גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי ראיתי בדיון הנעוץ הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/501086-אפליקציות-מומלצות-לאנדרואיד שממליצים על זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&feature=search_result יש כבר משהו היום שנחשב יותר טוב ? אני צריך משהו שיידע להדליק את ה GPS של המכשיר שאבד\נגנב ואז יעביר לי איכשהו את המיקום שלו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק ליום ההשקה, המשחק הקלאסי לפיסי משנות התשעים מגיע לאנדרואיד בחינם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתבשלתי פחות או יותר ובחרתי לקנות גלקסי S3, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות "אמינה" עם אחריות סבירה. כמו כן הייתי רוצה המלצה מה ואיך לבדוק בקניית הגלקסי : מה אמור להיות כלול בערכה?איך בודקים שהמכשיר חדש. אגב מוכן לשלם 100-200 ש"ח יותר על מנת לקנות במקום עדיף או עם אחריות עדיפה. תודה איליה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו יודע מה ההבדלים בין שני הדגמים (אני מדבר על משמעות ההבדלים, לא הפרטים הטכניים - זה נמצא ברשת) השוואה בין שני המכשירים/ מי מהמכשירים יותר חזק ? ויותר חשוב - למי הבטריה תחזיק יותר זמן עבור אותה פעילות ?
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
Nexus 4 - נמכר בארץ ב 1750 (זאפ) דגם ה 8GB שמספיק לדעתי Xiaomi Mi2S - נמכר ב 1600 - במפגש עם המכס (2000) Nexus 4 - העדכונים של גוגל - רומים ללא סוף - מכשיר נפוץ - חומרה טובה - מובטח שקט נפשי ללא תקלות מוזרות Xiaomi Mi2S - מותג סיני נפוץ - רומים בספק - מקבל סקירות טובות ברשת - קפיצת מדרגה בחומרה - אפשרות לתקלות מוזרות כמו שאמר איש עם שיער אפור, מה אתם הייתם עושים ?
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מסתובב בעולם מרבית השנה וזקוק לסמארטפון שיסיר מעליי את עול הלפטופ, מצלמה, מחברת וכו' ובעצם יהיה one-stop-shop להכל. משחקים לא חשובים לי כלל אז ככה שכוח עיבוד לא חשוב לי יותר מדי - אני כן צריך אותו כGPS, שעון מעורר, תרגום, אינטרנט, לוג צלילה ואימונים, notepad, סקייפ, קצת מוזיקה ויוטיוב ובעיקר מעקב אחר סטטיסטיקה ואימיילים שקשורים לעסק שלי. מצלמה גם מאוד חשובה לי ולמעשה זו הסיבה שויתרתי על הXPERIA Z (אמנם הוא משוריין וזה בונוס נפלא עבורי, אבל המצלמה שלו, לעומת מצלמת הIPHONE5 ממנה התרשמתי, לא סיפקה את הדרישות שלי). כחלק ממה שאני עושה אני מצלם המון תמונות בעולם - ועד כה הסתובבתי עם הOLYMPUS XZ1 שהיא באמת מדהימה - אך אני מוכן להתפשר על איכות (עד רמה מסוימת) כדי לחסוך בעול…
-
- 30 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מאז שעדכנתי ל-4.1.2 לא מצליח להעביר ישומים ל-USB STORAGE. מקבל הודעה שאין מספיק מקום, למרות שיש שם יותר מג'יגה מקום פנוי. משהו נתקל בבעיה / הצליח לפתור ? (ראיתי בכמה פורומים פוסטים דומים על הבעיה, אבל הפתרון של - לפרמט את המכשיר לא נראה לי...)
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי! קניתי גלקסי S3 לפני שלושה שבועות. הסוללה של המכשיר פשוט מתרוקנת במהירות לא הגיונית! אני בקושי משתמש בפלאפון והאחוזי סוללה שלו יורדים ויורדים. הוויפיי שירותי המיקום והבלוטות כבויים ובהירות המסך קרובה להכי מינימלית. היה לי אייפון 4S ואני יודע מה זה סוללה של סמארטפון וזה לא ניראה לי אמור להיות ככה.... יש משהו שאני אולי עושה לא נכון?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-