עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liordavid,

שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב. סבא וסבתה שלי החליטו סופית להתקדם לסמארטפונים. מכיוון שאני מקדם את התחום הטכנולוגי במשפחה, רציתי להתייעץ בקשר לרשימה של מכשירים שעשיתי או להוסיף הצעה אחרת. קריטריונים: 1.מחיר מקסימלי לכל מכשיר הוא 1500. עדיף לחסוך, אך אם זה יפגע בקריטריונים שיצוינו בהמשך- אפשר לנצל עד תום. 2.נוחות שימוש (זה כולל מסך גדול- לפחות 3.5"). 3.מכשיר "עמיד" בפני מים ואבק- אופציונלי אך לא מחייב. בימיינו יש כיסוים איכותיים למכשירים. 4.יצרן שמקדם את המכשיר מבחינת מערכת הפעלה ו/או קהילת מפתחים די גדולה. 5. הרכישה היא בארץ או בחו"ל (תלוי איפה יותר זול), אך נדרשת בדיקה פיזית בחנות אם המכשיר מתאים להם או לא (לא מחייב רכישה באותה חנות שהתבצעה בה בדיקה). מועמדים: 1. Sony Ericsson Xperia ray- יש ל…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. צריך עזרה בבחירת סמארטפון כמה שיותר זול שיוכל להריץ waze, whats up כל מיני אפליקציות ומשחקים שיהיה רדיו ומצלמה לא כזה חשוב... ראיתי את זה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926429 http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/infinity/by-orange/ זה פלאפון infinity של אורנג שהם כותבים שהוא דומה ל סמסונג גלקסי 2 רק שהוא עולה 1600 שקל והגלקסי 2 עולה משהו כמו 3600 שקל... למה האפשרים האלה? והאם ב אינפיניטי אני יוכל להריץ את הדברים שאמרתי למעלה? ואם יש לכם הצעות אחרות?

4. Started by Kolshamen,

יש לי כמה שאלות למבינים פה: האם יש בWP8 תמיכה מלאה בעברית ופרט לLUMIA 920 ? האם אני יכול לקנות את המכשיר מחו"ל ולהגדיר אותו לעברית? ידוע מתי הLUMIA 920 - HTC 8X - יגעיו לארץ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. http://www.tzveeka.com/%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%96%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C-417-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA אני חושב שלכל אחת מהחברות הישנות צריך להחליף את השמות ל: שיטת המצליח 1, 2, ו -3. באמת שזה מתסכל לראות שאנשים עדיין משלמים להם ממיטב כספם רק כדי לקוות שלא יבוא הרגע בו הם ידפקו.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by alfa100,

היי אני יכול לקנות או את xperia play או את galaxy ace אחד משני אלה אני רוצה אז אל תציעו לי פלאפונים אחרים ואני ממש אוהב משחקים עכשיו איזה אחד מהם כדי ויחזיק יותר זמן

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש ברשותי Galaxy Nexus עם Sim+, שאם אני לא טועה זה סים דור 2 (יש לי אותו הסים כבר הרבה מאוד שנים). לאחרונה הצטרפתי לחבילת גלישה, ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף לUSIM+. האינטרנט עובד, אבל השאלה היא האם זה פוגע במהירות הגלישה או בכל דבר אחר (תמיד יש סימן של H, פעם אחת היה 3G..). תודה מראש לעוזרים

9. תהנו. זה פשוט נכון. הכל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by edgottlib,

מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sango,

אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!

14. במירב טיפשותי שברתי את המסך של ה-Galaxy S1 שלי. אז נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קרובת משפחה שלי בעוד קצת פחות מחודש מגיעה לארץ מארה"ב. ואני מתלבט מה להזמין. כרגע נראה כאילו ה-Nexus 4 הינו החלופה הטובה ביותר, אבל אם המלאי שלו לא יחודש בקרוב כנראה שארכוש את ה-S3. אני לא נעול והייתי שמח לקבל ממכם המלצות למכשירים אחרים. כמובן שמעדיף לקנות בכמה שפחות - אבל עד 700$ זה אפשרי מבחינתי (אבל צריך להצדיק את זה!). דיי חשוב לי שזה יהיה מכשיר מיינסטרים, עם קהילה גדולה (יותר הפצות ותמיכה). אז מה אתם ממליצים? מה הייתם קונים במקומי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oren99,

איך אפשר לפתוח את האפסטור ככה שאני אוכל לראות את כל האפליקציות? גם אם אני לא בארה"ב? הגירסה שלי היא 6.0.1 והאפסטור מבקש ממני סיסמה כל פעם שאני מוריד משהו. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by arik.sol,

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by AdiD,

ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, התקנתי את הרום המקורי של סמסונג שהודלף (לפי הפירסומים באתר) בגרסת 4.1.2 שמתי לב כי הסוללה נגמרת מהר יותר באופן משמעותי ביחס לגירסה הקודמת שהיתה לי 4.0.4. למישהו יש פתרון? תודה, אלדד כהן

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי. אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום. לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי. שתי שאלות : 1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה). 2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום? ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתי מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by royzx6r,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by filmnoir,

גרסאת ה16GB בכ485 דולר וגרסאת ה32GB בכ580 דולר. כמה המכשיר באמת שווה את זה? נראה מסך מצוין, ומעבד חזק ובכל זאת לא מצאתי בנצ'מארקים עליו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כמו שהכותרת אומרת...הגיע הזמן לרכוש גלקסי 3, מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז עם 24-36 תשלומים במחיר נורמלי ? כלומר בסביבות 2500-2700 ...ללא ריבית כמובן. כמובן ש100 שקל לפה או לא לא משפיע במיוחד חשובה אמינות החנות יותר מהכל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים