גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

שלום, חבר שלי קנה לא מזמן את ה - N86, עכשיו הוא ראה שיש לו משדר FM, וניסינו את זה באוטו שלי בפעם הראשונה, הרדיו קולט את זה בשנייה והאיכות הייתה ממש טובה וחלקה ללא בעיות, וזה היה ממש נחמד ככה לשמוע מוסיקה. עכשיו לי יש N95 וידוע לי שאין בו תוכנה של שידור FM, אז רציתי לשאול אם יש תוכנה כלשהי שאפשר להתקין על מנת שהוא יוכל לשדר FM? כי זה עדיף מלצרוב שירים על דיסקים.
- 

- 7 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

נגנב לי הנקסוס 5 ולכן טאני נאלץ להשתמש באייפון 5S מהעבודה. לצערי לא מצליח להתחבר למכשיר הזה ומעוניין לחזור לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר באיזור טווח המחיר של עד 1700 ש"ח. קיוויתי שהנקסוס 6 ימכר באותו טווח המחיר של ה 5 אך התבדיתי, מה שמשאיר לי את האופציה לחזור ל 5 או לרכוש את ה Oneplus. מה דעתכם? מה היתרונות/חיסרונות שלו אל מול הנקסוס 5? מה צריך לשים לב כשרוכשים אותו (יש תתי דגמים? תאימות לארץ?)? והם מישהו מכיר את החנות הבאה שם מצאתי אותו במחיר ממש נמוך שאולי קצתת מעורר חשד: http://www.chinabuy.co.il/hebrew/oneplus-one-quad-core-android-4-3-4g-3g-bar-phone-w-5-5-fhd-ips-3gb-ram-16gb-rom-gps-black.html ד"א - אם יש מתמודדים אחרים בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע.
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר sgs שקניתי יד שניה לפני כשלושה חודשים, המכשיר עובד בצורה מזעזעת עם הרום של אורנג' (2.3.3), ברמה שאפילו להוציא שיחות מהטלפון קשה לפעמים כי הוא פשוט נתקע כל שניה! כבר מזמן רציתי להחליף לו רום, המדריכים בכל האתרים לא מספיק ספציפיים (או שלא נתקלתי בכאלה) לגבי מכשירים מהארץ עם רום 2.3.3 כל פעם שהטלפון מתחיל להתקע אני מחליט מחדש לעדכן רום, נכנס לחפש מדריך ורואה שכל הפרוצדורה מסובכת ולא בשבילי... הבנתי שאי אפשר לקבל רוט עם הגירסה הזאת של אורנג' וצריך לשנמך גירסה או משהו.. מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? או לתת לי מדריך יעודי בשבילי שאני אוכל לשדרג רום למכשיר הצולע שלי סוף סוף? אגב אני מעוניין ברום של pilotx. תודה מראש לכל העוזרים.
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..
- 

- 7 תגובות
 - 901 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. רציתי לעדכן את הD2 שלי וראיתי באתר של החברה שקיימים עדכונים גם ל D2+ אחרי חיפושים שהרצתי זה נראה מעט מסובך להפוך את הנגן ל D2+ למישהו יש במקרה מדריך בעברית ופשוט יחסית לבצע את השינוי והאם בכלל כדאי להסתבך אם זה, מה ההבדל?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

המכשיר בשימוש כשנה ויש איפשהו טבלה שמשווה את זמן הסוללה של שני דגמי הN95 (הרגיל וה-8GB) לבין האייפון הראשון? ועוד שאלה, האם הN95 הרגיל תומך בכרטיס זיכרון של 8GB? אם כן עד כמה הוא תומך?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

טוב נו לא בדיוק אבל אחותי כן נוסעת לשם.... ואני הולך לקנות שטויות אבל אני לא יודע מה בדיוק אולי אתם יכולים לעזור לי אני מחפש פאלפון אפשרות עם MP3 כדי שאני לא יצטרך לקנות MP3 נייד גם מחפש מצלמה אם אתם מכירים אתר אני שטויות שיש בהונג קונג אני ישמח מאוד אנא עזרו לי לא כול יום נוסעים להונג קונג
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.
- 

- 7 תגובות
 - 891 צפיות

- 

- 

שלום, היום בדקתי כמה עולה אייפון בארץ ונכנסתי לזאפ והכי זול שהיה שם זה 3500 שקל ושמעתי שבארה''ב זה הרבה יותר זול אז רציתי להזמין אבל אם אני ישים כרטיס SIM של אורנג' נגיד... אני יוכל לדבר ? תודה לעוזרים. :coolman:
- 

- 7 תגובות
 - 2.6k צפיות

- 

- 

זה אפשרי?
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…
- 

- 7 תגובות
 - 1.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום, יש לי מכשיר מסוג SAMSUNG WAVE 2 ואני מחפש תוכנת GPS עבור המכשיר. האם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למכשיר זה. אשמח לקבל עזרה, תודה
- 

- 7 תגובות
 - 4.7k צפיות

- 

- 

שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש. קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7. השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

טוב אחרי שלצערי לא המליצו לי פה על סלולרי שכולל GPS ומצלמה נחמדה קניתי את הS8300 בהמלצת פקידה בפאלפון לא שזה מקצועי אבל זה מה שיש בכל מקרה אני לא יתן ביקורת על הסלולרי כי אין לי הרבה מושג בסלולרים אבל כן יהנה לשאלות שאני יכול להנות אליהם אם יהיו כאלו בנוסף אם יש המלצות מסוימות זה יתקבל בברכה בכל מקרה תאור קטן על הסלולר הוא סלידר שכולל מצלמה של 8 מגה פיקסל וגם GPS ויש לו יכולות מולטימדיה מסוימות בנוסף לזה יש לו גם מסך מגע וגם כפתורים המסך מגע לא באיכות של איפון או סלולרים באותה קטגוריה אלה (מבחינת מגע) יותר באיכות של DS (הקונסולה הנידת של נינטנדו) אבל סך הכל זה מספיק והממשק ידידותי איכות התמונה במסך די טובה אבל לא בדקתי סרטונים עדין בכל מקרה לא בדקתי הרבה בכלל א…
- 

- 7 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

שלום, קבלתי GALAXY - Y GT-S5360, ואין לי חבילת גלישה. המכשיר מחול והוא סים פרי. אז הורדתי את AKPS FILES ואני מעוניינת להתקין אותם. התקנתי את KIES והעברתי סרטים תמונות וזה היה די קל, אבל כשרציתי לפתוח (להתקין) APK, נידרשתי לתוכנה. הבנתי שאני צריכה תוכנה כגון APP-INSTALLER. האם אני חייבת להוריד את התוכנה מהחנות שלהם? האם אני יכולה להתקין את התוכנה מהמחשב למכשיר? - תראו הורדתי את זה, אבל מה אני עושה איתו? הורדתי מכאן: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/APKInstaller-82955.shtml
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

במהלך גלישה קצרה באינטרנט ראיתי שנגן ה-*zen v החדש של קריאטיב הגיע לארץ השאלה שלי היא האם שווה לחכות לדגם עם הווידאו או לקנות עכשיו את הדגם בלי אפשרות הווידאו...? *לא ה-zen vision:m אלא ה-zen v קישור: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15283&nav=1
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

היתרונות שלו על ה D2 * מסך AMOLED שנותן תמונה חדה וברורה יותר מ LCD * דק הרבה יותר מה D2 ושוקל כמעט חצי ממנו 55 גרם לעומת 91 D2 78.0 X 55.4 X 16.6 mm Clix2 80.3x46.8x12.8mm * עיצוב מרשים ביותר חסרונות * אין חיבור לטלוויזיה * סוללה 24 בשמע 5 בוידאו, לעומת הנתונים המטורפים של 52 ו 10 (בהתאמה) ב D2 * המסך הוא לא מסך מגע * המסך הוא 260K צבעים לעומת מסך 16 מיליון * חריץ הרחבה היתרונות הרבים של ה D2 הופכים אותו למגושם יותר אבל אין כרגע מכשיר שיכול להתחרות בו גם לא ה clix2 שיוצא בקרוב.
- 

- 7 תגובות
 - 956 צפיות

- 

- 

שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

תמיד מזהירים אותי מלהטעין את הפלאפון לידי בזמן שינה וכו', אז רציתי קצת להבין למה. בזמן הטענה המכשיר פולט יותר קרינה? המטען פולט קרינה (כלומר כבל ארוך פותר את הבעיה)? ואם כן, מה קורה בשימוש של מטען נייד? אם שמים על מצב טיסה אין קרינה בכלל?
- 

- 7 תגובות
 - 13k צפיות

- 

- 

היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.
- 

- 7 תגובות
 - 1.5k צפיות

-