גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות
- 

- 7 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2 מול מסך מגע מלא ? תודה רבה למגיבים
- 

- 7 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

- 

היי. אני יודע שאם אני מתקשר למספר סלולארי ישראלי בזמן שאותו מנוי נמצא בחו"ל, אני משלם עלות שיחה רגילה בארץ והוא משלם עלות גבוהה של שיחה נכנסת בחו"ל. אבל מה קורה אם אני מתקשר לאותו מנוי לא באמצעות מספר ישראלי, אלא לדוגמא דרך סקייפ? האם זה במקרה כזה חלה עליו עלות גבוהה של שיחה נכנסת? תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 10.8k צפיות

- 

- 

יש בכלל? ואיפה? זה המכשיר: 6120C תודה!
- 

- 7 תגובות
 - 975 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות פלאפון מחו"ל ואני מתלבט בין הדיזייר לגלקסי... מה אתם ממליצים? *אני יודע שיש הרבה נושאים על שני הפלאפונים אבל לא מצאתי כל כך השוואה ישירה בין השניים
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! הנוקיה הישן שלי כבר מפרכס, ולכן אני מתכנן לקנות את הסמארטפון הראשון שלי.. הדבר הכי בסיסי: חשוב לי שבשיחות ישמעו טוב.. מעבר לזה מן הסתם אשתמש בפלא' בעיקר לשיחות סמסים וגם וויז, ווצאפ וכדומה..ופה ושם קצת גלישה באינטרנט (מקווה שלא יותר מדיי).. רוצה שיעבוד טוב וחלק ובכללי שיהיה אמין ולא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים.. הבנתי שG2 מומלץ, האם עומד בדרישות שהעליתי? מה עדיף G2 או נקסוס 5? ראיתי שהנקסוס קצת יקר יותר.. עוד שאלה של בור בנושא: האם בדר"כ כשקונים (מדובר על קניה בארץ) מגיע עם מגיני מסך כפי שצריך? או שיש דברים שצריך לקנות בנוסף? תודה רבה!!
- 

- 7 תגובות
 - 2.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכולם אני כבר חודש שלם תקוע עם צלצול מציק. מישהו שיש לו אייפון גירסא 1.1.4 הצליח לשים רינטונים, ניסיתי את כל המדריכים וזה דפוק. אם מישהו יודע איך לעשות את וזה הצליח. אשמך אם הוא יכול ליצור איתי קשר בפרטי או דרך פה. תודה מראש
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, קניתי מכשיר HTC Cruise אתמול. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב לסנכרון הוא עובר לשעה אחת אחורה. המחשב שלי מראה את השעה הנכונה ומסומן בו גם תיאום לשעון קיץ. נכון שמחר בערב זה כבר לא יהיה אקטואלי. אבל עוד חצי שנה שוב יגיע שעון קיץ ואני אתקל באותה הבעיה. אז האם יש למישהו פתרון? תודה
- 

- 7 תגובות
 - 975 צפיות

- 

- 

שלום, יש/ לי מכשיר כמו שציינתי בכותרת - נקסוס 7 2012. מאז שהתקנתי את האנדרואיד 5 וגם עם העדכון ל-5.1 הוא עובד מאוד לאט. התגובה של המסך מגע היא איטית וגם פתיחה של אפליקציות היא מאוד איטית. ניסיתי לעשות לו הארד ריסט אבל זה לא פתר את הבעייה. מה עוד ניתן לעשות? אני מעדיף לא לעשות לו רוט כי אין לי כרגע זמן בשביל ללמוד את כל הפרוצדורה ולהתעסק עם זה. תודה לעונים
- 

- 7 תגובות
 - 5.3k צפיות

- 

- 

כשמדובר במחשבים ניידים סטנדרטיים, אין שום דילמה . פשוט מפרקים החוצה את הסוללה כאשר היא מגיעה למלוא הקיבולת שלה , מאפסנים בשקית אטומה במקרר ועובדים ישירות על המתח הבייתי. אבל מה קורה עם כל אותם מכשירים כמו סמארטפונים וטאבלטים שבהם הסוללה מובנית ולא ניתנת לפירוק? ידוע שאסור להשאיר סוללה בטעינה אחרי שהיא הגיעה למאה אחוז הקיבולת שלה ,וגם ידועה העובדה שככול שמספר הטעינות גדל ,כך גם מיתקצרים חיי הסוללה. כך שרצוי להימנע ככול האפשר מביצוע טעינות חלקיות . אבל גם ידוע שהמכשירים האלו זוללים אנרגיה בקצב מטורף וללא חיבור לחשמל ,הסוללה מיתרוקנת אפילו אחרי מספר שעות בודדות של גלישה . אז מה אני בתור משתמש פשוט אמור לעשות ? ?? מה כל פעם , מדי מספר שעות להכניס לטעינה , לחכות להגעה ל 100 …
- 

- 7 תגובות
 - 4.7k צפיות

- 

- 

- 

האם יש מכשיר GPS הניתן לקנייה בארה"ב המותאם לארץ ושניתן להוסיף לו מפות של ישראל ללא יותר מדי סיבוכים? תודה למגיבים.
- 

- 7 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, היום הורדתי את התוכנה לפלאפון,שיהיה מה לראות קצת בצבא. אבל מכיוון שלא הבנתי איך זה עובד אז אני אשאל כאן מקווה שידעו לענות לי. התוכנה דורשת אינטרנט? מכיוון שבתור חייל החבילת אינטרנט תעוף מהר מאוד ככה. ואם היא דורשת אינטרנט,זה חד פעמי? ז"א היא מורידה את הסרט וזהו? תודה לעונים.
- 

- 7 תגובות
 - 2.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

פעם שמעתי שאם אני שם פלאפון על דיסק, הפלאפון איכשהו משבש את הדיסק ע"י קרינה או משהו כזה. זהו מיתוס או לא? וקרה לי שדיסק שעבדתי איתו לא מעט הפסיק לעבוד, ואצלי על השולחן הפלאפונים (יש לי בערך 4 פלאפונים על השלוחן כרגע) מדי פעם על דיסקים כאלה ואחרים.
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?
- 

- 7 תגובות
 - 727 צפיות

- 

- 

היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום. אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי חדש. אני מעוניין שהמצלמה שלו תהיה איכותית, רמקול עוצמתי ואיכותי, עיצוב כמובן תמיד נותן "נקודות נוספות". מערכת הפעלה /סגורה פתוחה- לא כ"כ משנה אך עדיפות למערכת פתוחה. התקציב כמו שהינכם רואים בכותרת הוא 4000 שקלים, כמובן בקניה מחנות פרטית. אשמח לקבל המלצות ולינקים לקניה. Aviko
- 

- 7 תגובות
 - 950 צפיות

- 

- 

לא פריצה, וזה לא המקום שלי. חשוב לציין. מי שקנה מכשיר GoPhone יש אפשרות חוץ מלמכור לחלקים!! יש בירושלים מקום שמצאתי אחרי הרבה חיפושים והוא משיג קודים ***מקוריים*** מAT&T. לפרטים נא לפנות בפרטי או בפייסבוק Ygarr MK. מביא את זה כשירות לציבור.
- 

- 7 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…
- 

- 7 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

למה אנדרויד? מה בעצם הביא אתכם לקנות את טלפון האנדרויד הראשון שלכם? אם החלפתם מאז אז מה גרם לכם להשאר עם האנדרויד? האפליקציות? הנוחות? ה'הייפ'? השם של גוגל מאחורה? מבצע טוב בחברת הסלולר?
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

-