עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שקע האוזניות בטלפון שלי התקלקל, מחפש ברשת לקנות את החלק ולא מוצא. דגם הטלפון של חברת AT&T דגם I747ucdmg2 החלק הא קומפלט עם הספיקר. אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ben15,

לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מפתחת השבבים ויתרה אמנם על תחרות בעולם הסמארטפונים, אבל מסתבר שעולם קונסולות המשחק הביתיות הוא סיפור אחר לגמרי, ושם אנחנו נראה דווקא הכפלה של המאמץ לכתבה

4. Started by aviv00,

עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני רוצה לקנות Ipod nano אבל אני לא מבין מה ההבדל בין שני הדורות של הipod nano.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mwalker03,

היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. רוצים סמארטפון קומפקטי, נעים לאחיזה ונעים למראה? ה-Be Paris של Ulefone ינסה לשכנע אתכם שדווקא אפשר לקבל את כל זה בעלות של כ-500 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקנות-מסין-להרגיש-פריז-הסמארטפון-החדש/

8. Started by yogeva,

שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן אני עובר לרשת בתוכנית הסטודנטים. הוצע לי בהחזר מלא את 3 המכשירים הבאים: Motorola A3100 Samsung s5603 Nokia 6120C וכל שאר המכשירים עם החזרים שונים המכשירים הלא חינמיים שצדו את תשומת ליבי הם Nokia E66 ו Nokia E75, Nokia 6720 כאשר ה 6720 יעלה 19.9 לחודש לאחר החזרים ה E66 יעלה 29.9 אחרי החזרים וה E75 יעלה 39.9 אחרי החזרים מה הייתם בוחרים? (אם יש לכם הצעות מעניינות מההיצע של פלאפון אני אשמח)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by asaf556,

שלום ראיתי באינטרנט למכירה את המכשיר Lenovo A789 אני מחפש לאמא שלי מכשיר טוב בסדר גודל של 130 דולר כמו המכשיר הזה שהצגתי המפרט שלו מעניין ודי מספיק לשימושים שאני צריך אשמח אם מישהו שמכיר את המכשיר יגיד את דעתו או לחילופין יציעה מכשירים אחרים במחיר הזה בסדר גודל של המכשיר הזה. אשמח לתשובות אני מעוניין כבר להזמין משהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הי, אני אומר מראש שאני לא אפרסם פה את האפליקציה כדי לא להפר בטעות איזשהו כלל של הפורום. אני בשלבים מאד מתקדמים בפיתוח של מקלדת לאנדרויד ויש לה כבר עכשיו כמה פיצ׳רים ממש מגניבים. בשביל שאנשים ישתמשו בה, אני מחפש אנשים שינסו גרסאות שאני מוציא פעם ב ויתנו לי איזשהו פידבאק לגבי מה חסר להם בשביל להמשיך להשתמש באפליקציה. בכל מקרה - זה יותר לענות על כמה שאלות לא מסובכות שאני שואל לפעמים, אז לא לחשוש מהקטע של המשוב. בתמורה אני מציע לכם להיות בין הראשונים לקחת חלק בפיתוח של מה שעתיד להיות מהפך בחווית ההקלדה על הסמארטפונים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Jonnyboy,

שלום, לאחרונה ערכתי קצת חיפושים באינטרנט לגבי הICE CREAM SANDWICH ולפי מה שהבנתי מדובר בגרסה הרביעית של אנדרויד, לכן, האם ישנה אפשרות לשדרג את הGALAXY S2 למערכת ICE CREAM SANDWICH (ששוחררה ב19 לאוקטובר לפי מה שהבנתי) המכשיר שלי מריץ את הג'ינג'רברד 2.3. (יכול להיות שיש כאן המון דברים שגויים לחלוטין, אני בור בכל הקטע של הסלולר, לכן... תסלחו לי )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

מי שלא שמע על זה, אז בגדול זה טאבלט 7" עם כל הפיצ'רים של Kindle, מעבד כפול ליבה, מסך IPS עם רזולוציה 1024X600, ו7 וחצי שעות צפיה רצופות בווידאו כל עוד הWIFI מכובה, וכל זה, ב-999 ש"ח או $200 בחו"ל! מחיר מדהים. כמובן שהמכשיר מבית אמאזון, הוא יהיה עם הגרסא האחרונה של מערכת ההפעלה אנדרואיד לטאבלטים ויתמוך מן הסתם בכל הפיצ'רים של הקינדל. המכשיר יצא בנובמבר 15, וכבר ניתן לבצע הזמנה מוקדמת. מהאתר הראשי: http://www.amazon.com/Kindle-Fire-Tablet-Amazon-Tablet-Color/dp/B0051VVOB2 מהאתר הישראלי שמוכר ב999 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית: https://www.ushops.co.il/product/1262 האתר מומלץ ע"י ויזה cal ככה שהוא אמין. אני מצטער אם כבר פירסמו, לא ראיתי. סה"כ אני מאוד מתלהב מהעניין …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום קבלתי את ה SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 יחד איתו הגיעו 2 כרטיסי זכרון, אחד קטן ואחד גדול. את הקטן הכנסתי למקומו בתוך הטלפון (בצד), אבל את הגדול לא מצאתי שום מקום שמתאים לו. האם הוא בכלל שייך לטלפון או שזה כרטיס שאמור להתחבר למצלמה (או משהו כזה?) הנה זה הכרטיס:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

שווה לקנות meizu n3s מבאג? שימושים: משחקים, מצלמה טובה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, לפני בערך חצי שנה שהתחלתי את הקק"צ, הזנחתי את הנגן ולא השתמשתי בו במשך חודשיים (טיפה יותר) ואכן הנזק לא איחר לבא, הבטריה שלו נעלבה בהפגנתיות ולא פועלת יותר מ 10 ד' של השמעת שירים (לפעמים 15.....) הנגן המדובר הואiAudio M3 הרגיל 20GB, הוא נרכש בארה"ב לפני 3 שנים, חוץ מהבטריה הוא עובד מצויין ואני ממש מרוצה ממנו (לפכות הייתי) עכשיו השאלה היא כזאת: מה עדיף? לתקן את הנגן או לפנות לאלטרנטיבות? יש לציין שאני חייל עם משכורת של 350 ובערך 450 מתוכם מתבזבזים בעזריאלי (לא, לא התפלקו לי המספרים).... =\ עוד מידע שיש לקחת בחשבון זה שעם הזמן גיליתי שה 20G משמשים אותי רק בעת העברת נתונים ובשימוש השוטף אני משתמש בערך בין 3 ל-4 G בנוסף טיפה מאכזב אותי שיש לשמור על ה HDD מ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by jackhammer,

לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by michaelr524,

שלום, אנחנו גרים בישוב בשומרון (מעלה שומרון). לא מזמן עברנו לרשת פלאפון. היום קנינו מכשיר חדש Xperia X8, יש פה בעיה רצינית של קליטה במיוחד בתוך הבית. על הקופסה כתוב: Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800& UMTS/HSPA Bands 1/8 האם זה אומר שהמכשיר נתמך ברשת פלאפון? האם הוא תומך בכל התדרים שלהם או רק בחלק? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת? עשיתי בדיקה עם מכשיר אחר Nokia 6267 מלפני 3 שנים עם אותו הסים של פלאפון ויש קליטה מצויינת... האם יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המכשיר בשביל שיעבוד טוב או שרק נשאר להחליף? תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Bose,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו עד 2000 שח פלוס מינוס עם 30-40 ג'יגה. ניסיתי להזמין את האייריבר H340 משלושה חנויות שהופיעו בזאפ ולצערי הרב לשלושתם נגמר המלאי. אני עכשיו על סף הזמנה של I AUDIO X5L, לדעתם כדאי ללכת עליו או שיש משהו עדיף במחיר שציינתי? זה דיי דחוף, אח שלי עוד מעט טס לחו"ל והוא רוצה את המכשיר כמה שיותר מהר בבית....הוא כמעט הזמין IPOD 30 VIDEO במכירה קבוצתית עריכה: אח שלי היה ממש לחוץ על הזמנה וחבל שהאתר לא עבד באותו זמן ולא זכינו לתגובות מהמבינים בעניין. אז הזמנו את זה בסופו של דבר, מקווה שהמכשיר טוב. http://eline.co.il/index.php?sid=104〈=he&act=ecommerce&cat=1397&id=2237 אפשר למחוק או לנעול כי אף תגובה לא תועיל כבר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים