גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אחותי הקטנה מחליפה את הנקסוס ארבע שהיה פעם שלי, אחרי שנתיים וחצי של שימוש הוא התחיל לקצר ולשרוף מטענים. הנתונים בכותרת, Shoot. תודה. דגש על כך שטלפון יקנה מחר פשוט כי הנוכחי שלה מת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Sony Ericsson W850i ואת המעביר לאוזניות http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=455126(שאפשר לחבר לטלפון כל אוזניות) אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה מישהו יודע מניסיון אם הפלאפון מפיק איכות סאונד טובה כמו נגן MP3 איכותי? האם כדאי לי לקנות נגן MP3 טוב ואוזניות CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 או להישאר עם הפלאפון וגם לקנות את האוזניות נוחות שימוש-הפלאפון מאוד נוח לי לשימוש אני רק רוצה להפיק אכות סאונד טובה ולגבי הנגן,אם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב שיפיק איכות שמע גבוהה במחיר של בסביבות 400 ש"ח? חשבתי על ה iAUDIO G3 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב יותר אבל נוח?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות nexus S (באופן פרטי) ולשדרג את החבילה שלי באורנג'. האם אוכל לקנות ב-app market דרך החיוב החודשי? או שאני חייב לתת לגוגל את מס' כרטיס האשראי שלי? אותה שאלה לגבי חנות האפליקציה של אורנג'.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסמסונג טאצ'ויז F480. כל פעם שאני מצלם תמונות, ובא להעביר אחרי זה למחשב (בדרך כלל יום יומיים) אני שם לב שהתמונה נחלקת ל2 חלקים (לא בהכרח שווים) ומה שקורה זה שתמיד החלק התחתון זז ימינה (כמו שווארמה) כך שבחלק השמאלי אני מקבל את הסוף של החלק הימני או לפעמים אני מקבל בחלק הזה קטע אפור. הבעיה נפוצה? יש דרך לתקן אותה? הבעיה בפון או בכ.זיכרון? יש דרך לתקן את הבעיה? ויש דרך לתקן את התמונות? ניסיתי עם "צייר" אבל אי אפשר, צריך משהו מקצועי יותר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדשה בתחום האנדראויד לכן יש לי שאלות של מתחילים ??? 1. ראיתי ש-XIAOMI תומך בגוגל פליי. מה זה אומר? 2. יש אפשרות להזמין בטריה mAh 200 וגם 300. במה מתבטא ההבדל בין שתיהן בפועל? הפלאפון יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור? 3. אם אני מזמינה דרך singapure post - מדובר בדואר רגיל ויש סיכוי שאני לא אשלם מיסים? 4. מה עוד חשוב לבקש להתקין בפלאפון? 5. זו הפעם הראשונה שאני מזמינה פלאפון מהאינטרנט. אני אשלם רק דרך פייפל. האם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת לפני ההזמנה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.אני טס לתאילנד ומחפש לקנות שם טאבלט..אני לא מבין בכלל בטאבלטים .אני צריך אותו להורדת אפליקציות.קריאת מיילים קצת אינטרנט ושהיה בו מספיק נפח..יש למישהו המלצה כלשהי על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז לכל מי שחיכה אייפד 2 מושק רשמית ביום שישי הקרוב כלומר מחר(29.04) באיידיגיטל המחירים יהיו כמו אייפד 1 אבל לפני ההורדה שעשו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061172,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שעון מעורר, Reddit במכשיר הנייד, סיפורים מתומצתים ורשימת קניות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-37-2/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העדכון האחרון שיצא ממש לפני פחות משעה פשוט הורס את חווית השימוש באפליקציה ובפורום אם לא בא לכם לסבול אנא מכם להכנס להגדרות -> iTuens & App Store ולבטל את הסימון מהורדה אוטומטית של עדכונים. עשו זאת לפני שיהיה מאוחר מידי והמכשיר שלכם יוריד אוטומטית את העדכון החדש. במידה וכבר עדכנתם את האפליקציה, יש פתרון כל עוד סנכרנתם את המכשיר עם המחשב אחרי שהתקנתם את tapatalk ולפני שהורדתם את העדכון החדש. יש למחוק את האפליקציה מהמכשיר, לחבר אותו למחשב, להפעיל את אייטיונס ולהכנס לעמוד הסנכרון. קודם כל אנחנו "נסנכרן" את הסטטוס של האפליקציות המותקנות למחשב, בלי השלב הזה אייטיונס תעתיק אפליקציות שכבר מחקתם מהמכשיר כי מבחינתה הן עדיין מותקנות - לחיצה על ALT ובחירה בתפריט file - devi…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי Samsung Galaxy 7500i עם מערכת אנדרואיד 1.5 . האם ניתן לשדרג ל 2.1 או 2.2 חשוב לציין שזה לא Spica תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קרה לי משהו מוזר. כל הלילה המכשיר היה בטעינה יצאתי מהבית ב-8 בבוקר שהוא טעון 100%, ב-9 וחצי בבוקר היה 30% היתי בשוק! לא השתמשתי כלום חוץ מאשר איזה 2 שיחות... נכנסתי לבדוק ב-battry use מה לקח הכי הרבה ובמקום ראשון היה mediaserver עם90% ניצול סוללה. על מה? מה זה בכלל? סגרתי את כל התוכנות, עדכונים אוטומתיים לא עבדו. ואחרי שסגרתי את כל התוכנות זה המשיך לפעול ולבסוף אחרי כחצי שעה נגמרה לי הסוללה לגמרי! משהו יודע מה זה ה-mediaserver הזה ואיך סוגרים אותו? ד"א יש לי נקסוס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני מתלבט בין כמה מכשיר GPS ואני כדי להחליט אם שווה לי להשקיע במשהו אני רוצה לדעת מה הדרישות המומלצות (לא מינימום) של תוכנת הIGO8. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל היום חיפשתי איך לשים את המוזיקה שלי על המכשיר לאחר נסיונות רבים הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות USB לזכרון הנייד במקום האופציה SAMSUNG KEIS כי התוכנה הזאת תוקעת לי את המחשב לאחר שהעברתי את כל המוזיקה שיש לי על המחשב נדהמתי לגלות שכמעט 70% מהשירים שהעברתי לא נתמכים בסאמסונג גלקסי כלומר אי אפשר לנגן אותם משהו בבקשה יכול לעזור לי עם העברת שירים לטלפון תודה רבה! דרך אגב התוכנה סאמסונג קייס תוקעת לי את העברת השירים באמצע אז מחקתי אותה. תגובות יתקבלו בברכה תודה לכל המגיבים מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקן ה-802.11ad WiGig הייחודי סוף סוף צובר תאוצה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כל ההנחות לרגל הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי השאירו אתכם איכשהו עם טעם של עוד? יש פתרון גם לזה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית, יש כמה דברים שלא מובנים לי אחרי כמה שיטוטים ובירורים שעשיתי - אין נגן ברמה גבוהה שהוא רק נגן מוסיקה? פשוט לראות וידאו בנגן לא כ"כ מעניין אותי, אבל אני מחפש נגן עם הרבה מקום 80GB + לפי מה שחיפשתי, כל הנגנים האלו - הם נגנים של וידאו ויש בהם מלא תכונות שאני לא כ"כ צריך, לכן אני שואל. אני יודע שאני רוצה iAudio כנראה מכיוון שלפי מיטב הבנתי והתרשמותי - זהו הנגן שמקליט באיכות הכי גבוהה מבין החברות. הבנתי שבiPod אין אפשרות הקלטה, אלא עם אוזניות מקליטות שקונים במיוחד. למישהו יש מושג אם זה נכון? אני מוסיקאי, אני צריך משהו שגם מקליט חזרות (תופים, בס, חשמלית וכו') באיכות טובה. לחבר שלי היה מכשיר iAudio של 30GB, לא יודע בדיוק את שם הדגם, הוא השאיל לי אותו לכמה ימים, והוא פשוט ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מתקשרת לאנשים הפלאפון שלי הופך למצב רטט. למה זה קורה? בדקתי בהגדרות ואין שום דבר על זה. מה אני יכולה לעשות בשביל לתקן את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Xperia Mini עם אנשי קשר על המכשיר. אני רוצה להעביר אותם למכשיר סוני אריקסון Hazel. מה הדרך הקצרה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-