גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להשתמש ב 2 פלאפונים בשביל לגלוש ולשוחח על אותו קו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.
-
- 22 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
משום מה לפני כחודש התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. המטען מטעין ממש ממש לאט את הטלפון. לפעמים הוא אפילו פשוט מפסיק להטעין אותו. החלפתי הרבה מטענים, ניסיתי להחליף סוללה (עם הסוללה שלי אדם אחר כן הצליח להטעין רגיל ואני עם שלו עדיין לא) ,וכשהגעתי לחנות לנסות להחליף את השקע בטלפון עצמו, אמרו לי שזאת לא הבעיה. הקטע הוא שיש כמה מטענים שאיתם הוא כן מטעין לי נורמלי, והוא גם מטעין לי אותו נורמלי דרך כבל USB למחשב. אני על גרסה רשמית רגילה 4.1.2. יעזור אם אני אצרוב איזה רום (חשבתי על MIUI) ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי ה-S3 שלי (שהתפגר), המסך של הנקסוס 7 שלי נשבר. ככל הנראה הזכוכית נשברה וזה אינו סדק, יש תמונה, אבל באזור השבור הטאצ' לא עובד. אין לי ידע בנושא התיקונים ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו בבית, אני צריך כיוון לכמה דבר כזה יעלה והמלצה למעבדות באזור רחובות והסביבה, כאשר אין בעיה גם באשדוד (אם צריך). תודה לעונים. אני יכול להעלות תמונה של המסך ושבר אם המצלמה הישנה שלי (צריך לחפור קצת ואני ימצא אותה). - - - תגובה אוחדה: - - - חיפשתי קצת ומצאתי את זה: יכול להיות שאני יעדיף לעשות את זה בעצמי אם זה יהיה זול, כמה בערך הדבר הזה (screen and digitizer) עולה, אין לי בעיה עם EBAY? - - - תגובה אוחדה: - - - זה מתאים? http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-Touch-Scr…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לחפש פה בפורום אבל לדעתי ההודעות פה ישנות ולא רלוונטיות וכנראה שיש שינויים. אני מתלבט בין שני סמארטפונים של סמסונג: [h=1]Samsung Galaxy S Advance I9070 שעולה בסביבות ה1200 שח[/h]לעומת [h=1]Samsung Galaxy W i8150 שמחירו סביב ה950 שח.[/h]הטלפון מיועד לאחי הקטן, (חוץ משיחות) ישמש בעיקר למשחקים ומצלמה. החברה היא הוט מובייל. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני כרגע בשלבי התלבטות לגבי איזה מכשיר לקנות. המועמדים הם Galaxy S4 ו-Nexus 4. אני מניח שלא אקנה אותם בארץ, אלא בחו"ל (עדיין לא יודע באיזו מדינה). האם יש מועמדים נוספים שכדאי לשקול? מבין השניים הללו ה-Galaxy עולה כפול, אך הוא בעל מסך איכותי יותר ובעל אפשרות כרטיס הרחבה (אלו שני היתרונות העיקריים שהצלחתי לחשוב עליהם). האם לדעתכם הוא שווה את ההפרש במחיר?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
למי שאין כח לקרוא הכל שידלג את הסוגריים >>> (נפל לי הגלקס s3 לבריכה בהתחלה לצערי הדלקתי אותו,אחרי זה אמרו לי שלא טוב להדליק אז הפרדתי את הסוללה ושמתי את המכשיר באורז למשך יומיים. עד לפני כן מצב המכשיר החמיר ואפילו לא נדלק,לאחר יומיים בתוך אורז לשימחתי המכשיר נדלק ופעל כאילו לא קרה כלום,4 ימים המכשיר היה תקין ופתאום חטפתי אותה ובגדול,התצוגה נעלמה לגמרי והמכשיר עובד כרגיל ואז הבנתי את המלכודת. הלכתי לחברה ואמרו לי שמבחנתם אי אפשר לסדר כי יש בעית קורזיה רצינית והמסך נהרס,אז שלחתי לעוד מעבדה בעלות של 90 ש"ח חנות i labאם כל הביקורות הטובות עליהם באינטנרנט לא אהבתי את השירות שלהם וממש לא סמכתי עליהם וקיבלתי גם כן תשובה שלילית,אז שלחתי לעוד מעבדה והתנאתי שאני לא משלם כל…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כבר שנתיים וחצי עם אותו טלפון שבקושי מתפקד כבר אני רוצה לקנות טלפון אנדרואיד מהשורה הראשונה, וכנראה שאני גם יוכל להביא אותו מארה"ב השאלה אם לחכות עוד כמה חודשים לדבר הבא שיצא , או שכבר לקנות עכשיו משהו ולסגור עיניין מה הייתם ממליצים?
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק... יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי). אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר. שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרג…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמא שלי משתמשת ברדיו ואנחנו פשוט לא מצליחים למצוא APK, הרום שלה הוא CM10.1 נקי, אם צריך להחליף רום אני אבצע זאת אבל מעדיף שלא. תודה. נ.ב זה גאלאקסי S2
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים עבדתי בזמני הפנוי על עוד אפליקציה מקורית. בעזרת הAirDraw תוכלו לצייר באוויר איזו מילה שתבחרו ע"י נפנוף המכשיר שלכם באוויר. התוצאה נראית כמו בתמונה שלמעלה ^. כמובן שעל מסכי AMOLED זה יראה יותר טוב, מכיוון שזמן התגובה שלהם הרבה יותר מהירה. בנוסף לכך אשמח לשמוע תגובות והצעות שיפור שעולות לכם. ניתן להוריד בחינם בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.airdraw
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי באפריל את הרום של AOKP milstone1 MB1 ובזמן שאני מאוד אוהב את כל הפיצ'רים, התוספות והאפשרויות שלו, הGPS שלי לא עובד ואני חושב שהרום לא מספיק יציב. הבנתי שהרום של CM מאוד דומה לAOKP ושהוא הרבה יותר יציב. (מה ההבדלים תכל"ס?) עכשיו אני מחפש רום יציב של CM שהוא JB 4.2.2 ואני לא מוצא הורדה רשמית- אני רק מוצא BUILDים שלו. איפה אני יכול למצוא את הורדה שלו? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-S3 שלי מת בדרך לא שגרתית, אני רק יכול לומר לכם לשים לב טוב טוב שהסמארטפון עמוק בכיס לפני שנכנסים לרכב. אני צריך לקנות מכשיר חדש בימים הקרובים (איך אפשר לחיות בלי), אני צריך חוות דעת על שני המכשירים, כאשר מה שחסר לי בנקסוס 4 (בלי קשר לעובדה שהוא מכשיר מצוין), זה מה שסמסונג מספקת ואני מדבר על הממשק. יש מספר דברים שחשובים לי: יכולת לעבוד על שני אפליקציות במקביל (חלוקת המסך בקיצור). ב-S3 יכולתי לערוך את הדפים, ולהזיז אותם, לקבוע דף בית מביניהם וכו... וגם חשוב, זאת פונקציה שגיליתי כשימושית מאוד, כנראה שתחלקו עלי, אבל המצב בו המסך נשאר דולק כל עוד מסתכלים על המכשיר. אהבתי מאוד את הגלריה שהייתה בו. יכולת להרחיב זיכרון. אין לי יכולת לקנות מארצות הברית (כמו שקניתי את ה-S3) ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, נפל לי הטלפון לאסלה. שתי הכפתורים למטה הפסיקו לעבוד. יש אפליקציה ששמה את הכפתורים האלה על המסך? בברכה,
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הפלאפון הקודם שלי גלקסי s3 נפל למים ונהרס סופית ללא אפשרות תיקון, כך נאמר לי במעבדה. אני רוצה לקנות חדש אבל הפעם הדרישות שלי הם עקרוניות : 1נגד מים. 2איכות מצלמה לא פחות מהגלקסי3. 3חזק יחסית מפני שבר. 4ושיקבל עדכון לאנדרואיד 5 או לגרסאות עתידיות אם תמליצו לדוגמא על אייפון. חשבתי על הxpiria z האם הוא מומלץ?כי שמעתי שהמצלמה שלו פחות איכותית מהגלקסי3 זה נכון? או שקיים מכשיר אחר או שבכלל כדאי לחכות לultra(מעדיף לא לחכות) . בכל אופן אשמח אם תשתדלו לענות לי על כל השאלות כדי שלא אצטרך לשאול שוב.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-