עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן אני צריך לקנות נגן MP3 דיי פשוט למוזיקה שיש לו רדיו FM ואפשרויות של הקלטה עם טיימר בתחנות רדיו מראש, וגם טייפ מנהלים לא חייב וידאו ותמונות ובנוסף לגבי נגן Q5W מישהו פה ממליץ עליו? יש לו בעיות כלשהן של תמיכה בתוכנות,עברית,פורמטי סרטים(כמו MKV)ועוד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נשמע לי רק הגיוני שאם אני לא משתמש בסיבסוד שלהם אני אהיה זכאי לקבל מכשיר לא נעול, האם בפועל הם מוכנים לעשות את זה (אפילו תוך דרישה לתשלום 80-100 שקל נוספים) ? מן הסתם שאני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר אך אני יעדיף מכשיר שניתן לנייד בין מפעילות. אם לא ניתן לקבל בארץ Sim free כבר עדיף להביא מהונג קונג(עולה אותו דבר).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?

5. אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

אהלן, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני מרוצה ממנו מאוד, המצלמה (12.1MP) פשוט מדהימה. המינוס היחיד במכשיר זה המערכת הבאמת מחורבנת שלו (סימביאן), שבתחרות הזאת, האנדרויד (המערכת של אפל) לוקחת בהרבה. הסימביאן הזה משגע אותי וקשה לעבוד איתו באינטרנט, אלא אם אתה משתמש בעט הזאת וזה גם מבאס\מגביל. אז השאלה שלי בעצם, אם יהיה אפשר להמיר את המערכת הזאת לאנדרויד, שיגיע למשל באריקסון X10? או מערכת אחרת שבכלל תיהיה נוחה? הבנתי שהמכשיר הוא מולטי טאץ', אבל סימביאן לא תומכים במולטי טאץ', שזה שוב - פשוט מעצבן. תנו לי תשובות חבר'ה, חיכיתי למכשיר שנתיים והוא ביאס אותי, תגידו לי שיש עוד תקווה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כיסויים/מעמדים/נרתיקים/רמקולים/וואטאבר, יש מגוון עצום של אביזרים לאייפונים ככה שמרגיש לי תפל להחזיק אייפון בלי להנות מהאבזור שקיים לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי את הנוקיה 5800 אני מעוניין בהמלצה על דפדפן טוב.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני פשוט לא מצאתי תשובה...!! בבקשה, אם למישהו יש את הפלאפון (לי אין עדיין), תאמרו לי בבקשה מה הגירסה האחרונה בעברית (כמובן בלי פריצות למיניהן...) תודה ענקית לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

היי, היום יש לי מודם בתצורה של Express Cars (ה-Air Card 880E), ואני רוצה לשדרג למודם USB - בעיקר כי בנייח שלי אין חיבור EC מין הסתם. מה שאני אוהב במודם הקיים זה שניתן לחבר לו אנטנה חיצונית, ואז במקומות בלי קליטה טובה, כמו בעבודה שלי, סלקום הביאו לי אנטנה עם כבל של 10 מטר נראה לי - שאני שם ליד החלון והכל סביל. לחבר אחר בעבודה אין את היציאה הזו לאנטנה (יש לו מודם USB של SIERRA) - ויש לו בעיה . כרגע אני רואה באתר שלהם שני מודמים: מודם Bandluxe C278 מודם Alcatel X200 א. מי מהם יותר טוב, למה? ב. מה זה האפשרות לחבר כרטיס microSD - למה זה טוב? ג. יש להם חיבור לאנטנה חיצונית (לאחד מהם?) ד. האם הם תומכים חומרתית במהירות גבוהה מ-2.8M? (אני יודע שהנוכחי שלי תומך בעד 7.2M..…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג

14. Started by trlk,

מבקש דעה לגבי מכשיר סוני אריקסון W350- מיועד לנער, נגן סביר+ נפח אחסון מהקופסה , משחקים, ועלות סבירה -כ-520 ש"ח בחנות. מבקש דעה לגבי המכשיר והצעות למכשירים נוספים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MisterL,

היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לקנות מכשיר סלולרי חדש אך שיהיה בדור 2. הדרישות שלי הן: 1. שיהיה בתצורת צדפה. 2. שיהיה לו מסך מקדימה שאני יוכל לראות מי מתקשר אלי בלי לפתוח את המכשיר. 3. שיהיה לו תמיכה בMP3 4. רצוי רדיו (אבל לא חובה) 5. איכות שמיעה טובה. 6. שיהיה לו BlueTooth. אני שייך לרשת סלקום כך שאני צריך מכשיר עם SIM מדור 2 הישן. המכשיר הנוכחי שלי הוא: Samsung SGH-X450 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Mickel,

שלום לכולם. בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות. הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו. ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה. כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי.. עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים: http://www.orange.co.il/PlansAndRates/2395…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by niv212,

לאחרונה החלפתי את מכשיר הטלפון (nokia 6131) באחד חדש (גם... nokia 6131 רק לא שבור) ואחרי ששמתי את הכרטיס זיכרון הטלפון ביקש סיסמה כדי להיכנס אליו.. ססמה שאין לי מושג מה היא ומאיפה נוצרה.. הכרטיס עובד בלי לבקש ססמה במכשיר הישן.. יש דרך לבטל את הססמה בלי שאני יודע מה היא?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. תוכנת GPS לפלאפון שלא דורשת חיבור לאינטרנט הסלולרי, או לWIFI יש דבר כזה, פשוט תוכנה עם מפות

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.

22. יש ברשותי iPod Nano מהדור הרביעי. לא נגעתי בו כמה זמן אז החלטתי לטעון ולפרוק אותו. שמתי על איזה שיר (שאורכו במקרה 4:02) REPEAT. האיכות היא 128 KB/S VBR בפורמט AAC שקודד דרך iTunes. הווליום הוא על האמצע. לפי מה שהבנתי ככה פחות או יותר הם קובעים את חיי הסוללה. פשוט לשים שיר על REPEAT לא לגעת, באיכות "רגילה" ולתת למכשיר להתנגן עד שהסוללה תתרוקן (בלי "התעסקויות" באמצע). אני התחלתי את ה"מבחן" על האייפוד שלי בסביבות 4 אחה"צ אתמול. מה שאומר שעברו 25 שעות. מהאתר של אפל: http://support.apple.com/kb/SP497 כמו שאתם רואים בתמונה-- WTF??????? למה הסוללה על פחות או יותר חצי (45% בערך?) אחרי שהוא כבר היה צריך להתרוקן לפני שעה? ותכל'ס אפילו פחות משעה, כי שעה זה אם הסוללה של המכשי…

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. יש לי כמה ימים לפני שאני צריך לקנות בפועל, המכשיר יגיע ארצה בכיס. יש משהו שאני צריך לברר מול המוכר לפני שאני מזמין?

24. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, הבנתי שמתחילים לשווק את המכשיר בקרוב בארץ ורציתי להמליץ עליו. למי ששם לב (או לא) אני כבר 3 חודשים בחו"ל קודם בניו זילנד ועכשיו בתאילנד. את הטיסת קישור לנ"ז עשיתי ביום אחד בהונג קונג והדבר הראשון שעשיתי בערך כשיצאתי מהשדה תעופה היה לקנות את המכשיר (זה היה ב11.1.10 ב,ערך שבוע אחרי שהוא הגיע לשם) ואני ממש מבסוט. עם הזמן עשו לו ROOT ויש לי גם תמיכה מלאה בעברית. למי שחושש מאנדרואיד - לא מצאתי אפליקציה (ששווה משהו, לא פלס - שגם קיים) שקיימת באייפון ולא קיימת כאן המקלדת המאונכת והסליידית ממש נוחה ואפקטיבית, אין באגים: לא תוכנתיים ולא מכניים, וזה ממש ממש כיף לטייל בעולם ולגנוב קצת WIFI מכל מיני מקומות שזה מתאפשר לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו, אבל אם אתם לא רק FANB…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Googleness,

הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים