גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גלקסי s4, קניתי אותו בארץ איך שהוא יצא. לאחרונה הוא נהיה איטי והחלטתי לעדכן אותו. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הטלפון, אני מקבלת הודעה שאומרת "your device has been modified, software update are not available". המליצו לי לעשות factory reset, אבל אני עדיין מקבלת את ההודעה הזאת. ניסיתי לעדכן גם דרך המחשב בעזרת keys , וגם עם smart switch ועדיין לא מצליחה. בדקתי עם אפליקציה, המכשיר לא עבר root. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה, הפעם החלטתי ללכת על מחיר המהווה 50% מהאקסיומי והוא ה-jiayu g4 הוצעו לי 2 אתרים ,האם יש אותו מכשיר עם גירסת אנדרואיד שונה? 1. רשום אנדרואיד 4.2 http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html 2. רשום אנדרואיד 4.1 http://www.shoppingmins.com/jiayu-g4-advanced-mtk6589-quad-core-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-smart-phone.html איזה אתר עדיף ואמין יותר?והאם לשלם בכרטיס אשראי רגיל? אוליי יש לכם מידע על אתרים אחרים? תודה אהוד
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 250 דולר לקניית מכשיר mp3 בארה"ב הקטע של לנגן סרטים לא כ"כ חשוב לי , אבל חשוב שיהיה מסך . חשוב לי הנוחות , גודל המכשיר, שלא יהיה כבד מדי , ממשק ואיכות שמע ועיצוב המכשיר ומשך זמן שהבטריה מחזיקה. חשבתי על Microsft Zune החדש של 30 ג'יגה שמעתי שהוא טוב. מישהו יודע כמה זמן הבטרייה שלו מחזיקה ? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אי פעם רציתם לשחק במחשב שלכם בזמן שאתם במיטה? או שאתם באמצע מהלך מדהים ואתם חייבים לשירותים? הכירו את Remotr, האפליקציה שמאפשרת לכם לשחק במחשב דרך הסמארטפון שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/remotr-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-pc-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי נוקיה 6120CLASSIC והדפדפן המובנה שלו לא משהו בכלל... תכלס מה שחשוב לי זה שהוא יציג עברית ופלאש כמו שצריך - עדכוני תנועה באיילון וכאלה מישהו ]ה מכיר דפדפן טוב שאפשר להתקין על הטלפון הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסמארטפון הבלעדי החדש של ורייזון האמריקאית משלב הסטייל של מוטורולה יחד עם חומרה מתקדמת יותר ומסך חסין בפני התנפצויות לכתבה: http://hwzone.co.il/לקרוא-ולקנא-ה-droid-turbo-2-הוא-מוטורולה-במיטבה-א/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות nexus S (באופן פרטי) ולשדרג את החבילה שלי באורנג'. האם אוכל לקנות ב-app market דרך החיוב החודשי? או שאני חייב לתת לגוגל את מס' כרטיס האשראי שלי? אותה שאלה לגבי חנות האפליקציה של אורנג'.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש דרך להגביר את השמע באוזניות דרך אפליקציה מסויימת ב-G2 ? (יש לי רוט + רום אוטפימוס G3ׂ) בגלקסי S1 הייתה לי אפלקיציה בשם voodoo אבל משום מה ב-G2 היא לא עובדת.. יש חלופה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במישהו יגאל אותי מייסוריי!!!!!! אני רב עם המכשיר כבר יומיים אני רוצה תוכנת igo 8 שתעבוד על apex 5011 מישהו יכול לעזור לי בזה???....אפילו טלפונית אני ישמח 0546596096
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בא לי איזה סיני אחד , ואני ממש לא יודע מה לקנות מה מומלץ מתחת לתקציב הזה ? ומה יש בתקציב או אפילו קצת מעבר ? אני ממש לא יודע מה לקנות . אני מחפש מסך טוב וגדול 5 מעולה ומכשיר שנראה טוב זה הכל .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב. רכשתי מחשב נייד שישמש כמחשב ראשי בבית. ראיתי שהולך להיות לי עומס רב בלימודים בשנה א' (57 נ"ז) - כולל תיזוזים בין קמפוסים (מדעי הטבע ומדעי הרוח). אומנם אני לא הולך להתנייד בתחבורה ציבורית ולקרוא טקסט בנסיעות, אבל עדיין עולה השאלה האם אני יכול להפיק תועלת ממכשיר כזה. הנייד הוא מסורבל (17 אינטש) ונראה לי שטאבלט יכול להיות משהו יותר זמין. השאלה היא איזה לקנות? מה יתאים לצרכים שלי? האם מכשיר כמו הנוט 3\4 מתאים מבחינת צריכה של תוכן (טקסט) ואירגון? (אני לא שואל לגבי אייפון 6+ כי נראה שהוא יעלה מעל 5000 שקל וזה כבר מוגזם לדעתי) או שעדיף טאבלט "אמיתי" של 7-10 אינטש? (הנוט נראה אחלה אבל אולי קצת OVERKILL כי כבר יש לי מכשיר HTC ONE). איך הנוט 10…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי הקטנה מחליפה את הנקסוס ארבע שהיה פעם שלי, אחרי שנתיים וחצי של שימוש הוא התחיל לקצר ולשרוף מטענים. הנתונים בכותרת, Shoot. תודה. דגש על כך שטלפון יקנה מחר פשוט כי הנוכחי שלה מת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע iPod Classic 80GB וחשבתי לשדרג אותו לגרסת ה160. ופתאום מסתבר לי שהאייפוד היחיד שיש באתר של אפל זה ה120 החדש... יש שיפורים בו מלבד ה Genius המיותר והלא עובד בישראל? ומה קרה בדיוק לגרסת ה160? הפסיקו לייצר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_73.html נראה מגניב, אבל לא מתקדם במיוחד..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיווח העדכני אודות מצבו של עולם ה-PC אינו מספק הרבה סיבות לאופטימיות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-