גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התדנדשתי בנגן, שמה לעשות הנפח שלו קטנטן יחסית (2gb) של SD עכשיו יש לי שאלה. האם ניתן להקטין באמצעות תוכנה את הרזולוציה של אותו קליפ /סרט(שבדר"כ מכוון לרזולוציה בניגוד לנגן אשר "מתפאר" במסך 1.8 אינץ') מה שלא יהיה כדיי שיהיה אפשרי להקטין את גודל הקובץ ואז להעלות אותו למכשיר .? מישהו מכיר תוכנה? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MP4 קורא וידאו 2 GB עדיפות לקריאת שירים בעיברית תקציב :כ 500-600 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחי הקטן קונים טאבלט ואני צריך לבחור לו... הבעיה היא שלמרות שאני קצת מבין במחשבים, בטאבלטים אין לי שום מושג... אתמול הוא הסביר לי בערך מה זה. הוא צריך משהו שאפשר לחבר לו מיקלדת לכתוב מסמכים בעיברית, ושיריץ משחקים רגילים של איפון. מה טווח המחירים של כזה דבר ואיזה חברות יש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמסונג Z370 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592895 נוקיה 6300 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519570 אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים, ברשת על שתי המכשירים יש המלצות מאוד טובות אבל אני לא יודע מה כדאי לי לקחת. הנתונים של המכשירים כמעט זהים למעט מצלמה בקידמת הZ370 שהופכת את המכשיר לדור 3. השוואת נתונים: www.phonegg.com/compare/8/Nokia-6300-vs-Samsung-Z370.html שתיהם לדעתי יפים אבל העדפה לגבי היופי הוא לZ370 , לעומת זאת לגבי אמינות המכשיר הכף נוטה לטובת הנוקיה. שתי המכשירים בגודל כמעט זהה, הנוקיה עם שטח פנים יותר קטן אבל טיפה יותר עבה. הבנתי שבנוקיה יש את סימיבאן אבל הגרסא SR40 שהיא מהירה אבל אין הרבה מה לעשות איתה שזה בסדר מבחינתי כי אני לא אוהב להתעסק בכל השטויות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי SGS2 ויש לי מערכת הפעלה 2.3.6 גרסה לא רשמית ואני רוצה לקבל עדכונים דרך ה-KIES יש דרך לשנות משהוא במכשיר בשביל לקבל עדכונים למכשיר ואז אני יוכל להתקין גרסה רשמית (ניקנה לא מרשת סלולרית) תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מכשיר G3 של רונלייט, רץ על לוליפופ 5.0 הבעיה היא בפאנל G (הפאנל הקיצוני), כשפותחים את הפאנל, נראה כאילו קוביות מרצדות על הפאנל לרגע ואז התופעה נעלמת והפאנל מוצג כמו שצריך. בדקתי את זה על שני טלפונים מאותו דגם בדיוק. לעוד מישהו זה קורה? יש פיתרון? * לא מעוניין ברום או ב-launcher אחר. אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר ה LG G2 שלי (המסך הלך אחרי שנתיים) אז אני מביא אותו לחברה שלי ונתקן את המסך והוא אחלה מכשיר עבורה. לעצמי ... הלכתי לחנות וקניתי את: http://www.gsmarena.com/vivo_x5max-6865.php - VIVO X5 MAX התלהבתי ממעבד 8 ליבות ו 64BIT SNAP DRAGON 61 אבל... לאחר מכן הבנתי שכמות הליבות במעבד הזה זה רק ליופי והוא בהרבה יותר חלש מ SNAP 801 ה"ישן" והטוב. חזרתי למחרת לחנות והם בלי יותר מדי בעיות החליפו לי ל VIVO XPLAY 3S .... http://omegadroid.co/xplay-3s-review/ אז החלפתי ממכשיר הדק בעולם ומייוצור 2015 למכשיר בן שנה... אז מה? אבל המכשיר שווה חבל על הזמן סנפדגרון 801 חזק מאוד עם 3GB RAM ומסך איכותי בטרוף 2K בגודל 6 אינץ. נ.ב. מחיר: 500 דולר. מה דעתכם על הבחירה שלי? תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים את דב מורן ? (ממציא ה disk on key ) , המצאה חדשה שלו היא המודו. המודו הוא בעצם סלולארי מודולארי הכי קטן בעולם ויכול "להתקע" בתוך מכשירים אחרים . עוד מידע על ההמצאה החדשה כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html סרטון: עריכה- ככה הוא נראה שהוא "נתקע" בתוך מכשירים אחרים:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוסף לאייפוד - מסך וירטואלי. http://www.icuiti.com/index.php?page_id=12 ולעצלנים ומבינינו הסבר בעברית בוואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4003/975896 נראה לי שהוא מתאים רק לאייפוד מכיוון שיש לו חיבור ייעודי לפי התמונה...חבל..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[table][tr][td] הייתי עד לפני כמה ימים בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום,האם ברגע שארצה לחזור להוט מובייל אוכל לעשות שיש חוזר בסים שלהם? או שאצטרך לקנות שוב סים חדש?[/td][/tr][/table]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-