עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dani44,

קודם כל רציתי לעדכן אתכם שקניתי בסוף את המכשיר HD7. השאלה שלי זה די כללי וגם ספציפית. שאלה הכללית: איזה פיצ'רים יש לכם להציע לפלאפון הזה עם המערכת הפעלה 7? דברים מעניינים וקלים למעשה. שאלה ספציפית: איך אני מפעיל את הבלוטוס ושאני אוכל לקבל שירים ממכשיר אחר? ניכנסתי להגדרות של המכשיר,העלתי את הבלוטוס,מצאתי את ההתקן ממנו אני צריך לקבל, לחצתי על זה, זה ביקש ממני סיסמה, עשיתי לדוגמא 123456 ובמכשיר השני זה רשם לי: הוסף HTC HD7 להתקנים? לחצתי OK ואז הופיע לי החלון עם הסיסמה, עשיתי 123456 וזה לא מראה לי אחרי זה כלום ובמכשיר זה כותב לי: TAP TO PAIR וכשאני לוחץ שוב על המכשיר שממנו אני צריך לקבל קבצים זה מראה לי שוב ושוב סיסמה וכמו שכתבתי מהתחלה.. עזרה מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by oren99,

עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Access Denied,

אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפני מס' ימים שידרגתי את הנייד שלי ברשת פלאפון ל- מוטורולה V3M.... ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מיקרו SD אבל מחיפוש ברשת יש סתירות במידע לגבי זה. בחלק מהאתרים רשום שהוא תומך רק עד 1GB ובחלק עד 2GB. אני כמובן רוצה לרכוש את הזכרון הגדול יותר אבל... השאלה האם תומך ? מישהו שיש לו את המכשיר יכול לפסוק לבטח מה גודל הזכרון המקסימלי ? בתודה גדי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. הסבר מעמיק יותר על השינוי, ובנוסף גם הסבר סוף סוף למחירו המופרז של ה Pixel C. קרדיט לכותב (זה לא אני!): בקרוב: להתראות כרום OS, היי אנדרואיד גוגל בשנים האחרונות מפתחת 2 מערכות הפעלה: אנדרואיד (טלויזיה, רכב, שעון, טאבלט/טלפון), וכן את כרום OS שיותר מיועד לכיתות לימוד ופה ושם לעסקים. אנדרואיד "כבש" את השוק בכל מה שקשור לטלפונים (תלוי כמובן היכן מסתכלים – אפל כובשת יותר בארה"ב, פחות בשאר העולם) אבל עדיין לא כבש את שוק הטאבלטים (והבה נודה: הוא די רחוק מכך ואפשר להאשים לא מעט בסיטואציה הזו את גוגל). כרום OS זו "חיה" די מוזרה. זו מערכת הפעלה שבהחלט מתאימה למקומות סגורים (כמו מוסדות לימוד וכו') אבל יש כמה בעיות גדולות איתה: גוגל …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. גוונים מיוחדים, מצלמות כפולות, צמד גדלים ואולי אפילו שיא חדש בנפח הזכרון הדינאמי - זה מה שאמור להציע לנו המוצר שינסה להביא את היצרנית הסינית למכירות של 170 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

7. זוכרים את דיבורית ה-Moto Hint המדליקה שהוצגה בשנה שעברה? עכשיו ניתן לקנות אותה בחצי ממחירה המקורי, ויש אפילו דור ב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדיבורית-החכמה-והזעירה-של-מוטורולה-מק/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.

9. מה הדרך הכי זולה לקניות כיום אייפון 4s ? מהמחירים שראיתי ב-ebay של מחודשים וחדשים כולל השליחה, מכס ומע"מ פנימי זה יצא פחות או יותר כמו המחיר בארץ. אתם ממליצים לחכות עוד קצת או לקנות כעת ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן, לאחר שבוע מתסכל ביותר עם הלוליפופ ( המוטו g משתגע וקורס על בסיס יומי), אני רוצה להחזיר אותו לגרסת האנדרואיד הקודמת. יש למישהו מדריך פשוט לעניין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ~BaRaK~,

עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by TGA,

שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי SGS2 ויש לי מערכת הפעלה 2.3.6 גרסה לא רשמית ואני רוצה לקבל עדכונים דרך ה-KIES יש דרך לשנות משהוא במכשיר בשביל לקבל עדכונים למכשיר ואז אני יוכל להתקין גרסה רשמית (ניקנה לא מרשת סלולרית) תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by night-fire,

זוכרים את דב מורן ? (ממציא ה disk on key ) , המצאה חדשה שלו היא המודו. המודו הוא בעצם סלולארי מודולארי הכי קטן בעולם ויכול "להתקע" בתוך מכשירים אחרים . עוד מידע על ההמצאה החדשה כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html סרטון: עריכה- ככה הוא נראה שהוא "נתקע" בתוך מכשירים אחרים:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי Motorola V3X ולאחרונה כל פעם שאני מקבל שיחה או מוציא שיחה, הוא נכבה. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הוא פשוט נכבה, ואין לי מושג מה גורם או עשוי לגרום לזה. למישהו יש אולי איזה רעיון שיכול להחזיר את השפיות לסלולרי שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hichcock,

היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. דיווחים עדכניים טוענים שהגירסה היקרה יותר וקמורת המסך של מכשיר הדגל נמכרת טוב יותר באופן משמעותי לעומת הגירסה הסטנדרטית, ושתיהן ביחד בדרך לשבור את שיאי ההזמנות המוקדמות עוד בשנה שעברה ראינו את גירסת ה-Galaxy S6 Edge של מכשיר הדגל מבית סמסונג מפתיעה את נציגי החברה עם התעניינות ודרישה בהיקף שלא ממה צפו אותו מראש – ונראה שבדור החדש המגמה מתרחבת עוד יותר, כאשר גירסת ה-Edge של ה-Galaxy S7 נהנית מדרישה גדולה הרבה יותר מזו של הדגם הסטנדרטי בעל המסך המוקטן והשטוח. את הדברים מצהיר המדליף הרוסי הנודע אלדר מורטזין בחשבון הטוויטר שלו, שבו הוא טוען כי הצמד החדש מבית סמסונג שובר שיאי הזמנות מוקדמות בכל רחבי העולם, וגם בארץ המוצא שלו – בתוספת לנתון לפיו 64 אחוזים מההזמנות הן ד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by LOOSE,

היי, ברשותי מכשיר מסוג samsung galaxy s7 מאנגליה ואני מעוניין לפתוח אותו לכל הרשתות. מה האופציות שלי מלבד לגשת לספק עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חולמים להחליף את הירוק האופייני של אפליקציית המסרים המידיים במשהו קצת יותר נוח לעיניים ואולי אפילו חסכוני לסוללה? בקרוב תוכלו לעשות זאת עם "מצב לילי" חדש לכתבה

22. כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by asher501,

שלום כולם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא קוד כדי לעשות SimFree לפלאפון של Samsung U900T שנעול לחברת פלאפון? תודה אשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Triple-z,

שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.