גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מישהו עבר אליהם? איך האיכות? ניתוקים? קליטה? מכירים מפעיל אחר שנותן ב30 ש"ח לחודש 1GB אינטרנט וSMS ושיחות ללא הגבלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן מוזיקה נייד וקטן. אני לא רוצה שיתמוך בוידאו או במשחקים, רק מוזיקה, ושיהיה נוח להפעלה. יש לי אוזניות ככה שלא צריך אוזניות עם זה. התקציב הוא בערך 500-600 שקל. ראיתי שהחברות המובילות הן Apple עם ה-IPod ו-SanDisk עם Sansa. על מה אתם ממליצים ? תודה, נועם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אך אני יודע ומה אני צריך לבקש 5.5 ..זה הגירסא החדשה? לא יודע כל כך ..
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מעונינת לקנות את ה asus a696, ויש לי כמה שאלות על האביזרים הנילווים. החנויות מוכרות חבילה של זיכרון +נרתיק + מגן מסך רציתי לשאול האם המכשיר מגיע עם מגן מסך, או שכדאי לקנות מגן מסיליקון או משהו כזה שבחבילה ? מה באמת צריך ?? הבנתי שיש נרתיק שמגיע עם המכשיר אבל פשוט (לפי הסקירה http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006735.htm). יש נרתיק עור, יש נרתיק אלומיניום, מה ההבדל ואיך זה נראה בכלל ? האם יש נרתיק ספציפי לכל דגם, לכל חברה, או שזה אוניברסלי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מכשיר הדגל שעשוי להגיע בסוף החודש יוכל להציע לצרכנים יותר זכרון והרבה יותר חיי סוללה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו כן אפשר המלצה לכל מכשיר אחר, הקניה תתבצע בחנות פרטית עם סכום של עד 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הפלאפון SONY ERICSON K610... ולא מזמן איבדתי את האוזניות שלי :\ והשתמשתי בפלאפון כנגן (קניתי גם כרטיס 2 ג'יגה) לצערי אני לא טיפוס של רמקולים אז לכן אני מחפש אוזניות... אני יודע שאפשר להשיג באורנג' מתאם לאוזניות רגילות או לקנות עוד אוזניות כמו שהיו לי אבל השאלה שלי היא: אפשר לקנות מתאם BLUETOOTH ואזניות שתומכות בזה ולשמוע מוזיקה בצורה אלחוטית?אם כן אז כמה זה יעלה?(שימו לב שאני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על זה אם זה בתקציב של 300 שקל אז זה לא רלוונטי..) אם אפשר לקנות את זה בפחות מ200 שקל אז מאיפו ? (בבקשה חנות שקרובה לנתניה) ועוד שאלה אחת שטיפה מחוץ לנושא... הכבל של הUSB שלי טיפה דפוק ולא ממש מצאתי באורנג' מתאם BLUETOOTH למחשב תוכלו לשלוח לי לינק למקום שיה…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקנתי על מכשיר הגלקסי 2 שלי את הרום הנפלא הזה (גרסה 9-20120620 NIGHTLY). לצערי, חבילת אפליקציות הגוגל שהורדתי יחד עם הרום לא כוללת את גוגל maps. במרקט אני לא יכול למצוא את האפליקציה בכלל, במחשב אני יכול למצוא אבל לא להוריד ולהתקין. אז מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 נגנים ואשמח אם תעזרו לי. creative zen vision w and cowon a2 הדברים החשובים אצלי זה זמן בטריה ואם קל להחליף אותה כאשר היא נגמרת לחלוטין (לא כמו באייפוד ) עוד משהו שאני רוצה לדעת על 2 הנגנים האלה הם התמיכה בכתוביות, איזה סוגים (SRT, SUB) והאם יש תמיכה בעברית.. תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי רכב בלי BT אבל עם חיבור AUX. ממש מציק לי שאני צריך כל פעם להכנס לאוטו להתעסק עם החוטים ואז עוד להגידר לפלאפון להשתמש בזה כאוזניה. הייתי רוצה לשמוע אם יש לכם איזה מתאם שאתם מכירים, הכי קטן ונוח וכמובן שהקליטה שלו תיהיה טובה - כמובן שהוא יטען דרך USB. מצאתי כרגע: http://www.usbid.co.il/product707.aspx לא יודע עד כמה הוא טוב אם בכלל. אשמח לשמוע הצעות, גם לרעיונות איך אפשר לחבר BT לאוטו בלי לשלם 1000+ שקל בשביל איזה בונגלה שתלוי מעל הראש וכולל פיצ'רים שלא צריך בכלל.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תוכנת GPS לפלאפון שלא דורשת חיבור לאינטרנט הסלולרי, או לWIFI יש דבר כזה, פשוט תוכנה עם מפות
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי אייפוד וידאו של 30 ג'יגה שמלאתי אותו במוזיקה וסרטים וכרגע המחשב שלי אחרי פרמוט. אחרי הפרמוט התקנתי את אייטונס וחיברתי את האייפוד, יש דרך לגרום ל - Library של האייטונס להתמלא מהאייפוד כדי שאני לא אצטרך למחוק את כל תכולת האייפוד ולשים עליו הכל מההתחלה? יש לי עוד שאלה: איפה אני יכול למצוא לינק ל - iPod HE? ידע הורידו אותו מהאתר שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בהתאם לדיווחים המוקדמים, יצרנית הסמארטפונים הסינית מייזו משיקה פאבלט חדש וזול במיוחד לסדרת ה-Blue Charm החדשה שלה, העונה לשם m1 note לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-note-%d7%94%d7%9b%d7%9c%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-5c-%d7%95%d7%94-6-%d7%a4%d7%9c%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%91/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC מנצלת את הגמישות של מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל ליצירת הצעה ייחודית ותחרותית ביותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, איפה מוכרים מתאם מכניסה של סוני אריקסון לאוזניות רגילות? הפלאפון שלי הוא K610 אם זה חשוב. אני צריך חנות בבאר שבע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום דיברתי עם כל מיני גורמים למשל: רונלייט, LG העולמית ועוד וכולם מספרים לי סיפור שזה לא קשור אלינו יציאת הלוליפופ האם מישהו יודע למי לפנות באמת? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נייד חדש נוסף רכשתי לפני כחודש וחצי מכשיר מסוג sony xperia z3 compact. עכשיו אני רוצה לרכוש אחד נוסף לאשתי בחו"ל ישנו דגם שאינו משווק בארץ. - d5803 ההבדל? תמיכה בתדרים. זה המשווק בחו"ל עולה כ10 שח יותר מזה שנמכר בארץ - הוא ה D5833 מבחינת חפיפת התדרים, הוא כולל את כל אלו של הדגם המשווק בארץ ואף מציע יותר ברשתות ה3g וה4g אני מניח שאין מניעה ללכת עליו או שאני טועה? מבחינת מיסוי, למה עלי לצפות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
"עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-