גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי טאבלט של אסוס ME400C שמותקן בו וינדוס 8. במחשב יש לי XP. כאשר אני מחבר את הטאבלט למחשב קופץ לי חלון של אשף התקנת חומרה. מה צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הטאבלט?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני לא אפרט על המכשיר מכיוון שרוב האנשים פה מכירים את הדגם. המכשיר אצלי כחודש, השתמשתי בו אולי 5 פעמים. המכשיר מצויין הכל עובד מעולה בלי תקיעות וכו. הסיבה שאני מוכר היא פשוטה , אני לא באמת צריך אותו, יש לי אולטרהבוק ומחשב נייח והטאבלט צובר אבק כבר חודש בבית. ( המכשיר מגיע עם כיסוי דמוי עור + מגן מסך) למי שמעוניין ,שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=54418e63426f3909ad67f22e0cc489d4c74 מעט גמיש במחיר לרציניים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם צילום ואינטרנט. האופציות העיקריות ששמתי עין עליהן: Samsung Galaxy S Advance Smsung Galaxy S3 Mini Sony Xperia P HTC Desire X ועוד שני טלפונים שאני פחות מכיר: LG Prada 3.0 P940H, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14134 Xtreamer JoyZ, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה לעוזרים, שמי דור ואני מפתח כרגע אפליקציית תוכן, סיימתי את שלב העיצוב וכרגע אני צריך להמתין חודש - חודש וחצי עד שהמפתח יוכל לסיים את העבודה שלו בהדבקה של כל העיצוב ויוציא גרסא ראשונה. עכשיו הבעיה היא שכמה דברים השתנו ואני חייב לבנות מצגת שתתפקד בצורת אפליקציה עם הJPEGים שברשותי כבר כדי שאוכל לרוץ לעסקים ולשווק את האפליקציה.. מישהו יודע איך אני יכול לבנות "מיני אפליקציה" או :אפליקצית דמה" שאני אוכל לשים שם את כל התמונות המוכנות שיש לי ושהיא תתפקד ממש כמו אפליקציה? שאוכל לשים אותה על הטאבלט ולהתחיל לשווק אותה??? ממש חשוב לי... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין לרכוש נקסוס 4, 16GB. ביבוא של רונלייט - 2050 ש"ח באריזה אטומה + מטען לרכב, דרך מועדון לקוחות. (או 2080 ש"ח בחנות סטנדרטית ללא מטען לרכב) האופציה השניה - איליין, כ 1850 ש"ח. אריזה פתוחה, מטען חליפי. בסה"כ מדובר ב200 ש"ח עבור קופסה אטומה, ואחריות שאקווה לא להשתמש בה. דעתכם? רעיונות אחרים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אנשים, צריך את עזרתכם בבחירת סמארטפון- עד עכשיו לא היה לי סמארטפון אלא פלאפון רגיל ורציתי לשדרג, שני הדברים שהכי חשובים לי הם קרינה נמוכה ומצלמה טובה וגיליתי שהמכשירים של סמסונג בעלי הקרינה הכי נמוכה בשוק. ומכיוון שאני חושב שלא יהיה לי נוח להשתמש באצבעות הנוט 2 של סמסונג נראה לי פתרון לא רע, התלבטויות: מצאתי את התקן האמריקאי של הקרינה שלו ובתקן האירופאי שזה מה שנחשב פה (תקנו אם אני טועה) מצאתי רק את הקרינה של הראש, לא של הגוף, אם תוכלו לעזור בזה. שוקל לחכות לקנות את הגלקסי נוט 3, אבל לפי הבנתי הוא יוכרז רק בספטמבר ועד שיגיע דרך היבואן הרשמי לפה יקח בטח כמה חודשים, שווה לחכות בשביל מצלמה יותר טובה ועוד כמה גימיקים? (אם אני קונה את הנוט 2 אוכל לשדרג לנוט 3 דרך היבואן ה…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה והקלה ביותר להזמין את הנקסוס מהחנות של גוגל ובאיזה תוכנות להשתמש על מנת להסוות את עצמי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש טלפון לאשתי - חשבת על הדגם הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 קורץ לי מאוד המחיר והאחריות בארץ (אני נמנע מלרכוש בחול מה שאני לא יודע לתקן לבד) למישהו יש נסיון איתו? אשמח לשמוע חוות דעת מרוכשים - אך גם מידע כללי תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקשך להשתתף במחקר הבודק כדאיות כניסת מוצר חדש בתחום האפליקציות. השאלון הינו חסוי ואנונימי ותשובותיך לא יחשפו בפני איש. התוצאות ישמשו אך ורק לצרכי מחקר אקדמי ולא יועברו לאף ארגון בתחום פיתוח האפליקציות או מחוצה לו. ישנה חשיבות לכך שתשובותיך תהיינה כנות ואמיתיות. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. תודה רבה על נכונותך להשתתף במחקר! קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1i0Jr9fiJ6Y-LZWEMLxDxZzN9d9-Ju72ohOAQsYgKpNY/viewform תודה רבה על נכונתיכם לעזור.. אני מעריך את זה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מחפש סמארטפון כמתנה לילדה בת 13, שאוהבת לשמוע מוסיקה, לשחק במשחקים ולגלוש, מה מהמכשירים המומלצים בשבילה? ושלא תהיי מגבלה של התקנת אפליקציות על גבי זכרון חיצוני. בעקרון חשבתי על s3 mini, בגלל גודלו הנוח שיתאים לה, השאלה אם יש בטלפון הנ"ל מגבלה מסויימת שלא ידוע לי אליה, כי איני רוצה שתתאכזב אם תוכנה או משחק מסויים לא יעלה לה,
-
- 32 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
גלאקסי S3 דואר של 012 מוגדר להורדת הדוא"ל למכשיר (לא קריאה בשרת). מחקתי הכל מהמכשיר מכל התיקיות ועדיין מופיע החיוי שלילי על מספר הודעות כפי שרשום בכותרת. החיווי לא מופיע במחשבים אחרים אלהם אני ניגש לאותה תיבת דואר. מישהוא נתקל ?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
במהלך השבועיים הקרובים (סוף יולי) לפי מה שנראה, הולך להיות מוכרז סוף סוף המכשיר הראשון שמוטורולה מוציאים יחד עם גוגל, מאז שהשניה קנתה אותם בסכום כספי הזוי לכל הדעות. קצת שמועות עליו אפשר לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/gadgets/news/141639 משום מה אנשים מתייחסים אליו כמכשיר "חלש" או "בינוני" ואני לא מצליח להבין למה.. הנה תגובה שכתבתי בנושא: אתמול/היום שוחרר/הודלף וידאו שמציג (חלקית) את המכשיר, ועוד קצת מידע עליו ברמת הפיצ'רים: http://appleinsider.com/articles/13/07/15/leaked-video-shows-off-moto-x-voice-and-gesture-controls-reveals-launch-window http://www.geek.com/android/moto-x-leaks-paint-a-clear-picture-of-the-smartphone-1562086/ עושה רושם שזה הולך להיות מכשיר בכלל לא …
-
- 89 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מכשיר HTC ONE חדש. התקנתי בו את ADVANCED TASK KILLER שעבד לי מצויין במוטורולה מיילסטון. אבל עכשיו במכשיר הוא לא מתפקד - אני סוגר איתו אפליקציות ואחריי עשר שניות נפתחות מחדש. נגיד וואסטפ - אני מקבל הודעות גם אחריי שאני סוגר אותה דרך ה-task killer. מה עושים? אני לא רוצה עכשיו לסגור ידנית דרך מערכת ההפעלה כל יישום...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-