עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Danits1,

אני מעוניין לקנות סמארטפון במחיר שהוא בסביבות ה1000-1200 ש"ח. אני הייתי די נעול על SAMSUNG GALAXY S2 PLUS, אבל שמתי לב שמוכרים את ה-[h=1] ATIV S(שלפי חקירה קצרה מדובר בתאום של הסמסונג גלאקסי אס 3) במחיר של 1100 (!!)[/h]עם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (!!) מה שמעמיד את פער המחירים בין התאומים הללו על 700 ש"ח. וממש ממש מדגדג לי לרכוש את המוצר, אך חשבתי שאולי כדאי להתייעץ בפורום עם אלו שמכירים /ניסו את המכשיר או את מערכת ההפעלה הזו. קישור לסקירה של המכשיר:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yp3,

אני מחפש בנרות אפליקציה לשליחת פקס שמשתמשת ביכולות חיוג של המכשיר, יש חיה כזו? כמו שבכל מחשב עם מודם אפשר לשלוח פקס, למה אין דבר כזה לפלאפון? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 12.6k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Roger That,

שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by htdaniel99,

קניתי נוט 3 מחול והוא לא מגיע עם עברית איך מוסיפים?ראיתי כל מיני אפליקציות אבל הן לא תומכות ב4.3

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by Ofekppp,

יש לי את המכשיר GALAXY S4 I9505 ורציתי לדעת אם יש בישבילו עדכון לגרסה 4.3 כי ראיתי שיש עידכון וחלק יש להם ואמרו לי שאין ל-I9505 יש רק ל-I9500 בגלל שחברת סאני היא המפציה של הגרסאות בארץ והיא לא תומכת בגרסה I9505 וגם שלא יהיה אף פעם זה נכון ? יש פתרון ללא ביטול של האחריות שיש לי על המכשיר ?

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  8. המקלדת הוירטואלית במסך מגע של הטוארג (2012) מוצגת בסידור ABC, יש לכם מושג אם יש אפשרות להחליף את הסידור ל-Qwerty ? תודה! (:

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום יש לי כמה folders שאני רוצה לגבות באופן קבוע. כיום אני עושה את זה ידנית, בעזרת התוכנה ES File Explorer, שכולל אפשרות ליצור ZIP ממחיצה/מחיצות שהמשתמש בוחר. מישהו מכיר תוכנה פשוטה שאפשר להזין לתוכה רשימה של מחיצות על המכשיר, ואז בלחיצה אחת היא תגבה את כולן ל-ZIP או RAR? ויותר טוב: תוכנה שאפשר להגדיר לה לעשות את זה באופן קבוע, למשל כל יום או כל X ימים? חשוב לי שאני אוכל להגדיר את המחיצות לגיבוי בעצמי, בניגוד למצב בו התוכנה תמבה את "כל הטלפון" על כל המחיצות שיש בו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rams99,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
    • 0 תגובות
    • 438 צפיות
  12. Started by itay_izra,

שלום אני מחפש טלוויזיה 32 אינץ, שתהיה איכותית עד 1500 שקל. חשוב שתתמוך בLED . ויהיה כמה שיותר טכנולוגיה.. אני ישתמש בטלוזיה כמסך למחשב גם. חשוב שיהיה לפחות 3 יציאות HDMI . (אין לי בעיה לחרוג מהמחיר ב300 שקל) שאלה נוספת מה זה hd ready? והאם זה יותר טוב מFULL HD? מה יותר כדאי? תודה מה אתם אומרים על זאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=YZUA32F5300

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Adar g,

חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  14. Started by Voodude,

אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://www.dira4u.com/home-theater/813-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%96%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C או שתגידו לי שזה משהו שכבר קיים הרבה שנים ושאני קצת סתום... מישהו מכיר את הטכנולוגיה הזו במקררים ומה המשמעות שלה מלבד חיסכון באנרגיה? (במזגנים למשל זה גם מקרר בצורה יותר יעילה, שומר על טמפרטורה קבועה ואנאעארף מה עוד...)

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by its me,

יש לי חבר שיש לו מכשיר נוקיה 300 והתקלקל לו המסך מגע, המסך עדיין פועל רק המגע לא מגיב. השאלה היא האם כדאי להשקיע בתיקון של הדבר הזה? האם אני יכול לתקן את זה בעצמי או שזה חייב מעבדה? האם זה אומר שהמסך הלך או שאפשר לתקן בלי להחליף מסך?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by its me,

שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by roei_s,

תקציב עד 600 ש"ח. מתלבט בין שני דגמים שנראים לי הכי טובים במחיר הזה, אשמח לעזרה באיזה מהם לבחור, ואם יש טובים יותר במחיר הזה כמובן שאשמח לשמוע גם כן. הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם ONDA V975S ו YOANDAO N90 SRK. לינקים לשניהם: http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by TGA,

שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yaniv_appX,

שלום,רציתי לקנות לחברה שלי ליומהולדת מסגרת דיגיטלית שהיא תוכל לשים שם תמונות שלנו ושל המשפחה שלה. יש המון סוגים ומפרטים של מסגרות ורציתי להתייעץ איזה מסגרת הכי טובה והכי משתלמת התקציב שלי נע בין 250-350 ואני מחפש אחת שהרזולוציה והמסך שלה טובים והתמונות יראו טוב אפשר עם רמקולים ורצוי עם usb ושיש לה גם מקום איחסון גדול יחסית אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. יש לי סאסמסונג מיני גלאקסי (לא יודע אם 1 או 2) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי לעשות סדר בתיקיות מתוך המחשב. אני מחבר את הכבל USB, (ניסיתי כבר כמה כבלים) ושום דבר! התקנתי Kies וגם לא עוזר. מה עושים? זה ממש חשוב!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מאז שהתקנתי Cyanogenmod, מדי פעם, באקראי, אני מקבל SMS מאורנג' (ספקית הסלולרי שלי) שתוכנו - orange time. Incorrect service code: IΞΩJDJT Please check the service spelling. For a list of service codes, send H to 999. לפעמים אני מקבל כמה הודעות כאלה באותה השעה, ולפעמים עוברים ימים ושבועות בין הודעה להודעה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? (זה נשמע לי כמו תוכנת ריגול שמנסה לפנות לשירותים סלולריים לא סטנדרטיים כלשהם או משהו דומה)

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. לאחר זמן מה עם הHTC ONE, אני מעלה כמה דברים שמאוד מציקים ועדיין לא מצאתי פתרונות, או שיש פתרונות צולעים. אשמח להצעות לשיפור שאולי אני לא מודע אליהם (הכל חוץ מROOT כמובן). - אין עוד אופציה להדליק את המסך חוץ מהכפתור היחיד למעלה זה די סיוט. בזה הG2 לקח בסיבוב. ואין דרך יעילה לפתור את זה. לעשות את הכפתור ווליום דורש ROOT, ואפלקציות של מגע אן GESTURES סתם מסבכות את העניינים. באסה. (המשך יבוא)

דיונים חדשים בפורומים