גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. עברתי לחברת רמי לוי, ואין לי קליטה בבית עקב הכיסוי הגרוע של חברת פלאפון אני מניח. המכשיר שיש לי הוא SONY ERRICSON C510, לא דגם A. הבנתי שברשת פלאפון יש כיסוי טוב יותר בתדר 850, האם זה נכון? מה שמדאיג אותי, זה שאיך שאני יוצא מהדלת של הבית, יש קליטה 100%, וכשאני בצד השני של הדלת לא ניתן למצוא את הרשת אפילו. אם אני שם את הנייד ליד החלון, יש לי אולי פס אחד של קליטה. איך אני יוצא מהבררה הזה? אגב, גם בסלקום ואורנג' בקושי הייתה לי קליטה, כך שעקב הפרשי המחירים אני לא שוקל אפילו לחזור אליהם. אשמח לחוות דעת בעניין, האם מעבר למכשיר שתומך בתדר 850 יכול לעזור לי, כמו שאשמח להמלצמה על מכשירים, עדיפות ל SMARTPHONE, עד 1000 ש"ח. אפשר גם הצעות מחו"ל אבל עדיף שלא. מה לגבי ה XPE…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי ה-S3 שלי (שהתפגר), המסך של הנקסוס 7 שלי נשבר. ככל הנראה הזכוכית נשברה וזה אינו סדק, יש תמונה, אבל באזור השבור הטאצ' לא עובד. אין לי ידע בנושא התיקונים ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו בבית, אני צריך כיוון לכמה דבר כזה יעלה והמלצה למעבדות באזור רחובות והסביבה, כאשר אין בעיה גם באשדוד (אם צריך). תודה לעונים. אני יכול להעלות תמונה של המסך ושבר אם המצלמה הישנה שלי (צריך לחפור קצת ואני ימצא אותה). - - - תגובה אוחדה: - - - חיפשתי קצת ומצאתי את זה: יכול להיות שאני יעדיף לעשות את זה בעצמי אם זה יהיה זול, כמה בערך הדבר הזה (screen and digitizer) עולה, אין לי בעיה עם EBAY? - - - תגובה אוחדה: - - - זה מתאים? http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-Touch-Scr…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפיצת המשחקים האמריקאית החליטו לקחת סיכון ולהחזיר את המותג Command & Conquer לחיים עבור שוק המובייל - אך ספק אם הם חזו תגובה שלילית קיצונית עד כדי כך למיזם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני יודע שזאת שאלה שכנראה נשאלה הרבה, אבל באמת שרמת ההבנה שלי בעניין הזה היא קטנה מאוד ולכן אני צריך תשובות ספציפיות לי כמה שיותר. אני רוצה לעדכן את הS2 לICS ולפי מה שהבנתי אין עדיין גרסא רשמית לרומים של המפעילות בישראל. את הגלקסי 2 שלי קניתי בחנות פרטית (קינגפון), בזמנו הייתי לקוח של אורנג' והתקינו לי עליו רום של אורנג', או לפחות זה מה שאני מניח לפי ה"היי" ו"ביי" של אורנג' כשמדליקים\מכבים את המכשיר וכל הbloatware של אורנג' שהיה לי עליו. מאז עברתי לפלאפון. מס' שאלות - א. האם באמת אין עדיין ICS באורנג'\פלאפון? ב. צריך לעשות רוט? אם כן, איך עושים זאת? ג. איך מגבים את הרום הנוכחי שלי למקרה הצורך? ויש דרך גם לגבות את גרסת האנדרואיד כך שאני אוכל לחזור אליה אם צריך לממש אח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם אולי הזוי , אבל כבר מספר פלאפונים נדפקו אצלי עקב העובדה שאני מבלה הרבה שעות בים (כתחביב אני מבלה זמן רב על jet ski או על סירות דייג ,או סתם שורץ על החוף) ,מלבד פעם אחת שפלאפון ממש החליק ונפל לים ,כל שאר הפלאפונים נדפקו כתוצאה מנתז מי ים שגרם לקורוזיה מוגברת וחדירת חול. ניסיתי פתרונות מאולתרים כמו השקיות העמידות למים שמוכרים בריקושט,אבל הבעיה שלא ניתן לשמוע צלצול כשמתקשרים אלייך או לתפעל את המכשיר כשהוא נימצא בתוך השקית . האם בכלל שמעתם על קיומם של ניידים עמידים למים ? רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי נוקיה 6120CLASSIC והדפדפן המובנה שלו לא משהו בכלל... תכלס מה שחשוב לי זה שהוא יציג עברית ופלאש כמו שצריך - עדכוני תנועה באיילון וכאלה מישהו ]ה מכיר דפדפן טוב שאפשר להתקין על הטלפון הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי הקטנה מחליפה את הנקסוס ארבע שהיה פעם שלי, אחרי שנתיים וחצי של שימוש הוא התחיל לקצר ולשרוף מטענים. הנתונים בכותרת, Shoot. תודה. דגש על כך שטלפון יקנה מחר פשוט כי הנוכחי שלה מת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מכשיר מארה"ב. הדרישות הן שיהיה קומפקטי, נוח לשימוש, GPS מצויין, וסוללה טובה. האופציות שלי הם: 1) LG G2 Mini LTE - http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_lte-6117.php 2) Motorola Moto X (1st Gen) - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-5601.php בהנחה שהפרש המחירים זניח, איזה מהמכשירים הנ"ל עדיף לדעתכם? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היא חייבת להיות מקורית ב100%! כמובן המחיר צריך להיות הגיוני. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים נפל לי האייפון וכתוצאה מכך נשבר המסך, יותר נכון לומר שהמסך התחיל להתפורר. לקחתי אותו לתיקון ואכן קיבלתי את המכשיר עם מסך שנראה תקין. לאחר יום הטאצ' עבד לסירוגין, החזרתי את המכשיר לאותו מקום, הוא אמר שהיו שם כמה רכיבים רופפים והוא חיזק אותם. עכשיו שוב פעם הטאצ' לא עובד תקין. מה אפשר לעשות? האם אתם מכירים חנות אמינה לתיקון אייפון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי אופציה להביא גלקסי S2 מגרמניה במחיר זול משמעותית , השאלה שלי היא איך במידה ויש בעיה עם המכשיר אוכל לתקן אותו , והאם יש אחריות בינלאומית עליו , האם ארונג' סלקום או פלפון יוכלו לתת לי שירות אחריות עליו ? תודה רבה . שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אורנג' הציעו לי אייפון 4 + 400 דקות + 400 sms + ג'יגה חבילת גלישה ב-209 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים שווה? אני מדבר בממוצע ב-130 ש"ח בחודש לכל היותר ואני חייל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש לי אייפון 4 וותיק וטוב, עם כל היתרונות והחסרונות של אפל. מאחר והמסך קטן מידי, ומערכת ההפעלה איטית מידי הייתי רוצה להחליף למכשיר אנדרואידי. אני משתמש באפליקציות הרגילות: וויז, ווטסאפ, אי-מיילים, אינטרנט, וויבר, סקייפ וכו'. אני לא משחק ולא רואה סרטים. אבל לא בא לי להשקיע יותר מידי (1000-1500) נראה לי סביר. הייתי שמח לקבל המלצה ל 3 מכשירים מועדפים.. בתודה אלכס
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי חבריה, הפעם החלטתי ללכת על מחיר המהווה 50% מהאקסיומי והוא ה-jiayu g4 הוצעו לי 2 אתרים ,האם יש אותו מכשיר עם גירסת אנדרואיד שונה? 1. רשום אנדרואיד 4.2 http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html 2. רשום אנדרואיד 4.1 http://www.shoppingmins.com/jiayu-g4-advanced-mtk6589-quad-core-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-smart-phone.html איזה אתר עדיף ואמין יותר?והאם לשלם בכרטיס אשראי רגיל? אוליי יש לכם מידע על אתרים אחרים? תודה אהוד
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני מחפש נייד עם מקום לשני סימים ומלצמה כמה שיותר אכותית, מעדיף שלא יהיה יקר מדי אני נוסע שבוע הבא לארהב לאזור יוסטון ככה שאשמח לקבל המלצה למכשיר שניתן למצוא באזור הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-