עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני רוצה להביא טלפון קטן, מהצד הנמוך על סקאלת היוקרתיות, לאחותי בת ה 12. הדרישה העיקרית ואולי היחידה היא לפחות דור 3. שמעתי על מותג Blu ומכשירים סינים כאלה ואחרים... אצטרך להזמין אותו כבר בימים הקרובים כדי שיוכלו להביא לי אותו מארצות הברית. תודה לכל המגיבים.

2. דיווחים עדכניים טוענים שהגירסה היקרה יותר וקמורת המסך של מכשיר הדגל נמכרת טוב יותר באופן משמעותי לעומת הגירסה הסטנדרטית, ושתיהן ביחד בדרך לשבור את שיאי ההזמנות המוקדמות עוד בשנה שעברה ראינו את גירסת ה-Galaxy S6 Edge של מכשיר הדגל מבית סמסונג מפתיעה את נציגי החברה עם התעניינות ודרישה בהיקף שלא ממה צפו אותו מראש – ונראה שבדור החדש המגמה מתרחבת עוד יותר, כאשר גירסת ה-Edge של ה-Galaxy S7 נהנית מדרישה גדולה הרבה יותר מזו של הדגם הסטנדרטי בעל המסך המוקטן והשטוח. את הדברים מצהיר המדליף הרוסי הנודע אלדר מורטזין בחשבון הטוויטר שלו, שבו הוא טוען כי הצמד החדש מבית סמסונג שובר שיאי הזמנות מוקדמות בכל רחבי העולם, וגם בארץ המוצא שלו – בתוספת לנתון לפיו 64 אחוזים מההזמנות הן ד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by taotao,

אנשים קניתי לא מזמן את הN73 אחלה טלפון..(במיוחד מערכת ההפעלה).. עכשיו לפי המפרט וכו המצלמה שלו היא אחת האיכותיות שיש.. אבל מישום מה אני לא הכי מצליח (יותר נכון חושב) להוציא ממנה את המיטב בצילומים שונים..(לילה/יום..וכו).. יש איזה עצות/טיפים לגבי צילום במצבים שונים.?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dani44,

קודם כל רציתי לעדכן אתכם שקניתי בסוף את המכשיר HD7. השאלה שלי זה די כללי וגם ספציפית. שאלה הכללית: איזה פיצ'רים יש לכם להציע לפלאפון הזה עם המערכת הפעלה 7? דברים מעניינים וקלים למעשה. שאלה ספציפית: איך אני מפעיל את הבלוטוס ושאני אוכל לקבל שירים ממכשיר אחר? ניכנסתי להגדרות של המכשיר,העלתי את הבלוטוס,מצאתי את ההתקן ממנו אני צריך לקבל, לחצתי על זה, זה ביקש ממני סיסמה, עשיתי לדוגמא 123456 ובמכשיר השני זה רשם לי: הוסף HTC HD7 להתקנים? לחצתי OK ואז הופיע לי החלון עם הסיסמה, עשיתי 123456 וזה לא מראה לי אחרי זה כלום ובמכשיר זה כותב לי: TAP TO PAIR וכשאני לוחץ שוב על המכשיר שממנו אני צריך לקבל קבצים זה מראה לי שוב ושוב סיסמה וכמו שכתבתי מהתחלה.. עזרה מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MrAlex,

יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by GeForce93,

בהמשך לכתבה שפורסמה באתר http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-8-1-%D7%91-240-%D7%A9%D7%97/ הייתי רוצה לרכוש טאבלט בסביבות ה100-150 דולר בין אם של חברה סינית או של חברה מוכרת לא מצאתי את 2 הטאבלטים של HP ו TOSHIBA למכירה (יש רכישה באתר - האם מתבצעים משלוחים לארץ?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omrij,

זה רץ כבר שבוע ברשת, לא ראיתי אזכור בפורום מכשיר מדהים מבוסס אנדרואיד מסך 4 אינץ ברזולוציה 852X480 מעבד Qualcomm QSD8250 במהירות 1GHZ מצלמה 8MP עם AUTO FOCUS אמור לצאת השנה וסה"כ צריך לתת לUI לדבר בעד עצמו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by asamarom,

אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ~BaRaK~,

עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gal555,

מקור:http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=29075&catid=2 לא ידעתי איפה לשים את הידיעה אז פה זה ניראה לי הכי מתאים שימו לב המחיר שלו רק 650$!

13. שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hichcock,

היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איזה אנטי וירוס חינמי הכי טוב לסמארטפון אנדרואיד ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Resolution-Display-Built/dp/B007OZNZG0 האם KINDLE PAPERWHITE החדש מתאים בכלל ללקוח הישראלי ? האם הוא מציג נכון קבצי DOC PDF HTML בעיברית ב-OFF-LINE ? האם ניתן בכלל לגלוש איתו ברשת WIFI חינמית כמו עם כל סמארטפון זול ולקרוא כתבות באתרים כתובים בעיברית כמו YNET ? ברור לי שזה מכשיר שמציג מסך שחור לבן ואינו יכול להציג וידיאו ולנגן מוסיקה בכלל, אולם יש לו יתרונות יחודיים אחרים. למיטב הבנתי זהו המכשיר האידיאלי ובמחיר מצחיק של 120 $ לקריאת טקסטים ,גם באור שמש ישיר ובמשך 30 שעות ויותר,עם תאורת מסך מלאה ובלי לעייף את העיניים ,מה ששום מכשיר אחר (טאבלט,מחשב נייד ,סמארטפון וכיוצא בזה )לא יכול לעשות ,ולא חשוב מה מחירו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by asher501,

שלום כולם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא קוד כדי לעשות SimFree לפלאפון של Samsung U900T שנעול לחברת פלאפון? תודה אשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. כתבתי משחק מירוץ מכוניות שעובד על חיישני תנועה. שמתי לב שהחיישן תנועה בiPad 3(new) a הרבה יותר טוב מזה של הNEXUS 7 2013 שלי. אני לא יודע אם זה הבדל מכני שהאייפד 3 יותר גדול פיסית מהנקסוס או שפשוט IOS מחשבת יותר טוב את התנועה. בנקסוס אני שם לב ללאג משמעותי בחיישן תנועה והרבה יותר קשה לשחק איתו את המשחק שלי. דבר נוסף מוזר זה שהמשחק שלי רץ יותר טוב על הIPAD 3 מאשר על הNEXUS 7 שאמור להיות יותר עוצמתי אבל זה כבר בעיה אחרת. (לא חושב שזה הבדל כזה גדול עד כדי כך שהחיישנים נפגעים מהביצועים). את הלאגיות של החיישן אני שם לב בלי קשר לביצועים, זה מאוד בולט. אז מה ידוע לכם על חיישני התנועה של המכשירים שלכם והאם פעם השתמשתם בחיישני תנועה גם של אנדרויד וגם של אייפון ושמתם לב להבדל? אגב י…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כמו שהובטח, אפליקציות אנדרואיד מתחילות להגיע למערכת ה-Chrome OS של גוגל, המהווה צעד אחד קטן בשביל אנדרואיד, וקפיצה אחת גדולה בשביל עולם התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%95%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by slip,

לCOWON ייצא מתישהו את הCOWON IAUDIO A3 שיהיה קפיצת מדרגה יחסית לA2 שיהיה ממש מבייש(לעומת מה שA3 מציע) הוא יתמוך בהרבה פורמטים ויהיה לו מסך בעל 16 מיליון צבעים,יהיה ניתן להקליט דרכו וידאו מממיר VCR וממצלמות,וכל מה שהיה אפשרי בA2 ביותר איכות - בקיצור תותח חדש מבית COWON הנה קישור http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12604 ועוד דבר בקוריאה כבר יצא הQ5 רק שאני לא מבין קוריאנית אז אני לא יכול לבדוק עליו-אם מישהו מבין ויוכל לתרגם הנה לינק http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=B04&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=B&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=B&desc=asc&no=100&bmenu=B

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Gal reviews,

OnePlus One הייתה הצלחה אדירה בשוק בשנת 2014. כפי שפורסם ספינת הדגל 1 OnePlus קיבל ביקורות מצוינות מרוב מבקרי הטכנולוגיה וזכה להצלחה גדולה בשוק הסמארטפונים. יורשו OnePlus 2 עתה שוחרר אז החלטנו לעשות סקירה ולהציג בפניכם את התכונות והמפרטים שלו. כמו קודם, מכשיר זה גם פורסם כספינת הדגל, אך הפעם לשנת 2016. עיצוב יש שיפורים משמעותיים בעיצוב, OnePlus 2 הוא לא רגיל כמו ה OnePlus 1 . ה-2 הרבה יותר מודרני, מסוגנן, ודק יותר והוא מציע תכונות ייחודיות נהדרות עם StyleSwap. באמצעות תכונה זו תוכל לשנות בקלות כיסויים מכל מכשיר עם הצבע שאתה רוצה. תוכל לעשות זאת ללא כל מאמץ כלל, זה קל מאוד וזה מרגיש נהדר על היד. המכשיר בנוי מאלומיניום, מגנזיום ופלדת אל-חלד. בנוסף, מסכו של ה- OnePlus 2 …

25. שיהיה כמות נכבדת של זיכרון לפחות 20GB שהסוללה תהיה בשימוש לזמן ארוך ולא אחרי כמה שעות תיגמר. כמו שאמרתי כבר בכותרת אפשרות לראות וידאו באיכות טובה. תקציב אני לא ממש יודע עד כמה להשקיע אז תתנו אפשרויות אפילו יקרות קצת ואני אראה כבר כמה כדאי להשקיע. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.