גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

מישהו נתקל בתופעה ? לחברים שלי יש אפשרות לבחור עברית כשפת תצוגה , אבל אצלי זה לא מופיע. ישנם הרבה שפות אחרות אבל לא עברית.. עדכנתי לגרסת קיקט חדשה והופיעו עוד שפות אך עדיין ללא עברית ניסיתי להתקין more loacle אבל הוא דרש גישת רוט לשנות שפה שלא הייתה ברשימה המקורית שלו. האם ישנה דרך לשנות שפה מבלי לעשות רוט למכשיר ? המכשיר נרכש דרך אמזון בארה"ב דגם MOTO G 16 GB .
- 

- 7 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

על פי הדיווחים, סמסונג שמה בצד את כל מה שהיא למדה עם סדרת הגלקסי הפופולארית שלה עד עכשיו ותתכנן מאפס את מכשיר הדגל הבא שלה, ה-Galaxy S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/project-zero-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99/
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

נתקלתי ב-Xiaomi Redmi Note 3 Pro שקרץ לי מאוד, האמת הוא מספק את צרכיי, מפרט חזק יותר מאשר שלי, יותר נפח אחסון, סוללה חזקה משמעותית וסורק טביעת אצבע. האם כדאי לדעתכם? המצלמה טובה יותר? אני מחפש מכשיר זול יחסית כרגע.
- 

- 7 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.
- 

- 7 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

לפי רשמים שלי, אני מסתכל על התוכנה במכשירים השונים ורואים שהיא עובדת ממש טוב, עם תמיכה טובה במשחקים ומולטימדיה, (קישוריות ישירה למשחקים ב XBOX וכדומה), משחקים יפים מאוד שסופסוף מראים על שיפור נורמלי מ WM6 הגרועה במשחקים, והאיטית. האם הולך להיות פה שינוי גדול לדעתכם בתוכנה של מייקרוסופט? אני מאוד מקווה, כי כרגע אני מתלבט בין החלפת ה HD2 שיש ברשותי למכשיר W7, או אנדרואיד (אייפון -> אין סיכוי). אבל השאלה העיקרית שלי היא, מה כדאי? לבנתיים שתי התוכנות עדיין בחיתולים, במיוחד ה W7, האנדרויד כבר עובדת זמן מה ועוברת שיפורים ושדרוגים (כן, גם ה W7 כביכול, אבל לדעתי זה נחשב תוכנה אחרת כיוון שזו פלטפורמה שונה מהWM6), אבל עדיין, ולמרות שהצליחו להתקין W7 על HD2, בסופו של דבר אני …
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

היי:} אני צריך המלצה למכשיר מוזיקה, יכול להיות אייפוד אם ישתלם. מה שחשוב הוא שבבאנדל האוזניות יהיו איכותיות + שהמכשיר יפיק עוצמת סאונד גבוהה כמה שאפשר. ולגבי מקום - 2 ג'יגה מינימום בתודה מראש לכל העוזרים
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, קורה לי הרבה שאתרים אוטומתית שולחים אותי לאתרים שמותאמים לפאלפון וזה מעצבן רציתי לדעת אם יש דרך שאותם אתרים לא יבינו שאני עובד מהפלאפון וישלחו אותי לגרסאץ המחשב תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אבא שלי קניה מכשיר חדש שמותן בו REVOLOTION HD 1.1.7 הוא לא שם לב שאין ישור לימין ואני מעוניין להתקין לו את התיקונים רק שאני לא כ"כ יודע איך ואשמח לעזרתכם.
- 

- 7 תגובות
 - 5.9k צפיות

- 

- 

עם שתי גירסאות חומרתיות משתלמות ופלסטיקיות בוהקת שלא תמצאו בשום מקום אחר, המוטו G החדש נחשף רשמית סוף סוף ומצליח להלהיב אותנו לכתבה: http://hwzone.co.il/המלך-מוטו-השלישי-ה-moto-g-חוזר-להיות-מודל-לח/
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לדעת אם קיים מתאם מהכניסה שיש על האייפון ל micro usb. יש לי ihome ואני רוצה לדעת אם אפשר איכשהו לשים בו מכשיר אנדרואיד.
- 

- 7 תגובות
 - 3.1k צפיות

- 

- 

שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 2.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכולם לאחר שקיבלתי את כל האביזרים למכשיר הN93i שקניתי, והדפסתי עליו עברית (בצבע כחול אגב) התיישבתי על עניין המשחקים לסלולרי. כידוע לכם, הסלולרי הנ"ל היה אמור לתמוך בN-Gage 2.0 על ידי נוקיה אבל בסוף הם וויתרו כי הם היו עצלנים. בכל זאת בדרך מסויימת ניתן להתקין את אותה תוכנה. הנה סרטון שהכנתי המדגים את אותם דברים שנוקיה לא שחררה לסלולרי הN93i: תהנו!
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום אז ככה שמעתי שיש נגנים שיותר איכותיים ויותר מומלצים מאייפוד אז ככה רציתי לדעת איזה נגנים יותר איכותיים מהאייפוד אני מחפש נגן של בין 1G ל-4G לא משנה העיקר שזה יהיה נגן עם הסאונד הכי טוב שיש כיום ולא משנה עם זה MP3 או MP4 העיקר מקסימום איכות סאונד
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אשמח לקבל רשימה עם אפליקציות טובות וגם מישחקים והסבר קטן מה כל אחד עושה
- 

- 7 תגובות
 - 4.5k צפיות

- 

- 

שלום חברים אני מחפש המלצה לסמראטפון שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. ההתלבטות כרגע היא בין Moto X ו Nexus 5. אני אשמח לעוד המצלות בנושא. הדברים הכי חשובים לי: סוללה חזקה וממשק מינימליסטי וללא לאגים. תודה
- 

- 7 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

בס"ד שני המכשירים עולים כעת בערך אותו דבר, כאשר הנקסוס עולה מעט פחות. ההבדלים העיקריים הם - לנקסוס יש מעבד חזק יותר SD 800 מאשר SD 600 של HTC. מסך יותר גדול לנקסוס "5 לעומת 4.7(אני מעדיף מסכים גדולים, אבל גם 4.7 של HTC זה גודל בסדר). הבטרייה באותה עוצמה (רק שנראה לי שהיתרון פה הוא לHTC שעם מעבד חלש יותר צריכת החשמל נמוכה יותר). לHTC יש רמקולים מצוינים. איכות המצלמה לא כזו קריטית לי, מצלמה בינונית שאפשר לצלם בה תמונות באיכות טובה מספיקה לי. התוכנה - אני מאוד אוהב את הסטוק אנדרואיד של גוגל. אבל הבנתי שהSENSE של HTC גם לא מסובך. לא יצא לי להתנסות על HTC, על נקסוס 4 יצא לי. הבנתי ששניהם תומכים בדור רביעי שיהיה פה בארץ, האם זה נכון? אני לא יודע מה להחליט, האם יש נקודות מבט …
- 

- 7 תגובות
 - 3.1k צפיות

- 

- 

אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

הנה הסירטון שצולם בעזרת הSamsung Fascinate והנה הסירטון שצולם עם הiPhone 4 אל תשכחו לראות ב720p .
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?
- 

- 7 תגובות
 - 934 צפיות

-