עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by biodome,

הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by IlyaN,

שלום לכולם, יש לי מטען AC מנגן קודם שהיה לי (ג'נרי), אני רוצה להשתמש בו כדי להטעין את האייאודיו 7 שלי מהחשמל. ספק' הDC שלו הם כאלה: DC5V+-10%, 200-300mA. האם זה בטוח להשמש בו עם הנגן, יש אפשרות שחיי הסוללה ייפגעו בגלל זה? ואם יש מישהו עם המטען AC המקורי אז שירשום בבקשה את הספק' שלו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by (G),

ערכתי השוואה בין שלוש מצלמות כיס, CASIO סופר קומפקטית בעלת מידות של כרטיס אשראי 6 מגה פיקסל, השניה CANON שנחשבת למצלמה קומפקטית 8 מגה פיקסל והשלישית ה-PIXON12 שניתן לומר כבר שנה שהוא פלאפון-מצלמה הכי טוב בשוק. התמונות צולמו בראש הנקרה תחת תנאי שמש טובים(12:00 בצהריים)העדפתי לצלם תמונות נוף מכיון שהתמונה תכיל מספר פרטים גבוה יותר, לכן לא התרכזתי במצבי MACRO צילום אובייקטים כמו פרחים וכו.. מכיון שכמעט כל מכשיר יכול להוציא תמונה טובה במצב זה. הצילום נעשה במצב AUTO ללא קנפוג כלשהוא, פשוט מהסיבה שרובנו רוצים להוציא מצלמה מהכיס ולצלם ללא פעולות מסובכות. השוק שלנו מוצף במצלמות קומפקטיות ואחרות , ישנן טובות יותר וישנן פחות, כמצלמה המכשיר הוכיח שהוא מסוגל להתברג בשוק זה.…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by exercise,

יש איזה חנות שמוכרת מקשים בעברית לפלאפונים מחו"ל במחיר לא מופקע ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני רוצה לקנת טלפון חדש מבוסס אנדרויד, לאחר שבדקתי את האופציות בארה"ב וגיליתי שמרבית הטלפונים לא יתאימו לארץ, החלטתי שסבי יירכוש את הטלפון בברלין. ישנו טלפון אחד שמוצא חן בעיניי samsung galaxy s, המחיר שלו בברלין לאחר החזר tax free הוא 1962 ש"ח, אשמח להמלצות על טלפונים נוספים וחוות דעת על הטלפון הנ"ל בנוגע לאיכות הצילום בhd ולכמות המשחקים הראויים שניתן למצוא לאנדרויד.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by gaby9797,

לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by cb,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי פלא חדש,סוני אריקסון קיי 610 איי. אני רוצה לדעת כמה דברים בסיסיים,זה לא שאני דביל בפלאפונים וזה פשוט אף פעם לא עבדתי עם סוני אריקסון. אז ככה: 1)בדיסק שקיבלתי עם הפלא' יש 3 תוכנות חיוניות ועוד אחת בשם קוויק טיים שאני לא צריך כמובן למחשב. שמותיהם של שלושת התוכנות הם: א.Disc2Phone-התקנתי,מעביר קבצי מוזיקה מהפלא למחשב וההיפך.צריך הסבר על ואיך להשתמש. ב.PC Suite-אין לי מושג מה היא עושה,רשום שהיא מעבירה מדיה,אם מישהו יכול להסביר לי מה היא עושה איך משתמשים בה,תודה. ג.Adobe PhotoShop Album SE-אין לי מושג מה התוכנה עושה,קשורה איכשהו לתמונות ועריכתן,הסבר עליה ואופן השימוש בה יתקבלו בברכה. עוד כמה דברים שרציתי לדעת 1)האם אפשר להגביר את עוצמת הרמקולים י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by יוליוס,

התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים. ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ? טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ : http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר PDA. חשוב לי שהמכשיר יתמוך ב-GPS, Bluetooth, WiFi והכי חשוב ב-igo8 כך שאוכל להוסיף מפות. האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר? או אפילו להפנות אותי לבנצ'מארק עדכני בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by arkady,

שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר חשבתי לקנות מכשיר עם המאפיינים הבאים: מצלמה ברמה טובה אפשרות להקלטת שיחות זמן סוללה טוב אם אפשר - גם wifi נכנסתי לחנויות הפרטיות והציעו לי את nokia x3-02 ב 900 שקלים, באינטרנט ראיתי שהמכשיר סביב 620 שקלים ובמסגרת התקציב יש גם מכשיר htc wildfire מקיראה בפורומים שונים אני מבין שמדובר בליגה אחרת של מכשירים ב htc יש אנדרואיד ויש בו אפשרויות רבות יותר, כמו כן - זה סמרטפון מצד שני, אין בו יכולת הקלטת שיחות - כמו בכל מכשירי האנדרואיד וגם באייפון ונדרשת הורדת אפליקציות - שאולי יעבדו... כמו כן - יש את עניין הרזולוציה הנמוכה שלו 320x240 על מסך 3.2 אינטש עכשיו שניהם נכנסים בתקציב - יש קצת קושי לבחור בינהן, במיוחד כי אני לא…

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by natgun0,

שלום אני זקוק להמלצה לפלאפון חלופי זול לצבא ,לא צריך משהו מתוחכם מדי רק שיחות הודעות ,מה שחשוב בעיקר זה הסוללה שתחזיק לפחות יומיים שלוש,עדיפות לנוקיה . חשבתי על משהו בסגנון : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12597 תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום רב, לצערי הלכה לי המע' סטריאו של הרכב, ואני שוקל בכובד ראש לקנות רדיו דיסק DVD או רדיו דיסק רגיל לרכב. ראיתי בזאפ את הדגם הזה: DALCO SE 9450 שמחירו 1540 שח. לינק: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10446 ורדיו דיסק של סוני מדגם: MEXBT2500 לינק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=580558 מה מומלץ ??? מה אתם ממליצים משני הסוגים ? (עד 2000 שח'). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי גלקסי 3 בערך חצי שנה , לפני הגלקסי הייתי עם אייפון וחוץ מפריצה לא היה כל כך במה להתעסק איתו. הדבר היחיד שעשיתי לגלקסי זה רוט ואני חושב על לשים רום . ראיתי שיש מלא סוגים של זה ואני לא יודע מה עדיף לשים אם בכלל. וגם קראתי שאם אני שם רום זה מבטל לי את האחריות על המכשיר. האחריות לא כזה מעניינת אותי כי בכל מקרה אני משלם ביטוח על המכשיר כל חודש ברשת פלאפון(גם הטלםון עצמו מפלאפון) . אם אני שם רום זה מבטל לי גם את הביטוח שאני משלם ? אני יודע שאפשר שתמיד אפשר למקורי אבל השאלה היא אם יקרה משהו למכשיר ולא יהיה לי את האפשרות להחזיר למקורי אז אני יצטרך לשלם על תיקון ? ואני בצבא ויש לי די הרבה שטח אז סוללה זה דבר חשוב בשבילי . איזה רום מומלץ גם מבחינת ביצו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Avidor Zvi,

היי... לאחרונה החלטתי לקנות טאבלט ... לאחר בדיקה מעמיקה בין החברות השונות הוחלט ללכת על טאבלטים של ASUS שבמחיר סביר ועם מעבדים ועבודה לא רעה בכלל. אני לא מבין המון בנושא והשימושים שלי במכשיר די פשוטים. ההתלבטות שלי בין שלוש מכשירים שלהם ... 1. Asus Transformer Pad TF300T 32GB 2. Asus MeMo 10 Tab ME301T 3. Eee Pad Transformer Prime TF201 אישית לא מצאתי הרבה הבדל במכשירים אך אבדל של 200 ש"ח במחיר. כמות הזיכרון בין 32-16 פחות משנה לי . השאלה שלי מה עדיף ומה ההבדל במכשירים. הME301T יצא בשנת 2013 ובכל זאת הוא יותר זול . המצלמה שלו פחות איכותית והוא מכיל 16 G אך הוא יותר זול . האם יש הבדלים נוספים בין המכשירים , ומה יותר מומלץ לקנות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בס"ד שמועה חדשה שמסתובבת ברשת היה על כך שסוני אריקסון תשיק מכשיר ממשיך לK610 הנפלא. ככל הנראה המכשיר יכלול מצלמה של 3.2 מגה פיקסל ו100 מגהביט זיכרון פנימי,ויופץ בצבע כחול. אבל שוב מדובר בשמועה בגלל וכרגע אין כל אישור מסוני אריקסון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liron88,

הדיסק עם הדרייברים של הסנסה נעלם לי, לכן אני צריך את התוכנה להעברת סרטונים לסנסה, יש למישהו ? למרות שהייתי מעדיף תוכנה אחרת מאחר והתוכנה שאתה מקבל עם הסנסה עושה בעיות .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מצרף תמונות של המקום המיועד לסים! ??? מה שאמרו לי בסלקום שזה נראה להם כמו הכנה לסים ואני לא רואה שם שום מגעים , למרות שיש תבנית של סים ועוד הוא אמר שאולי צריך מתאם לסים ולא מצאתי בנתיים ב2 חנויות פלאפונים שהייתי . תמונות.... הסים הרגיל של סלקום (רוקד) בפנים ולא יושב טוב כנראה שזה רק הכנה מה אני עושה?!!! ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by inon007,

היי, ראיתי בזאפ שהמחיר של ה H320 הוא 1800 ש"ח, רציתי לדעת איך זה יכול להיות? הרי הנגן הזה יצא לפני כמעט שנתיים והוא יחסית ישן בשוק... יכול להיות שהמחיר שלו נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kobibo,

חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.

22. Started by spitzi,

שלום, הסוללה בגלקסי S2 שלי בת שנתיים וחצי וכבר לא סוחבת. חוץ מזה, היא 1650mAh והבנתי שיש באותו גודל 1800mAh, לאו דוקא מקורית. חשבתי לשדרג את הטלפון, אבל התקנה של רום + לאונצ'ר Cheetah גרמה לו לרוץ מאוד חלק. הבעיה היא רק התרוקנות מהירה של הסוללה, אני מניח שזה מפני שהיא ישנה. תוכלו להמליץ לי על סוללה חדשה שתסחוב היטב יום של שימוש די צנוע, בעיקר שיחות ומעט גלישה? לא משנה אם מהארץ, מאיביי, מאמזון, מדיל אקסטרים וכו'. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, נשבר לי המסך והפאנל של ה-C902 שלי, בארץ לא משתלם לתקן את המכשיר. האם משתלם להזמין חלקים למכשיר מחו"ל? במידה וכן, האם יש חנות מהימנה שניתן לסמוך עליה? במידה ולא שווה להשקיע בתיקון המכשיר, אני מעוניין להשקיע בסביבות ה1500 +- במכשיר חדש, האמת שדיי התרשמתי לטובה מה-W995 של סוני אריקסון.. אני לא כ"כ בקיא במכשירים היום, תוכלו להמליץ לי על מכשירים טובים +- בתקציב? (האם תהיה ירידה במחיר של הW995 בתחילת 2011?) קראתי גם שיוצא בתחילת 2011 ה-M9/8 של Meizo שיכנס בתקציב, האם שווה לחכות עוד קצת לM9/8? (או לפלא' אחר) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by the king2006,

בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.