גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גוונים מיוחדים, מצלמות כפולות, צמד גדלים ואולי אפילו שיא חדש בנפח הזכרון הדינאמי - זה מה שאמור להציע לנו המוצר שינסה להביא את היצרנית הסינית למכירות של 170 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה , קניתי נוט 2 מחנות פרטית ולא מסאני ואני רוצה להתקין את הרום של סאני מהאתר של sammobile השאלה שלי היא אם אני מתקין את הרום של סאני יהיה לי יישור לימין וזיהוי כתב יד בעברית ? ועוד שלה האם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין את הרום? יש משהו שני צריך לדעת לפני שאני עושה את הפלאש ? ומה זה אומר kernel , csc ומודם וכו׳ ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים קניתי לא מזמן את הN73 אחלה טלפון..(במיוחד מערכת ההפעלה).. עכשיו לפי המפרט וכו המצלמה שלו היא אחת האיכותיות שיש.. אבל מישום מה אני לא הכי מצליח (יותר נכון חושב) להוציא ממנה את המיטב בצילומים שונים..(לילה/יום..וכו).. יש איזה עצות/טיפים לגבי צילום במצבים שונים.?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחברת דיגיטלית שתוכל להחליף את כל המחברות שאני סוחב לאוניברסיטה, יש חיה כזאת שעובדת טוב במחיר שפוי שאפשר להזמין?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אחותי מחפשת טאבלט שאפשר להשתמש בו כמחברת - כלומר - יש לו עט שאפשר לכתוב איתו. חשוב שהטאבלט יגיב טוב לכתיבה, מסך 10" ושהסוללה תהיה חזקה. מה הייתם מציעים בתקציב סביבות 1500 ש"ח? שמעתי על Samsung Galaxy Note 10.1 toshiba encore 2 write dell venu pro 11 core m אבל הם יחסית ישנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יכול יכול בבקשה להציע לי מי מהם לבחור? מצד אחד DEFY עמיד מאוד והכול אבל הSGSA יותר זול והממשק יותר טוב ומערכת הפעלה מעודכנת ומישהוא יכל להסביר איך משדרגים Android לDEFY ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש שם מגוון טאבלטים חסרי שם (ולא) ב-50%, אמנם זה לא 50% אמיתי כי המשלוח קצת יותר יקר מהרגיל אבל השאלה עדיין קיימת, האם שווה ? יש שם מכשיר ששווה להביא ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בפלאפון סיני-קוראני, אני יודע שמה שבא משם מגיע עם עם חותם מלוכלך מאוד של איכות גרועה, אבל ע"פ הפרטים שלו הוא נשמע מעולה: מתומחר ב-1400 ש"ח (360$ בחו"ל, חשבון פשוט) -מסך 16 מ' צבעים 3.2 אינץ' -מגיע עם 2 סוללות -Talking time : 100-150 minutes -Standby time : 100-450 hours -MP4, MP3, WMV, AVI, MIDI, WAV, MPEG4 תומך בכל הפורמטים עם 64 פולי -מצלמה 2.0 מ.פ (כמו באייפון המקורי) -WIFI, GPRS, BLUETOOTH, INFRA-RED והכי הכי חשוב, WINDOWS MOBILE 6 (זאת הסיבה העיקרית שאני מעוניין לקנות אותו) אה כן ואפשר להתקשר דרכו לאנשים ;D מה אתם אומרים? באיזו רשת אני יכול להשתמש בו? (הוא מתאים לישראל, 1800MHZ) עוד שאלה זה האם אני צריך לשלם מיסים אם אני מזמין מאתר מחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע/מכיר חנות בארץ שמוכרת תגית NFC שמתאימה ל S4,וגם כמה עולה תגית כזו ? הייתי כבר בחנות של סאני ,הם אמרו שזה קיים אך הם לא מייבאים את זה לארץ . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אייפון 3GS עם הבוטרום הישן ופרוץ על ספיריט הבנתי שכדי לפרוץ עם sn0wbreeze-V1.6.1 לגירסא 4 אז צריך שהאייפון יהיה פרוץ אבל לא עם ספיריט כל הזמן שאני מנסה לפרוץ אותו אני לא מצליח נגיד עם redsn0w0.9.4 זה טוען כמה דברים ואז איך שזה אמור לסיים את הפריצה וליהיות את התמונה הזאת של הכונן(ניראה לי) על האייפון זה ניתקע ויש מסך שחור באייפון ועם blackra1n יש לי את הבעיה שלא מופיע התמונה של גיאוהוט אז ראיתי את 2 המדריכים האלו http://cydiaupdates.wordpress.com/2009/10/13/blackra1n-not-working-for-you-stuck-on-running-or-entering-recovery-mode-the-blackra1n-checklist-get-your-idevice-jailbroken-now/ וזה עדיין לא עובד עם כל תוכנה ניסיתי לפרוץ איזה 15 פעם(בלי להגזים) ועשיתי מל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם חברות הסלולר יכולות לדעת איפה אנחנו נמצאים בכל זמן נתון בזמן שהטלפון עובד? חייבים להתחבר ל GPS או לקיים שיחה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ה-Mi 8 וה-Mi Mix 2s יקבלו בקרוב חבר נוסף ממותג חדש לגמרי של היצרנית הסינית המשתפרת? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאמא שלי יש יום הולדת בסוף החודש והבנתי שהיא רוצה מכשיר - "ספר אלקטרוני".. רציתי לשאול האם יש דגם ספציפי מומלץ במיוחד?.. ראיתי שיש את הקינדל של אמזון שמקבל ביקורות טובות.. אבל גם בו יש סוגי דגמים שונים... אני לא רוצה לכתוב תקציב כי הוא פחות קריטי - אני כן רוצה אבל יחס עלות/תועלת טוב. הספרים שהיא קוראת הם באנגלית בלבד / אותיות באנגלית בלבד ככה שתמיכה בעברית ממש ממש לא חשובה. אשמח להמלצות וכיוונים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לCOWON ייצא מתישהו את הCOWON IAUDIO A3 שיהיה קפיצת מדרגה יחסית לA2 שיהיה ממש מבייש(לעומת מה שA3 מציע) הוא יתמוך בהרבה פורמטים ויהיה לו מסך בעל 16 מיליון צבעים,יהיה ניתן להקליט דרכו וידאו מממיר VCR וממצלמות,וכל מה שהיה אפשרי בA2 ביותר איכות - בקיצור תותח חדש מבית COWON הנה קישור http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12604 ועוד דבר בקוריאה כבר יצא הQ5 רק שאני לא מבין קוריאנית אז אני לא יכול לבדוק עליו-אם מישהו מבין ויוכל לתרגם הנה לינק http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=B04&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=B&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=B&desc=asc&no=100&bmenu=B
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחרי שסוף סוף מכרתי את הZVM שלי אני רוצה להתקדם לנגן PMP אבל יש לי כמה בעיות עם הנגנים שיש היום: iRiver P10 - ממש חדש ובגלל זה הוא עוד לא הגיע לארץ ואפילו לא לארה"ב, הבעיה היא שצריך יהיה לחכות לו ואז אולי להתבאס שהמחיר גבוה מדי (אני לא יוציא עליו יותר מ2500) iAudio A3 - אין נרתיק באריזה ואין איפה לקנות נרתיק ואני לא מחזיק נגן בלי נרתיק, זמן סוללה ממש גרוע iAudio Q5 - מסך גדול = נגן גדול, עוד לא הגיע לארץ וגם פה יכולה להיווצר בעיה של ציפיה ואז המחיר יהיה גבוה מדי או שהוא בכלל לא יגיע לפה Archos 605 WIFI - מזכיר את הiPod כי כל תוספת צריך לקנות לחוד ותמיכה בפורמטים צריך לקנות מהאתר של החברה וכל מיני דברים מציקים כאלה מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-