גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, הפלא שלי שבק ואני צריך לקנות אחד חדש, מתלבט כרגע בין הG2 הנקסוס 5 והאקספריה Z1. כמו כן מאיפה הכי כדאי לרכוש (לא מדבר על מחיר אלא בעיקר חנות שהאחריות אצלה זה לא כקליפת השום או לפחות שירות ואחריות נורמליים). שמעתי על GOMOBILE דברים טובים רק שהם במרכז ואני בדרום ולא יודע איך אני יתעסק עם אחריות ותיקונים כאשר אני בדרום. מה ההמלצות שלכם לגבי שתי הנושאים אשמח לשמוע וגם, איזה מפעילה סלולרית כדאי לי - מבחינת מהירות ויציבות,תאימות לתדרים של המכשירים הללו בעיקר בגלישה וGPS וכמו כן שיחות (איזור דימונה ב''ש ובעתיד אולי אשדוד) שכוללת חבילה DATA גדולה יחסית של 10gb או לפחות 5. כרגע אני עם סלקום עם חבילה של 5 ולא חושב שזה יספיק בהחלט מחכה לשמוע את המומחים ובכלל למי שיש ניסיון עם ה…
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא אומר שערכתי מחקר מעמיק, אבל לפני כשנה כשהייתי לקוח של הוט באיזור חיפה הסוללה הייתה נגמרת לי יותר מהר מאשר כשהייתי לקוח של אורנג'. כמובן כשמדובר בסמארטפון והצורך להטעין אותו במקום פעם ביום פעמיים ביום לא נעים במיוחד. יחסתי תופע זו ל-Roaming של המכשיר לרשת של פלאפון, כי לדעתי המכשיר תמיד מנסה לעבור לרשת ה"בית" שלו (לפי ה-SIM) כאשר הוא ב-Roaming לכן הוא כל הזמן סורק רשתות וזה גומר מהר יותר על הסוללה. אני שוקל לעבור לגולן, אבל הפריסה שלהם בצפון כמעט ולא קיימת ואני מניח שרוב הזמן המכשיר יהיה ב-Roaming. אני יודע שהטענות שאני מעלה לא הכי דטרמיניסטיות/מגובות בעובדות של אופן פעולת פרוטוקול GSM... האם גם לכם זה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי xperia GO st27a אני מרגיש שהמערכת של אנדרואיד כבדה עליו מעט לכן אני רוצה להתקין רום קליל שימהיר לי את הטלפון... אין לי מושג מה זה ROOT ואין לי מושג איך להחליף את הרום... האם יש כאן מישהו נחמד שיוכל להסביר לי? מצורף קישור שמצאתי על רומס ל מכשיר שלי... אבל אני לא יודע איפה להתחיל אפילו... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2267712 תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
[ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצה המלצה לסמארטפון לא סיני, מבוסס אנדרואיד בתקציב של עד 1500 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2000ש"ח, לא יותר). הסמארפון מיועד בעיקר לעבודה והשימושים העיקריים בו כוללים: שיחות, מיילים, וייז, וואטסטפ וכו'. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמכשיר בסיסי , אמין ופשוט להפעלה (למשתמשת מאותגרת ג'אג'טים), לשימוש ברשת פלאפון. מה דעת המומחים?
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות את המכשיר, אבל הבנתי שיש לו כמה גרסאות, לפי ויקיפדיה יש 4 גרסאות: The Galaxy S4 Mini is made available in: GSM & HSDPA (GT-I9190); LTE (GT-I9195), which supports NFC; Dual SIM (GT-I9192), with 16 GB of internal memory in some regions; TD-SCDMA (GT-I9198). מה עדיף ומה ההבדלים ? ובנוסף שאלה מאוד קריטית - הבנתי שבגרסא 4.3 הוסיפו את הטכנולוגיה TRIM שמסדרת ומשפרת את הביצועים של המכשיר בצורה מדהימה. הבנתי שבגרסאות הישנות של אנרויד, לא רק במכשירי המיני אלה בכולם, הבטריה נטחנת ממש מהר בגלל באג, עכשיו הבנתי שב 4.1.1 הבטריה הכי נטחנת, ב 4.2.2 טיפה שיפרו וב 4.3 הבנתי שהבעיה נפתרה. עכשיו, קראתי הרבה כתבות וידיעות וראיתי שהעדכון 4.3 אכן יצא דרך VERIZON ורשתו…
-
- 14 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אפלקציה שפיתחתי: שעון נוכחות חכם פשוט ונוח לשימוש. הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה. הדפסה ידנית והדפסה אוטומטית. חישוב השכר לפי שעה, חודש ושנה. כולל שעות נוספות,הפסקות ושבת. אפשרות להעביר את נתוני שעות העבודה למייל. הפרדה של חודשים וניהול נוח יותר. *האפליקציה מתעדכנת לפי השינויים בחוק. עם אפשרות להגדרה אישית לפי תנאי העבודה. אשמח להצעות לשיפורים וחוות דעת תורידו בחינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bibas.workclock
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני נציג של חבר ישראלית צעירה שמייצרת גאדג'טים מופעלים באמצעות הקול (נורה חכמה, מוחות ביתיים ועוד), לא מזמן סיימנו לפתח נורה שמופעלת באמצעות הקול ואנחנו מחפשים בודקים שיקבלו את המוצר לשבועיים הביתה ויגישו דו"ח קצר ופשוט בסיומו. כמובן שהם יהיו הראשונים לקבל את המוצר שהוא יסיים את שלב הייצור (3-4 חודשים מעכשיו). מי שמעוניין לבדוק, יכול לשלוח לי מייל ל- lightgeniebulb@gmail.com המון תודה ומחכה לשמוע מכם, אורי
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך SD CARD מהיר לGalaxy S4 לפחות עם 16 גיגה. אם זיכרון מהיר וזול ל32 גיגה אשמח גם להמלצה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי פרסומות לאייפון 5S מחודש אצל אחת מחברות הסוללר, והמחיר האמת קצת קורץ לי. אמנם לא בהרבה נמוך ממחיר מלא, אבל גם ההבדל הזה משמעותי בשבילי. עכשיו השאלה העיקרתי היא מה לחפש במכשיר כזה כדי לבדוק שהכל תקין? איך אפשר לדעת שהוא חודש על ידי אפל ולא על ידי חברת הסלולר עצמה או אפילו איזה מעבדה צד שלישי פה בארץ כדי לחסוך עלויות? ולגבי האחריות, עם כמות הסלולרים שעברתי, עד עכשיו לא הייתי צריך לממש אחריות, אבל כמה לדעתכם קריטי ההבדל בתקופת האחריות של המכשיר המחודש שמגיע עם 3 חודש, לעומת מכשיר חדש המגיע עם שנה אחריות? ויש אולי עוד דברים שאני צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו עשה את זה? אני ממש אשמח אם אוכל לקבל עזרה עם העניין, על גבי הדיון או בפרטי אם יש העדפה. עוד כשבועיים ניצבת בפניי הזדמנות להביא אותו או את הmoto g, כאשר ההעדפה היא נקסוס - אם אוכל לקנות אותו מחנות הגוגל פליי. אם לא, אתפשר על להזמין מוטו G מאמזון. אשמח לכל עזרה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות לגבי whatsapp:הראשונה היא במידה וקניתי טלפון חדש האם אפשר לגבות את השיחות שעשיתי בטלפון הישן אחרי שכבר התקנתי שוב את האפליקציה בטלפון החדש והשאלה השנייה היא האם ברגע שחסמתי איש קשר מסוים והתקנתי את האפליקציה מחדש במכשיר אחר החסימה נשארת (מספר הטלפון זהה) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין כל המכשירים. לפי מה שהבנתי האקספיריה הכי טוב בינהם, אבל לא מצאתי ביקורת או סיקור עליו. יש למישהו המלצה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי CM 10.2 עם CM INSTALLER ,לפני זה היה לי MIUI. מאז המחשב שלי לא מזהה את הכרטיס זיכרון החיצוני בכלל (בטלפון עצמו אבל זה כן מזהה) ,ובזיכרון של הטלפון יש רק שתי תיקיות ריקות וזהו . למישהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-