עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mrraz,

אני קורא ספרים באנגלית ופה ושם נתקל במילים שלא מכיר. חשבתי לקנות תרגומון כזה מישהו מכיר ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. עברתי לפני כמה ימים דירה מנהריה לשכונה החדשה בכברי והקליטה של הוט מובייל פה כמעט אפסית,רוב הזמן אני בשיחות חירום בלבד ולא ניתן להתקשר אליי רוב הזמן. מצד אחד אני הייתי מרוצה מהם מאוד עד עכשיו ולא רוצה לעזוב,מצד שני איך אפשר לפתור את הדבר המטריד הזה? הרי אם אני אתלונן בתור לקוח בודד זה לא יזיז להם את קצת האף.שמעתי בזמנו שיש מגברים סלולריים שעובדים מעולה כאשר מחברים אותם לראוטר רגיל אבל לא ממש הצלחתי למצוא איפה אפשר לקנות דבר כזה האם זה מתאים לחברות מסוימות באופן ספציפי וכו... אם למישהו יש מידע אני מאוד אשמח להסברים בנושא

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  3. Started by Ran Tzarfati,

אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by weirdo,

אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחיר עד 2000 שח. הקריטריונים הקרייטים בשבילי לפלאפון הם: 1)עמידות ( לא בהכרח למים) 2)חיי סוללה ארוכים 3)לא גדול מדי (XPIRIA Z עננקקקק הרבה יותר מדי) 4) אם סמאטפון אז שיהיה מהיר ולא נתקע פלאפון רגיל( לא סמארטפון ) הוא אפשרות גם אך מניסיוני הם כבר לא מוצלחים מדי( קניתי nokia 3710F והוא נהרס אחרי 3 חודשים למרות שהוא אמור להיות עמיד) אבל אם יש סמארטפון שעונה על כל הקריטריונים שאני מחפש אני אשמח לקנות אותו. לא חובה להציע דברים שיש רק בארץ אני יכול בקלות לקנות בחול תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  6. היי אשמח אם תמליצו לי על אפלקציות -המכשיר עם רוט אין בעיה. כמו אפלקציה לחסום שיחות מחסוי יש דבר כזה? או כמו לעשות כושר ריצה היה לי פעם. ועוד........ מקווה שזה המקום אם לא תעבירו אני די חדש פה יחסית שבת שלום :yelclap:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. [TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] היי פתחתי הראשות רוט ואני מנסה להתקין משהו חמוד בגלאקסי 3 ינטו שהמכשיר עולה זה יעבוד מערכת הפעלה כזאת עם סאונד אני לא מצליח להתקין דרך cwm. תמונה: [/TD] [/TR] [/TABLE] קישור גם להורדה למי שרוצה מ xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102572&highlight=bootanimation תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by Doron.C,

אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by T-boon,

הי, בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט, המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by OmerNeu,

שלום, אני עם SGS2 ועברתי מCM9 לSlimBean weekly 6.8. וצערי אין נעילה על שום לוויין. (ע"פ אפליקציות בדיקה למינהם) האם הבעיה ברום או שצריך להחליף מודם/רדיו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zam,

מקריאה בפורום ראיתי המלצות על ThL W8 16gb. שהוא דיי בתקציב המיועד. יש מישהו שיכול לספר לי מניסיון עוד משהו מעבר למה שיש ברשת? ומאיזה אתר כדאי לקנות.

• 56 תגובות
    • 9.3k צפיות
  15. Started by kdani,

אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*) אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!) מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים) הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל) כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש) מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא. מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז) אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף. בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מי מבינכם שמכיר את התמונה הזו יודע שכאשר האייקון מופיע (במידה ויש סמארט TV) ניתן בלחיצת כפתור להציג תכני מדיה מסלולר על הטלויזיה.הבעיה שלי היא שהאייקון הזה לא מופיע לי כאשר אני נמצא על הרשת הסלולרית ורציתי לדעת האם יש סיבה לזה?נ.ב - ניסיתי לעשות את זה לאחר שפתחתי נקודת גישה אישית בסלולר .

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by Lirans,

היי יש לי בעיה ברמקול אוזן של הטלפון - שומעים ממש חלש ואני רוצה להחליף אותו. בארץ מן הסתם עולה מאוד יקר. ראיתי בחול שעולה 8 דולר להזמין את החלק וההתקנה לא נראית מסובכת. רק שמתי לב לדבר אחד: החלק של הרמקול כולל גם את חיבור האוזניות ושם הפלאג שחור לעומת הפלאג המקורי שבטלפון שהוא כסוף. האם זה יכול להעיד על איכות נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

לפני חודש בערך הזמנתי מהGoogle Play Store את הנקסוס 4 16gb מארה"ב ב1450 ש"ח לאחר שהיועצתי בכם כאן בפורום. הוא אמור להגיע אליי עם בן משפחה ב4 ליולי ככה שהוא עדיין חדש.. אבל לפני מספר ימים ראיתי שיצא בהודו הXPERIA ZR שהוא בערך החיה לה חיכיתי כל הזמן הזה! זהה לחלוטין לנקסוס 4 כמעט בהכל, למעט המצלמה העדיפה שלו והחסינות המוחלטת שלו למים - שאלו שתי התכונות אולי הכי חשובות לי כשאני בחו"ל. ראיתי שהוא עולה בהודו משהו כמו 1900 שקל ככה שזה 450 ש"ח יותר ממה שהוצאתי. הבאסה היחידה אצלו זה שזה כמובן לא אנדרואיד נקי ומשום מה גם העיצוב של הנקסוס לדעתי הרבה יותר מרשים. ובכל זאת, כבר שנתיים שאני מחכה לטלפון-מצלמה סביר חסין מים לחלוטין, ככה שנראה לי שאסע לקנות אותו. למישהו יצא לראות ב…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  19. רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה

20. היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. נאמר לי באחת החנויות שברגע שהתקנתי רום לא מקורי אז האחריות לא תקפה. רציתי לדעת אם זה הפיך, כלומר אם ניתן להחזיר את המצב לקדמותו בלי שידעו ששיניתי משהו. האם עצם התקנת רום אחר עלולה לגרום לבעיות? אם כן, איזה סוג של בעיות? האם יש אפשרות להתקין ל-S4 את הרום המקורי והנקי של אנדרואיד הזהה לגרסה שיש ב- S4 Google Edition? תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by יודוקוליס,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש

23. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מטען לרכב (מיקרו USB, למכשיר HTC) עם כבל שנכנס לגוף המטען עצמו ע"י קפיץ, ככה שכשאני צריך יש לי כבל ארוך, וכשאני לא צריך אני יכול ללחוץ על כפתור ושלא יהייה לי 4 מטר כבל מתחת לרגליים. עכשו יש לי את זה - http://www.amazon.com/Cellet-Retractable-Blackberry-Compatible-Smartphones/dp/B00176SQ3Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372175609&sr=8-1&keywords=retractable+car+charger אבל בזמן האחרון הוא כנראה מקצר או משהו כזה. הייתי קונה אחד כזה שוב, אבל נראה לי שחבל על הכסף אם האיכות שלהם כל כך נמוכה... אשמח אם תמליצו לי על משהו עד 20$ שיהייה איכותי מספיק כדי לא להרוס לי את הרכב. אין לי בעיה גם אם תמליצו על משהו בארץ או על דברים באמזון (אני יודע שהם לא שולחים ל…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. כמה שאלות למי שבאמת מבין את עולם האנדרואיד. זכרון: מה ההבדל בין ROM ל-RAM ל-USB STORAGE ? אם יש לי SGS2 עם 2GB RAM ו-16GB STORAGE, למה אני רואה ש-"נגמר" לי הזכרון כי האפליקציות תופסות 1.7GB ? יש לי עוד הרבה זכרון במשהו שנקרא USB STORAGE (ועוד זכרון בכרטיס חיצוני) מה ההבדל בין ה-2GB שהאפקליקציות מותקנות בו ל-16 ? כמה מקום יש ל-ROM ? איפה הוא מאוחסן ? מה יושב עליו ? מערכת הפעלה: כשאני מתקין ROM של סמסונג - מה אני מתקין ואיפה ? כל הישומים שלי נשמרים וכל המידע נשמר. כשאני מתקין ROM של CM זה מוחק הכל. מה ההבדל ? כשמתקינים ROM MANAGER (CWM) מה הוא מתקין ואיפה ? זה משהו שמותקן ב-BOOT SECTOR של המערכת ? תאורטית אני יכול לנהל 2 ROM במכשיר אחד ? ה-ROM מכיל את גרסת האנדרואי…

דיונים חדשים בפורומים