוא לא נותן לי להתקין הרבה דברים כי הוא אומר שצריך לשדרג גרסה וגם יש לי מלא תעופות לפעמים למסך הראשי וחשבתי שזה יעזור. לאיזו דרסה אני יכול ללשדרג בלי בעיות ואיך?? תודה רבה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. Started by nirga,

תקציב בסביבות 500 ש"ח (אפשר גם קצת יותר) תמיכה ב-FLAC לפחות 4 גיגה עם עדיפות ליותר תמיכה מלאה בעברית, לא הפוכה (אין בעיה שהתפריטים יהיו באנגלית) אפשרות לתצוגת השירים מתיקיות (ולא רק ע"י ה-ID3) איכות שמע טובה מעדיף ללא מסך מגע וכמה שיותר קטן תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האפליקציה הנודעת היא הראשונה להפעיל רשת עצבית מלאכותית ולומדת במטרה לשפר משמעותית את הצעות ההקלדה לכתבה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by idomskt,

שלום לכולם התעניינתי לאחרונה במכשיר ניווט GPS. גיליתי שMIO דגם C310 למשל מגיע עם תוכנת IGO לישראל וניתן להכניס אליו מפות לאירופה וארה"ב. מה עם אוסטרליה/ ניוזילנד דרום אמריקה ושאר העולם???? יש איזשהו מכשיר שניתן לרכוש עבורו מפות לכל העולם? אני צריך GPS נפרד לאירופה וGPS נפרד לאוסטרליה? מה זה? האם בשביל מכשיר לכל העולם אני צריך לרכוש PPC ולא GPS? ועל איזה מכשירים אתם ממליצים? תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה

11. Started by Kirill-TMS,

היי. חייב לקנות לפני המילאוים סוללה נוספת ל-S3. אפשר גם סוללה רגילה ולא סוללה/כיסוי. מה שחשבון זה אמינית של מוצר - כולם רושמים שזה מקוןרי - אין לי ידע בתחום. מאיפה ניתן לקנות בארץ סוללה למכשיר S3?. - חייב חשבונית מס. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי חברים, מקווה שבפרסם במקום נכון, מחפש מישהו שקנה בשבוע אחרון גלקסי S8/+ ביבוא רשמי. יצא לסאני תקשורת מבצע למי שקנה את המכשיר מגיע שעון GEAR S3 ב1000 ש"ח והייתי מעוניין לקנות דרכו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  13. סורק נוזקות מובנה בחנות ה-Play Store יסייע לצמצום הבלאגן האבטחתי בפלטפורמת המובייל הגדולה ביותר? לכתבה

14. Started by puvsc,

פתוח לדיונים....

• 315 תגובות
    • 31.3k צפיות
  15. Started by sh0ck3r,

סתם רציתי לדעת איזה רינגטון יש לכם ולראות אם יש להיטים או משהוא כזה ואולי גם להעתיק מכם אם אני ימצא משהוא מתאים . אהה ודרך אגב הרינגטון שלי זה : Finger Eleven - Paralyzer . http://www.youtube.com/watch?v=QgaCHmxmeUo

• 42 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. למרות שהרבה מהרכיבים נותרו דומים ואפילו זהים לאלו מהדור הקודם, צמד ה-iPhone 8 וה-iPhone 8 Plus עדיין מוערך עם עלויות BOM גבוהות יותר, אשר מסבירות את ההחלטה של החברה להקפיץ את מחיריה לכתבה

18. Started by bomba90,

1. כשאני מקבל הודעה (לא וואטסאפ) המסך לא נדלק ואני לא מוצא איך לעשות שהוא יידלק. 2. בעיה שקשורה לדעתי בגוגל ולא בטלפון, החנות מזוהה בחו"ל: המחירים בדולרים ויש אפליקציות (וואלה למשל) שאי אפשר להוריד משום שאני מקבל הודעה שהאפליקציה לא ניתנת להורדה באיזור בו אני נמצא.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=oJAD07CbCvE&feature=player_embedded אני אישית אוהב את המכשיר הזה.רק צריך מעבד חזק יותר וזיכרון בעוד כמה חודשים אנחנו נראה שיפור משמעותי בחומרה ובתוכנה.

20. Started by Anomen,

שלום יש לי התלבטות לגבי איזה נגן mp3 להביא מארה"ב - ה-Creative Zen Vision:M או IAudio x5l מצד אחד הzen פשוט יותר מומלץ ונחשב סה"כ ממש שקראתי. גם יש לו מסך הרבה יותר גדול למקרה שאני ארצה לראות סרט. ד"א עד כמה זה רלוונטי הקטע של סרטים על נגן כזה? באמת יהיה לי שווה להשתמש בזה? חוץ מזה המחיר שלו בארץ ממש מופקע ככה שהרווח לקנות בארה"ב יותר גדול מצד שני יש את ה-IAudio שהזמן סוללה שלו פשוט מדהים! וזה בולט במיוחד על ה-16 שעות בלבד של הזן. הקטע הזה של הזמן סוללה די מדאיג אותי בכלליות. כל מקרה אני צריך המלצות מכל מי שיש לו ניסיון עם המכשירים

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  21. זה הפלאפון של אחי! הוא ביקש ממני משחקים ותוכנות לפלאפון הזה אם משהו יכול להמליץ לי על משחק או אתר של הורדות חינמי אני ישמח מאוד!! תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Alony21,

ברשותי ASUS Transformer TF700T וגרסת אנדרואיד 4.2.1. ברצוני למחוק את כל האפליקציות שהתקנתי, את כל היסטוריית הגלישה ולנתק את כל חשבונות המשתשמש כמו ה Gmail. בקיצור, ברוצני להחזיר אותו למצב ההתחלתי. כיצד לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. Started by FARKASH7,

לאחר הזמנה וניסיון מוצלח עם ZTE V970, אני צריך להזמין גם לאמא שלי סמארטפון סיני זול. חשבתי להעביר לה את הV970 החדש שקניתי לעצמי ולהזמין Lenovo A820. הבנתי שמדובר במכשיר טוב, ומומלץ יש לי כמה שאלות: האם יש לו קהילת פיתוח? האם יש רום מומלץ שכדאי להתקין עליו? יש מישהו עם הטלפון כזה כאן שיכול לשפוך מניסיונו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. הי כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש סמארטפון עד 1000(ניתן לחרוג במעט) אבל חשוב שהמצלמה תהיה איכותית וכמובן שבכללי יהיה סמארטפון איכותי ככל האפשר במגבלות של ה 1500 שח . תודה מראש למגיבים

25. Started by rokkky,

מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.