עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by DANIELSHAKED,

בקרוב אני אםטר מהS1 שלי ואני זומם על מרובע ליבות כמובן בכמה שפלות יש שני מועמדים א. HONOR 2 ב. NEWMAN N2 איזה חברה מוכרת יותר פרי לינדר או ניומן או הוואי יש בהם הרבה קרינה??. תודה מראש אם יש מכשיר דומה תרגישו חופשי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Barnito,

לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by night-fire,

עוד מעט טיול שנתי ושאינ חושב על זה,אני ישתמש המון בנגן אני כל החיים שלי שומע בו חח והנה הבעיה מה אני עושה בשעת צורך שנגמרת הבטריה?! : יש איזשהו מטען שמתחבר לחשמל למכשיר הזה? תודה רבה מראש חחחח :]

4. או עדיף להשתמש בחשבון נפרד לטאבלט? האם התוכנות שמותקנות בטלפון יותקנו אוטומטית בטאבלט? (ובגלל זה עדיף חשבון אחר) מה היתרונות והחסרונות?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  5. Started by haviv822,

משהו מכיר הבדלים בניהם ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  6. הכירו את המכשיר החדש-ישן של LG, שינסה לשדרג את מעמדו של ה-V30 בין ספינות הדגל המודרניות לכתבה

7. Started by Satlan,

אהלן, בעוד כחודש אני עולה על מדים, ואני מעוניין באייפון דור 3 לשם שימוש בפייסבוק ולמיילים דרך הרשת דור 3. האייפון כנראה הכי מתאים לי עקב הנוחות שלו לעומת שאר הטלפונים. יש צפי מתי הוא יגיע למפעילות ?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by deluxe,

מישהו הספיק לנסות את נוקיה N78, ראה אצל חבר וכדו'? אשמח לקבל חוות דעת על הטלפון, יתרונות, חסרונות וכו'.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי בבקשה את קובץ הוידאו המצורף לאיזשהו פורמט אחר כדי שאני שאוכל לצפות בו בפלאפון שלי (K800I)? http://www.f2h.co.il/295013 תודה.

11. שלום, אני רוצה לדעת אם קיים מתאם מהכניסה שיש על האייפון ל micro usb. יש לי ihome ואני רוצה לדעת אם אפשר איכשהו לשים בו מכשיר אנדרואיד.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני עומד לקבל פלאפון של נוקיה חינם, ואני בוחר את הפלאפון. איזה פלאפון מומלץ? N97 המליצו לי עליו אבל גם אמרו לי שהסוללה שלו ממש חלשה. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש אחת של Cardo: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=3857653&pr=QJ5&N=2%20642&sgID=7 שלוש של Motorola: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=687095&pr=QJ5 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=3923331&pr=QJ5&N=2%20642&sgID=7 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=3804424&pr=QJ5&N=2%20642&sgID=7 ואחת של Plantronics: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by ilyail3,

שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה חשוב לי? אנדרואיד מסך 6+ לא סמסונג edge, איכותי הכי חזק שיש מבחינת מעבד רמקול טוב וחזק סוללה חזקה עדיף ל4000+ לא סיני עדיף wifi ax סלולר תומך דור 5 אם יש כבר זכרון 6 גיגה פלוס מצלמה לא חשוב. שיהיה סקסי, דק קל ומסך בלי שוליים. יש לי את ה סמסונג 8 והוא סביר. משמש בעיקר לשליטה מרחוק על מחשבים, הודעות, שיחות, עבודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kalda01,

אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה.

18. שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…

19. קצת רקע: לאחרונה יצא לי קצת לקסטם את הדיזייר S שלי לא מעט, פתחתי אותו בעמל רב ל-S-OFF, והתקנתי רום LBC. אחרי שנמאס לי מהאיטיות של Handcent SMS (בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), החלטתי לתת הזדמנות שניה ל-Go SMS Pro, כי ראיתי שהוא נמצא בפיתוח פעיל מאוד ויצאו הרבה גירסאות חדשות מאז הפעם האחרונה שבדקתי אותו. התוצאה? התרשמתי ממנו מאוד לטובה. ולכן גם ניסיתי שוב את Go Contacts, שלא אהבתי בעבר ומאז השתמשתי בכל מיני dialers שונים ומשונים (ובעיקר DialerOne המגושם והאיטי שוב, בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), ואני מוכרח לציין שעכשיו סוף סוף מצאתי dialer/contacts שאהבתי. אגב, ממש היום הוא התעדכן שוב. מגניב, פיתוח פעיל כבר אמרתי? אחרי שסגרתי את שתי הפינות ה…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שיגיע כבר נמאס לחכות

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by dudidu08,

חברה אני מתכוון להתדרג למכשיר סלולרי חדש ומתקדם ואני מתלבט בין כמה מכשירים: -iphone 3gs -htc HD -nokia n900 -nokia n97 -sony ericsson satio **אם יש לכם עוד דגמים דומים שמומלצים אשמח לשמוע.... מה שאני מחפש במכיש הסלולרי שלי הם הדברים הבאים: הכי חשוב שנגן המוסיקה שלו יהיה הכי טוב כלומר ברגע שאני אחבר אוזניות אני אשמע הכי טוב והכי איכותי (באייפון יש אייפוד נראה לי הכי טוב), מצלמה טובה.., מסך גדול, מסך מגע, שלא יהיה מגושם מידי שיהיה מהיר קיצור אתם יודעיםהפלאפון הכי הכי טוב! אל תגידו לי רק שם של פלאפון שאתםממליצים תרשמו גם למה תסבירו למה הוא ולא מכשירים אחרים תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by ycltdycltd,

יש לי +sansa clip ובכל פעם כשאני מנתק את הנגן (Win 7) המחשב ברוב הפעמים קופא. אין לי אפשרות לנתק את הנגן באופן בטוח (בגלל שהוא על מצב mtp?) ??? יש למישהו רעיון?

23. ראיתי שלא העלו עדיין כתבה באתר, לכן במידה ומישהו מתעניין בעולם מערכות ההפעלה הניידות הנה קישור לסיכום מה שהוצג במסגרת האירוע שהתרחש שלשום (כי עבר 12 בלילה). http://www.iandroidil.net/11019

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מצטער על הכותרת המסורבלת, בגדול אני מחפש אפליקציה שדומה למערכת שיש בקופות עצמיות בסופר כשמחפשים את סוג הירק או הפרי. לפריטים שלי אין ברקוד. תחשבו שאתם הולכים בפארק ורואים סוגים שונים של זבל על הרצפה. המטרה היא לספור את כמות הפריטים מכל סוג=קטגוריה (מסטיקים, סיגריות, בקבוקים, פחיות, נשמיות וכו' וכו'). אנסה לאפיין יותר במדויק: 1. מאפשרת להזין קטגוריות שונות (סביבות 100) עם אופציה לתוספת. 2. לכל קטגוריה יש שם ובאופן אופציונאלי אפשר להכניס תמונה של הפריט. הקטגוריות מוצגות בתור רשימה. 3. לחיצה על התמונה\שם הקטגוריה מעלה את מספר היחידות מהפריט ב-1. כל לחיצה מוסיפה 1. יש גם אופציה להוריד כמות פריטים (סימן מינוס). בכל זמן רואים את סך הפריטים שהוזנו…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.