גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

או שעוד כמה זמן יצאו פלאפונים יותר טובים אז אולי כדי לחקות עוד כמה זמן? - 

- 9 תגובות
- 926 צפיות

- 

- 

ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ? - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש... - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה - 

- 9 תגובות
- 723 צפיות

- 

- 

אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות? - 

- 9 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

אני מחפש שם של תוכנה או לינק לתוכנה שהופכת את הפון לשלט s60 3rd זו הגרסה של הסימביאן - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אהלן, לא מזמן הזמנתי את המגן מסך של MARTIN FIELDS, שלפי שמועות רבות נחשב לאחד הטובים.. ובכן בכל מקרה, לאחר נסיון של מגן מסם מהדגם שלו (לא זול כלל יש להגיד, 17 דולר ליחידה), המגן נשרט בקלות יתרה כמעט מכל דבר, וכרגע המגע על המגן מרגיש כאילו יש עליו "חול", במיוחד שאני עובר עליו עם העט סטילוס. יותר מזה לפעמים אפילו שימוש בעט סטילוס היה גורם לשריטות על המגן...שזה פשוט לא יאומן, זה לא שהעט בעל ראש חד כלשהו או נשרט ממשהו..בקודם זה לא היה קורה בכלל. אני יציין שקיבלתי עם המכשיר מגן מסך שלדעתי היה פי כמה וכמה יותר איכותי ממנו, ובקושי נשרט! היה עמיד מאוד ואני קצת מתאכזב שהחלפתי ביניהם. בכל מקרה רציתי לדע האם מישהו מכם מכיר מגן מסך שיהיה איכותי ולא מהפשוטים הרגילים כי ישנם כאלו … - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה - 

- 9 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

הפלאפונים הם: N85, E71, N97 לא להתייחס למחיר בבקשה כי הוא לא מאוד רלוונטי. בגדול כל השלושה כוללים כל מה שצריך השאלה מי מהם עדיף. מה שחשוב לי זה ה-WIFI ויכולת לצפות בקבצי טקסט למיניהם (word,pdf) מוסיקה זה נחמד אבל פחות חשוב וכמובן זמן סוללה הכי ארוך על אף שאני יודע שבפלאפון מולטימדיה אי אפשר לצפות ליותר מידי. אה ואם יש לכם פלאפון אחר שנראה לכם אז אני אשמח לשמוע. - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות את המוצר הבא - http://www.dealextreme.com/p/fv-1-google-tv-box-android-2-2-internet-tv-box-w-wifi-usb-rj45-hdmi-sd-4gb-samsung-s5pv210-1ghz-66302?r=88474882 השימוש יהיה בעיקר הזרמת וידאו לטלויזיה ואולי גלישה מדי פעם באינטרנט. משהו התנסה עם המכשיר או מכשיר דומה? עד כמה אפשר לסמוך שהוא מוצר אמין? נ.ב. מצאתי אותו באתר סיני ב-75 דולר, נשמע הגיוני? - 

- 9 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

צמד הסמארטפונים היוקרתיים של חברת הענק זוכים להוזלה בלתי מבוטלת בחנות הרשמית לכתבה - 

- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers

- 

- 

שלום, לארונה ראיתי באיזשהו פורום על דבר שנקרא rockbox ,רציתי לדעת מה הדבר הזה עושה ..? תודה רבה מראש וסליחה על הבורות!! - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום,אני מעוניין לעבור לחברת פלאפון וברשותי מכשיר w595 דיברתי עם נציג פלאפון והוא אמר לי שיש לי תמיכה מלאה בתדרים שלהם זה נכון? עפ"י הביקורת של המכשיר יש לי תמיכה רק ב 2100 האם הם מתעים אותי? קישור לנתוני במכשיר: http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w595-2469.html תודה. [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table] - 

- 9 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

ה-ZVM הטוב והזקן קצת עושה צרות.. בעיות תוכנה אני מחפש נגן שיחליף אותו לריצה ושאר ירקות בחד"כ לא חשוב שיהיה יותר מדי מקום, כן חשוב שהוא יהיה יפה (סובייקטיבי משהו, אבל תנו דעה) ומאוד חשוב שיהיה קטן יחסית (לא רוצה משהו עם מסך 3 אינצ') האופציות שנראו לי הם: 1. IRIVER E100 בגרסת 2 או 4 ג'יגה.. 2. SANSA CLIP בגרסת ה-2 או 4 3. פיוז של סנדיסק בגרסת 4 גי'גה 3. IAUDIO I7 - (הגרסה הכי זולה עדיין יקרה יחסית לשאר) חשוב לי שיהיה זול ולא ממש יותר מזה.. אני רק אוסיף שחבל לי להשקיע יותר מזה כי אני טס במאי לארה"ב לשנה ושם כבר נקנה IPHONE - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

כלומר, כשאני לוחץ פעמיים על C זה יפתח לי נגן מסויים. תודה. - 

- 9 תגובות
- 800 צפיות

- 

- 

אז ככה, לפני זמן מה עשיתי הזמנה מוקדמת של ה aiki5 מבאג. ואז התחלתי כמו תמיד לחפש משהו טוב יותר. מצאתי את הדבר המושלם: XIAOMI M2 Quad core http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2-Quad-core-Android-4-1-MIUI-1-5G-CPU-4-3-IPS-1280-x720/674349160.html הוא חזק יותר יפה יותר מעניין יותר וכו, ממה שמצאתי באינטרנט מחיר שלו היה אמור להיות 350 דולר פלוס מינוס, בפועל לא מצאתי מי שמוחר ב 450 (כולל משלוח) שתכלס לא כל כך רע. אז להלן כמה שאלות, 1) מאיפה אני יכול לקנות את הxiaomi בפחות מ400 דולר אם יש מקום כזה בכלל ? 2) שווה לי בכלל לקנות אותו ב450 ולא את הaiki ? יש משהו שאני לא יודע על המכשיר? 3) אותה שאלה לגבי ה aiki, הוא לא מכשיר מושלם, אבל הוא זול יחסית, שורה תחתונה מה עדיף? . תודה… - 

- 9 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

החלטתי לרכוש Sony Ericsson HAZEL שיחליף את נוקיה 6120 "קלאסיק" שמייסר אותי שלוש שנים. המכשיר שאני רוכש פתוח ועובד בתדרים הבאים: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 2100 HSDPA 2100 אני נמצא בסלקום. בעיקרון אני מכניס את ה-Sim שלי והמכשיר מתחיל לעבוד, נכון? המוכר כתב שהמכשיר מגיע עם אנגלית ואם מעוניינים בשפות אחרות צריך לשלוח מייל. אפשר להתקין עברית לבד? (כלומר חינם בלי כאב ראש) אני פשוט לא רוצה שיפתחו את האריזה. לא סומך על סינים לא משנה כמה ביקורות טובות יש להם. בנוגע למיסים המוכר כותב שהוא "יוזיל" את עלות המכשיר כדי שאשלם פחות מיסים. עד כמה בטוח להוריד כדי שלא יחשדו במכס? כדי לשחרר את המכשיר אצטרך לנסוע למכס או המכשיר יגיע לסניף הדואר הקרוב לבית ושם אשלם … - 

- 9 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

קניתי גלקסי 3 - שמתי שעון מעורר המכשיר נכבה אך היה טעון (היה מחובר לחשמל) להפתעתי גילתי שהשעון מעורר לא מצלצל כשהמכשיר כבוי. בעוד שבכל מכשיר נוקיה ישן ופשוט הדבר כן עובד בזמן שהמכשיר כבוי. ניסתי מספר אפליקציות של שעון מעורר ואף אחת לא נותנת מענה. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אופציה שהשעון מעורר יצלצל כשהמכשיר כבוי? - 

- 9 תגובות
- 9.8k צפיות

- 

- 

אח שלי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר דור 3 Nokia N80. הוא הלך לאורנג' במטרה שיעבירו לו כרטיס לדור 3 והם לא מסכימים בגלל שהם טוענים שמפני שהחברה לא תומכת בפלאפון אז הם לא יכולים להעביר אותו לדור 3. יש דרך כן להעביר את המכשיר לדור 3? הם לא מוכנים גם להעביר אותו תמורת סכום כסף כלשהו.. שזה מוזר. סך הכל לקוח של אורנג' שרוצה לעבור לדור 3 פשוט ממכשיר שלא נקנה אצלם. ודרך אגב, אולי זו דרך לעקוף את הדרישה המטומטמת של אורנג'. אם נגיד אני אקח את הפלאפון של אח שלי (שיש לי כבר דור 3) , ואח שלי ייקח את הפלאפון שלי, שהוא דור 3, וישים בו כרטיס דור 2 , אז האם הוא יוכל ללכת לאורנג' ולבקש לשדרג לו את הסים לסים דור 3? - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

זהו הקבל שמחבר לדוגמא את ה H3x0 של IRIVER לגאג'טים אחרים כמו מצלמות ומקלות זיכרון. אני מחפש לקנות אחד כזה קצר ונחמד כמו שבדרך כלל מגיע עם הנגן. מצאתי דומים אך מאוד ארוכים. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם \ מעוניין למכור לי את שלו, אני מאוד אשמח! https://serialio.com/store/product_info.php?products_id=141 - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

לרגל פסח החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'ט בתקציב של עד 1500 למישו יש רעיון לאיזה גאדג'ט נחמד ומיוחד שיעסיק אותי הרבה בסכום הזה? - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

זהו לא סוד שחברינו ב- XDA עומלים קשות על המרת מערכת האנדרואיד ל- HD2, ונכון לעכשיו כמעט השלימו את המשימה. http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Leo/Status העדויות מהשטח גורסות כי המכשיר עובד הרבה יותר מהר וחלק עם אנדרואיד 2.2 (AKA Froyo) מאשר עם WM6.X http://www.youtube.com/watch?v=TqQAm1oM9hY אנדרואיד 2.2 כבר בא עם תמיכה בעברית, וכל מה שצריך זה להוריד מקלדת בעברית מהמרקט שלו. אני בד"כ ראשון לבדוק את הדברים הללו, אך כרגע עוד אין אפשרות להתקין רום אנדרואיד במקום WM6.X או אופציה של Dual boot. כשמפעילים את האנדרואיד מהמכשיר הוא סוגר בברוטליות את ה- WM6.X וזהו מצב שעלול לגרום לאיבוד מידע (כבר התלוננו הרבה משתמשים לגבי הנושא) אצלי המכשיר משופצר ועובד מצויין, בנוסף יש בו המ… - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

^ האם כשאני לוחץ על "כיבוי" פעם אחת ואז על "לא מכוון" מונע קרינה באופן אבסולוטי? ההודעה בנוגע לקרינה בסלולר מדגם נוקיה E72. תודה. - 

- 9 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

הטלפון שלי (N97) כבר הרבה זמן עושה לעצמו ריסט מתי שמתחשק לו ואפילו מכבה את עצמו. זה יכול להגיע ל5 פעמים ביום ואפילו יותר. אתמול בבוקר יורוקום התקינו לי גרסא 21 וקיוויתי שהבעיה תיפתר אך לצערי ב10 דקות אחרונות הוא התחיל את עצמו מחדש 3 פעמים. הטלפון נבדק ע"י יורוקום כבר כמה פעמים ואפילו נשלח למפעל. לצערי שום דבר לא עזר. הדבר היחידי שהם מציעים לי זה לשלוח אותו שוב למפעל... האם הבעיה הזאת קיימת אצל עוד מישהו? האם יש למישהו מושג הבעיה ו\או איך לפתור אותה? - 

- 9 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה במכשיר mp3/mp4 שלי רציתי לעדכן אותו בעזרת ה Firmware upgrade וככה"נ עידכנתי אותו בקובץ של דגם אחר ומאז הוא המכשיר לא נדלק ומזוהה במחשב כdiskonkey בלבד ולא כנגן mp3 הנגן שלי הוא מחברת Dantax בגודל 2GB הדגם שלו זה 1024dx slim הפיתרון שיכול לתקן את המכשיר הוא שאני יתקין שוב את ה Firmware upgrade אבל הפעם של הדגם שלי, הדגם הנכון...והבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו המכשיר עצמו הוא די נפוץ ומשווק בהרבה חברות(מצורפת תמונה) אם מישהו יוכל להשיג את קובץ ה Firmware upgrade של הדגם הזה זה יציל אותי, הקובץ הוא מסוג fw.* או bin.* רשמתי בכותרת די דחוף כי אני צריך את זה עד מוצ"ש כי אחר כך אני חוזר לבסיס ושם אין לי אינטרנט ואם אני ישלח לחברה זה יחזור אלי עוד הרבה זמן … - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

.thumb.jpeg.33646da84bd00116471a10e73e6978f8.jpeg)