גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מן סוג של מודם, שאפשר להכניס לתוכו כרטיס סים, לחבר לחשמל, לחבר לטלפון ביתי ולהשתמש בו כאילו זה קו ביתי לכל דבר. יש חיה כזאת? איפה אפשר להשיג? וכמה זה עולה?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שאני באיחור קצת אבל הזמנתי את ה-DK2 ב-8 לאוגוסט (מקווה לקבל אותו בחודש הקרוב). כל הבאז ברשת עשה את שלו והחלטתי להזמין אחד, השאלה היא האם זה באמת כל כך טוב או שזה הכול יוצא מפרופורציה? יש פה מישהו שכבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה מראש, ואם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, בששון ובשמחה התחדשתי בטאב ובהחלט הוא נראה טוב אך לא שמתי לב שיש צורך לקנות מתאם עבור ה-Travel Adapter.... איפה אני יכול להשיג מתאם כזה? קנה ובנה? רוזנפלד? אני מתכוון כמובן לזה: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/ETA-P10JBEGSTA זה בטח ובטח לא נכנס לשקע החשמלי הביתי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, אחריי שנים רבות של שימוש בפלאפון מיושן החלטתי לעשות זאת ! אז מה אני רוצה מהפלאפון ? ככה: 1) גלישה טובה באינטרנט כמובן. 2) מצלמה ! - לא מוכן להמעיט בערך הזה, הכי טוב לטווח התקציבים. 3) רצוי שיעבוד עם רשת פלאפון ( לא חובה ) אלו הדברים החשובים ביותר. יצא לי לקרוא קצת ולהתעניין - ראיתי כמה מכשירים שתפסו : Samsung W i8150 Xperia Neo V Samsung Ace Plus S7500 אשמח לקבל עצות חברים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy S משומש. יש אפשרות למנוע מראש עקיצה של המוכר כך שהוא מוכר לי ואח"כ מדווח על המכשיר כגנוב, מה שגורר הפיכה של המכשיר למשקולת נייר? יש טופס שהוא יוכל לחתום עליו שיהיה תקף מבחינה משפטית? אתם מכירים מישהו שקרה לו כזה דבר, פתרון? במקרה הכי גרוע יש אפשרות לשנות IEMI? זה חוקי?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חברים, שאלה קצת מפגרת אבל שואל בשביל להרגיש בטוח, גלקסי S2 בתוך קייס פלסטיק חצוני וגומי פנימי (קייס דו שחבתי) - אם נפל חצי מטר יש חשש לנזק? נפל על הפינה ואז נשכב על הגב ולא על המסך... רעיונות? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'... עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 3 - שמתי שעון מעורר המכשיר נכבה אך היה טעון (היה מחובר לחשמל) להפתעתי גילתי שהשעון מעורר לא מצלצל כשהמכשיר כבוי. בעוד שבכל מכשיר נוקיה ישן ופשוט הדבר כן עובד בזמן שהמכשיר כבוי. ניסתי מספר אפליקציות של שעון מעורר ואף אחת לא נותנת מענה. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אופציה שהשעון מעורר יצלצל כשהמכשיר כבוי?
-
- 9 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
היי, לפני שאני קונה אחד או שניים: Sandisk 32GB Ultra Micro SDHC SD HC 30MB/s Class 10 UHS-I עולה כולל משלוח כ-125 ש"ח. לעומתו כרטיס הזיכרון הפשוט של סנדיסק (Class 4) עולה בזאפ בארץ 105. (לא מצאתי בזאפ את הנ"ל) כדאי או שאני מפספס משהו? ישמש ככרטיס זיכרון בשביל Galaxy S3 תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי הרבה סמארטפונים של חברות לא מוכרות, לרוב סיניות, ב-deal extreme וברצוני לרכוש אחד מהם בכדי להתחבר ל-hotmobile בארץ (ז"א שיש צורך בדור 3 ומעלה). המכשיר הזה מצא דווקא חן בעיני : http://dx.com/p/c208-android-2-3-gsm-bar-phone-w-3-5-capacitive-screen-dual-band-wi-fi-and-dual-sim-blue-156269 אני צריך משהו בסיסי. ונראה לי שזה יתן לי מענה מתאים. מה אתם אומרים ? על מה יש לשים לב בקניית מכשירים אלו ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא של חברה שלי רוצה לקנות סמרטפון. לא יודע למה אל תשאלו, מפה לשם הוא ממש רוצה סמרטפון עם מסך מגע. אין לו חוש טכנולוגי או משהו ולכן כל סמרטפון (מבחינת נתונים) יהיה לו מספיק. כמה דברים אבל שכן חשובים- 1. שיהיה מסך מגע 3.5 אינצ' לפחות. 2. שיהיה כמה שיותר פשוט וידידותי. 3. שיעבוד בהוט מובייל. 4. זול!! כמה זול? כמה שיותר.. בכל אופן לא מעל 1000 ש"ח.. עזרה, עצות מישהו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצות למכשיר שתומך ב- ICS - ANDROID 4 (או שניתן לשדרגו ללא צורך בהתקנת ROM עצמאית) בסכום מקסימלי של עד 1500 ש"ח חשוב שיהיה בו GPS (לא מאמין שיש כאלה בלי) ומצלמה סבירה (5MP). בינתיים מצאתי את Sony Xperia Sola (שלפי ויקיפדיה ניתן לשידרוג), אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש עוד דגמים. אם אתם מפנים אותי לייבוא אישי (כדוגמת ה-LENOVO A789 שעושה רושם מעולה בשביל מכשיר בעלות של פחות מ-200$) אשמח לדעת איך מבררים אם הטלפון מותר לייבוא (הרשימה באתר משרד התקשורת הינה מאוגוסט 2011 ולחלוטין לא מעודכנת). תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו'). מה אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד תכנות ברמה גבוהה (בלהה בלההה) רציתי לדעת אם ברמה של הטאבלטים היום יש על מה לדבר (נגיד להשתמש בטאבלט שמריץ וינדוס 8 ב eclips) תודה על העזרה ואני מקוה שאני לא שואל שאלה יותר מדי מטומטמת :
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, יש לי HTC Desire, אני מחפש מעמד לרכב יציב וטוב. כל הנסיונות שלי עם אלו שמוצמדים בוואקום לשמשה תמיד עלו בתוהו. לאורך זמן הם פשוט נופלים. מישהו מכיר מעמד מוצלח? אין לי בעיה לחבר עם ברגים לדשבורד, ככה גם אוכל לחבר אותו להטענה תו"כ ואולי אפילו לרדיו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי את השאלה הזאת לפני כשנתיים אז ... אני נאלץ לשאול אותה שנית בהתחשב במחירים שירדו ובטכנולוגיה שהתפתחה . אני מעוניין לקנות כרטיס 32gb Class-10 MicroSD עבור הסלולאר שלי/ שאלתי היא האם יש כרטיס שמיועד לסלולארי ולא ומצלמות ואם יש לכם המלצה לכרטיס מסויים תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נניח שאני מזמין טאבלט (או כל מוצר אחר) דרך אתר אינטרנט מחו"ל 1) מה גובה הסכום שממנו והלאה צריך לשלם מס? 2) מה גובה המס? 3) איך יודעים במכס כמה עלה לי המוצר בכדי לדעת אם לחייב אותי במס או לא? 4)האם יש הגבלה על מספר המוצרים שאני יכול להזמין ביום/בשבוע/בחודש/בשנה? הרי אם נניח הסכום שממנו צריך לשלם מס הוא 100 דולר לא הגיוני שאני אוכל להזמין כל יום מוצר ב-100 דולר ועדיין לא אשלם מס
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-