גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הניסיונות של Huawei ו-LG, השנה הנוכחית עשויה להביא לנו צמד מכשירי נקסוס חדשים דווקא מבית HTC הטאיוואנית נזכרים בערגה בימיה הגדולים של HTC, בהם הייתה נציגת האנדרואיד הבולטת וזו שסייעה לגוגל ליצור את מותג הנקסוס שלה עם ה-G1 Dream וה-Nexus One? אם להתבסס על מקורות עדכניים ברשת, השנה אנחנו עשויים לראות את השותפות הזו חוזרת לחיים. זוכרים את הצמד הזה? לפי מקור בפלטפורמת ה-Weibo הסינית, HTC תירש הן את LG והן את Huawei ותיצור סמארטפון עם מסך בגודל 5 אינץ', וגם סמארטפון עם מסך בגודל 5.5 אינץ'. מדובר בגדלים מעט תמוהים אם לוקחים בחשבון שצמד מכשירי הנקסוס הנוכחיים מציעים מסכים של 5.2 אינץ' ו-5.7 אינץ', אך כנראה שלא ניתן לשלול מראש את אפשרות ה'ריגרסיה'…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם הדגמים המובילים החדשים שיוצגו רשמית בהמשך היום עומדים להיות אלופי סוללה חדשים בשוק? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשת מאמינים כי יורש ל-iPhone 5c הפלסטיקי נמצא בדרכו, עם גוף מתכתי וללא התקמצנות על הביצועים אפל כבר הוכיחה לעולם כולו שאין צורך ביותר ממספר קטן של דגמים בכדי להפוך לאחת מהמובילות הגדולות של עולם הסמארטפונים (ובייחוד למרוויחה העיקרית שלו, בהפרש ענק מכל השאר) – אך אם להאמין לדיווחים שחוזרים כעת לסיבוב נוסף בפרופיל גבוה, בענקית מקופרטינו מקווים להמשיך ולהגדיל את נתח השוק שלהם בשנה הקרובה בעזרת קאמבק לאייפון הקטן והמוזל שלהם. אנליסט שעונה לשם Ming-Chi Kuo משוכנע כי בחברה יציגו יורש לדגם ה-iPhone 5c במהלך הרבעון הראשון של שנת 2016, אשר יציע מסך 4 אינץ' צנוע, מעטפת מתכתית שתוצע במספר גוונים 'צבעוניים', שבב Apple A9שיהיה דומה מאוד או זהה לגמרי לזה המתקדם שקיבלנו באייפ…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עוד פרטים על מכשיר הדגל המבטיח של סמסונג מגיעים אל הרשת, ויש גם תמונות רשמיות ראשונות בעוד פחות משלושה שבועות ייחשף חגיגית מכשיר (או מכשירי) ה-Galaxy S7 – ועד שזה יקרה, אנחנו ככל הנראה נמשיך לקבל דיווחים וידיעות עליו בקצב שיא, כיאה לנצר לשושלת הסמארטפונים האנדרואידיים הכי פופולרית שקיימת בשוק. הדיווחים העדכניים מספקים לנו גם את מה שמיועד להיות תמונות יח"צ רשמיות ראשונות של המכשיר, דגם ה-Edge שלו ואולי גם דגם ה'פלוס' המוגדל שלו – וגם פרטים בנוגע לקיבולת הסוללה שהוא יציע לנו ויכולותיה. שינוי חיצוני מינימלי לעומת ה-Galaxy S הקודם לפי הבלוגר הרוסי המוכר אלדר מוראטזין, ה-Galaxy S7 יציע סוללה בקיבולת של 3,000mAh, אשר עדיין עשוי…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Nokia 8 אולי מרגיש כמו מוצר דגל מהקצה העליון, אך נראה כי לבעלת המותג יש תוכניות גם לגירסה נוספת, מוגדלת ומשכוללת אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר הרבה זמן שאני מתלבט בין איזה נגן לקנות , ו אף פעם לא לקחתי בחשבון את הקלסיק , הוא בערך באותם המחירים של הZEN 16 GB והD2 16GB אין מה לומר איפוד מבחינת נוחות היא במקום ה1 והוא גם בעל נפח אחסון ענקי ואלו הדברים שחשוב לי בנגן , אז כמה שאלות : * האם אפשרי לעשות איתו ריצות? כי זה הכי חשוב לי. (עקב זה שהוא נגנן HD אני יודע שאומרים שזה לא הכי מומלץ.) * האמת הדיילי בלחיצות , וטעינת קבצים באמת כה מורגש בנגן כיוון שהוא HD ?! * האם זה נכון שאין שום הבדל בין גרסת ה80 ג'גה הקודמת לגרסת ה120 הנוחכית?! (חוץ מה GUINUS) * איך הוא לאומת השניים האחרים? * איך איכות המסך שלו * והאם משתלם לקנות אותו!? תודה לעוזרים
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש סמארטפון שמבוסס על מערכת זאת מפני שאני לא יכול לסבול יותר את אנדרואיד וגם לא את ios . האם ב wp 8.1 ,ניתן להגביל באופן פרטני את ההרשאות של כל אפליקציה שאני מתקין ? האם ניתן לבטל בתוך מערכת ההפעלה התקנים שונים שיכולים לשמש למעקב זדוני נגד המשתמש , כמו המיקרופון והמצלמה המובנים ? האם ניתן לחסום בפני האפליקציות את הגישה לכרטיס הזיכרון החיצוני , לתמונות ולתיקיות מסויימות ? האם ניתן במערכת הפעלה זאת להריץ אפליקציות באופן וירטואלי לחלוטין כמו sandbox או כמו vmware / virtual pc , וכך לנטרל לחלוטין את הגישה הישירה שלהם לחומרה של הסמארטפון ? האם ניתן לחבר עכבר ולהשתמש בו באופן מלא , קרי קליק ימני וקליק שמאלי ? (בדקתי באנדרואיד ועכבר חוטי אומנם עובד , אולם רק הקליק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
קניתי היום sansa 240c ב330 שקל ואני חיב להגיד WOW לא ציפיתי מנגן בכזה מחיר להיות כל כך טוב מעל הנגנים הסינים לפני זה היה לי נגן סיני אם 512 זיכרון ובטריות רגילות והאיכות היתה סבירה לאוזנים שלי ובטח איומה לאוזנים של אדיופיל אם הסנסה האיכות באותה רמה של הPC שלי וזה בכלל עולם אחר הצלילים נישמעים מאוד טוב אומנם יש לי 2 בעיות לפתור וזה 1-איך לחבר לעזזל תשרשרת לנגן (זה ששמים על הצוור )? 2-איך ליצור תיקיות? בכל מקרה מומלץ מאוד בתור נגן תקציבי לשירים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הרבה אנשים בכל פורום שאני רק מתקרב אליו לוחצים עלי, אז הנה, רשמים ראשונים/מיני סקירה של הסאמסונג GALAXY S החדש. המכשיר הגיע אלי אתמול (שני) אני חייב להגיד שברגע שראיתי את הקופסה, זה היה די מתסכל. למה ככל שהמכשיר מתקדם יותר הוא בא בקופסה קטנה יותר? אני חושב שהחברות באמת יכולות להשקיע בעוד לקוח עוד טיפה קרטון. לא בקשה גדולה. סה"כ האריזה נראית נחמד, כיתוב כסף על קופסה שחורה, לא משהו מיוחד, אבל יפה. בצד האחורי של הקופסה יש קצת פרטים הרשתות והתקנים שהמכשיר תומך בהן, כמות הזיכרון המובנה, וכו' וכו'. פרטים יבשים- אין טעם לכתוב הכל, אז פשוט מאוד: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php דברים שלא מופיעים שם: -יש TVOUT. חיבור ה 3.5 מ"מ הו…
-
- 3.3k תגובות
- 319.2k צפיות
-
-
אני רואה את התופעה הזאת ואני פשוט לא מבין אותה. מה הקטע? מצלמה במכשיר סלולרי - חרא של מצלמה. אני נכנס למחסני חשמל ואומר למוכר "תן לי את המצלמה הסינית הכי זולה והכי מסריחה שיש לכם". אני קונה את המצלמה ואני מבטיח לכם שאותה מצלמה תצלם הרבה יותר טוב מ-N95 או כל מכשיר עם מצלמה 5MP. נגן MP3 - איכות עלובה בהשוואה לנגנים האיכותיים שיש בשוק. זולל סוללה בטירוף. היום ניתן לקנות סאנסה קליפ או iriver T60 ב-300 ש"ח. גם איכות סאונד טובה פי כמה וגם סוללה הרבה יותר חזקה. ניגון סרטים - מה, אתם רציניים? לראות סרט על מסך 2.4 אינץ'? ניסיתי ואני אומר לכם המכשיר כמעט עף מהחלון. זה היה בלתי נסבל לחלוטין. לא שאני מתלהב כל כך מנגן PMP, אבל מסך 4.3 אינץ' עם נפח אחסון של 80GB נשמע הרבה, הרבה יותר…
-
- 115 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי להפסיק לקחת את המחשב נייד לעבודה ולעבור לטאבלט. המחשב נייד כבד, גדול וזמני הסוללה לא ארוכים (אין מטען שאפשר להטעין באוטו כמו USB...) אני מחפש טאבלט שישמש אותי לגלישה (WIFI לפחות אם יש אפשרות לSIM אז מעולה!) ושיריץ סרטים בצורה חלקה. גודל מסך שיהיה סביר לפחות 10 (תקנו אותי אם זה גדול מידי..) ושיהיה דק. חברה? לא קריטי, אבל שלא יהיה סיני. תקציב אני לא סגור אבל הגג זה איזור ה1000 ש"ח אבל עדיף פחות. שוב, הרכישה תתבצע בהודו (אם יש המלצה לחנויות אז אני ישמח) תודה לכם!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בואו נדבר תאכלס, מי לעזאזל צריך מכשיר דגל? כולם יודעים כמה ה g3 מדהים, כמה הm8 הוא הדבר הכי קרוב לapple בעולם האנדרואיד וכמה סדרת הגלקסי מתחילה לאבד את זה... אבל למה בעצם המכשירים האלה בכלל נכנסים למשוואה של המשתמש הממוצע שרוצה סמארטפון טוב בעולם שבו קיימים מכשירים כמו הנקסוס 5 והmoto g? במחיר שהוא שליש או אף חצי מזה של מכשירי הדגל! כשבוחנים "מדעית" אז אותו הנקסוס או המוטו g לא מצליח לספק את הסחורה, אין להם מצלמה של 20 מגה פיקסל, אין מסך qhd, המעבד הוא לא מהסדרה האחרונה שיצא באותו שבוע וחסרים פיצ'רים ממש מגניבים שקודם כל מגיעים רק למכשירי דגל. אבל מי ביום יום משתמש בכל זה? אני התברכתי במכרים מכל הסוגים. ערסים, חנונים, שמרנים, fan boys, you name it! ובפועל אף אחד לא משתמש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה. אני לא ממש מכיר פלאפונים מהמידע הדל שיש לי: בNOKIA - N97 בSE - C905 כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'. אשמח לדעת לגבי כל החברות
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מכשירי הדגל החדשים החלו להימכר בישראל מיד עם החשיפה העולמית, בחבילות שכוללות הטבה מקורית לממהרים ולזריזיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחירים של חברת iLife עבור מוצרי הרובוטיקה ממשיכים להפתיע אותנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא תודה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות אייפד אבל אני לא יודע איזה, הוא ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, אידיגטל מציעים את אייפד 1 עם 64G + 3G ב3000 ש"ח ואני מאוד מתלבט אם לקנות אותו או לחכות ל2 אייפד 2 אני מעוניין לקנות את 32G/16G + 3G מבולבל מאוד,
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-