עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by chen6373,

שלום, סוף סוף הגעתי לשנת 2013, קניתי סמרטפון פשוט סמסונג גלקסי מיני 2. ברצוני לדעת כמה דברים. עשיתי עסקה באורנג דרך העבודה ויש לי 500mb גלישה בחודש ורציתי לדעת האם זה מספיק?השימוש שלי הוא אולי שעה ביום של גלישה באתרים שימוש בwhatsup פייסבוק וייז פעם ב... שאלה נוספת: אם אני מחובר לאינטרנט ואני לא גולש באתרים אבל הפייסבוק תמיד פתוח וגם ה-whatsup וגם וויז וגם נגיד וואלה(מדבר על אפליקציות שכבר הורדתי ונמצאות על מסך המכשיר) האם אני מחוייב כאילו אני גולש ויורדים לי mb או שכאשר אני נכנס לאחד מאלה וגולש וכותב אז רק אז מחשבים את זה? תודה על שיתוף הפעולה

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  2. Started by chen6373,

שלום, האם יש אפליקציה אמינה שבה אני יכול לראות מה הכמותMB שגלשתי בכל זמן נתון שאני רוצה לדעת? תודה על שיתוף הפעולה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by chen6373,

שלום, כשאני משתמש ברשת wifi שאני קולט מהשכנים או בקניון וכו, אני עדיין מצליח להיכנס נגיד לגוגל או שההודעה שאני שולח מה-whatsup לא מגיעה ליעד. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  4. Started by amirx19,

שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?

5. Started by eladgold,

שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by or2288,

תקציב: 1500 כולל חריגה מרחק בין בסלון לטלויזיה: 2.5 מטר בדיוק חנות: אינטרנט.. מטרות והערות: שיהיה HD ושיהיה חיבור שוקרא סרטים תמונות וגם כניסה לDVD ולגבי ממיר אז ישלנו עידן פלוס(לא הוט ולא יס) זמן צפייה ממושך: שעתיים שלוש גג גודל: 32 אינץ כי המרחק צפייה קטן (ראו למעלה 2.5 מטר) מיקום טל': בסלון וזהו כמו שראיתי אין טופס בקשה אז אני יצרתי בעצמי משהו בערך לזה.... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים. במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean. החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100 העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל: assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") || והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product. בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100 S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר. מה לעשות? תודה * אם זה משנה, בריק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Cheetah,

היי חברים, הטאבלט הפסיק פתאום להגיב למגע, ניתן לכבות אותו רק ע"י לחיצה ביחד של כיבוי ופלוס בווליום. כאשר נדלק מחדש שוב אין אפשרות לפתוח את הנעילה (ע"י החלקה ימינה) , הטאץ' פשוט לא מתפקד. מה האופציות שלי?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

קיבלתי מכשיר חדש מארה"ב ואני מנסה להתקין מקלדת עברית, אך אין לי אופציה כזו (בניגוד לנקסוס 4, שם היה לי). יש דרך להתקין מקלדת ללא הורדה של אפליקצייה צד שלישי? בנוסף - איך קוראים לאפליקציה שגוגל הוציאה לפני שבועיים, זאת שעוקבת אחר הטלפון במידה ונגנב? תודה רבה

11. Started by winner,

שלום חברים לפני כחצי שנה חיפשתי מכשיר בסיסי ולא יקר שיתאים לכל הרשתות והמסקנה היתה שהמכשיר הנ"ל הוא המתאים והמשתלם ביותר הנושא עלה שוב ואני רואה שמחיר המכשיר ירד מאז (כמובן...) לדוגמה כאן: http://smart-phone.co.il/items/155163-Samsung-i9070-Galaxy-Advance-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 הבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר מייבוא אפור עם אנדרואיד 2.3.6 "מבושל" או בתוספת של 150 ש"ח, מכשיר מקורי של סאני עם 4.1.2 ואחריות לשנתיים. (סאני עצמם מוכרים את המכשיר ב-1300) האם המכשיר עדיין משתלם ואם כן, איפה עדיף לקנות ? ייבוא אפור, יבוא רשמי מחנות או ייבוא רשמי מהיבואן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amititi,

אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  13. אהלן. היה לי אייפון4, קניתי S4 לפני מספר ימים ואת הסים העברתי לסמארטפון החדש. השאלה שלי כזאת: אני רוצה להשמיש את הטלפון הישן, כדי שתהיה לי אפשרות לגלוש בו ב3G. מה אני עושה? אני רוצה את החבילה הכי זולה עם כמה שיותר תעבורה ב3G. לאן אני הולך? מאיפה אני קונה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקבל עצות בנוגע לטלפון הבא שלי. מסך: זה חשוב עבורי: מסך ללא blue pixel burn in (כל מסך שאינו LED אני מניח?) כי בלאי למסך לא מקובל עלי, ללא black clipping, ברזולוציה של לפחות 300 ppi ועדיפות ליותר. מעבד: snapdragon 600 ודומיו - לא חלש מזה. סוללה: ברת פירוק. אורך החיים לא ממש רלוונטי, יהיו לי כמה רזרבות. גודל: לא גדול יותר מהגלקסי S4, HTC One וכו'. חובה שיהיה micro sd slot. כמובן, שיהיה מופעל אנדרואיד. אני לא משחק בטלפון, אבל אני פותח הרבה טאבים בדפדפן במקביל ואני פשוט רוצה שלא יהיו תקיעות / מריחות למיניהן. חשבתי על ה S4 Active, נראה שהוא עומד בדרישות בצורה די טובה, אבל הבעיה שלי איתו היא שהוא די כבד (153 גרם), ויחד עם מגן יכול להיות שלא יהיה נוח ל…

15. המעסיק שלי נתן לי אייפון 4 במצב חיצוני לא מזהיר, שהוא התכוון לזרוק. מסתבר שהוא עבר הרבה ידיים במפעל ובמבית של המעסיק עד שהטלפון הגיע למצבו הנ"ל. חבל שהוא הגיע אלי בזמן שהלפטופ מושבת בגלל שהדיסק לא תקין ואין לי דיסק להחליף לו כרגע (הנייד הוא מק של אפל שתיקנתי לפני מעל שנה, וכבר היה בו אייטיונס והכל). כיוון שאני לא ממש שש להתקין בנייח אייטיונס, יש לי בעיה לפרמט אותו כעת, אבל זו לא הבעיה האמיתית. הבעיה היא שהחלק האחורי שבור מאוד, וגם המסך מכיל שברים. במאמץ ובשיטות מאולתרות הצלחתי להוציא את ברגי הפנטלוב האיומים שבתחתית המכשיר, בכל מיני שיטות מאולתרות מאוד כמו קיסם ונייר אלומיניום, ואפילו שימוש בג'בקה O_O. עכשיו יש לי גישה פנימה, ומדבקות האחריות שמזהות חדירת מים נותרו לבנות …

16. Started by Kukishin,

ראיתי שיש להם מעבדים שונים ומאיצים גראפים שונים איני יודע מי עדיף חוץ מהעובדה של9505 יש LTE דור 4. אודה מאוד לעוזרים.

• 49 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gkman,

יש לי את הגלקסי אס 2 עם הרום המקרוי של אורנג 4.1.2 () הייתי משדרג לCM 10.1 אבל אין אחד יציב כרגע - קיצר אני לא מעוניין בלהחליף רום. התפריטים שלי באנגלית וככה אני רוצה שהם ישארו הבעיה היא שאנשי הקשר שלי בעברית, ואין אפשרות לגלול בצד את האותיות בעברית והחייגן גם רק באנגלית. יש דרך לגרום להם להציג בעברית מבלי לשנות את כל התפריטים לעברית? אני דווקא מחבב את האפליקציה של סמסונג לאנשי קשר ולא כלכך בא לי להתקין את ה-exdailer או משהו דומה כי אין בו את כל ההגדרות כמו הפניית שיחות, והוא מקפיץ כל כמה זמן שצריך לשלם..

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

בימים האחרונים אני מחפש נקסוס 4 במחיר שפוי ושמתי לב שהמחיר נע בין 1800-2200 כשההבדל בין הנמוך לגבוה הוא האחריות פרטית למחיר הנמוך ואחריות יבואן (רונלייט) מחיר הגבוהה . האם שווה את ההפרש? האם לנקסוס אמינות שנויה במחלוקת? נ.ב מדובר על הנקסוס 16gb

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hzhz24,

העסקה דרך הצבא,משתלמת?

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by id3232,

שלום אני מחפש כיסוי גם מגן יחסית על הצדדים וגם שלא מעבה את המכשיר בצורה משמעותית שנראה איכותי ולא זול, אשמח לקישור לאיביי למוכר זול ששולח לארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  22. לאחרונה חיפשתי פתרון להפוך את הטלוויזיה לSMART TV . אחרי כמה חיפושים גיליתי שיש מחשבים קטנים , שבתוכם יש מעבד QUAD 1.6 , יחד עם 2GB זיכרון ראם , כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/Quad-Core-Android-4-2-Miracast-Wifi-Wireless-Display-Receiver-TV-Dongle-Mini-PC-/130962240816 מה דעתכם עליו ? לדעתי מדובר בפתרון ממש זול וגם מצוין כי בעצם מדובר במחשב קטן המחובר לטלוויזיה בעלות קטנה מאוד. יש לו גם מספר חיבורים ואפשר לחבר אליו כרטיס זיכרון נייד, מקלדת /עכבר אלחוטי עם מתאם או דרך BLUETOOTH. השאלה היא האם אפשר לחבר לו גם כונן קשיח נייד , כאלה שמתחברים דרך USB רגיל , והוא יצליח לסחוב אותו , ועוד להריץ סרטים ב1080. כי כתוב שם במפורש שלצורך הפעלה תקינה צריך מטען USB עם מינימו…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים?

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by MODI,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך קניתי את גלאקסי 4 I9500 שמריץ את גירסאת 4.2.2, וביצעתי לו רוט כדאי שיהיה לו עברית. הכל עבד טוב, עד שאתמול בצהריים חזרתי מהעבודה חיברתי את הטלפון לחשמל, והוא פשוט לא נטען. ניסיתי כבל שונה, מתאם חשמל שונה, ושקע קיר שונה והוא פשוט לא נטען. אחר כך חיברתי אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו. בכל זאת השארתי אותו מחובר לחשמל, ואז שמתי לב שהאחוזים של הבטריה עולים אבל לא רשום שהוא נטען, אפילו לא בהגדרות סוללה. יצאתי בערב עם חברים ושחזרתי חיברתי את הטלפון לחשמל הלכתי לישון, מאז הטלפון בכלל לא נטען לי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hadarK,

תקציב: 1000 ש"ח או 300$ השימושים יהיו וואטסאפ צילום רב, הרבה כרטיסיות פתוחות ו WAZE. אני צריך שמהכשיר יהיה מסוגל לצלם באיכות כמה שיותר גבוהה וחיי הסוללה יהיו טובים. אשמח להמלצות

דיונים חדשים בפורומים