גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נגן חדש ( Cowon Q5 )ואני מעוניין להוסיף כל מיני תוכנות - איזה תוכנות נוספות קיימות לנגן זה ?? או איזה אפשרויות הרחבה נוספות אפשר להתקין עליו ?? האם ניתן להתקין IGO -8 .. תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש מכשיר חדש, עד 5 אינץ', בתקציב של עד בערך 1000 ש"ח, אפשרי טיפה יותר... שימושים- וואטסאפ, פייסבוק, קריאה באינטרנט, קצת אפליקציות, ללא משחקים. מכשיר שניתן להשיג בארץ ,עם תמיכה מלאה בעברית. מחפש חיקוי סיני / אסיאתי שדומה לאייפון, לא אוהב את המכשירים של סמסונג, LG ודומיהם. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים אני קניתי גלקסי 3 רשום שדגם הוא GT-I9300 דגם זה כמו I9300 ? ועוד דבר אני מנסה לעשות עדכון במכשיר עצמו הוא רושם לי" ההתקן שלך שונה. אין עדכוני תוכנה זמינים" אבל יש לכמה אנשים שאני מכיר יש עדכון ל4.1.2 למה אין לי?
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, ראיתי שיצא לאחרונה המכשיר החדש מבית Google עם מערכת הפעלה מעודכנת cupcake 1.5 האמת שהוא נראה דיי טוב, לאחרונה מכרתי את ה iPhone למטרת שידרוג ל 3GS , היה ממש שווה (עשיתי רווח טוב) אני בנתיים עם Classic 6120 של NOKIA אז מה אתם אומרים ? G2 או 3GS ? אני לא חושב שהם מתחרים ראש בראש, 2 נישות שונות. אבל אני מתעניין ב G2 , משהו התנסה עם האנדרואיד או עם ה G1 ? ויכול לתת חוו"ד?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, התמזל מזלי והילד החמוד שלי בן השנה שבר לי את ה S4 הישן והטוב שלי. התכוונתי להשתמש ב S4 עד שהוא ימות מסיבה כזו או אחרת כי השימוש שלי בסמארטפון הוא בסיסי לחלוטין והוא גלישה בקרום, וואטסאפ, שמיעת מוסיקה, קריאת מילים , ווייז, וכמובן שיחות טלפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח כולל מע"מ וכנראה שאני לא אסע לאילת בזמן הקרוב. למרות המחיר השימוש שלי כל כך בסיסי שאני שואל את עצמי אם לא כדי להשקיע הרבה פחות. אני אשמח להשקיע פחות אבל אני לא יודע אם הדרישות שלי מטלפון כפי שאציין למטה יכולים להתממש במחיר של כמה מאות שקלים למשל. הדברים שחשובים לי בטלפון הם: 1. מסך בהיר וברור לקריאה גם בשמש. כאמור, אני בעיקר במילים ווואטסאפ. 2. אני כמובן אשמח…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הכפתור VOLUME DOWN שלי נתקע כשהוא לחוץ וזה דפק לי את המכשיר לגמרי מישהו יכול להמליץ על מעבדה שיכולה לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את האייפד החדש שהזמנתי ואני מעוניין להגן על הבייבי החדש שלי. חיפוש קל באינטרנט העלה אינספור סוגים של נרתיקים. ראיתי נרתיק מעניין שנראה לי די איכותי ופונקציונלי: http://www.mobilementor.co.il/apple-all/ipad-accesories-all/c-e-o-hybrid-for-ipad-marware.html האם יש לכם עוד המלצות לנרתיקים בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, פירסמתי במרקט את האפליקציה הראשונה שלי - Simon Deluxe משחק זיכרון פשוט - שיפור של המשחק סיימון המקורי. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sdp.simon_deluxe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZHAuc2ltb25fZGVsdXhlIl0. אשמח אם תורידו וגם לשמוע את דעתכם. בימים אלו אני עובד על כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, אבל העליתי אותה ככה בתור התחלה, לסיפתח (: שיהיה לכם חג שבועות שמח! שחר.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נוקייה 6680 שנקנה בשנת 2005 מרשת אורנג, הפאלפון היגיע פתוח רק לחברת אורנג,סים של חברות אחרות הוא לא מקבל- מבקש קוד. שאלתי היא כזאת:האם אני זכאי לקבל מחברת הסלולר(אורנג) שירות פתיחת המכשיר שלי לכל הרשתות ע"פ חוק בצורה חינמית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש את Galaxy S9 Plus גרסת EXYNOS במחיר ממש טוב, ולעומת זאת, לחכות ולרכוש את המכשיר החדש של HTC עם 128GB זכרון (לעומת 256GB של הסמסונג) במחיר קצת זול יותר. יש לי כמה דאגות: חיי הסוללה של המכשיר של סמסונג דיי על הפנים, ואני מכיר את המכשירים שלהם ויודע כמה הם מנופחים עם תוכנות זבל. לעומת זאת, אף פעם לא היה לי מכשיר של HTC וייקח לי זמן להתרגל לממשק המיוחד שלו.. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Explorer המשוכלל והייחודי של ה-Mi 8, שזכה ללא מעט ביקורת מכיוונה של HTC כשהוצג, ניתן לרכישה בחנויות הסיניות המקוונות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
על פי האתר http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5137 iPhone OS 3.1. ירידת מחירים ל IPOD TOUCH. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=Nzk2MDUxNQ מצלמת ווידאו ל IPOD NANO והגדלת המסך ל2.2. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_nano?mco=Nzk2MDUyMg iTunes 9.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, טוב אני מחפש מקור שילמד אותי לפתח משחקים לאנדרואיד, או לפחות יתן לי הסבר ראשוני.. אני מעדיף קורס וידאו (לא אכפת לי באנגלית). תודה לעוזרים, וחג שמח. נ.ב. אני ממליץ לעדכן את הלינקיה במקורות לימוד לאנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש). לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד): 1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה. 2. יותר חשוב: לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך נגן נייד במחיר של מקסימום 1500 שקלים. הוא חייב להיות קטן כמה שיותר (נכנס לכיס לפחות...), איכות סאונד כמה שיותר טובה, וכמה שיותר מקום, לא מתחת ל-20GB. הנגן לא חייב לבוא עם אוזניות טובות או אוזניות בכלל ואין לי צורך בוידאו ושטויות, נגן למוזיקה נטו. אנא אל תשלחו אותי לחיפוש כי כבר עברתי שם ולא מצאתי כ"כ נגן העונה על הדרישות האלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-