עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by s0d,

אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eli_a2006,

מחפש לקנות פלאפון אני לא יקנה מהחברה אבל אני משער שאני ישקיע 1000ש"ח+- מחפש פלאפון טוב שיחזיק מינימום שנה ושישרת אותי בנאמנות יש לי עדיפות על nokia אבל עם יש משהו יותר טוב אז בכיף תודה אלי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Idanp,

אני כניראה קונה אותו שבוע הבא, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by omer1789,

אני מחפש MP3 עד 300 שקל של 1 GB (לא פחות). על איזה נגן אתם ממליצים לי? חשוב לי שתיהיה איכות שמע טובה+, וגם אפשרות לסדר שירים בתיקיות. תודה וחג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bykeking,

מחר בבוקר אני מקבל את ה-N73 החדש שלי ()!! אז ככה, אני צריך כרטיס זיכרון בשביל כל התוכנות, המשחקים, המוזיקה, התמונות והווידאו שאני הולך לשים עליו. אני רוצה לקנות כרטיס של שני ג'יגה (כי זה המקסימום עד כמה שידוע לי) אבל אין לי מושג של איזה יצרן כדאי לי. חשבתי על אחד של sandisc. איך הם? ואם לא של san אז אני צריך המלצה לאחד אחר. אם יש בארץ זה גם נחמד למרות שאני חושב שאני פשוט יזמין אחד מאיביי כי זה יוצא בסביבות 40$ כולל משלוח. תודה וחג שמח ד"א, ביקורת קצרה + תמונות של המכשיר יגיעו מחר בערב או ביום שני.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lmlm,

אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by taimor,

לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי יש לי אפשרות לקנות Ipod Video 80Gb מתאילנד במחיר די מצחיק (לא זיוף או משהו כזה...) השאלה אם אני אקבל איתו גירסא שתומכת בעברית, או שאני אצטרך לצרוב לו עברית בארץ? תודה מראש Install

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, לאחותי יש טיול לאילת ואכשיו היא רוצה לקנות mp3 ואין לנו בכלל, וראיתי את הmp3 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 האם הוא שווה והאם יש יותר טוב ממנו תקציב עד 250 מקסימוםםםםםם אני לא רוצה פחות מ1G תודה רבה שאלה אחרונה האם יש לו אחריות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. כמו בכותרת - שאלה פשוטה - מה אני צריך לקנות\לדעת בשביל להעביר שירים ותמונות מהמחשב ו- NOKIA 6230i, ולהיפך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חשבתי על C-643 של KODAK. אני לא מבין גדול במצלמות אבל אני חושב שהיא טובה לא? אה והדרישות הן: - כמה שיותר זיכרון (אך לא צריך יותר מג'יגה) - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות - לפחות 5 מגה פיקסל

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

לא מתכנן לקנות עכשיו פלאפון,אני עדין בהתחייבות ל3 שנים אבל עיניין אותי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Alina,

מה המחיר של כבלים נתונים כזה צפוי לעלות לי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם זוהי פעם ראשנה שאני כותב כאן .... הבנתי שיש כאן אנשים שמבינים במחשבי כף יד וךכן אני צריך את עזרתם של אלו שמבינים בעניין! אז ככה אני צריך מחשב כף יד במחיר של עד 2500 שקל עם חריגה של max ז10% . המחשב כף יד צריך לכלול GPS שקולט היטב... המחשב כף יד יצריך להיות בעל יכולות טובות מאוד בתחום מחשבי הכף יד וכוונתי הוא שהמכשיר לא יהיה בסיסי אלא יכלול תכונות שימושיות ומודרניות! כמו כן חשוב כי זמן הבטריה יהיה מספיק ללפחות יום עבודה , לאו דווקא יום פעילות רציף אלא פה ושם...העיקר הוא שהבטרייה לא תיהיה חלשה!!! אני אודה מאוד למי שיעזור בתודה, אורן. נ"ב איך asus 636?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Elevation,

רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דקות אפשר להשתמש בנגן שבו, עד לסיום הסוללה, ואיפה האיכות עומדת לעומת נגני MP3 שקיימים בשוק כיום? והאם האוזניות שבטלפון מנתבות קרינה? גם ב"במצב טיסה"? כי רציתי לרכוש נגן שגם נע באיזור ה1G (שאפשר גם עם המכשיר הזה), ואם אפשר לשמוע במכשיר מספר רב של שעות ובאיזור טובה, אז אני אוכל לפחות לחסוך את העלות והטרחה של הנגן הנוסף. בתודה, גבריאל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, לארונה ראיתי באיזשהו פורום על דבר שנקרא rockbox ,רציתי לדעת מה הדבר הזה עושה ..? תודה רבה מראש וסליחה על הבורות!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 התמקדתי בהתחלה על הקריאייטיב אבל אז ראיתי שיש ע…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by חבל..,

מתי סוני פליסטישיין יגיע לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by neogod,

האם זה הגיוני? או שהנגן ממש ממש ממש ישן והם ממש מעוניינים להפטר ממנו !?!?!?! http://www.getit.co.il/Group/33234/42

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. זה נכון שכל פלא' שקונים היום אי אפשר לגנוב אותו כי אפשר לחסום גם את המכשיר היום? ואם זה באמת ככה הגיע הזמן באמת..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הגרסה הרישמית של העברית של ידע יצאה - עוב פרטים: http://hebrew-ipod.blogspot.com/2006/12/blog-post_29.html

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חבר טוב שלי רוצה ליקנות נגן מוסיקה, שיכיל 30GB ושיהיה קטן אלה 2 הדברים הכי חשובים... לגבי התקציב הוא אמר שאין לו הגבלה מסוימת כרגע תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים