גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים כיביתי את המכשיר והוצאתי את הסוללה אחרי משהו כמו 5 שעות הדלקתי את המכשיר אבל הוא אני לא מצליח להתקשר/לסמס, לקבל שיחות/SMSים ואין לי אפשרות לגלוש באינטרנט ללא wifi (כלומר אין 3G). המכשיר לא נפל או נפגם, אני לא מבין איך זה קרה. המכשיר נמצא על סטוק 4.1.2 ללא רוט כרגע (עוד לא נתתי לו השראות רוט). אני חושב שהחלק שהסים נמצא בו נפגע מקצר או משהו כזה. הוא רושם לי בחלק התחתון של הסטטוס בר "שיחות חירום בלבד" אבל מראה לי קווי קליטה לפעמים גם קליטה מלאה. דיברתי עם סלקום כי חשבתי שיש בעיה בסים אבל ניסיתי לשים סים אחר והמצב זהה, שמתי את הסים שלי במכשיר אחר והוא עבד. מה לעשות? נראה לי צריך לשלוח אותו למעבדה. במידה וצריך לשלוח למעבדה איזה תוכנה טובה יש לגיבוי מלא (עד כמה שאפ…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם לידיד שלי יש נקסוס 5 חדש. אני זוכרת שקראתי אודות הנקסוס4 שהיתה לו נטייה רצינית להשבר, לכן המלצתי בפניו לרכוש כיסוי מגן למכשיר החדש. הדרישות הן: 1. כיסוי שמסוגל ממש להגן - הבחור אינו עדין במיוחד עם המכשירים שלו. בינתיים טרם נרשמו שבירות ובכל זאת לדעתי עדיף גם לא להגיע לשם. לכן נדרש כיסוי שגם מגן ולא רק מונע שריטות ואבק מהצד האחורי. 2. כיסוי זול ככל הניתן - אין סיכוי לגרום לו להוציא סכומים גבוהים על הכיסוי. לכן, otterbox, case-mate וכיסויים במחירים שאפילו מתקרבים לשם אפילו לא ישקלו על ידו. רכישה מ- ebay.com תתאים בהחלט (משלוח לארץ). 3. כיסוי נוח - לחיצה נוחה על הכפתורים (מנסיוני עדיף לרוב שיהיו מכוסים), לא מחליק וכדומה. 4. מראה סולידי - צבעים סולידים, רצוי מראה כל…
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה בערך 40-42 אינצ' LED FULL HD . שתיהיה איכותית בעיקר לחיבור מחשב לראות סרטים וסוני פלסטיישן 4. השאלה האם כדאי לקנות טלוזיה חכמה זה יהיה שימושי? או שעדיף להביא רגילה? אגב אם אתם מכירים טלוזיה טובה ומומלצת בתקציב של 2500 אשמח לקבל עצות . תודה
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלןם, היום ניסיתי לחבר את המכשיר למחשב והוא פשוט לא מזהה את הטחפון, לפני יומיים חיברתי הכל היה מצויין, מה יכול להיות התקלה?
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון או על תיקיה וגורר אותה לסל המחזור. רק ששניה לאחר מכן אני שוב מוצא אותם על המסך שלי. פשוט לא מצליח להיפטר מהם!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר לי המסך בS3, במעבדות בארץ דורשים כ800 שקל לתיקון משהו שהוא לא סביר לחלוטין. אני מחפש לקנות מסך ולהחליף לבד יש למישהו המלצות למסך טוב מה-eBay או בסגנון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני בהוט מובייל. אני ממש לא מרוצה מאיך שתהליך הנדידה בין רשת לרשת מתבצע. יחסית לגולן ששם תהליך הנדידה אף פעם לא הפריע לי לשימוש השוטף שלי משום מה. כאן, המכשיר יכול לעבור מרשת פלאפון עם קליטה מלאה לרשת של הוט מובייל עם קליטה של פס אחד. הגלישה כאשר יש קליטה כזו בכלל לא עובדת למרות שלפי ההגיון היתה אמורה לעבוד אבל באיטיות. יש גם הרבה מקרים שאין גלישה למרות שהקליטה טובה ברשת הוט מוביייל, ואני צריך להפעיל מחדש את המכשיר. ויותר גרוע, קורים לי הרבה מקרים שהמכשיר מחובר לרשת של הוט מובייל ואין בכלל פסי קליטה, אבל למרות זאת, לוקח לו דקות ארוכות להחליט לעבור לרשת של פלאפון, שהמהלכן אני לא יכול להוציא אפילו שיחות. לכן אני רוצה לקבע את המכשיר על הרשת של פלאפון בלבד. אני בוחר רשת …
-
- 13 תגובות
- 16.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי טלפון galaxy s2 כבר שנתיים ולא היו לי בעיות אתו אבל לאחרונה התחילו להיות בעיות קשות. הבעיות: 1} בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה (כל אפליקציה) אחרי 5-6 דקות המסך מתחיל לעב עב ואז הטלפון קורס וכשה אני מדליק אותו הוא כותב שיש לי 5% אפילו פחות סוללה. אבל תמיד לפני הקריסות תמיד הסוללה שלי מלאה או יותר מחצי ואני תמיד בלי בהירות גבוהה או כל דבר שזולל סוללה. 2} לאחרונה זה קרה. כשה ניסיתי לשלוח תמונה בוואצאפ או לצלם תמונה האפליקציה קורסת וגם כשה אני מנסה להיכנס למצלמה דרך האפליקציה זה אומר שזה נעצר באופן לא צפוי. וגם כנ"ל זה קורה כשה אני נכנס לגלריית תמונות. אז מה כדי לי לעשות לשלוח לתיקון לפרמט את הטלפון (אם יש דבר כזה) או לקנות טלפון חדש? תודה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
עד 1000 ש"ח כעקרון, אפשר להזמין מחו"ל, ואפשר גם בארץ אבל צריך שיהיה חדש ומוצר אמין מאוד, ומכשיר שיהיה טוב למשחקים יחסית.. על מה תמליצו? הוא כרגע מחפש לקנות חיקוי של S4, אבל לדעתי לא ממש שווה לו.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מישהו מכיר אפליקציה לשוק ההון נורמלית לנוט 3? אני מעוניין באפליקצייה שתראה את המדדים של כל ניירות הערך בבורסתנו הקטנה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש, כרגע אני עם אייפון 4, אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ילד ממוצע, אינסטגרם, וואטסאפ, טוויטר, פייסבוק, לכן אני מחפש פלאפון עם מצלמה קידמית ממש טובה (באייפון 4 היא כבר זוועה) אין לי בעיה לחכות למכשירים חדשים, שמעתי שיוצא גלקסי 5 בשתי גירסות שאחת היא טובה מהשנייה (לא זוכר איפה קראתי), ככה שאני מעדיף לחכות אבל כמובן מקשיב לכם הצעות? התקציב הוא משהו כמו 3,000 ככול הנראה, זה עסק קצת יקר בארץ D: תודה רבה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טבלט 7 של אסוסרציתי לנהל דרכו אתר שאני מנהל. הבעיה רק שכאשר אני נכנס לניהול האתר המסך לא נותן לי את כל האפשרויות - משבצות להכנסת פרטים. האם יש מה לעשות? האם אצטרך כעת להחליף לטבלט אחר? לאיזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן ( שם משתמש אחר). אז ככה, יש לי נקסוס 7 2013. ושכחתי את המטען רחוק ממני. אני זוכר שהoutpot שלו זה 5.2 וולט על 1.35 אמפר. עד כאן הקדמה, ועכשיו לשאלה. האם אני יכול להטעין אותו עם מטען שהoutpot שלו זה 5 וולט על 2 אמפר? או שזה יעשה נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני מבקש מאד מאד שתעזרו לי כמה שיש מהר בבקשה זה דחוף עד מחר בבוקר. יש מצבע בוואלה שופס על IPAD MINI הינה: http://new.wallashops.co.il/%D7%9E%D...adminiwifi32GB (אותו דבר רק מפרט יותר ברור: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) עכשיו אני מתלבט מה לקנות ומה יותר עדיף ואם יש הבדל מאד גדול. מה יותר כדי? IPAD MINI 32GB כמו שיש בקישור למעלה? או IPAD MINI 32GB עם תצוגת RETINA שהוא עולה 2349 שקלים. (הבדל מדויק של 1000 שקלים) (קישור http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) השימושים הם לצפייה בסרטי ילדים, משחקים. לא עבודות ומשהו כבד. חובה חובה חובה 32GB ! השאלה היא מה כדי? ואם בשביל הדגם עם התצוגת RETI…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי iPod classic 120gb וכשניסיתי היום לסנכרן אותו (לא פעם ראשונה) עם האייטונס הוא הביא לי שגיאה. ניסיתי לעשות restore והוא לא מצליח, אני גם לא מצליח לפרמט תמכשיר דרך המחשב ובנוסף ניסיתי את כל מה שאפל מציעים. עוד 24 שעות אני טס ל5 חודשים למרכז אמריקה והמחשבה שאני טס בלי המוסיקה גורמת לי לרצות להתאבד.. אז לפני שאני קופץ מהחלון, אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי אתר מותאם בכתובת אינטרנט כלשהי, ואני רוצה להוסיף למסך הבית אבל לא ע''י הוספת קיצור דרך אלא ע''י הורדת קובץ APK (וקובץ מתאים לאייפון) שפשוט נלחץ עליו מתפריט הטלפון ויפתח את הדפדפן עם האתר המותאם שלי? ככה אוכל להעביר בלי אנשים בנוסף לסירקת ברקוד. יש למשיהו מושג איך עושים? נשמע לי קל דווקא
-
-
לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו מצלמה עדיפה יותר בצילומי סטילס רגילים באור יום? תודה!
-
- 30 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. אציין קודם כל כי ניסיתי את כל החברות הסלולריות. מלבד סלקום באף אחת כמעט ואין קליטה בבית. למה אני לא עובר לסלקום? אני חיייל שנמצא רק ארבע הימים בבית מתוך 17. בבסיס אין להם קליטה. ובנוסף אין להם חבילה של 5 ג'יגה גלישה. איזה פתרונות יש? מגדיל טווח? אנטנה סלולרית בבית? אולי מכשיר שיעביר שיחות מהנייד למחשב? (סקייפ- יש אופציה כזאת? אין קו נייח בבית). תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 51.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקסוס 4 יד שניה שקניתי לפני חודש. עובד מצויין חוץ מהמטען שהחל מאתמול לא מטעין....לא יודע אם הבעיה היא במטען עצמו (אורגינלי של גוגל- המכשיר נקנה בגוגל פליי), או במתאם לשקע. הטלפון והכבל תקינים, כי דרך המחשב זה נטען. אז יש רעיון איפה לקנות מתאם טוב ומהיר שלא יהרוס לי את הטלפון? עדיפות לחנות בחיפה והקריות, כדי שלא אצטרך להמתין למשלוח. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני עומד בקרוב לעבור מאייפון לאנדרואיד (כנראה ל-LG G2) ואני לא יודע איך להעביר את אנשי הקשר כדי שאני לא אאבד אותם. ניסיתי להעביר לסים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת באייפון. למישהו יש דרך נוספת לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-