עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה

2. הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה

3. שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה

4. שלום רב. רכשתי טאבלט סמסונג מסדרת A T585 מחנות שנותנת אחריות של יבואן מקביל(גטסל). השאלה שלי היא כזאת... ייתכן שבטאבלט הנ"ל אין את האופציה של תאורת המקשים(כפתור הבית וכפתורי המגע מימינו(חזור)ומשמאל לכפתור הבית? למרות שרכשתי את הטאבלט בחנות עם אחריות יבואן מקביל,התקשרתי לתמיכה של סמסונג והם טוענים שאם הייתי קונה טאבלט עם אחריות יבואן רשמי שלהם,היתה לי את האופציה להדליק את התאורה של המקשים הנ"ל.עוד הם טוענים הוא...שבגלל שהטאבלט שלי הוא לא מהיבואן הרשמי,כנראה שהצריבה שאני קיבלתי,אין בה את הפונקציה הזאת בכלל. תכלס,באמת נכנסתי להגדרות של הטאבלט שקניתי ואין בשום מקום את האופציה להפעיל את תאורת המקשים הנ"ל. כשסיפרתי לחנות שקניתי ממנה את הטאבלט את מה שאמרו לי בסמסונג,הוא אמ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היצרנית הסינית הפופולרית רוצה להיות זו שמנפצת את הכללים בשוק מכשירי הדגל גם בשנת 2019 לכתבה

6. חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה

7. דגם ה-Razer Blade Pro בגודל 17 אינץ' זוכה לגרסה עליונה חדשה - במחיר של 3,700 דולר לא כולל מסים לכתבה

8. בסמסונג בחרו בטכנולוגיה על-קולית ייחודית עבור הסורקים הביומטריים המובנים מתחת למסך במכשירים המובילים שלה - וכעת מסתבר שמדבקת מגן פשוטה מספיקה בכדי לשבור את אמינותם לכתבה

9. ליבות עיבוד חדישות, ליבה גראפית מעודכנת, זכרונות LPDDR5, מודם 5G עם מהירויות שיא ועוד מצפים לנו בסמארטפונים הבאים מבית היצרנית הקוריאנית לכתבה

10. הענקית הקוריאנית מאשרת כי תחדל מפיתוח ליבות ה-Exynos שלה עבור שבבי הסמארטפונים אותם היא מייצרת - ותתמקד בשימוש בליבות של חברת ARM ללא שינויים, בדומה ל-Huawei לכתבה

11. לא מאמין שאפשר לעשות משהו בהגדרות של הטלפון, אז השליטה על הזרם צריכה לבוא ממקור המתח. יש לי 6 או 7 מטעני USB, כולם כאלה שאפשר לחבר כל כבל USB סטנדרתי. הכבלים שאני משתמש בהם עם הטלפון הם מהסוג ה-"מגנטי". (למכשיר עצמו כל הזמן מחובר מתאם מגנטי). כשאני מחבר את הטלפון ישירות למחשב - הזרם הוא באזור ה-430 mA. אומנם כשאני מחבר את הטלפון למטעני הקיר - הזרמים הכי נמוכים שאני מצליח להגיע אליהם הם באזור ה-1300 - 1400 mA. אני רוצה לשמור על הסוללה בטלפון שלי לאורך שנים, לכן, אני חייב להימנע מזרמי טעינה גבוהים. זאת הסיבה שעד עכשיו תמיד הטענתי את הטלפון מהמחשב. אבל עכשיו קורה שאני צריך לשים אותו ליד המיטה ושם כבר מדובר במטען קיר. כשהטלפון על 10-15% הוא נטען מהמחשב ל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי. אני מחפש לקנות סמארטםון חדש. אין באמת מגבלה של תקציב, אני פשות לא מוצא משהו שעונה על כל הדרישות: IP68 in-display optical finger print reader (fast) UFS3.1 90-120hz refresh rate always on display מסך שטוח ללא כימורים בצדדים. יש חיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. הענקית הסינית משיקה מתחרה ישיר ל-M1 Note עם מסך IPS ברזולוציית FullHD, שבב מתומן ליבות, אנדרואיד Lollipop - ועלות שנחשבה דמיונית לגמרי עבור סמארטפון סביר עד לפני כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%99/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האח הקטן של ה-M2 Note הגיע לרשת באג, ומוצע למכירה במחיר של 750 ש\"ח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-meizu-m2-נחת-בארץ-עם-הצעה-שקשה-מאוד-לסרב-לה/

15. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

הסמארטפון המוביל של ASUS הגיע אלינו לביקורת מקיפה. בואו לראות כיצד הוא מוכיח שלא צריך ליהיות סיני בכדי לכבוש את ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/האאוטסיידר-שגרם-לנו-להתאהב-asus-zenfone-2-בביקורת/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by bbking,

שלום ראיתי אצלם 35 ש"ח ללא הגבלה+10G גלישה, איך האיכות גלישה והשאר תודה

• 6 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. המפעילה הסלולרית החמישית בגודלה בארץ מכריזה כי היא בוחנת אפשרות לרכישה או מיזוג עם חברת תקשורת אחרת. זה הזמן להתחיל לדאוג? לכתבה: http://hwzone.co.il/המהפכה-בסכנה-גולן-טלקום-מחפשת-רוכש/

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  19. לכתבה: http://hwzone.co.il/מהפכת-הסלולר-לאן-סלקום-רוכשת-את-גולן-טל/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by moshe212,

מה אתם אומרים? מה יותר טוב?

21. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לשנמך, מה עושים בבקשה? תודה

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  22. שלום , כפי שהינכם יודעים ישנם שני סוגים של מעבדים ה snapdragon 820 או exynos משהו כזה ... השאלה אם יש דרך לדעת על הקופסה איזה דגם מדובר במכשיר עצמו ? כי רשום על הקופסה מעבד OCTA 64BIT ולא הדגם , ואם אני מקבל מכשיר ופותח ניתן להחליף ולבקש חדש עם הדגם הרצוי ?( אך זה היה בעייתי אם לא ניתן לדעת מה יש בקופסה לפני הפתיחה כי אז אפשר לבקש גם 100 מכשירים ואולי היו עם מעבד שאני לא רוצה ) - שאלה 2 : כדאי לקנות את GALAXY ברשימה מוקדמת כי מקבלים את משקפי VR מתנה ? השאלה לכו תדעו שאני נירשם עכשיו איזה מיקום אני נמצא בתור ואולי מחלקים רק 500 משקפים ואז אני לא מקבל ואין לי לאן למהר ( למרות שאני צריך את GALAXY S7 ) . תודה ענקית על העזרה.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום, כבר עברו איזה 5 חודשים מאז LG התחילו להפיץ את גרסה 6 של אנדרואיד לLG 4, ועדיין לא קיבלתי את העדכון. אתמול גיליתי שלאח שלי כבר יש את גרסה 6 כבר מינואר. נכנסתי כבר כמה פעמים למרכז העדכונים של LG ותמיד אמרו לי שיש לי את הגרסה החדשה ביותר (אין לי טלפון פרוץ). הגרסה שלי היא v10b-isr-com של אח שלי היא v20d-isr-xx למה אני לא קיבלתי עדיין את העדכון?

24. שלום, אני מחפש סמארטפון חדש לא מהחברות LG וסמסונג בתקציב זל אזור ה2000 ש"ח מעדיף שיהיה מכשיר עם אפשרות לכרטיס SD והכי חשוב שיהיה אמין ולא איכפת לי להזמין מאמזון וכו (מעדיף בארץ), יש למישהו המלצות למכשירים? במקור רציתי את המיזו פרו 5 אבל לא ניתן להשיג בזמן הקרוב בארץ ואני צריך מכשיר באופן דחוף. תודה רבה לעזרה

• 6 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. Started by radar,

הי לכולם אמא שלי רוצה לקנות טלפון חדש, והיא צריכה שהטלפון יהיה עם ממשק בעברית. תכננתי לקנות את הטלפון Xiaomi Redmi Note 3 Pro, אבל כשדיברתי עם כמה חנויות בארץ, הם אמרו שה-Note 3 מאד לא מומלץ למי שהולך לעבוד עם ממשק בעברית, כי יש הרבה באגים. המליצו לי במקום זאת על ה-Note 2, או על ה-Mi4C. הם אמרו שבשני הדגמים האלה, אין באגים עם העברית.. יש לי 2 שאלות: 1) מבין שני הדגמים האלה, מי עדיף? (ההבדל בגודל המסך הוא 0.5", אז הבדלים אחרים ששווה לשים לב אליהם?) 2) במידה ולא אקנה בארץ אלא אזמין ישירות מסין, האם גם אז אני יכול להיות בטוח (עבור שני הדגמים הנ"ל - Note 2 ו-Mi4C) שהעברית תהיה טובה? או שאולי היבואנים בארץ מ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים