גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ה-K80 הוא התשובה של Lenovo ל-ZenFone 2 של Asus, וינסה לעקוף אותו במחיר משתלם יותר ובקיבולת סוללה שיכולה להספיק גם לשני מכשירים לכתבה: http://hwzone.co.il/k80-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%92%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%9b%d7%95%d7%97-%d7%90/
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיברתי שלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי. השלט הוא חוטי אז הוא היה מחובר עם ממיר דרך הMICRO USB. העניין הוא שהשארתי את הטאבלט ככה לבערך יומיים וכשחזרתי הביתה נראה שהבטריה התרוקנה. בדרך כלל שמשאירים טאבלט כבוי ליומיים מבלי להשתמש בו הבטרייה לא אמורה להתרוקן, נכון? יכול להיות שהשלט באמת "שתה" לי את הבטריה? יכול להיות שGOOGLE לא חשבו בכלל על הסיטואציה הזו ולא טרחו להכליל את השימוש בשלט במצב חיסכון? יש לי LOLLIPOP 5.02 אם אני לא טועה.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה על סוללה חיצונית ל(כנראה) HTC ONE S. הבנתי שהמחירים של הסוללות האלה (באמזון לחות) הוא סביב ה-30$- אני רוצה משהו טוב (= קטן ומחזיק ללפחות פי 2 מהסוללה המובנית). אם יש משהו ממש משתלם גם ב-50$ אז אין בעיה, אבל לא להגזים (ראיתי כל מיני סוללות עם קיבולת של איזה פי 6 מהמכשיר עצמו- זה קצת מוגזם לפי דעתי) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בחודש הקרוב אני כנראה יזמין לי נגן iriver clix ורציתי לדון איתכם בכמה סוגיות שעלו לי בראש ואני אבקש לדעת את דעתכם : 1. לגבי הבטרייה, מדובר בבטריית ליתיום מובנת כך שיש להניח שהיא תחלש עם הזמן. מישהו רואה בזה חיסרון גדול ? האם אפשרי להחליף סוללה כזאת ? איך שומרים על סוללה שכזאת (מהרגע שמקבלים את הנגן לראשונה) שתמצה את עצמה הכי טוב שאפשר ? ובכללי,אם אני אשתמש בנגן משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע למשך 2-3 שעות של שמיעה רציפה... כמה זמן תחזיק הסוללה ? 2. התמיכה של הנגן הזה ב-WMP 11 - הקליקס דבוק למדיה פלייר כמו שהאיי פוד דבוק לאיי טיונס. עד כמה זה חיסרון ? האם זה צריך להדליק לי נורת אזהרה ? 3. מסך הטאץ' - האם זה מועד לבלאי ?! מישהו שמע איזה פידבק על השיטה הזאת ? חוץ מטביעות אצבע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך אני מפעיל קבצי וידאו ? יש לי שם סרטון שבא עם המכשיר שעובד אבל כשאני מכניס וידאו שלי הוא כותב לי שהפורמט לא מתאים למישהו יש מושג מה הבעיה.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על טאבלט אנדרואידי העדפה ל10" שימוש אינטרנט, סרטים, מצלמה טובה. התקציב 1000-1500 אפשר לחרוג קצת לכיוון 1700 מעדיף שלא. אם אפשר לפרט יתרונות וחסרונות יהיה מצויין. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-WAZE והיא שאין לי הכוונה קולית. לא משנה שהרמקול של המכשיר שלי עד הסוף, ההגדרות שמע וההכוונה של האפליקציה בסדר ועל מצב תקין ועדיין אין לי הכוונה. למישו זה קרה ויכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Xiaomi משיקה סמארטפון חדש וזול במיוחד שינסה להמשיך את הצלחתו הכבירה של ה-Redmi 4A לכתבה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Ulefone מתכוננת להשקת הדור החדש של סמארטפון ה-Power המאסיבי שלה - עם שבב חסכוני במיוחד וקיבולת סוללה גדולה יותר מאי פעם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית תחשוף כנראה את מוצר הדגל הראשון שלה לשנה החדשה ב-23 במאי, כך לפי תמונה שהצליחה לבלבל את הצרכנים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה לטלפון עד 800 שקל, שיהיה קודם כל טלפון(סוללה חזקה, קליטה טובה, איכות שמע ורמקול חזקים) ורק אח"כ מרכז מולטימדיה .... בעיקרון אני לא ממש משתמש באפליקציות וכאלו ... אולי אני אשתמש ב VIBER אם אפשר שיהיה מכשיר אנדרואיד ושיהיה עם GPS ו WIFI ... יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
גוגל יצרה סדרת טלפונים זולים במיוחד המריצים אנדרואיד. אלו חלוצי הסדרה שיתחרו בשוק הנמוך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-android-one-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%aa/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן להחליף. בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה... אבל אני עכשיו מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט. העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..). בכל מקרה, הדרישות שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי Samsung Galaxy 7500i עם מערכת אנדרואיד 1.5 . האם ניתן לשדרג ל 2.1 או 2.2 חשוב לציין שזה לא Spica תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מחפש סמארטפון במחיר של עד 300-350$, יש לי חבר שיהיה בארה"ב ובהונגריה .. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי מכשיר זול (גג 1000 ש"ח), עם ערכי sar נמוך ומצאתי שלושה מעניינים: 1. Samsung Galaxy Y S5360 קראתי ביקורות והרבה כותבים שיש לו סוללה די חזקה וספיקר קצת חלש, זה נכון?? (ספיקר טוב חשוב לי מאוד!!) 2. [table][tr][td] Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos [/td][/tr][/table]העלות שלו- 1000 ש"ח שזה הגג שלי... באמאזון מצאתי אותו ב700 ש"ח, אבל אין לי נסיון בקניית פלאפונים מחו"ל, האם זה משתלם?? 3.[table][tr] [td] LG Optimus One P500 [/td][/tr][/table] פחות התלהבתי כי המכשיר הקודם שהיה לי הוא LG ודי איכזב:\ אופציה נוספת: קיבלתי עליו המלצות: samsung galaxy s5570i pop plus אבל לא מצאתי את ערכי הSAR שלו... עוד דבר קטן- חשוב לי שיהיה מקום גדול להדעות ולרשימת אנשי קשר, בפל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע את הנגן של סאן דיסק SANSA E250 אחלה נגן רק שהוא לא תומך בעברית... מישהו מכיר אתר שבו ניתן להוריד עדכון לתמיכה בעברית? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר חדש. HTC Desire לאחר בירור על מקומות בארץ (על פי זאפ). המכשיר מגיע בחלק מהחנויות עם גרסה של אנדרואיד 2.2 החדשה יותר. עם תמיכה בעברית לא מלאה. למה הכוונה לא מלאה? האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הנגן שלי [COWON D2] [בדיוק כשקיבלתי את הWESTONE ES3X, מזל משמיים...]. הבעיה היא כזאת: אני מעלה עליו קבצי מוסיקה [תיקיות שלמות] ומשום מה הוא מחליט שדברים חדשים פשוט נמאס לו לקרוא, אז הוא אומר לי "INVALID" ולא מנגן כלום. התעצל הבחור. את הדברים הקודמים שהיו עליו אין לו בעיה לקרוא [קבצי APE/WAV/FLAC וקבצים כאלה שעברו הפרדה מקובץ גדול יותר בעזרת MEDIAVEL CUE SPLITTER, אם זה רלוונטי]. מה עושים? לא מצאתי דבר משותף בין הקבצים שלא נוגנו.... ***יש קבצים חדשים שהעלתי והם כן עובדים....לא יודע מה נדפק עם הקודמים.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-