עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avicii962,

נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל) עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים.. עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע? - - - תגובה אוחדה: - - - זה נראה ככה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Iko89,

אהלן מדובר באיפוד דור 6 כסוף 120GB (דור שני) נעצר כמעט בכל פעם שאני מסנכרן שירים עם השגיאה (-69) בדר"כ .. כרגע עם חומרה של רוקטבוקס.. כשאני מעביר שירים לתקיה של המוזיקה בכונן ההעברה כמעט תמיד נפסקת לקראת ההתחלה כמובן שניסיתי פירמוט ושחזור ופרמוט עם DFU והתקנה מחדש של חומרה של איפוד תואמת 2.0.1 - ללא הצלחה .. האם זו בעיה בכונן קשיח ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by night-fire,

זוכרים את דב מורן ? (ממציא ה disk on key ) , המצאה חדשה שלו היא המודו. המודו הוא בעצם סלולארי מודולארי הכי קטן בעולם ויכול "להתקע" בתוך מכשירים אחרים . עוד מידע על ההמצאה החדשה כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html סרטון: עריכה- ככה הוא נראה שהוא "נתקע" בתוך מכשירים אחרים:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MrAlex,

שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by liav12,

שאלה בכותרת. אני עם HD2 שהתקנתי עליו פרויו 2.2, ל DESIER, לא ל DHD כי הבנתי שהוא כבד יותר. רציתי לדעת אם מישהו ניסה תוכנה גבוהה יותר, 2.3 אם יש או ורסיה שונה של 2.2 ומהירה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by LOOSE,

היי, ברשותי מכשיר מסוג samsung galaxy s7 מאנגליה ואני מעוניין לפתוח אותו לכל הרשתות. מה האופציות שלי מלבד לגשת לספק עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש טלופן עם מצלמה טובה ומסך איכותי עד 2000 ש"ח. אני לא מעוניין בגלקסי S6. כרגע אני חושב לכיוון הG3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. היצרנית הסינית הפופולרית רוצה להיות זו שמנפצת את הכללים בשוק מכשירי הדגל גם בשנת 2019 לכתבה

9. גוגל מכריזה על הגעתו של עדכון הלוליפופ לסמארטפונים מדגם נקסוס 4 ונקסוס 5 ולטאבלטים מדגם נקסוס 7 (החדש והישן) ונקסוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by adidasone,

שלום לכולם, יש בעיה מאוד מטרידה באייפון מכיוון ואני לקוי שמיעה אני זקוק ליותר מכולם את הרטט... עברתי מגלאקסי לאייפון,אחרי שבגלאקסי יש רטט חזק מאוד אך באייפון הרטט הוא קצר מאוד וחלש מאוד יחסית...יש דרך להגביר את עוצמת הרטט ואת אורך זמן הרטט? אני מדבר על רטט כששולחים הודעות ( כגון ווסטאפ,ליין,הודעות רגילות -הרטט ממש קצר) יש דרך להאריך את הרטט? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Resolution-Display-Built/dp/B007OZNZG0 האם KINDLE PAPERWHITE החדש מתאים בכלל ללקוח הישראלי ? האם הוא מציג נכון קבצי DOC PDF HTML בעיברית ב-OFF-LINE ? האם ניתן בכלל לגלוש איתו ברשת WIFI חינמית כמו עם כל סמארטפון זול ולקרוא כתבות באתרים כתובים בעיברית כמו YNET ? ברור לי שזה מכשיר שמציג מסך שחור לבן ואינו יכול להציג וידיאו ולנגן מוסיקה בכלל, אולם יש לו יתרונות יחודיים אחרים. למיטב הבנתי זהו המכשיר האידיאלי ובמחיר מצחיק של 120 $ לקריאת טקסטים ,גם באור שמש ישיר ובמשך 30 שעות ויותר,עם תאורת מסך מלאה ובלי לעייף את העיניים ,מה ששום מכשיר אחר (טאבלט,מחשב נייד ,סמארטפון וכיוצא בזה )לא יכול לעשות ,ולא חשוב מה מחירו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by taltarablus,

במקביל לאישור רשמי על כך מפי גורם ב-OnePlus, מפרט מודלף מראה לנו (לכאורה) מה יכלול המכשיר הבא של החברה הסינית הצעירה והשאפתנית לכתבה: http://hwzone.co.il/oneplus-two-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מבחינת הנוחות האם ה- MP4 הוא גדול ולא נוח או שלא נוח לראות בו סרטים אז עדיף כבר את הנאנו?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by biodome,

הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by alergic,

MP4 קורא וידאו 2 GB עדיפות לקריאת שירים בעיברית תקציב :כ 500-600 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jonnywalker,

שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.

19. שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shlomom,

מקווה שיש פה מספיק אנשים שמכירים מתאמים כדי לענות. אני מחפש מתאם בין יציאת RS232 במחשב (Serial port) ל USB. בוא נאמר שאני רוצה לחבר DOK למחשב לפטופ ישן ללא USB וללא PCMCIA רק עם פורט RS232. שימו לב - יציאת USB לכמעט כל דבר יש, אני מחפש הפוך. יש מוצר כזה שיכול לעשות את העבודה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eliil1,

http://phandroid.com/2009/07/13/black-sony-ericsson-rachaelxperia-pictures/ http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Rachael-phone-p_3841.html נראה מצויין, גם חיצונית וגם במפרט. מתי אתם אומרים הוא ייצא? תחילת 2010 או לקראת הסוף?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by taltola,

היי חברה, מישהו פה התקין את ה-IOS8 על אייפון 5? איך זה? האם זה עובד בצורה תקינה? מומלץ לי לעשות את זה או לא כדאי כרגע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.