עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AsD[eyal],

קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by tmpusr,

וגם עם זמן סוללה סביר, ממשק נוח ותג מחיר שפוי?

3. האם יש תוכנה לנעילת תיקיות או אפלקציות באייפוד??? בבקשה ותודה לעוזרים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by card,

אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  5. שלום לכולם, החלטתי לרכוש אייפון. בכל מקרה בכל רגע נתון אני יכול לקום ולקחת אייפון 4, אך כרגע אני לא עושה זאת כי אני ממתין ל-4S. בזמן האחרון קראתי סקירות רבות על ה-4S, והגעתי למסקנה הבאה: ל-4S ישנן תכונות "נוספות" על 4: [list type=decimal] [*]מצלמה יותר טובה [*]מפרט טכני חזק יותר [*]Siri נקודה מס' 1 לא כל-כך משנה לי, כי כשאני יוצא לטיולים יש לי מצלמה יעודית. נקודה מס' 2 על-פניה שווה את ההמתנה, אך לא ידוע לי על אפליקציות יעודיות של Apple או חברות גדולות אחרות שתואמות רק ל-4S. נקודה מס' 3 בכל מקרה לא רלוונטית בתקופה זו לאור ביקורות על תפקוד. האפליקציה גם לא עובדת עם Maps בארץ, ובכלל בעלת ממשק למס' אפליקציות קטם לטעמי. אם-כן, האם נקודה מס' 2 מצדיקה המתנה לשיווקו של 4S בא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dani44,

הציעו לחבר לקנות אייפון מבנאדם שהוא לא מכיר,הוא אמר שהאייפון ריק ואין בו כלום שיכולים להעיד שהיה בשימוש או משהו. אשמח לשיטות לבדוק אם האייפון אכן גנוב או שהוא תקין ואפשר לקנות ללא בעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. חשבתי לרכוש את הנוט 4 ,אולם המחיר שלו ,אפילו באילת עומד על קרוב לשתי אלפיות . נשמע לי מופרך לשים סכום כזה על מכשיר בן שלוש שנים . נוט 5 לא בא בחשבון בגלל "מוקש הנעל " שסמסונג דחפו פנימה בדמותה של סוללה מובנית שאינה ניתנת לבדיקה עצמית ועלולה ללא כל התרעה להתפוצץ בכיס ולגרום לכוויות או לשריפה של הרכב או הבית תוך כדי שינה .... הקיצר אם רכשתם או שמעתם על חיקוי סיני סביר של הנוט 4 , תרשמו כאן את החברה והדגם או תנו לינק לרכישה . תודה....

8. שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by hal,

יש לי zvm 30gb creative האם כדאי לשדרג לcowon d2 או ל ipod classic מבחינת איכות סאונד וודיאו?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by omernis,

אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. חברי הפורום שלום חשבתי לקנות את הטאבלט P80H של Teclast בתור טאבלט בסיסי שישמש לגלישה באינטרנט ואולי גם כמתנה לילד בן 6, מה שאומר שהוא יצטרך להריץ גם משחקים בסיסיים. העניין הוא המחיר - ניתן למצוא את הטאבלט הזה בכ-60 דולר. לדוגמא: https://m.aliexpress.com/s/item/32720732681.html#autostay http://m.banggood.com/New-Version-Teclast-P80H-8GB-MT8163-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Android-5_1-Tablet-p-1067539.html אני יודע שהחומרה והתוכנה שלו קצת מיושנים, אבל לשימושים בסיסיים זה נראה לי מספיק. מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו או שיש משהו משתלם יותר? תודה על התגובות

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by ori24,

שלום לכולם, החלטתי בסופו של דבר ללכת על האייפון 3 GS כי זה מספיק לי וראיתי שבEBAY אפשר להשיג כזה חדש בסביבות 1500 ש"ח עם 16GB זיכרון. יש לי כמה שאלות בנושא: האם בטוח וכדאי להזמין משם? האם אח"כ ניתן לפתוח אותו ברשת פלאפון? אני לוקח SIMFREE איך מתקינים לו אח"כ עברית? האם המכשיר הוא באמת חדש משם? אני דיי חדש בעסק לכן השאלות הם בהתאם תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by J S Bach,

שלום, לאחר עבודה קצרה בקיץ הרווחתי מעט כסף, וחשבתי לקנות בו אייפון בסכום של 3000 ש"ח - האם כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by OmerNeu,

יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. אם אני הורדתי חבילה בשביל RESTORE של IOS 5.1 ואין לי משתמש של מפתח, האם כדאי לי בכל זאת להתקין? האם זה יכול ליצור בעיות? איך בכלל הולך כל הסיפור? (הפלאפון המדובר הוא ה4S, אני אומנם בעל נסיון בעולם האייפונים כי היה לי את ה2G למשך כמעט 4 שנים עד ששדרגתי, אבל אני קצת מבולבל עכשיו...)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה היתרונות אם בכלל במידה והתקין את ה Rockbox על הסנסה שלי? כיום מותקן לי גם MicroSD האם ה rockbox יזהה אותו? האם אני יצטרך למחוק את כל השירים שלי מהסנסה וח"כ להעבירם שוב עלמנת שה rockbox יזהה אותם ? הסנסה די קל ליצור רשימת השמעה, פשוט לוחצים קליק ימני על הסיפריה שרוצים ובוחרים ביצירת רשימת השמעה, האם גם ב rockbox זה קל?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. את הנקסוס אוכל רק לרכוש בארץ שיגיע. את המוטו אוכל לרכוש בימים הקרובים בארה"ב,מה לדעתכם עדיף? להערכתי הנקסוס יעלה כ3K בארץ המוטורולה עולה לי 1800 ש"ח.

18. אף פעם לא היה לי טאבלט ואני כבר הרבה זמן רוצה אחד, בעיקר כדי לקרוא ספרים דיגיטליים אבל בטח גם אחרי שיהיה לי אז אמצא בו עוד שימושים. הטאבלט החדש של סמסונג, Tab S4, שדווקא עליו שמתי עין, נשמכר בגירסת LTE וגירסמת Wifi, לא ממש ברור לי מה ההבדל, אשמח אם מישהו יסביר לי. העניין הוא שכשאר כבר נגיע ל5g, הטאבלט הזה יתמך בדור 5 או לא?

19. על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by iceman6969,

היי כולם! אני כרגע בארה"ב ואני מתעניין לגביי ה iphone החדש אבל ממש אין לי מושג איזה דברים חדשים יש בו והאם הוא באמת כדאי לעומת הישן. אשמח לשמוע מה חדש בו ונקודות בעד ונגד. תודה רבה רבה! האנשים פה בפורום פשוט הפתיעו אותי לטובה בכל הקשור לידע והרצון לעזור! אתם גאונים! המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BeN-T,

אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…

23. שמעתי שאפשר לפתח אפליקציות לאיפון ולימכור אותם לאפל האם זה שווה מבחינה כלכלית? בנוסף רציתי לשאול עם למתכנת ללא תעודות יש אפשרות להרוויח כסף?ובאיזה דרכים?

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. היי! שוקל לקנות g3 מKSP כשהם מספקים את האחריות לשנתיים עולה 2350 מה אתם אומרים על האחריות שלהם? מה לגבי עדכונים והגרסה מה אני צריך לבקש?? האם יש שאלה לגבי האם הגרסה תומכת עברית ואיך מקבלים את העדכונים השוטפים?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by Lirans,

היי עריכה: נשארתי רק עם ה5800. אני מעוניין לקנות את אחד מהמכשירים שמצויינים בכותרת, אבל יש לי כמה התלבטויות: קראתי שה5800 הוא איטי באופן כללי. לעומת זאת ל5530 יש מעבד מהיר יותר שמשפר באופן משמעותי את השימוש. מחיפושים באינטרנט, מתברר של5530 יש בעיות שקשורות לסנסורים שלו וזה גורם למכשיר להיכבות/להיתקע. מעוניין בחוות דעת מכם על 2 הטלפונים האלה, באופן כללי, וגם האם ב5530 באמת ישנן הרבה בעיות והאם הן תוקנו בעזרת שידרוג firmware או פיתרון אחר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.