עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי שה k610 שלי הלך לעולמו, אני זקוק לחבר חדש. הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שיהיה קטן ודק, בנוסף עם זמני סוללה נורמליים, וכמה שיותר חדש טכנולוגית. סימביאן ממש לא נחוץ ואני אפילו מעדיף שלא... חשבתי על ה Sony Ericsson W890 שהוא ממש קטן וקל. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w890-2172.php בנוסף הוא לא נראה מפגר טכנולוגית משאר הח'ברה החדשים. מה אתם אומרים על הפלאפון? יש המלצות לעוד פלאפונים מתאימים?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. פאבלט הביניים החדש של היצרנית הסינית מגיע אל החנויות המקוונות, בעבור 169 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-meizu-m2-note-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%a5/

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by hadarK,

רציתי לדעת אם ניתן להשיג Slimport בארץ, בשביל לחבר נקסוס 4 ל HDMI.הנה המוצר מאמזון

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by GuGuSH,

שלום אני מחפש GPS מ-DX, רצוי שיהיה עד 100$ מכיוון שמצאתי 2 מתחת ל-100$ והם נראים לי בסדר. אם תגידו שהם לא בסדר, ותמצאו משהו במחיר גבוה יותר, זה גם בסדר... אבל שתהיה הצדקה למחיר הגבוה. מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להתקין תוכנות GPS אחרות, למען האמת, Igo8. חשוב שיהיה BT ומשדר FM. (למען האמת, זה לא באמת חשוב.. אבל זה קיים ב-2 האופציות שראיתי, אז למה לא?) מסך - גדול יותר - טוב יותר. כמה חזק הרמקול יהיה זה לא נורא חשוב, אם יש BT ו-FM טרנסמיטר, אני אחבר את הפלאפון עם BT לGPS ואת ה-GPS לרכב עם הטרנסיטר. אין בעיה עם זה, נכון? בקיצור, משהו סטנדרטי... אני רק מחפש את ההמלצה שלכם כי אני מסונוור מכל האפשרויות... אפשרות 1: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23569 אפשרות 2: http://…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

האם היצרנית הסינית תצליח להגיע למכירות מכשירים בהיקף של מעל ל-30 מיליון יחידות ברבעון אחד? בינתיים יש לה את הסיפתח המתאים לכך לכתבה

6. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל. נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח. אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by MD,

אחרי שקניתי את הנגן והשתמשתי בו כמה ימים נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה אחת לכמה זמן הנגן פשוט "קופא" (freeze) ללא כל יכולת לכבות אותו או להוציא אותו מהמצב הזה (חוץ מלחכות שהסוללה תגמר או לחבר אותו ל USB ) האם זאת בעייה מוכרת אן בעיה בעלת פיתרון? אן שאני צריך ללכת לצעוק על מישהו (ז"א לממש את האחריות שלי) תודה לעוזרים, מאור.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by dog,

למישהו מידע האם ומתי ישווק בארץ?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Posford,

שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nuctornal wisdom,

אני טס בקרוב לקנדה ומתכנן (בלי קשר) לקנות HTC sensation לפני שאני מתחיל לברר איפה יותר זול לקנות, האם מבחינת תדרים מכשיר שניקנה שם יעבוד תקין בארץ (או להפך, אם בישראל יותר זול לקנות אותו, אני יכול להשתמש בו לטיול)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם קניתי את הגלקסי 3 והתחברתי להוט מובייל עם מספר חדש. הכל עובד טוב בינתיים (ממה שהספקתי לבדוק) חוץ מהאינטרנט, אין לי בכלל קליטת אינטרנט - זה קשור משהו למודם ? איך פותרים את הבעיה :s05: תודה רבה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית לכתבה

16. Started by Ovid,

חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד. WM7 Android Maemo ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MasterGal,

שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by moti.seon,

דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by hdbaam,

אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ackohen,

שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס למיאמי. בדיוק היום הטלפון נוקיה סליידר העתיק שלי החליט שהוא שובק חיים.. בחיבור של 1 ועוד 1 הגעתי להבנה שזו יכולה להיות הזדמנות לא רעה לרכוש סמארטפון בח"ול. אני לא בהכרח מקובע לרעיון של אייפון, הבנתי שיש מכשירים מקבילים לא רעים בכלל.. אשמח לשמוע המלצות וסדרי גודל מחירים. בסך הכל התקציב גמיש, אבל שיהיה מסונכרן בסדר גודל מחירים של אייפון.. תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by exercise,

אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ? עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ? גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!

23. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הי, יש לי HTC Desire, אני מחפש מעמד לרכב יציב וטוב. כל הנסיונות שלי עם אלו שמוצמדים בוואקום לשמשה תמיד עלו בתוהו. לאורך זמן הם פשוט נופלים. מישהו מכיר מעמד מוצלח? אין לי בעיה לחבר עם ברגים לדשבורד, ככה גם אוכל לחבר אותו להטענה תו"כ ואולי אפילו לרדיו. תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.