גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
64g 3G ? תודה אה, יד שניה כמובן עם מעט פגמים אסתטיים , לא על המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנני מצליח להיכנס לטאבלט משטח מגע אינו מגיב טאבלט של אסוס יש לי את הדגם של הטאבלט מעוניין להזמין באינטרנט את המסך אנני יודע מה אני צריך להזמין אשמח לקישור המסך שבור http://i.imgur.com/V94qUUb.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים... לפני שבועיים נדפק לי המוטורולה V6 [שכל כך כל כך אהבתי], לפני שבוע באתי לקחת אותו מהתיקון באורנג' ושם נאמר לי שהוא אינו בר תיקון כלל.... על כן יזמינו לי V6 חדש/מחודש... היום התקשרתי לברר מה קורה עם ההזמנה ואמרו לי שהם לא יודעים כלל אם אי פעם יהיה להם V6 זמין במלאי, יש להם מחסור והם לא משווקים אותו עוד... ככה שV6 חדש-לא יהיה לי כנראה... אז הפתרון שהוצע לי-לגשת לנקודת השירות של אורנג' ולקבל הצעה למכשיר חלופי/שדרוג... הV6 עלה לי 1800 שקל בערך [היה עליו 50% מתישהו] וזה היה לפני שנה וחודשיים בערך... עכשיו ראיתי במסגרת המחיר הזה את שני הפלאפונים בכותרת, נוקיה 6500s וסוני אריקסון W910i, שניהם עולים אותו דבר, ורציתי לדעת מה לדעתם עדיף, כי אלה האופציות שאני הולך לבקש.…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 250 דולר לקניית מכשיר mp3 בארה"ב הקטע של לנגן סרטים לא כ"כ חשוב לי , אבל חשוב שיהיה מסך . חשוב לי הנוחות , גודל המכשיר, שלא יהיה כבד מדי , ממשק ואיכות שמע ועיצוב המכשיר ומשך זמן שהבטריה מחזיקה. חשבתי על Microsft Zune החדש של 30 ג'יגה שמעתי שהוא טוב. מישהו יודע כמה זמן הבטרייה שלו מחזיקה ? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שקע האוזניות בטלפון שלי התקלקל, מחפש ברשת לקנות את החלק ולא מוצא. דגם הטלפון של חברת AT&T דגם I747ucdmg2 החלק הא קומפלט עם הספיקר. אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניה של סמארטפון ראשון. הנוכחי שלי זה סמסונג משנת 2004.. רמת ההבנה שלי בכל הקשור לעולם הזה (של הסמארטפונים) היא אפסית. בהתחלה התנאי הראשון שלי היה מכשיר קטן כי אני הולך המון ברגל ולא רציתי שיורגש בכיס. כשהבנתי שכל מכשירי העילית הם גדולים החלטתי להתפשר בעניין בתקווה שזה לא יציק לי יותר מידי. אני מניח שאהיה משתמש ממוצע שכזה , שיחות, אסאמאסים MMSים, קצת אינטרנט, מצלמה (חובב צילום אז רוצה מצלמה טובה ), שום דבר דרמטי. אני לא הטיפוס שמשדרג אחרי שנה-שנתיים, אני צריך מכשיר שיחזיק לי קצת יותר. אני גם לא מתכוון לשנות הגדרות, רומים, שאר עניינים. לא מבין בזה ולא הכי מעניין אותי להבין. רוצה מכשיר חזק שעובד חלק, לקבל אותו, להדליק, להשתמש בכיף בלי עניינים וכאבי ראש.…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קבלתי את ה SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 יחד איתו הגיעו 2 כרטיסי זכרון, אחד קטן ואחד גדול. את הקטן הכנסתי למקומו בתוך הטלפון (בצד), אבל את הגדול לא מצאתי שום מקום שמתאים לו. האם הוא בכלל שייך לטלפון או שזה כרטיס שאמור להתחבר למצלמה (או משהו כזה?) הנה זה הכרטיס:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני אומר מראש שאני לא אפרסם פה את האפליקציה כדי לא להפר בטעות איזשהו כלל של הפורום. אני בשלבים מאד מתקדמים בפיתוח של מקלדת לאנדרויד ויש לה כבר עכשיו כמה פיצ׳רים ממש מגניבים. בשביל שאנשים ישתמשו בה, אני מחפש אנשים שינסו גרסאות שאני מוציא פעם ב ויתנו לי איזשהו פידבאק לגבי מה חסר להם בשביל להמשיך להשתמש באפליקציה. בכל מקרה - זה יותר לענות על כמה שאלות לא מסובכות שאני שואל לפעמים, אז לא לחשוש מהקטע של המשוב. בתמורה אני מציע לכם להיות בין הראשונים לקחת חלק בפיתוח של מה שעתיד להיות מהפך בחווית ההקלדה על הסמארטפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המכירה המוקדמת תחל היום, ה-9.7.25 במסגרתה ינתנו הטבות בלעדיות לרוכשים. ההשקה הרשמית בישראל: 29.7.2025לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עומד לקנות HTC Desire ואני רוצה קופסת אחסון (אם ניתן לקרוא לזה ככה, למעשה זה Case) גמישה, ואיכותית. הסיבה שאני בכלל שואל כאן ולא פשוט הולך לקנות היא בגלל שאני רוצה להיות בטוח שמה שאני עומד לקנות הוא האיכותי ביותר בשוק. http://www.youtube.com/watch?v=0hCiH9gIwtQ זו פרסומת למוצר הזה (זו החנות שמפרסמת): http://www.wirelessground.com/htc-desire-case-clear.html האם המוצר הנ"ל (שמחירו מופקע לחלוטין) הוא אותו דבר כמו לדוגמה זה, אבל המחיר הוא בגלל הפרסום (המאוד משכנע, אני חייב להודות) ? האם בכלל יש חברות איכותיות יותר וחברות איכותיות פחות לייצור כאלה "דברים"? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקן ה-802.11ad WiGig הייחודי סוף סוף צובר תאוצה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני כרגע נמצא בסין כרגע ואני צריך להתחבר לשירותים כגון גימייל,גוגל, גוגל מפס ועוד... אני מחפש שירות VPN שיעבוד לי מהטלפון(אנדרואיד) ודרכו אוכל לעקוף את החסימה אני יודע שיש את אסטריל אבל מחפש שירות בחינם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-