עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לאחר חודשים רבים של שמועות, השחקנית הסינית העולה חושפת סוף כל סוף את המכשיר האולטרה משתלם שלה - שיהיה קצת יותר יקר ממה שציפינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-xiaomi-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a4/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Freemee,

שלום, אני מחפש נגן MP3 פשוט (בלי משחקים וכאלה - העיקר מוזיקה). אז מהניסיון שלי עם SANSA FUZE שהוא סביר מבחינתי, חשבתי ללכת על עוד אחד. עכשיו מגיע הקטע, הנגן הזה בא בגדלים של 2GB, 4GB, 8GB. ה2GB מאוד זול אבל הוא לא מספיק נפח. עכשיו הבנתי שאפשר להרחיב את הזכרון שלו על ידי כרטיס microsd. אז אם אני לוקח נגן של 2GB ומוסיף לו כרטיס של 16GB זה יוצא לי 18GB במחיר כולל של 270 ש"ח. לעומת זאת נגן רגיל של 8GB עולה 300 ש"ח (מחירים הכי זולים בזאפ). אם כך, מה הוא בעצם החסרון בלקחת עם כרטיס הרחבה או שאין חסרון? למה בכלל ללכת על הדגם של 8GB.. מה אתם אומרים עדיף יותר? האם יכולות להיות בעיות עם כרטיס הרחבה? ד"א, אם יש לכם נגן שווה ערך במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Roger That,

או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by הדוד משה,

http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=134201. האם זה בכלל ישים לדעתכם לאור הבעיות הרבות והיקרות לתיקון של מערכות הידראוליות דומות באופניים כמו בולמי זעזועים הידראוליים , בלמים הידראוליים וכיוצא בזאת .נכון שבאופניים של קרוב לעשר אלף ,משולבות מערכות הידראוליות משובחות שעומדות מבחינת אמינות בשורה אחתעם מערכות מכניות סטנדרטיות , אולם גם אז מדובר בתיקונים יקרים מאוד כשתקלות לבסוף קורות .2. מה עם התגובתיות הנמוכה של מערכות הידראולית שמשמשות להנעה כמו למשל תיבות הילוכים אוטומטיות ?3. מה עם מחלות ילדות ראשונות , נזילות שמן , תדירות החלפות שמן ?4. והשאלה החשובה מכל , היכן הערבון שהמוצר יסופק בסופו של דבר ללקוח שמשקיע סכום לא מבוטל בכספו?אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

אני מכיר שיש חבילה באורנג' המאפשרת לרכוש נווט GPS ולהשתמש בו, השאלה שלי היא אם אני ארכוש נווט כזה מחוץ לאורנג' ואשתמש בו עם התוכנה של אורנג' זה יעבוד?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  10. אהלן וסהלן אני מחפש להחליף שילוב של בלאקברי+אייפוד+מצלמה קומפקטית במכשיר סמארטפון אחד. מה אני הכי צריך: - תוכנה שקוראת ספרי EPUB/EBOOK בצורה נוחה, כמו STANZA לאייפון. - מצלמה טובה מאוד - 32 ג'יגה בייט זכרון (עם או בלי הרחבה) - GPS - תוכנת אימיילים משובחת - תוכנה לMSN אייפון - לא רוצה וגם לא את החדש- אני מעל גיל 18. נקסוס - מגושם מדי לטעמי, כמה שהוא טוב, אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו מנגו. חשבתי על: HTC HD2 שאלות: 1. האם יהיה אפשר לשדרג לווינדוס 7 ? האם זה ידוע, או שזה אולי בלבד ? 2. האם יש תוכנה לWIN 6.5 שמאפשרת לקרוא EBOOKS בצורה נוחה ביותר. HTC DESIRE 1. האם יש תוכנה לאנדרואיד שלו שקוראת ספרים בצורה יפה, האם אפשר סרטון הדגמה או לינק שאני אראה במה מדובר ? 2. האם הו…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by snir177,

אז ככה חברה כמו שראיתם יש לי HTC DESIRE HD קניתי אותו דרך חנות בחיפה, עכשיו יש לי בעיה הפלאפון שלי לא מתחבר לי לרשת של פלאפון הוא מצילח לשל אורנג' עם סים של אורנג' ולסלקום אותו דבר אבל הוא לא מוצא את של פלאפון, בדקתי אם הבעיה היא בסים אבל זה לא ודרך פלאפון הם אומרים שצריך להגדיר בטלפון את החיפוש של הדור או משהו כזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש ממש ישמח כי אני די אובד עצות.. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by gal555,

יש לי את הפלאפון K800 והBT לא עובד לי לחצתי על הפעל BT והסמל הקטן לא מופיע וכשאני מנסה לשלוח משהוא אז רשום שהשליחה בוטלה ונסתי לעשות איפוס מלא וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  14. חנות בעיר חולון.. ושלא יהיה מכירה דרך האינטרנט (אני לא סומך על זה..) תווך מחיר בין 120-140 ש"ח מקס' תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך לקנות מכשיר סלולרי ללא מצלמה לצרכי עבודה במכשיר לא יעשה שימוש מלבד קבלת והוצאת שיחות והודעות יש עדיין מקומות שמוכרים כאלה מכשירים? הכוונה לחדשים, מחנות או ספק רשום כלשהו

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז לא קיבלתי עט ספייר ולא קייס והכבל של הUSB קצר לגמריי בניגוד למה שאמור ליהיות...פתחו את הקופסא מולי והיא אכן חדשה רק מינימלסטית.. נגמר להם המלאי ואז לאחר כמה ימים קראו לי לבוא מהר לקחת כי הם נגמרים..ועל הקופסא(רגילה לגמריי כמו בוידיאויים ביוטיוב של ה "UNboxing") היה סטיקר סוגר של יורוקום..אולי זה קשור?בקיצור למה האריזה שלי כל כך מנימליסטית?אני צריך את הקייס וUSB ארוך יותר :-\

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

שלום, ברשותי נגן IAUDIO D2 4GB, אני מעוניין לעדכן את הנגן, אמרו לי שיש לו עדכון שתומך בעברית. נכנסתי לאתר של IAUDIO ולא הבנתי בידיוק איך מעדכנים את הנגן , הורדתי את הקובץ אבל בתוך הקובץ (winrar) יש כמה קבצים ואמורים להפוך את הקבצים לקובץ אחד, לא הסתדרתי עם העניין הזה ולא הבנתי איך עושים את כ"כ לפי ההסבר שלהם. זאתי פעם ראשונה שאני מעדכן אותו, אני אשמח לקבל עזרה בעניין, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  18. יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 בתקציב של 100-300 ש''ח +- ויש מצב לחריגה . שיכלול בו את הדברים הבאים : א) 1GB ב) אני במכון כושר, לכן אני צריך נגן MP3 שלא יפול לי על הריצפה בעת ביצוע תרגילים ובעת ריצה בהליכון . שיהיה לו מקום לטלייה על הגוף איפשהו . הדגש הכי גדול זה על זה שהוא לא יפול ויהיה מחובר לגוף חזק כדי שיהיה נוח במכון איתו . ג) מסך - שיראו טוב את שמות השירים וכו' שלא יהיה קטן מדי . ד) כפתורים נוחים ללחיצה ה) תמיכה בעברית ו) זמן סוללה של שעה וחצי מינימום

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  21. הייתי עד לפני שבוע בסלקום ושיניתי עשרות של מודמים למכשיר מאז ....יש לי בעיית קליטה בחדר , חשבתי שזה רק בסלקום אבל כשעברתי עכשיו לHOT MOBILE מבין שזה יותר עניין של מיקום החדר שלי כנראה בכל מקרה אני עדיין עם מודם שמותאם כנראה יותר לרשת סלקום (הוצאתי אותו מהרום של סלקום בעבר) איזה מודם אני צריך שיעבוד לי הכי טוב לרשת HOT MOBILE ? אם אני לא טועה זה פלאפון ככה שעדיף מודם של פלאפון או משהו שמסתדר טוב עם התדרים האילה יותר ... ואם אפשר לינק אליו להורדה ל RECOVERY ...(מעדיף על ODIN) .... תודה !

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. עם מעט מידע לגבי משחק ההמשך לסדרת משחקי ה-Assassin\'s Creed המפורסמת, פרטים חדשים מתגלים כעת בנוגע לזמינות המשחק ודרישות המערכת לגרסה השולחנית שכל אוהד של המשחק חייב לדעת לכתבה: http://hwzone.co.il/assassins-creed-rogue-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%94/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Nirkaw,

הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  25. היי, זה הולך ככה : 280 שקל 1250 דקות לכל היעדים 1250 הודעות 4000 שיחות בתוך הרשת אינטרנט לא מוגבל במהירות 7.2. כרגע אני עם 3GS ואני אמשיך לשלם עליו בהוראת הקבע לעוד 16 חודשים 100 שקלים בחודש (1600 בסה"כ). נכון לעכשיו אני סוגר חשבוניות בסכומים של 300-400 שקלים - אין חבילה משתלמת יותר בשבילי... יש אחרות אבל הן דורשות שאני אדבר הרבה פחות או הרבה יותר כדי שיהיו משתלמות יותר. השאלה שלי עכשיו : כדאי? ובנוסף - היא אמרה לי שכדאי לי לקנות את המכשיר בחנות פרטית.. כל העיניין של הניתוק זיקה, אבל אני בכל זאת אשלם על החבילה 280 שקלים.. אז לא ממש הבנתי איך זה משתלם כי אז בנוסף ל 280 אני אצטרך לשלם גם על המכשיר לחנות הפרטית.... או שאת הזיכוי אני אקבל מהם ואז אני אשלם 280 מינוס הזיכוי.…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.