עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם ה-Xperia XZs בעל המצלמה המהפכנית נוחת באמאזון בתור אתגר בלתי רגיל נוסף עבור LG, סמסונג ואחרות לכתבה

2. היי חברים. אציין קודם כל כי ניסיתי את כל החברות הסלולריות. מלבד סלקום באף אחת כמעט ואין קליטה בבית. למה אני לא עובר לסלקום? אני חיייל שנמצא רק ארבע הימים בבית מתוך 17. בבסיס אין להם קליטה. ובנוסף אין להם חבילה של 5 ג'יגה גלישה. איזה פתרונות יש? מגדיל טווח? אנטנה סלולרית בבית? אולי מכשיר שיעביר שיחות מהנייד למחשב? (סקייפ- יש אופציה כזאת? אין קו נייח בבית). תודה, אביב.

• 7 תגובות
    • 51.5k צפיות
  3. חולמים על השילוב האולטימטיבי בין מצלמה לסמארטפון אשר יהיה קומפקטי מספיק בכדי לשאת בכיס? ל-Kodak (כן, כן) ולאסוס יש הצעות מעניינות עבורכם לכתבה

4. אחרי שסמארטפונים עם מערכי צילום כפולים הפכו לאופנה הבולטת החדשה, האם יש סיבה להיות מופתעים מנסיון לקחת את המגמה צעד נוסף קדימה? מבחינת Vivo זה נראה טבעי ומתבקש לכתבה

5. Started by --- The King ---,

אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …

6. Started by serg90,

היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. בעלת הבית של המותג ממשיכה לחלק את מאמציה בין הקהל המודרני לצרכנים השבויים בנוסטלגיה לימי הזוהר של תחילת המילניום לכתבה

8. Started by osh bar,

מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מעוניינים בדגם ה-Nokia 6 העדכני ביותר של היצרנית המתקאמבקת? עכשיו יש לכם הזדמנות נוחה יותר להשיג אותו לכתבה

11. ההכרזה על מכשיר הדגל הבא מבית היצרנית הסינית בת השמונה הופכת ברגע לחשיפה של שלושה דגמים חדשים ומבטיחים, כל אחד בדרכו ובמחירו לכתבה

12. Started by casio222,

אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kletsman,

שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by MODY69,

שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני צריך לקנות מכשיר סלולרי ללא מצלמה לצרכי עבודה במכשיר לא יעשה שימוש מלבד קבלת והוצאת שיחות והודעות יש עדיין מקומות שמוכרים כאלה מכשירים? הכוונה לחדשים, מחנות או ספק רשום כלשהו

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SeeYouInHell,

אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אבא שלי קניה מכשיר חדש שמותן בו REVOLOTION HD 1.1.7 הוא לא שם לב שאין ישור לימין ואני מעוניין להתקין לו את התיקונים רק שאני לא כ"כ יודע איך ואשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. בחודשים האחרונים אני מקבל מדי פעם הודעת טקסט ריקה ממספר חסוי. סהכ קיבלתי עד עכשיו 5 הודעות כאלה בערך. אני לא יודע אם זה בעיה בטלפון (SGS2), בעיה ברשת סלולר, מישהו ששולח לי את זה או משהו אחר.. מישהו אולי יודע מה זה או נתקל במשהו דומה אי פעם ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by liran324,

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ori24,

שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  22. אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by com,

שלום רב לכולם. אני מעונין בהמלצה לקורא ספרים אלקטרונים. אני סטודנט למשפטים ונדרש לקרוא המון חומר מהמחשב. העיינים מאוד כואבות ואני מאוד לא יעיל בקריאה מהמסך. הבקשה היא כמובן לקורא ספרים עם דיו אלקטרוני, בלי תאורה אחורית. הדרישות מהקורא: 1. הקורא לא ישמש לקריאה של ספרים יעודיים, אלה לקריאה של קבצי PDF וקבצי וורד. בגלל זה חשוב מאוד שיהיה קורא שיציג את הקבצים האלו בצורה טובה מבלי לעשות בלאגן במסמכים. חשובה גם יכולת גלילה טובה (חלק גדול מהקבצים סרוקים, אז לפעמים בעמוד לרוחב בעצם יש שני דפים סרוקים) 2 הגודל כן קובע. כמה שיותר גדול יותר טוב. שיהיה שחור לבן, איןלי שום צורך בצבע. 3 אני אשמח אם יהיה לו קיבולת טובה - מאחר והקבצים הסרוקים כבדים 4 באופן כללי אני מעונין שיהיה פשוט טוב…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חיפשתי בהמון אתרים ובהרבה יש את ה-16GB. באף אחד לא מצאתי את ה-32GB למכירה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים