עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, ניסיתי ליצור חיבור למסד נתונים עם שאילתות SQL על מנת להציג את כל תוכנו (טבלה 1) לתוך TextView אחד. עשיתי שיטה כזו: public String Blip(){ String result = ""; String[] colums = new String[]{KEY_ID,KEY_CONTENT,KEY_HOTNESS}; Cursor c = sqLiteDatabase.query(MYDATABASE_TABLE, colums, null, null, null, null, null); int iRow = c.getColumnIndex(KEY_ID); int iName = c.getColumnIndex(KEY_CONTENT); int iHotness = c.getColumnIndex(KEY_HOTNESS); for(c.moveToFirst(); !c.isAfterLast(); c.moveToNext()){ result = result + c.getString(iRow) + " " + c.getString(iName) + " " + c.getString(iHotness) + "\n"; } return result; } שמחזירה מחרוזת לכאן: mySQLite…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by tal09,

זוהי הודעה ששלחתי לאימייל תמיכה של גולן טלקום: שלום רב, ברצלוני להצטרף כלקוח בחברתכם תחת החבילה הקלה של 9.99₪ לחודש, אך לפני כן ארצה לברר בפניכם מספר פרטים: * ברשותי מכשיר סלולרי מדגם Sony Ericsson W205 דור 2G, http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w205-2774.html הבנתי שבהרבה חברות יש דרישה למכשיר מדור שלישי ומעלה. האם אוכל להתחבר אליכם באמצעות מכשיר זה שהוא לא דור שלישי? * מעוניין לדעת מי החברה המארחת שלכם (פלאפון/אורנג'/אחר...), זאת על מנת שאדע אם קליטתי באזור הבית תהיה טובה. * במידה ואחליט לבחור אצלכם מספר טלפון חדש, האם במסגרת השירות שלכם אתם תנתקו אותי מהחברה הישנה? בנוסף, אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על החברה והאם הקליטה תהיה טובה עם המכשיר שהצגתי למעלה עם 900/1800 GS…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by manticore,

חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. האם מישהו מכיר גאדג'ט שכזה, שבאמצעותו אפשר להפוך את הלפטופ גם לטלפון סלולרי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by zahiz007,

*נקנה ברשת ORANGE* מספר שאלות: 1. איך אני יודע איזה גירסא הוא? 2. מה בעצם נותנת לי פריצה שלו (JB)? 3. האם מישהו מכיר אתרים איכותיים לתכניים שלו (וכן, אני יודע שאני יכול לחפש בגוגל.)? 4. האם הכל חסום בפני (כולל BT, העברת תכנים לפאלפון שלא דרך ITUNES וכד' עד שאני פורץ)? 5. האם בעצם יש אפשרות לאשר JAVA בנ"ל? בטח יעלו לי עוד המון שאלות, ולא מצאתי איזה THREAD ספציפי על זה, אז הפנייה לאתרים איכותיים (אנגלית \ עברית) בטח יעזור לי מאוד. תודה רבה, צחי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by royzx6r,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by smoke_man,

חשוב לי סוללה חזק מכשיר מהיר רמקול למוזיקה חזק ומסך איכותי איזה מכשיר מומלץ? כרגע על הכוונת htc one x/s - sony xperia s

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by Ido.K,

אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איך מעבירים אנשי קשר מטלפון אנדרואיד אחד לשני? אבל רק את אנשי הקשר שיש להם מספר טלפון ולא את אנשי הקשר שיש להם כתובת אימייל בלבד. סינכרון עם חשבון גימייל מעביר מאות כתובות אימייל לאנשי הקשר בטלפון החדש. אנשי הקשר בטלפון הישן נמצאים בזיכרון של הטלפון ולא בסים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי אייפון ויקח קצת זמן עד שאני אחבר אותו לרשת סלולרית(אגב, איזו חברה הכי משתלמת?). רציתי לדעת אם בינתיים אפשר לעשות איתו משהו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Googleness,

אהלן, אז המכשיר בן שנה וחצי בערך +- לא זוכר במדויק ולא עשיתי בו שום דבר מעבר לשיחות טלפון, SMS וקצת שיחות וידאו. אז גיליתי שמגיע לי אינטרנט חינם מאורנג', ובין היתר החלתטתי להתעלל במכשיר במידת האפשר כל עוד אפשרי היהי לנהל בו שיחות. אז, 1. קראתי באיזה אתר שאפשר לשדרג את המחשב בגרסת FIRMWARE לגרסה של הSE K850i , פרקטי? נותן משהו? כדאי? 2. ראיתי מודים נחמדים באינטרנט שמשנים את הממשק משתמש, מכירים משהו כזה? 3. המלצות לתוכנות צד ג שאפשר להתקין על המכשיר יהיה נחמד. 4. ובאופן כללי כל המלצה על כיוון מחשבה של מה שאפשר לשדרג/להוסיף/לנסות על המכשיר מבלי להרוס אותו טוטאלית יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אחרי שנים של קפיצות טכנולוגיות מפתיעות ומרשימות, נראה שתהליך החלפתן של המצלמות הביתיות המסורתיות במכשירי הכיס החכמים שלנו הושלם במלואו לכתבה

15. אהלן כולם 1) לכולנו בפלאפון יש רינגטון מסויים, שמטרתו היא להודיע לנו שיש לנו שיחה, SMS, שעון מעורר ועוד'. אצל חלק מהאנשים הרינגטון בפלאפון הוא דבר מאוד חשוב, והם דואגים שהפלאפון שלהם ישמע הכי טוב שאפשר ולא יעשה בושות לסובבים אותו. ויש חלק אחר שהרינגטון לא ממש מעניין אותם, הכי חשוב שהצלצול יהיה חזק וברור, ולא דואגים להחליף את הצלצול במשך שנים, ושמים את כל מה שיש להם לשים על מה שיאמרו להם/יסתכלו עליהם. בואו תאמרו לאיזה קבוצה אתם משתייכים? 2) איזה מנגינה/שיר/מוזיקה בדיוק יש לכם בצלצול? 3) אני בטוח שיש כמה כמוני שלא יודעים איך הרטט בפלאפון עובד, אך מתביישים לשאול, אז איך לעזאזל הרטט עובד?? אם יש לכם מדריכים כלשהם שמתקשרים לנושא, תביאו. כאן נדבר ונפתח את הנושא של הרינג…

• 27 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by KoM,

אם עוד לא הספקנו לנוח מהשקת ה-N95\N75 אז לא יהיה לנו יותר מדיי זמן לנוח, נוקיה משיקה היום עוד מספר פלאפונים, חלקם חדשים לחלוטין חלקם גרסאות מחודשות, והפעם הנושא המרכזי הוא דווקא מוזיקה, תחום שעד היום הובל בעיקר על ידי סוני אריקסון עם מכשירים כמו W800\W900\W950. בסדרות החדשות נוכל למצוא את סדרת ה-N מתחדשת בגוונים חדשים (ירוק ושחור, מול הכתום של SE) ובזכרון פנימי מרשים ביותר לטובת יישום המוזיקה (N91 יגיע עם 8GB פנימי !!), בנוסף נוכל למצוא את ה-3250 הוותיק בגרסאות חדשות, וכמו כן פלאפונים חדשים, ייעודיים למוזיקה בשם 5200\5300. בהם נוכל למצוא תמיכה ב-EDGE, מצלמת 1.3 מגה פיקסל ועוד שאר הפתעות, לפרטים נוספים נא להכנס לקישור הבא : http://www.gsmarena.com/nokia_announces_music_ph…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שמבצעת תמלול מקבצי אודיו בעברית - לקבצי טקסט. גם בתשלום. אודה למי שהתנסה בתוכנה כזו, אם יוכל לתת פרטים. יש דבר כזה בחיפוש קולי בגוגל, אני מחפש כזה דבר שיכול לעשות את העבודה להרצאה שלימה. כאן הם אומרים שהם עושים את זה, אבל לא הצלחתי להעלות קובץ: https://speechlogger.appspot.com/he/

• 1 תגובה
    • 12.1k צפיות
  19. Started by ComputerExpert,

אני מתלבט בין 2: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716354 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739503 אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם ומה עדיף. אם יש לכם המלצה לנגן MP3 טוב יותר עם נפח דומה ובמחיר דומה, אשמח לדעת. (: תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matan333,

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by digitalseeker,

הבנתי שיצא SAMSUNG WAVE 2 - ובו יש גרסה לבאדה - 1.2 השאלה הנשאלת היא איך אני מעדכן את הSAMSUNG WAVE שלי לגרסה 1.2 ?? יש איזה פיתרון באופק ?

23. הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by overload,

בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Ghsu1234,

אני ממש מתלבט מי מבין שניהם לקנות, אשמח לעזרה בכדי להחליט. הקושי הגדול כרגע נמצא סביב עניין הסוללה, לs2 יש יכולת להחזיק למשך זמן רב לעומת המכשיר של סוני. אבל אולי קיים עוד שוני בין המכשירים שאני לא יודע עליהם.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.