גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,794 דיונים בפורום זה
-
האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מחפש למשפחה מספר מכשירים במחיר סביר, ורואה שכולם רוצים תוספת על התמיכה בהוט, וקוראים לדגם 5.C2-01. אני קניתי למישהו לפני 3 חודשים מכשיר C2-01 רגיל (כאשר עוד לא היה כזו חלוקה), ועבר לו להוט מצויין. אז זה באמת מצדיק תוספת, או שסתם מוסיפים מחיר?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה- V3X של אורנג' ורוב הזמן אין קליטה בטלפון. בפלאפונים אחרים בבית של אורנג' ופלאפון יש קליטה מלאה. עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי כמה ימים לפני שאני צריך לקנות בפועל, המכשיר יגיע ארצה בכיס. יש משהו שאני צריך לברר מול המוכר לפני שאני מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
והאם 012 מקבלת מהיריות של אורנג' או שהם מגבילים את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אתר Android Police אסף כמות נאה של אפליקציות שעכשיו יש עליהן הנחות בפליי סטור, לכבוד חג המולד כמובן. קנייה מהנה! http://www.androidpolice.com/2012/12/23/our-enormous-list-of-holiday-sales-from-the-play-store-updating/ אם יש לכם עוד אפליקציות במבצע, או אולי אפילו מבצעים למערכות אחרות, פרסמו פה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Infinity Blade II מחיר: 6.99$ תיאור: זהו משחק פעולה-תפקידים בעל גרפיקה עוצרת נשימה (במשחק זה נעשה שימוש במנוע ה-Unreal), בו אתם מגלמים משפחה של לוחמים אשר יוצאים למסע לחסל את השד המרושע שמנסה להשתלט על העולם.אספו שלל, נצחו את אוייבכם בקרבות חרבות אל המוות ועלו ברמות. המשחק זכה באינספור פרסים ומומלץ בהחלט. Jetpack Joyride מחיר: חינם תיאור: במשחק זה תגלמו את ברי- איש עסקים כושל שמגלה מעבדה ובה מפותחת חליפת סילון סודית. ברי לא חושב פעמיים, פורץ למעבדה וגונב את החליפה. כאן המשחק מתחיל. במהלך המשחק הריצה, בעזרת חליפת הסילון עליכם יהיה להתחמק ממכשולים שונים (ע"י תזוזה מעלה ומטה- לחצו כדי להתרומם, עזבו כדי לנחות) ואיסוף מטבעות אשר עימם תוכלו לקנות עזרים בהמשך. בר…
-
- 5 תגובות
- 11k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם לפי ויקיפדיה, Android 6 הושקה כבר ב-05-10-2015, כלומר לפני 45 יום https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Marshmallow למרות זאת, כשמחפשים סמארטפונים עם גרסא 6 לקנייה, לא ממש נתקלים בהם.. האם גם עם גרסאות קודמות היה כזה עיכוב בין תאריך ההשקה לתאריך הזמינות של מכשירים? הערה: אני מסתכל על אתרים בסין, כגון geekbuying, banggood וכו'.. יש המון מכשירים בגרסא 5.1, אבל לא נתקלתי אפילו באחד עם 6 מקווה שמישהו יודע
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי חברה. אני מחפש נגן mp4 טוב בטווח המחירים 800-850 שקל. אני שוקל להביא Cowon iAudio D2 8GB. רציתי לדעת האם יש נגן יותר טוב ממנו באותו המחיר (פחות או יותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים 1)K800I - רשת אורנג 2)nokia 6210 navigator - רשת פלאפון כל אנשי הקשר נמצאים ב K800i ואני רוצה להעביר אותם לנוקיה נסיתי דרך ה BT אבל הוא מוכן רק שם אחד כל פעם. נייסיתי דרך התוכנה של סוני לשמור את אנשים הקשר אבל לא מצאתי אפשרות לשמור אותם בקובץ אוניברסלי. חשבתי על להעביר את הסים עם השמות ל NOKIA אבל הוא sim locked אני די מיואש, זה מעל 120 אנשים קשר אין לי כוח\ חשק להעביר אחד אחד תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. יש לי איזשהו טאבלט סיני זול שמלא בתוכנות של רוגלות עם פרסומות שגם אחרי Restore למכשיר חוזרות, ומשום מה כל האפליקציות נשארות. המכשיר הוא: silverline SL1067 10" Tablet, מספר דגם: rk30sdk השאלה שלי אם יש למכשיר הזה בכלל RECOVERY ואיך נכנסים לזה. ניסיתי שיטות מוכרות של החזקת כפתור POWER עם חץ או למעלה או למעטה או שניהם ושום דבר לא פעל. השאלה הנוספת שלי, מה לעשות בתוך ה-RECOVERY על מנת למחוק את התוכנות עם הרוגלות אבל להשאיר את מערכת ההפעלה כמו שהיא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות לי אחד כמובן שלא אצל שודדות הסלולר המקומיות, כמה שאלות לפני הקניה כדי לא להתאכזב: האם עדכון לANDROID 2.2 זמין לDESIRE? האם הוא יתן לי תמיכה מלאה בעיברית(כולל תפריטים)? במידה והתשובה לשאלה השניה שלילית האם ניתן לגייר את המכשיר ללא תלות בשודדות הסלולר המוזכרות לעיל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי גיבוי אוטומטי של הגלקסי נקסוס בשרתי גוגל.איך אני מגיע לגיבוי הזה?האם אפשר להגדיר מה יגובה ומה לא? תודה &nbs
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הROCKBOX רק שזה לא קורא לי אף שיר בגלל בעיה של CODEC איך אני מסדר את זה? אני משתמש ב-SANSA E250
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
עד היום הMP3 עבד לי פיקס. היום רציתי להשתמש בו על מנת להעביר פרק ממחשב אחד למחשב אחר ולאחר שהעברתי את הפרק לMP3 אני לא יכול להכנס יותר לMP3. כל פעם שאני מנסה להכנס (במספר מחשבים שונים), זה רושם לי הודעה כזאת: "אין אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט" ראיתי פה בפורום שהיה פה לאיזה אחד אותה בעיה רק בדיסק קשיח. איזה אחד אמר לו: תנסה לבצע .. CHKDSK כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ... אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא : תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו) אבטחה , מתקדם , תבחר את המש…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע.... האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות??? כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/28/golden-shellback-weatherproof-coating-now-on-sale/ זה מדהים, הם לוקחים מכשיר (ipod/ black berry/מחשבים ניידים) והופכים אותם לחסיני מים לחלוטין!! זה אפילו לא עולה מליונים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את מכשיר הטלפון (nokia 6131) באחד חדש (גם... nokia 6131 רק לא שבור) ואחרי ששמתי את הכרטיס זיכרון הטלפון ביקש סיסמה כדי להיכנס אליו.. ססמה שאין לי מושג מה היא ומאיפה נוצרה.. הכרטיס עובד בלי לבקש ססמה במכשיר הישן.. יש דרך לבטל את הססמה בלי שאני יודע מה היא?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-