עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by matan007,

שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. Started by user-69225,

שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by puvsc,

יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  5. Started by m31115,

הורדתי כמה אפלקציות חדשות למשל סקייפ + וויבר + ערוץ 2 + פייסבוק + דפדפן גוגל כרום ויש עוד... בקיצור.למה זה קורה שיש אתראות מודיעה יש עידכונים חדשים למשל פייסבוק או סקייפ או דפדפן גוגל כרום או משהו אחר. זה תמיד חוזר הודעות עיכונים קורה בפעם בחודש או חודש וחצי.האם צריך לעדכן עידכונים שקייימים אצלי בגלאסי 4S? האם זה בסדר לעשות כל הזמן עיכונים חדשים? אני לא מעדכן הרבה עידכונים בכל סוגי אפלקציות אחרים.רק מה שחשוב לי כמו פייסבוק או סקייפ או וויבר או דפדפן גוגל כרום זהו מספיק.האם אני עושה נכון? קראתי באינטרנט יש פריצות דרך "חנות פליי" שמחפשים אפלקציה חדשה או עידכונים חדשים מה שקיים אצלי בגלאסי חדש. איך אידע שעידכונים חדשים או אפלקציה חדשה זה חשוד ופריצה? מישהו יסביר לי איך ליבדו…

6. Started by Jules Winnfield,

האם יש מקום שניתן לרכוש ממנו כיסוי נורמלי לנקסוס 4? תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  7. היכן ניתן למצוא (ולקנות), ואם קיימת בימינו אנו, דיבורית לרכב לסמארטפון עם אנטנה חיצונית (וללא blue tooth)? אני רוצה להוציא את הקרינה של הטלפון הסלולרי מהרכב החוצה. פעם עבור טלפונים ישנים היינו מתקינים ברכב דיבורית, עם תושבת לטלפון, ואנטנה חיצונית לרכב. היום כשאני מחפש דיבורית לאוטו אני מוצא רק דיבוריות BT. אולי אני צריך לשאול, כיצד אפשר לחבר את הטלפון הנייד לאנטנה חיצונית מחוץ לרכב?

8. Started by liran2003,

נתקלתי בפורום אחר במקרה של בחור שקנה לכאורה גלקסי S4 דרך יד 2, ובדיעבד גילה שמדובר בחיקוי סיני זול עם חומרה חלשה. הצורה החיצונית ומערכת ההפעלה נראות ממש כמו המקור. הדברים שכן ניתן להבחין בהם - מצלמה גרועה ורוזולציה נמוכה יותר מהמקור. כמו כן חשוב לבדוק שמספר הIMEI שמתחת לסוללה תואם למספר בתוכנה (#06#*). את הביצועים ניתן לבדוק ולהשוות דרך אפליקצית בנצ'מרק כמו auntutu.

9. מחר בבוקר אני טס לארצות הברית וקונה את שני המכשירים שצוינו בכותרת. אני רוצה להחליף בהם את שפת הממשק לעברית (אם זה לא אפשרי, אז לפחות להוסיף את האפשרות לכתוב בעברית). אשמח לדעת איך לעשות את זה. יעזור אם אני אקבל את המידע הזה עד 12 בלילה (HWZONE עובד גם בארצות הברית?). תודה לכל מי שיעזור.

10. הדודה הלא כל כך טכנולוגית שלי נמצאת בארה"ב ומחפשת לקנות מכשיר אנדרואיד עד 200$ כמו שאמרתי, היא לא כל כך טכנולוגית (הדרישות שלה היו: קל לסמס, אפשר לצלם, אפשר להתחבר לדיבורית, שומעים טוב) ולכן נקראתי לדגל, אבל אני ממש לא יודע מה טוב בטווח הזה ויהיה רלוונטי עבורה גם לכמה שנים. היא חיפשה פשוט באמזון unlocked android והגיעה לסמסונג Ace, אבל דוגרי הוא עולה אותו דבר בארץ http://www.amazon.com/Samsung-S5830EUBLK-Android-Powered-Smartphone/dp/B004QR0BG6/ref=sr_1_29?s=wireless&ie=UTF8&qid=1375644064&sr=1-29&keywords=android+phone http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790898 כמו גם שאני לא יודע איך הוא בכלל. יש המלצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כבר שנתיים וחצי עם אותו טלפון שבקושי מתפקד כבר אני רוצה לקנות טלפון אנדרואיד מהשורה הראשונה, וכנראה שאני גם יוכל להביא אותו מארה"ב השאלה אם לחכות עוד כמה חודשים לדבר הבא שיצא , או שכבר לקנות עכשיו משהו ולסגור עיניין מה הייתם ממליצים?

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by davidreznic,

האחד זה -Galaxy-S-Advance-I9070 והשני Galaxy-W-i8150 לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם חוץ מגודל המסך, ובאופן כללי מי כדאי יותר לרכישה, בשביל ילד בן 12

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by matan007,

שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.

• 22 תגובות
    • 8.9k צפיות
  14. מישהו יודע אם אחד מהם כבר יצא לשוק ? הבנתי שאפשר לצרוב Ubuntu על כמה דגמי טלפונים של סמסונג, יש למישהו מידע על זה ? ובכלליות כל מידע חדש על אחת מהאופציות הנ"ל יעזור. אני לא מעוניין להעביר את החיים הדיגיטליים שלי בטלפון לגן הסגור של אפל או לגן הפתוח של גוגל, לא סומך על אף אחת מהן, או על כל חברה מסחרית שלא תחשוב פעמיים לפני שהיא תנצל את העובדה שיש לה סוכן אישי אצלי בכיס.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ללא הפסקת השירות או העטה משמעותית אחרי מספר מסוים של זרימת נתונים אפשר גם דרך פלא-פון חכם שמוציא WIFI. למחשב עד 13.4 בגודל, ללא כונן אופטי ומהיר יחסית לשימושים. השימושים (ואני חושב שזה הפעם האחרונה שני כותב אותם באתר*): צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. לא אכפת עם איזה חברה עדיף שתיתן שירות קל לכאלה שלא מבינים במחשב (עם שביעות רצון הלקוחות גבוהה רק מהשירות לא מחפש שביעות רצון הלקוחות ממה שהוא אחר) ועדיף שתהייה להם תחנה מאוישת בת"א. *זה אחרי שכתבתי בפורום טאבלטים וכתבתי בפורום נייד…

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! אני רוצה לרכוש לאחי היקר מכשיר מתנה ליומולדת 13, בתקציב של אלפייה בערך. הזמנתי לאמא את ה lenovo a820 והוא אחלה. אני רוצה להזמין משהו אחר, יותר סקסי, אבל שיהיה גם פופולרי עם תמיכה ורומים נורמליים. אני יודע שיש שוק למכשירים הסינים האלה והם איכותיים וזולים, אז בכיף אמשיך בקו הזה, כי מחיפושים באינטרנט זה הדבר הכי משתלם. רק חשוב שיהיה לו רום שמעיף את כל האפליקציות הסיניות ולשים עליו עברית כמה שאפשר. דבר אחרון, הזמנתי מ- geekbuying והגיע ללא בעיות, גם המחירים שם הרבה יותר זולים מאיביי, אז משם יהיה אחלה. תודה חברים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eliom,

איך אפשר להשתמש ב 2 פלאפונים בשביל לגלוש ולשוחח על אותו קו? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם, התקנתי באפריל את הרום של AOKP milstone1 MB1 ובזמן שאני מאוד אוהב את כל הפיצ'רים, התוספות והאפשרויות שלו, הGPS שלי לא עובד ואני חושב שהרום לא מספיק יציב. הבנתי שהרום של CM מאוד דומה לAOKP ושהוא הרבה יותר יציב. (מה ההבדלים תכל"ס?) עכשיו אני מחפש רום יציב של CM שהוא JB 4.2.2 ואני לא מוצא הורדה רשמית- אני רק מוצא BUILDים שלו. איפה אני יכול למצוא את הורדה שלו? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by saarxee,

אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gabriel6,

שלום, אני מתעתד לרכוש טלפון לאשתי - חשבת על הדגם הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 קורץ לי מאוד המחיר והאחריות בארץ (אני נמנע מלרכוש בחול מה שאני לא יודע לתקן לבד) למישהו יש נסיון איתו? אשמח לשמוע חוות דעת מרוכשים - אך גם מידע כללי תודה, גבריאל

22. הפלאפון הקודם שלי גלקסי s3 נפל למים ונהרס סופית ללא אפשרות תיקון, כך נאמר לי במעבדה. אני רוצה לקנות חדש אבל הפעם הדרישות שלי הם עקרוניות : 1נגד מים. 2איכות מצלמה לא פחות מהגלקסי3. 3חזק יחסית מפני שבר. 4ושיקבל עדכון לאנדרואיד 5 או לגרסאות עתידיות אם תמליצו לדוגמא על אייפון. חשבתי על הxpiria z האם הוא מומלץ?כי שמעתי שהמצלמה שלו פחות איכותית מהגלקסי3 זה נכון? או שקיים מכשיר אחר או שבכלל כדאי לחכות לultra(מעדיף לא לחכות) . בכל אופן אשמח אם תשתדלו לענות לי על כל השאלות כדי שלא אצטרך לשאול שוב.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Ovid,

משום מה לפני כחודש התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. המטען מטעין ממש ממש לאט את הטלפון. לפעמים הוא אפילו פשוט מפסיק להטעין אותו. החלפתי הרבה מטענים, ניסיתי להחליף סוללה (עם הסוללה שלי אדם אחר כן הצליח להטעין רגיל ואני עם שלו עדיין לא) ,וכשהגעתי לחנות לנסות להחליף את השקע בטלפון עצמו, אמרו לי שזאת לא הבעיה. הקטע הוא שיש כמה מטענים שאיתם הוא כן מטעין לי נורמלי, והוא גם מטעין לי אותו נורמלי דרך כבל USB למחשב. אני על גרסה רשמית רגילה 4.1.2. יעזור אם אני אצרוב איזה רום (חשבתי על MIUI) ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by idopo25,

אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. אחרי ה-S3 שלי (שהתפגר), המסך של הנקסוס 7 שלי נשבר. ככל הנראה הזכוכית נשברה וזה אינו סדק, יש תמונה, אבל באזור השבור הטאצ' לא עובד. אין לי ידע בנושא התיקונים ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו בבית, אני צריך כיוון לכמה דבר כזה יעלה והמלצה למעבדות באזור רחובות והסביבה, כאשר אין בעיה גם באשדוד (אם צריך). תודה לעונים. אני יכול להעלות תמונה של המסך ושבר אם המצלמה הישנה שלי (צריך לחפור קצת ואני ימצא אותה). - - - תגובה אוחדה: - - - חיפשתי קצת ומצאתי את זה: יכול להיות שאני יעדיף לעשות את זה בעצמי אם זה יהיה זול, כמה בערך הדבר הזה (screen and digitizer) עולה, אין לי בעיה עם EBAY? - - - תגובה אוחדה: - - - זה מתאים? http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-Touch-Scr…

דיונים חדשים בפורומים