גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי טלפון נוקיה E71 (רשת סלקום) ומישום מה נגן המוזיקה במכשיר הפסיקלעבוד (לא מיסתנכן מול קיבצי המוזיקה בכרטיס הזיכרון) האם יש תוכנת נגן מוזיקה נוספת שניתן להוריד ולשמוע דרכה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לחבר דונגל GPS USB ל-ARCHOS 101 ולהשתמש בתוכנת ניווט כגון IGO מישהו התנסה או יודע שזה אפשרי? אפשר לשייך את השאלה הזו למערכת ההפעלה אנדרויד, האם היא תכיר את הדונגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושבת אולי לקנות Samsung S8300 ואני לא יודעת אןם יש לו רמקולים ... אז ככה: יש לו רמקולים? שאני אוכל לשמוע מחוץ לאוזניות? יש לו אינטרנט שאני אוכל להיתחבר מכל מקום בלי שתהיה רשת אלחוטית? ואם תיהיה רשת אני אוכל להיתחבר אלייה? ואיך הפלאפון בכללי? טוב לא טוב? הטאץ בסדר? אם אני אכנס ל mako אני אוכל לראות סרטונים? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הטלפון הנמכר בעולם לא קרוב בכלל למשחק של אלה, ווהא בכלל נוקייה 1100 הבסיסי ביותר. האם גם לדעתכם אותו משחק ענקיים עשויי באמת להיות לא רלוונטי בשוק כללי במצב קשה ? http://www.mako.co.il/digital-magazine/Article-cbe311d7a39cb21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי מקבלת טלפון חדש מהעבודה, אלו האפשרויות שלה: מוטורולה XT 5 SAMSUNG S5620 LG THUNDER סוני אריקסון X8 ונוקיה X3 הדרישות הם שלא יהיה מסובך מידי מבחינת שימוש סוללה נורמאלית שלא תיגמר כל 10 דקות ושיהיה בלוטוס. איזה טלפון עדיף? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סמסונג מציעה הצצה ראשונה לטכנולוגיות חדשניות שיאפשרו למצלמה ולרכיבים נוספים בחזית המכשירים החכמים להפוך לחלק מהמסך - האם זה מה שצפוי במכשיר הדגל הבא שלה? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אם הפורום המתאים אבל הכי מתאים שמצאתי... בכל אופן אני חשבתי לקנות אחד מאלה: http://www.sollan.co.il/ProdBySCategory.asp?cat=13 האם מישהו בדק את העניין? עד כמה זה גומר את המצבר של האוטו ולכמה יספיק בכלל מתאם של 300 וואט...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם צריך בשביל הסינכרון את השלט המקורי של המכשיר או שאפשר בלי כי יש לי כאן בבית רסיבר ודיוידי בלי שלטים ואני מתעניין בקשר לשלט אוניברסלי שיעשה את העבודה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ישמור יותר טוב על המסך. כיסוי כמו Spigen Slim Armor https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13208&added=1 או נרתיק Mercury Fancy Diary https://www.zelahit.co.il/Accessories.aspx?product=3389 או Nillkin Flip http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shi ... mpaign=zap (כתוב חסר במלאי, פשוט המחיר היה טוב) כי אני חושב שנרתיק ישמור יותר, כיוון שמכסה גם את המסך. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הייתי בחברת hotmobile (עברתי מחברת מפלאפון להוט מוביל ) החלטתי ללכת על איפון שזה יוצא 3500 שקל וזה לא 4s בקיצור הם אמרו שזה עולה יקר בגלל שזה תוצרת אוקראינה ומה שמוכרים בחניות זה תצורת סין מישהו יודע אם יש באמת הבדל באיכות ? ועוד משהו איך אני מעביר את המספרים מטלפון שהיה לי לאיפון לא היה לא סמרטפון לפני זה ? (וכל המספרים נמחקו ניראה לי שיהיה לי גיבוי פלאפון אבל אני לא משש זוכר מתי עשיתי גיבוי ) ?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היה לי את הנוקיה 6230 והיום הוא מת (אי אפשר להדליק אותו - כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לא קורה כלום) חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את ה Nokia 6020. למישהו אי פעם היה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הנגן אתמול ....ואני חייב לציין : SOUND כזה לא שומעים כל יום !!! בא לי לבכות על כל אחד שאני רואה עם איזה נגן סיני או אחר שהוא לא IRIVER באיזה 150 ...200 שקל כולה להוסיף עוד כמה ג'וברות בשביל איכות מעולם אחר ! (הרי מכירו היום כ360 שקל במקום 700 שהיה לפני 3 חודשים אז....) בכל מקרה זהו טרד המלצה וטרד שאלות 1) מומלץ ביותר !! 2)על איזה EQULIZER אתם שומעים ? שמתי לב שכולם על הפנים חוץ מ USER EQ ...LIVE ...ו JAZZ ... 3)מזה בדיוק ה SRS הזה ...? זה השם החדש ל "3D היקפי" שלהם שתמיד היה בנגנים הקודמים ? כי הרי זה ממש לא נשמע היקפי ולא משפר כלום . 4) איזה דגם האוזניות שמגיעות עם הT10 בדיוק !?!? יש על זה המון ויכוחים ! חלק אומרים זה כן SENHEIZER ....חלק לא ..... (למ…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ואני מתכוון שהוא יהבהב כל כמה שנית או לפי לחיצה על מקש כל שהוא אני מקווה שזה הפורום המתאים! תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מוצר הדגל החדש של סמסונג כולל חיי סוללה נאים תודות לקיבולת גדולה - ומוסיף לכך גם טעינה מהמהירות ביותר בשוק כולו עם המטען הכלול במארז לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה הדואר לא מסתנכרן לי באופן אוטומטי (לדוגמא, כשאני שולח לעצמי הודעה במייל דרך המחשב) אני לא מקבל אותה בסמארטפון. אני רואה אותה רק כאשר אני אני מסנכרן באופן ידני. אשמח לדעת איך לפתור את זה. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 4 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
הנקסוס החדש של LG ודגמי ה-Xperia Z5 של סוני החלו להימכר בארץ, והמחירים עשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפונים-החדשים-של-גוגל-וסוני-הגיע/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניה מאמזון. לא צריך להתחשב במחיר שילוח ומיסים.דרישות:1. שיריץ וואטסאפ2. שיריץ אפליקציית ג'ימייל3. שיריץ וויז4. איכות שיחה טובה.אם לא כמה צריך להוסיף בשביל מכשיר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. הדרישות בעיקרון לא גדולות, 2GB מינימום, רדיו (לא חייב, אבל עדיף), כמה שיותר קטן, לא חייב מסך אפילו. סוללה נטענת מובנת - שמחזיקה כמה שיותר שעות. *שיהיה ניתן לקנות לו תופסן קטן שמתלבש על היד, לריצה. תקציב - עדיין לא סגור, אבל המינימום האפשרי לדרישות. תודה ענקית!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות נגן פלאש יש את הD2 ואת הקליקס מה עדיף מבינהם או שיש אופציות יותר טובות ואם אפשר חסרונות ויתרונות תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. במידה ואני אזמין מכשיר מאמזון, האם תהיה עליו אחריות בכלל? האם זה נוח היות וזה בחו"ל ולא בארץ? האם כדאי להזמין מכשירים כמו MOTO G משם? כי הבנתי שזה יצא באיזור ה-800 ש"ח בלבד. הצרכים של אבא שלי הם גלישה באינטרנט, מסך יחסית גדול, מצלמה בינונית תהיה בסדר ו-GPS.. אולי משחקים קלים. או שאולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות LG G2 יד2? שהמחיר שלו הוא 1200 בד"כ. האם G2 יהיה יותר מדי בעבורו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר כנראה של אורנג' (יש בו כל מיני תוכנות ולוגואים שלהם) הכנסתי לו סים של הוט מובייל וקיבלתי את ההודעה "קוד PUK נעול - יש לפנות לשירות לקוחות" זה אומר שהמכשיר חסום לסים שהוא לא של אורנג וצריך לגשת אליהם שיפתחו?
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-