עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. שלום חברים. אני מחפש לאשתי סמארטפון נורמלי יד שניה וחשבתי ללכת על הגלקסי נקסוס שמצאתי ביד שניה ב-900 ש"ח. איך הטלפון הזה לדעתכם לשימושים רגילים+? מה שחשוב לי זה שהוא יהיה עמיד, איכות בניה טובה, חזק כדי להריץ אפליקציות בסיסיות כמו וויז, דרופבוקס וכ"ו איכות שיחה, שלא יתקע וקרינה נמוכה. מסקירה קצרה אני מבין שהסמסונג גלקסי עונה על כל אלה. עד עכשיו היה לה מוטורולה דיפיי שהתברר כנפילה די רצינית, נתקע, מגמגם, איטי - לא מוצלח. אשמח לשמוע את דעתכם וגם המלצות על סמארטפון טוב יד שניה בטווח המחירים הזה. תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by guysevi,

בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. דיווח חדש מצהיר כי היצרנית היפנית עתידה להצטרף לטרנד החם החדש של שוק המובייל, בהתבסס על יחידת תצוגה חדשה ומתקדמת של חברת JDI לכתבה

5. גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. דיווח טרי עם נתונים מספריים אינו מצייר תמונה אופטימית במיוחד עבור השבב הבכיר החדש של סמסונגלכתבה

7. תוכנית המסרים הפופולריות ביותר תאפשר לכם לשתף סטטוסים שדומים מאוד לאחת מהאופציות הפופולריות ביותר של המתחרה לכתבה

8. Started by SweeT_EviL,

נראה משהו סופני...

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אחרי ההדלפה הבלתי מכוונת אודות מכונת משחקים מבית חברת Razer עם מסך של 18 אינץ' - כעת טיזר רשמי של חברת Dell מעיד כנראה על חזרה שלה אל קטגוריית הניידים הגדולים במיוחד לאחר הפסקה של כמעט שמונה שניםלכתבה

10. מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאחר שסמסונג טרחה והציגה לעולם סנסור שני עם רזולוציית 200 מגה-פיקסל אימתנית - נראה כי גם המתחרה הגדולה שלה בתחום עומדת להתחיל ולאמץ את טרנד אינפלציית הפיסקליםלכתבה

12. המחליף של ה-Redmi 9 מבצע מעבר מ-Mediatek אל Snapdragon ומוסיף עוד כמה שיפורים משמעותייםלכתבה

13. רחפן ה-Karma הטרי של החברה האמריקאית "זוכה" לקריאת החזרה רשמית משלו לכתבה

14. מערכת ההפעלה של גוגל אמורה להצטרף לזו של מיקרוסופט ולאמץ את שבב הדגל המבטיח של קוואלקום לשנת 2018 לכתבה

15. Started by Crown,

http://www.mobilport.hu/?r=8266

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. סמארטפון ה-ZTE Speed מוכיח שמכשירים חכמים ראויים וסבירים במחירים זעירים הם לא משהו שיכול להתקיים אך ורק בסין ובהודו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4/

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. מוצר הדגל החדש של סמסונג כולל חיי סוללה נאים תודות לקיבולת גדולה - ומוסיף לכך גם טעינה מהמהירות ביותר בשוק כולו עם המטען הכלול במארז לכתבה

18. Started by omrij,

על פי חדשות ערוץ 2 לאחר שצפתה אובדן של 50-60 אלף לקוחות בשנה הראשונה בעקבות האייפון היא נכנסה למשחק וגם היא תשווק אותו, כנראה בתנאים המחמירים של אפל (100,000 מכשירים בשנה)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היצרניות הסיניות מתחרות ביניהן על הפתרון הטכנולוגי הממותג הבלעדי המרשים ביותר - ואילו מפתחת שבבי ה-Snapdragon שואפת לפתרון אחיד ונפוץ שיספק 50 אחוזי טעינה בתוך חמש דקות בלבד לכתבה

20. Started by Alexkmr,

גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר. יש דרך לאתר אותו אכשהו, אולי שהגנב יפעיל את הפלאפון? משהו עזרה..

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by nova1983,

שלום אבקש את עזרתכם . רכשתי לפני כשנתיים אייפון באורנג במסגרת תוכנית לפני כחצי שנה עברתי לרשת פלאפון בימים האחרונים אבד לי האייפון. כשעברתי לרשת אורנג גבו ממני את מלא הסכום על האייפון וחברת פלאפון החלה לזכות אותי בהתאם לחוק ניתוק זיכה כל חודש על האייפון. כיום אני מעוניין להתחיל תוכנית חדשה שבה אוכל לקבל שוב סמארט פון. בשחיה עם נציג פלאפון הוא טען כי לאור זאת שאיני משתמש באייפון שרכשתי כיוון שנגנב הם יחייבו אותי כל חודש על הפלאפון כ100 ש"ח האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. זוכרים את הרומן מהעבר בין גוגל ל-Huawei אשר הוליד לנו סמארטפון עם בליטת מצלמה אופקית גדולה לכל אורכו? נראה כי העיצוב הזה עומד לעשות קאמבק בלתי צפוי ב-2022לכתבה

24. Started by bati6,

למה אסוס זנפון 2 תקוע על 5.0?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.