גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קודם כל חשוב לי לציין כי כבר די עברתי על כל הפורומים הרלוונטיים למיניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני קונה מכשיר פעם בכמה שנים טובות ולכן רוצה להיות בטוח שאני לא עושה טעות. התקציב שלי למכשיר הוא עד 2000 ש"ח, לפי מה שיצא לי לראות הG2 וה-Nexus 5 הם המכשירים הכי טובים שאפשר להביא בתקציב הזה, תקנו אותי אם אני טועה. (לא אכפת לי לחרוג קצת מהתקציב אם זה ממש ממש שווה את זה) נקודה חשובה, יש לי כרגע S1 שדי נשבר לי ממנו, אחרי אין ספור החלפות רומים במשך השנים ו-GPS שלא עובד + סוללה שמחזיקה לי במקרה הטוב עד הערב (ללא שימוש כמעט) מה שאני בא להגיד: אין לי כוח להתעסק עם המכשיר יותר ואני רוצה מכשיר שעובד. (אלא אם כן מדובר שהחלפת רום חד פעמית שלא תגרור…
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברשות אבא שלי מכשיר S2 דיי ותיק, המריץ אנדרואיד 2.3 (יש לו רוט) סטוק לגמרי, עם TW והכל. המכשיר מזדחל, בלתי שמיש. אז עלה במוחנו רעיון להתקין רום אלטרנטיבי, יותר קליל מהסטוק של סמסונג. לאבא שלי אין נסיון בהתעסקות עם מכשירים סלולריים, ולי יש נסיון בעיקר עם אייפונים (עשיתי פעם רוט ל-S3, אבל לא משהו רציני) ולכן אני צריך הדרכה מפורטת ובגובה העיניים. בעיה נוספת עם המכשיר, שמחברים אותו למחשב, המחשב לא מזהה אותו, אבל המכשיר נטען. בגלל זה אני לא יכול לשדרג לעדכון הרשמי ל-4.0 (שחייבים כדי להתקין CM) דרך kies. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לטלפון חכם עד 800 שח מה שאני צריך זה חיבור לאינטרנט שאוכל לקרוא מיילים איכות שמע טובה (אשמע עם אוזניות) גודל מסך - בינוני - לא גדול כמו 5 אינטש, אולי 3.5 עד 4. ללא מקלדת פיזית. זה מה שאני צריך, עכשיו אם נכנס בתקציב אז אפשר את שאר הדברים: סוללה חזקה יחסית למחיר מערכת הפעלה אנדרואיד, אבל אפשר גם ווינדוס איכות מסך ורזולוציה גבוהה יחסית למחיר הנמוך שאר הדברים לא ממש חשובים לי אשמח להמלצות ואבחר את מה שהכי נראה לי. תודה. חיפוש מהיר... LG Optimus L5 E612 HTC Windows Phone 8S Nokia Lumia 520 מה הכי טוב ומאילו בחינות? ללא קשר למערכת הפעלה? כמובן אשמח לעוד המלצות.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמעט וננעלתי על כרום קאסט אבל ראיתי שיצא המכשיר הזה שקיבל ביקורות לא רעות http://www.amazon.com/Roku-3500R-Stream ... B00INNP5VU האם שווה משהו לשימוש בארץ או שכרגיל הכל חסום . שימוש עיקרי הזרמת תוכן מהנייד/טאבלט ל TV וצפיה ב YOUTUBE בצורה שלא יקרטע . תודה
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי אייפון עם גירסה 7.0.4 פרוץ. ושאני פותח את הספארי. הוא נפתח וישר נסגר. ויש לציין שעשיתי רסטור למכשיר. ולא עזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מכשיר שיחס עלות/תועלת הוא הטוב ביותר עד 5 אינץ', למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע לקוח של פלאפון. יש לי אייפון 4S אבל מתכנן לרכוש את ה6 מאמריקה עוד חצי שנה. השאלה שלי לגבי הרשת החדשה של אורנג' היא האם היא תעבוד על האייפון 4S עד שארכוש את ה6? איפה בארץ יהיה אפשר להינות מהרשת בנוחות ובמהירות? אני גר במרכז רבע שעה דרומית לתל אביב. תודה
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי יש נקסוס 4 בזכות אחד החברים בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג באמת שאין לו שום חיסרון אולי זה שהוא נקי אבל אני אוהב את זה. אמא שלי יחסית אישה מבוגרת לא יודע עד כמה היא תסתדר יקח לה בטח כמה זמן,הפלאפון שלי לא נראה לי היא תסתדר איתו אז העדפתי לא ללכת על זה טווח בין 500-1200 לדעתי הוא צריך להיות קטן היא לא רוצה משהו לא טוב ושיהרס מהר או תצטרך להחליף אבל מצד שני אני לא רוצה שהיא תוציא 2000 שקל על חרא פלאפון ותתאכזב או בכללי להוציא כל כך הרבה כסף הנה כמה הצעות שקיבלתי שחשבתי עליהם: galexy s3 mini galexy s4 mini nokia lumia 572 (בגלל שהוא קטן יחסית ואמרו לי שהוינדוס פון יהיה לה קל למרות שלי זה נראה הדברה הכי מעצבן וקשה בעולם) אני אשמח לעוד הצעות לאמא שלי לא אכפת והיא תעדיף משה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להעלים בחיפוש באנשי קשר אנשים שאין להם מספר טלפון ? כל שיטות "העלמת" ה-Contacts עובדות רק כשמציגים את כל ספר הכתובות. ברגע שעושים חיפוש כל האנשים בלי המספר חוזרים לתצוגה וזה פשוט לא נוח וטפשי.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני נורא מתלבט אם לקנות גלקסי 4 (מה ההבדלים בין 9500 ל9505 ?) או נקסוס 5 ? כרגע אני עם גלקסי 1 והוא התחיל להימאס עליי. או שאפילו יש אופציה אחרת טובה יותר מהשניים הנ"ל ? התקציב עומד על 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. האם יש אופצייה להתקין על טאבלט אנודראיד.מערכת הפעלה windows.? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, חבר'ה. עד היום אני נהנה מהמכשיר הזה: Motorola Defy+ Plus. מה אני אוהב בו? 1.הוא קומפקטי. נכנס לכיס האחורה של הג'ינס בלי בעיה! [המסך שלו הוא 3.7 אינץ'. הגודל המלא שלו הוא 4.2 אינץ'. גובה מעולה של 10.7 ס"מ!] 2.הוא עמיד. [שרד הרבה נפילות, והוא עמיד בפני טיפות מים- מעולה כששמים מוזיקה במקלחת :] 3.הספיקר שלו חזק. [טוב לשיחות ולמוזיקה] 4.יש לו חריץ הרחבה לכרטיס microSD אממה? הוא כבר ישן. אנדרואיד 2.3.7. המצלמה שלו מעאפנה. יש לו לאגים לא מפנקים. צריך לשדרג. לכן >> אני מעוניין במכשיר חדש בעל KITKAT 4.4, + עם מצלמה טובה כמו של ה iPhone 5 [מאוד אוהב את הלוק שלה. לא יודע אם יש אליה מקבילה במכשירי אנדרואיד?!] + והשאיפה היא שכל 4 הסעיפים שמניתי למעלה- יישארו גם בטלפו…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר במכשיר galaxy s2 שניסיתי לגבות היום בעזרת clockwork. אחרי שהתקנתי את האפליקציה והפעלתי את הגיבוי המכשיר נכבה על מנת לעלות דרך המערכת החלופית שהוא משתמש בה בזמן הגיבוי. הבעיה היא שכשהוא ניסה לעשות boot מהמערכת הזאת - הוא נתקע על המסך פתיחה (שכתוב galaxy ii ויש משולש אזהרה למטה). גם כשאני מכבה אותו ומוציא את הסוללה הוא ממשיך לעלות דרכה. אין אפשרות להיכנס למצב recovery, רק ל odin download mode. רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לגרום לו לעלות דרך המערכת הרגילה בעזרת odin. נ.ב. המכשיר שלי הוא i9100T והשתמשתי במערכת של i9100 בזמן הגיבוי - יכול להיות שזה קשור? אולי צריך לחכות הרבה זמן עד שהמערכת עולה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לי יש G2 ולחבר MOTO G... הוא אמר שהוא די נגעל מהמכשיר שלי והוא היה זורק אותו לפח וכאלה... ואמרתי לו שאני במקומו לא הייתי מדבר בכלל .. =\ G2 עדיף בהרבה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-