גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נגן MP3 באזור ה 200~. אין לי שום צורך שינגן וידאו. הדרישות שלי לנגן הן: - 1-2GB (או יותר כמובן, אבל אני לא צריך). - קטן, קומפקטי ועמיד (ולכן אני לא רוצה MP4 שיהיה גדול ומגושם). - חייב שיהיה לו ממשק נוח, כלומר שאני אוכל בלחיצה יחידה להעביר שיר, להגביר/להנמיך את הווליום, ולהשהות את השיר. - כדאי מאוד שתיהיה בו אפשרות להשמיע את השירים בסדר רנדומלי (כמו האפשרות שבמדיה פלייר), בלי שאצטרך לערבב את רשימת השירים, כי אם ארצה למצוא שיר ספציפי תיהיה לי בעיה. - איכות צליל טובה (ביחס למה שאפשר לצפות ממכשיר במחיר הזה). תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש נגן ,לא כ"כ משנה לי אם הוא מנגן ווידאו ומציג תמונות. חשוב שיהיה לו לפחות 8 ג'יגה (אם יש אפשרות להרחבה זה מעולה) וממשק פשוט,שיהיה קל וקטן ועדיפות גבוהה למבוסס על פלאש ולא על HD. חשבתי על הסנסה E280 אבל אחרי חיפוש בפורום המון אמרו שאין לו איכות שמע טובה יחסית לנגנים אחרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד ASUS 696 עם מ"ה WM5, האם כדאי לשדרג לWM6 (אם זה בכלל אפשרי)? מה היתרונות של זה? האם ניתן לחזור אחורה (לWM5)? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
[shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
העם יש מכס על נגני MP3/4 עם אני מזמין מEBAY? וכמה יעלה לי משלוח לארץ עם נגיד הנגן עולה 100 דולר בEBAY והוא שוקל 49 גרם
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איך אני מפעיל קבצי וידאו ? יש לי שם סרטון שבא עם המכשיר שעובד אבל כשאני מכניס וידאו שלי הוא כותב לי שהפורמט לא מתאים למישהו יש מושג מה הבעיה.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר שאני מחפש הוא פשוט, לא יקר וניתן לקנות גם בלי התוכנה של הניווט חשבתי על הכשירים של MIO אבל אני לא מבדיל בינהם האם כדאי או לקחת משהו אחר תודה רבה נ.ב. אשיתי חיפוש כדי לא להציק תחת ערך GPS ניווט ולא מצאתי שום דבר שעוזר אז כל עזרה או קישור יעזרו עוד פעם תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
K800i k810i w850i כולם פחות או יותר אותו מחיר. מה לבחור?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן אני צריך נגן נייד במחיר של מקסימום 1500 שקלים. הוא חייב להיות קטן כמה שיותר (נכנס לכיס לפחות...), איכות סאונד כמה שיותר טובה, וכמה שיותר מקום, לא מתחת ל-20GB. הנגן לא חייב לבוא עם אוזניות טובות או אוזניות בכלל ואין לי צורך בוידאו ושטויות, נגן למוזיקה נטו. אנא אל תשלחו אותי לחיפוש כי כבר עברתי שם ולא מצאתי כ"כ נגן העונה על הדרישות האלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רכשתי את ה nano החדש מהגירסה השישית, וציפיתי לקנות ולהתקין את הגרסה העברית של ידע בתוכו... אבל כשקניתי נגלה לי שכבר לא ניתן להיכנס לאתר שלהם. 1. מישהו יודע מה קרה להם? 2. האם הגירסה העברית מתאימה לנגנים החדשים של IPOD? 3. האם יש דרך אחרת להתקין בו עברית?? תודה מראש. יניב
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חשבתי על Motorola RIZR Z3 יש עוד הצעות?...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע לארץ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1524&products_id=19225 הוא נראה לי יותר טוב מ cowon d2 לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ קונה היום צריך עזרה דחוף...
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לדעת האם זה ככה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-