עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קמפיין גיוס הכספים של העט החכם, שפותח בידי שלושה יזמים ישראלים, חצה תוך יממה את היעד שלו - מאה אלף דולר. המוצר יוכל לכתוב על כל משטח ולהפוך את הטקסט לדיגיטלי, להציג התראות ואף לתפקד כדיבורית לכתבה: http://hwzone.co.il/phree-%d7%94%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. היי, אני שוקל לקנות שעון חכם שעובד על מערכת הפעלה android wear, האם המערכת הפעלה מציגה עיברית ומיישרת לימין ?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by danielzy,

שלום חברים, אני מעוניין לעבור לגולם טלקום בעקבות טיסה לחול ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני הולך לרשת באג, לוקח את הסים במקום, האם הסים עולה לי כסף? בעקרון יש להם את הדמי הצטרפות האלו בסך 50 ש"ח 2. אם אני מתנתק אחרי שבוע, האם אני משלם רק רבע מה 100 ש"ח? אם נניח בזבזתי את כל החבילת גלישה, אבל אני מתנתק רק אחרי 7 ימים של שימוש?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את הנגן Sansa e260 4GB, ורציתי לברר אם מישהו מכיר את הנגן והתנסה איתו - ויכול לתת לי חוות דעת. הדבר שהכי חשוב לי בנגן זה שיהיה לו איכות סאונד טובה מאוד, ושיהיה נוח לשימוש. אני ממש לא צריך תמונות/וידיאו, הבעיה שהיום רוב המכשירים באים ביחד עם זה... אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת - אני אשמח. תודה רבה מראש. 8)

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.

8. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר נוקיה 5800. מה שמרתיע אותי [חוץ מבעית האזניה- שאומרים שנפתרה במכשירים אחרי ינואר, נכון?] זה עניין הסוללה. לפי נוקיה- הסוללה אמורה להספיק ל 8.8 שעות בשימוש GSM [2G] ועד 5 שעות ל 3G אורנג' מפרסמת זמן של 129 דקות !!!!! (זמן שיחה) כן, זה לשימוש ברשת ה3.5G [או 3G] , השאלה שלי: האם ניתן פשוט [דרך התפריט המובנה] לבחור בשימוש ברשת 2G GSM במכשיר, לעבוד איתו כך קבוע- וזה בעצם יספק לי את ה8.8 שעות שנוקיה מפרסמת? האם זה אפשרי ופשוט וגם י ע ב ו ד ? כי בתור מכשיר מולטימדיה- חבל לקנות אותו, ולהיות מאולץ להטעין אותו פעמיים ביום כמו כן, האם כשארצה להשתמש בגלישת אינטרנט של אורנג' או אלחוטית- האם צריך לעבור ל3G בשביל זה, או לא? תודה רבה רבה מראש אש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Mics,

שלום לכם. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר מתאים, אני מחפש טלפון במחיר סביר של עד 2000-2500 ש"ח. מאוד חשוב לי שהוא לא יהיה עדין כמו רוב המכשירים בשוק - יוכל לשרוד נפילות מגובה של מטר-מטר וחצי, מכות יבשות וכמה טיפות של מים לא יפחידו אותו (משהו כמו נוקיה מלפני 7-8 שנים מבחינת איכות). מבחינת מערכת הפעלה ותכונות: WiFi מצלמה בינונית ויותר (3+ מגה פיקסל) - שאפשר לצלם בה את הרכב במקרה של תאונה לדוגמא. קיים משהו כזה בשוק?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לאחר מכירת הטאץ' 2 שלי החלטתי כי ברצוני להתקדם וכי עומדים שתי מכשירים על הפרק מאותו הבית- אפל! (התוכנית היא ככל הנראה לקנות בימים הקרובים) *[תקציר של הסיפור 4 שורות לפני הסוף] במקור חשבתי על הטאץ' 4 (32 ג'יגה) שעולה כחדש בארה"ב 300$= 1200 שקל. מחיר מצוין! חדש בארץ עולה 1600 בחנויות שעובדות עם איידיגיטל וב-KSP ששם נותנים אחריות משלהם ניתן לקנות ב-1490.קיימת גם אופציה ליד"ש שיחסית נדירה וקשה למציאה לאור כך שהמכשיר יצא ממש לאחרונה והשוק בארץ מוכר ב- 1000-1400(קשה למצוא). לעומת זאת, המחיר של ה-3GS בשוק היד"ש שם אני מתכנן לקנות, המחירים נעים סביב 1500-1800 לנפח של 16 ג'יגה. לפעמים מגיע מאובזר. הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור לאור המצב שכעת יש לי מכשיר SE NAITE J105 (במסלול…

11. Started by MODI,

650 ש"ח http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/nec_n411i.htm

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by nirsul,

שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by SilentBob,

גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Tal Israeli,

בטלפונים שמיובאים בייבוא מקביל, האם יש משמעות לכך שהמטען לא מקורי? מה ההבדל ביניהם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Avi952,

שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Guyn,

הולה חברים! אני מעוניין לרכוש נגן MP4 ואני די מתלבט. מחיפוש שערכתי בפורום, יש קרב ראש בראש של iPod ו- Sansa. יש מספר שאלות שמעניינות אותי: - מהם ההבדלים העיקריים בין נגן איכותי (כמו הנ"ל) לעומת נגן זול מחברה קטנה? (ברור שאיכות סאונד פחות טובה ואולי מוצר שברירי יותר, אך מה עוד?) - מהו הסטנדרט מבחינת גודל מסך לנגן? האם זה 1.5 אינץ'? - האם יש המלצה לנגן איכותי עם מסך גדול יותר? - המלצותיכם לנגן MP4 התקציב הוא עד 600 שקל. כמובן שאני שואל האם שווה להשקיע את מלוא הסכום?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?

19. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש סלולרי פשוט יחסית לאבא שלי ע"פ הצרכים הבאים: * איכות שמע טובה מאוד בשיחות - אבא שלי לקוי שמיעה ועל כן איכות הסאונד בשיחות חשובה מאוד * גודל מקשים - שיהיו בגודל סביר אם לא קצת גדולים, דגש על לא קטנים מדי שלא יהיה מסובך ללחוץ * זמן סוללה - מניח שזמן הסוללה אמור להיות טוב בכל מקרה בסלולרי פשוט, ועדיין העדפה למכשיר עם זמן סוללה כמה שיותר גבוה, או לפחות לא משהו נמוך במיוחד * עמיד יחסית - שלא ישבר בנפילה הראשונה * ממשק נוח - שלא יהיה משהו מסורבל מדי, משהו פשוט דעושה את העבודה * מצלמה איכותית - כמה שאפשר בלי שיעלה יותר מדי, שתהיה מצלמה לפחות סבירה, אני מניח שאי אפשר לצפות ליותר מדי בטלפון פשוט אז שלפחות יהיה משהו סביר אין צורך באינטרנט ב GPS לא צריך מסך מגע ולא ס…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !

21. Started by ariel-ro,

אהלן, אני מתייעץ פעם אחרונה בקשר לאיזה מכשירים אני אקח מסלקום. לי ולאחים שלי אני חושב לקחת את המיילסטון. כמה שאלות עליו- יש אפשרות להוריד לו מפות לGPS לכל העולם? יש אפשרות להוריד לו מפות GPS לארץ? יש לו חנות כמו הAPPLESTORE שאפשר להוריד דברים? יש לו הרבה דברים חינמים? והאם יש לו הרבה אפליקציות?(בדומה לאייפון) האם יש אפשרות להתקין אפליקציות על כרטיס הזכרון? האם הוא יקבל אנדרואיד 2.2? יש צפי להגעת מילסטון 2? בנוסף אשמח המלצה למכשיר בשביל ההורים שלי. שיהיה פשוט ונוח להפעלה, עדיפות למכשיר מגע טוב. אריאל

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני מחפש נגן MP4 עם זכרון פלאש עם איכות טובה של סאונד ומדי פעם לצפות בו בסרטונים תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by iveco,

היי , אני מחפש סמארטפון תקציבי עד 700 שקל הכי חשוב לי שה GPS יעבוד מעולה אני אצטרך להוריד אליו אפליקציות ( לא משחקים ) וואצ' אפ וכו' יש לי אפשרות לקנות מיבואן GSMART ELITE ב 650 ש"ח , העניין שראיתי ביקורות של ה GSMART הראשונים והם היו לא משהו בעליל , מישהו מכיר את הסמארטפון הזה ? יש לו בטריה מעולה , 8 ליבות , 2GB זיכרון , 4G , מסך גדול על הנייר נראה מצויין , לקנות ? מה אתם אומרים ?

24. שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. בקרוב מגיע אלי הפלאפון הזה למרות שהוא די ישן הוא נחשב לפלאפון מעולה. ביקורת http://www.phonearena.com/htmls/Motorola-ZINE-ZN5-Review-review-r_2048.html למרות שהZN5 אינו פלאפון סימביאני עדיין למשתמש הממוצע שמצלם,שומע מוזיקה הוא מעל ומעבר. קיימות 2 גרסאות של ZN5 : - מעבד 538MHZ ו128MB RAM (המכשיר של TMOBILE שאותו אקבל) - מעבד 500MHZ ו64RAM (אצל שאר המפעילות) קצת נתונים על המכשיר : - מעבד Freescale 500 MHz processor - מערכת הפעלה Linux / Java-based MOTOMAGX - מצלמת KODAK 5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, xenon flash המצלמת גם בפורמט RAW WIFI - זיכרון * 64 MB RAM / 128 MB ROM - מסך 2.4" עם זכוכית מינרלית - סוללה BX50 המחזיקה כ9.5 שעות דיבור ושימוש ו576 שעות מ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים