גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש עד 1400 ש"ח יש אופציה לקנות פלאפון מהונקקונג,חשבתי ששם המחירים יהיו זולים יותר השאלה שלי היא איזה דגם לא מצאתי אתר עם המחירים שם והדגמים חשבתי על הM9 ששם הוא בסביבות 1300 ש"ח מישהו להביע דעה על הפלאפון הזה או על פלאפונים אחרים שאני יכול לקנות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכתבה המלאה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809487 *יכול להיות שיותר מתאים לשירשור הזה להיות בפורום אקטואליה, לא הייתי סגור על זה. אם כן אז אשמח שיעבירו אותו.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן mp3 Sandisk Clip 4GB לפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפה לפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית... בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקה בדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקות מה קרה לתיקיית השירים? כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב??? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם אני חייב לרכוש חבילת נלקברי מהמפעילה הסלולרית שלי? או מה אני לא אוכל לעשות ללא החבילה הזאת? האם היא אפשר להיות עם חבילת גלישה כמו של הGALAXY/IPHONE ? :s05:
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי... אני חושב לקנות MOTOROLA ATRIX ,חשבתי על איביי אבל השאלה אם צריך לשלם על זה מכס? ואם כן האם יש דרך לעבור את זה? וגם האם יש איזה סמרטפון אחר שיותר משתלם לקנות?מבחינת מחיר-תמורה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
התקשרתי לסלקום כדי להצטרף לחבילת גלישה. חבילת גלישה תשתמש אותי בעיקר לתוכנת ניווט WAZE וקצת חדשות. סלקום הציעו לי חבילת גלישה 300 מגה בחודש + סלקום נוויגיטור ב-50 ש"ח. סלקום נוויגיטור לא לוקח תעבורה מחבילת הגלישה. התוכנה שווה משהו? הבנתי שהיא עברה עדכון מאסיבי בזמן האחרון.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מיני, פרו, איר ועוד כמה אני צריך המלצה..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי שאלת הדיוט שאף פעם לא נייד קו בין חברות: רשמתי את אבא שלי באתר של גולן עם המספר שלו הקיים כרגע באורנג'. אני מבין שגולן יבצעו את ניוד המספר וברגע שיקבל מהם את הסים החדש עם המספר הישן החשבון בגולן יתחיל להיות פעיל. האם הקו באורנג' נסגר באופן אוטומטי בעת הניוד או שיש צורך ליצור איתם קשר ולסגור אצלם את החשבון? תודה
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
קצת פרטים על הרום המקורי והמכשיר: http://i.imgur.com/wjzYH.jpg (טאבלט מהעבודה, כך הגיע במקור מסלקום) 1. root והתקנת CWM עשיתי עם ה update.zip וההוראות שכאן: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657758 עבד יופי 2. הורדה של nightly CM9 ל P4 מכאן: http://get.cm/?device=p4 3. הורדה של gapps מכאן: http://goo.im/gapps 4 לפני שטוענים את הרום החדש צריך למחוק שורה קטנה החוצה מאיזה סקריפט בדיקת תאימות בזיפ של CM9 איפשהו באמצע הסרטון כאן הוא מראה את זה: אגב גם אני כמו ההוא מהסרטון לא מחקתי את השורה הזו והתקנת הרום נתקעה לי עם השגיאה המדוברת באמצע נאלצתי לעשות ריקוברי לרום המקורי שלי (שוחזר עם הדאטא והכל, כאילו לא עשיתי שום דבר למכשיר), להעביר שוב למכש…
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מכשיר ומתלבט בין הנקסוס 4 לONE X כמובן בשביל הנקסוס צריך לחכות שיגיעה ויהיה זמין אבל זה לא בעיה כמו כן נפח נמוך לעומת הONE X גם לא בעיה. אני יותר חושב לכיוון הנקסוס 4 כי אומרים הסוללה של ה one x נגמרת מהר מאוד וגם יש בעיות התחממות איתו. אז מה אתם אומרים שכדאי לקנות? והדבר הכי קריטי - האם לשני המכשירים אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב למכשיר ולצפות?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחר הורדת העדכון זה מה שמופיע על המסך תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-