עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by roee43,

יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו. האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די. האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום? בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור? תודה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by shaks,

יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by landes98,

שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oceans68,

ראיתי באייס טאבלט MULLER 7 אינץ ב 250 ש"ח. מעבד A8 + 4GB נפח. האם מספיק לילד בן 4? מהירות תגובה? זמן סוללה? עמידות? או שזה פשוט לזרוק את הכסף לפח? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  6. היי חבריה, הפעם החלטתי ללכת על מחיר המהווה 50% מהאקסיומי והוא ה-jiayu g4 הוצעו לי 2 אתרים ,האם יש אותו מכשיר עם גירסת אנדרואיד שונה? 1. רשום אנדרואיד 4.2 http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html 2. רשום אנדרואיד 4.1 http://www.shoppingmins.com/jiayu-g4-advanced-mtk6589-quad-core-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-smart-phone.html איזה אתר עדיף ואמין יותר?והאם לשלם בכרטיס אשראי רגיל? אוליי יש לכם מידע על אתרים אחרים? תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Art Tatum,

האם מצאתם את עצמכם פעם חושבים "אם רק היתה לי מצלמה אלחוטית לשים במטבח כדי להשגיח על בישול תוך כדי משהו אחר", או "כדי שאוכל לתפוס את מי שגונב לי את העיתון בבוקר", או "כדי להשגיח על הילד שמשחק על השטיח בסלון". בעידן בו לכולם יש סמארטפונים וטבלטים ומחשבים וHTPC, יש הרבה שימושים למצלמה אלחוטית נטענת. במיוחד לכזאת שמתחברת בBT לכל מחשב/מכשיר/מערכת הפעלה. בקרוב עם משקפי גוגל שאולי יהפכו לטירוף החדש, מצלמה אלחוטית נטענת תהיה אפילו עוד יותר שימושית. האם מישהו כבר התחיל לייצר ולמכור כאלו?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  8. Started by kdani,

שלום לכולם, האם משהו יודע מה ההבדלים בין שני הדגמים (אני מדבר על משמעות ההבדלים, לא הפרטים הטכניים - זה נמצא ברשת) השוואה בין שני המכשירים/ מי מהמכשירים יותר חזק ? ויותר חשוב - למי הבטריה תחזיק יותר זמן עבור אותה פעילות ?

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום. קניתי את הI9100 יחד עם רום ICS של PILOTX. (עם רוט של CMW) ורציתי להחליף רום כי מה שיש לי עכשיו עושה קצת בעיות וגם כי רציתי לשדרג לJB. אף פעם לא החלפתי רום או התנסתי ברומים שונים. אז התחלתי לחפש רום להתקין ו...הלכתי לאיבוד- יש כ"כ הרבה רומים, הורדות ומושגים שאני לא מוצא את עצמי. אז אולי תועלו לעזור לי: אני מחפש רום פשוט בלי כל הפיצרים ואפליקציות המיותרות האלו, מעודכן כמה שיותר מהיר והכי חשוב- יציב. אני לא מעוניין להחליף רום כל שבועיים. אני דווקא די אהבתי את הממשק של הרום הקודם שלי- לא שחשוב לי שיהיה בדיוק אותו ממשק- אני פשוט אוהב את הרעיון שאני יכול למיין את האפליקציות שלי לתוך תיקיות במסך התפריט ולא רק במסך הוויג'יטים. אני דיי מודאג מכל הנושא של תמיכה בעיברית- לא כ"…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. Started by iliam,

שלום, אחרי שהתבשלתי פחות או יותר ובחרתי לקנות גלקסי S3, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות "אמינה" עם אחריות סבירה. כמו כן הייתי רוצה המלצה מה ואיך לבדוק בקניית הגלקסי : מה אמור להיות כלול בערכה?איך בודקים שהמכשיר חדש. אגב מוכן לשלם 100-200 ש"ח יותר על מנת לקנות במקום עדיף או עם אחריות עדיפה. תודה איליה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by gfh_gfh1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lolitsfunny,

שלום לכולם, אני שוקל כרגע לשדרג למכשיר חדש ומתקדם יותר,והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על שני מכשירים: 1) B94M quad core http://dealextreme.winwin.co.il/p/b94m-android-4-1-2-quad-core-smartphone-w--4-5--capacitive-screen,-gps,-wi-fi-and-dual-sim---white-197206 האם המכשיר טוב? האם ניתן להתקין עליו עברית בצורה פשוטה? האם הוא יפעל כראוי ברשתות הזמינות בישראל? 2) galaxy S3 mini האם המכשיר נותן תמורה למחיר? האם הוא ירוץ "חלק"? על איזה מבין השניים אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. מכיוון שעברתי לקיבוץ , ישנה בעית אינטרנט כאן (אם עובד...לפעמים כן לפעמים לא זה 120 שקל ל5MB ! של בזק...ייקר מדיי) אז חשבתי על רעיון הנטסטיק סלקום מציעים לי ב 82 שקל לחצי שנה UNLIMITED (לא כולל עלות הנטסטיק שזה עוד 400 שקל) שאלות : 1. יכול להזמין בEBAY \ DEALEXTREME נטסטיק שיעשה את העבודה בתדרים של הארץ ויתמוך לי בכל החברות ? יחסוך את קניית הנטסטיק מסלקום הייקרים לדוגמא ? 2. האם יהיו לי בעיות של הורדה \ העלאה באימיול LOW ID \טורנטים ? 3.שאלה אחרת , האם יש חברה סלולארית שנותנת UNLIMITED בתוך החבילת שיחות\SMS\אינטרנט ? (כי יכול להפוך את הגלקסי 2 לראוטר) תודה !

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  15. מאז שעדכנתי ל-4.1.2 לא מצליח להעביר ישומים ל-USB STORAGE. מקבל הודעה שאין מספיק מקום, למרות שיש שם יותר מג'יגה מקום פנוי. משהו נתקל בבעיה / הצליח לפתור ? (ראיתי בכמה פורומים פוסטים דומים על הבעיה, אבל הפתרון של - לפרמט את המכשיר לא נראה לי...)

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by thegimp,

אני שוב בשוק למכשיר חדש, הפעם צמצמתי את האפשרויות לאלו הנמנות בכותרת. כרבע יש לי נטייה לכיוון הסוני אבל אני לא ממש מבין בנושא הזה אז אני פתוח להצעות, למה כן/לא? אין לי עניין ב-Note. התקציב לא מהווה בעיה. תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…

18. http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Kurt,

יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by gkman,

התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. אשמח לשמוע ממשהו שמפעיל את המכשיר בישראל חוות דעת על המכשיר.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. חשבתי על הגלקסי 2 מיני. האם הוא משתלם?,הוא מעוניין לקנות רק בארץ.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  24. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by dans41,

התוכנה מאוד נוחה אבל עובדת אבל לא תמיד, יותר נכון לומר פעם ב.. חוץ מזה התוכנה חוסמת לי את האפשרות להתקשר או לענות לשיחות. והחלק הכי גרוע זה שאני לא יכול למחוק אותה המכשיר שלי זה galaxy s3 עם רום 4.1.2 סטוק של סמסונג ללא רוט. אני צריך עזרה דחוף!! תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים