גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

אני צריך נגן חדש אחרי שנגמר המקום באייפוד טאצ' שלי. תמיכה רחבה בפורמטים אני לא יודע אם צריך, אפשר להגיד שאני מחפש תמיכה בFLAC וmp3, תמיכה בעוד פורמטים לא תזיק. התקציב הוא 1500 שקלים אבל אני מוכן להתגמש. הגודל, אני צריך מינימום, אבל זה ממש מינימום 30GB וגם זה אני לא חושב שיספיק, לא רק כמות השירים אלא גם האיכות. איכות, זה די חשוב לי, אשמח להמלצה גם על אוזניות. חשבתי על האייפוד קלאסיק החדש עם ה120GB. נכון אין תמיכה ב-FLAC אבל יש הרבה מקום לכן ניתן אפילו לאכסן בו WAV. - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן. - 

- 10 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

תגובה רשמית של חברת הענק מודיעה על הפסקת הייצור של הפאבלט אחרי רצף בלתי נגמר של תקלות בטיחותיות חמורות לכתבה - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

מעניין אותי אם יש למה לחכות או שכדאי להשקיע ב פלאפונים שנמצאים היום בשוק... חשוב לי שיהיה סאונד חזק ואיכותי גם הפלא שיהיה טוב .... - 

- 10 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

המכשיר נרכש ומגיע עם 2.1. אני יודע שיש עדכון ל2.2, אבל כשאני עושה לו לחפש עדכון דרך המכשיר הוא אומר שזה לא זמין. מישהו יודע איך להתקין את החדשה? האם חייבים ללכת למרכז של ORANGE או שאפשר להוריד את הקובץ ולעשות את זה לבד איכשהו? - 

- 10 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

עריכה: רציתי לדעת חוות דעת על הנגן iAUDIO G3 1GB איך הווליום שלו גבוהה נמוך.. איכות צליל טובה וכו' לרוב החברים שלי יש נגנים גנרים שחורים כאלו עם חיבור ישיר ל USB ומסך מחליף צבעים די עלוב.. :s05: ווליום עד 31 נמוך מאוד אם איכות צליל עלובה.. בגדול איך ה- iAUDIO G3 1GB תכונות ייחודיות ועוד.. תודה מראש - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדול לא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשירים חשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמיים תודה ! - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

די חדש בתחום, אבל מחפש נגן MP3 עד 2 גיגה, רדיו, סאונד ממוצע ומלעה- וזמני סוללה ארוכים. יש חיה כזאת? למילאוים וכאלה ;D - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

- 

רוצים להתחדש בגאדג'טים מהמזרח הרחוק? היום זה אחד מהימים הכי נכונים לעשות זאת, ואנחנו כאן בכדי לסייע לכתבה - 

- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי שאלת הדיוט שאף פעם לא נייד קו בין חברות: רשמתי את אבא שלי באתר של גולן עם המספר שלו הקיים כרגע באורנג'. אני מבין שגולן יבצעו את ניוד המספר וברגע שיקבל מהם את הסים החדש עם המספר הישן החשבון בגולן יתחיל להיות פעיל. האם הקו באורנג' נסגר באופן אוטומטי בעת הניוד או שיש צורך ליצור איתם קשר ולסגור אצלם את החשבון? תודה - 

- 10 תגובות
- 4.8k צפיות

- 

- 

שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

4,090 ש"ח בלבד מזכיר לי כשיצא האייפון 5 הם תימחרו אותו ב 6000 ש"ח...הזויים. - 

- 10 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

שלום, לכל ה"אודיופילים" בינינו, אני שמח לבשר כי גם אל שוק הנגנים הניידים הגיע נגן HI-FI אמיתי, הTeclast T51. מצוייד בשני שבבי WM8740 של וולפסון [הפיקו של HeadAmp משתמש באותו הDAC], אחד לכל ערוץ - שמאלי וימני, ערכת שבבים של Rockchip דגם RK2806 כמו גם ליין-אוט המצוייד ב- TI Op Amp OPA2604 ומגבר אוזניות מקצועי של פיליפס דגם UDA1308. קרדיט לפורום הד-פיי: http://www.head-fi.org/forums/f15/yet-another-unbelievable-upcoming-dap-teclast-t51-447479/ פורום הכולל סיקור קטן: http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=14803 http://mp4nation.net/blog/2009/09/new-nationite-sflo-2-prototype-demo-dual-audio-chips-35-touch-screen-and-more/ ואתר מכירות: http://www.houseofdap.com… - 

- 10 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה. - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות MP3 עם גיגה זיכרון בעזור ה300 - 400 ש"ח הדברים שאני רוצה שיהיה לו הם : 1. איכות צליל טובה 2. ממשק נוח ויפה עם עברית אבל בלי משהו שצריך לעשות כדי שיהיה עברית (כמו נגיד לרשום הפוך או משהו כזה) 3. שיהיה לי אפשרות לקנות לו נרתיק טוב להגנה עליו גם אם זה בנפרד 4. והכי חשוב שיהיה אפשר לסדר אותו בתקיות שונות כמו נגיד לקרוא לתקיה לתקיה EMINEM ולשים שם רק שירים שלו וככה ולעשות עוד ועוד תקיות ולסדר ככה את התקיות בנפרד אני לא רוצה סתם לעשות שיהיה אפשר לעשות רק לסידור על ידי זאנר אני רוצה לפי שם שאני בוחר לתקיה 5. אני גם מעדיף מאוד שיהיה לו אפשרות שיפעל על בטריות רגילות ולא רק על בטריה מיוחדת שאפשר רק להטעין אותה תודה מראש לכול העוזרים - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היום אני טס במשלחת לפולין, האם יש בדיוטי פרי אפשרות לקנות מטען לאייפוד מייני? אם כן כמה זה בערך עולה? תודה - 

- 10 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש… - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6 nokia x6 VS N97 - 

- 10 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

קודם כל מה זה Symbian? מה ההיתרונות בפלאפון שיש בו Symbian על פלאפון בלי Symbian? תודה. - 

- 10 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

שלום, אני מעונין ב-MP3 עם אפשרות להקלטת דוברים בחדר. דרישות: מיקרופון רגיש ככל האפשר - שיהיה מסוגל להקליט שיחות בחדר. זמן הקלטה ארוך - מספר שעות ברציפות. קומפקטי במידת האפשר. מחיר נמוך ככל האפשר. כפתור הקלטה יעודי - מאוד רצוי. תודה. - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אהלן, ראיתי כבר מספר לא מבוטל של ת'רדים על הנושא הזה ולכן ריכזתי את מירב השאלות שהיו לי: אני מחפש לקנות נגן MP3, הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה איזה 30 ג"ב לפחות, איכות ברמה גבוהה, זמן נגינה גבוה. מן הסתם, שמתי עיני על ה-iPod 80 ג"ב וידאו (אפשר גם את ה-30), ה-iTunes זאת אחלה תוכנה ובכלל המכשיר ברמה גבוהה. העניין הוא שאין בו רדיו (קצת מפריע לי, לא יותר מידי - לא בגלל זה אוותר), אין לו מטען (רק USB ואחר צריך לקנות) ובכלל כל ה-Accessories שלו עולים המון כסף. בכל מקרה אני מחפש המלצה שתעזור לי להחליט, או עליו או על מכשיר דומה... ועוד שאלה שיש לי, האם מישהו יודע כמה עולה המכשיר בדיוטיפרי, משמע האם כדאי לקנות שם או בארץ? *אגב, תמיכה בעברית חשובה לי. יש לי ספריית מוזיקה גדולה בע… - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

הטיול השנתי כבר בפתח[יום ראשון] ואין לי רמקולים לנגן אז מה עשיתי לקחתי אוזניות כאלה: שרק אוזניה אחת בהם עובדת פירקתי הכל והשארתי רק אוזניה אחת חתכתי את הקופסא שקיבלתי אם הE250 ומה יצא סידרתי את EQ על עוצמה חזקה עכשיו גם שומעים חזק וגם טוב וגם יש קוספא לנגן + רמקול חחחח E250+BOOMBOX - 

- 10 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה - 

- 10 תגובות
- 1.4k צפיות

-