עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by J S Bach,

שלום, לכל ה"אודיופילים" בינינו, אני שמח לבשר כי גם אל שוק הנגנים הניידים הגיע נגן HI-FI אמיתי, הTeclast T51. מצוייד בשני שבבי WM8740 של וולפסון [הפיקו של HeadAmp משתמש באותו הDAC], אחד לכל ערוץ - שמאלי וימני, ערכת שבבים של Rockchip דגם RK2806 כמו גם ליין-אוט המצוייד ב- TI Op Amp OPA2604 ומגבר אוזניות מקצועי של פיליפס דגם UDA1308. קרדיט לפורום הד-פיי: http://www.head-fi.org/forums/f15/yet-another-unbelievable-upcoming-dap-teclast-t51-447479/ פורום הכולל סיקור קטן: http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=14803 http://mp4nation.net/blog/2009/09/new-nationite-sflo-2-prototype-demo-dual-audio-chips-35-touch-screen-and-more/ ואתר מכירות: http://www.houseofdap.com…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן. כשאני בימים אלו מחפש לי אייפון , כמובן שהצעד הראשון הוא להשוות מחירים באתר ZAP. המכשיר שאני מעוניית לקנות הוא ספציפית הiPhone 3Gs 16GB. כשאני מחפש אני מוצא 2 גרסאות : טלפון סלולרי Apple iPhone 3Gs 16GB כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 3,515 ש"ח. אך יש עוד גרסא : טלפון סלולרי iPhone 3Gs 16GB Sim Free מהיצרן כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 4,394 ש"ח , כמעט 1000 ש"ח הבדל. מה באמת ההבדל ביניהם? למה הגרסא סים פרי עולה כ1000 ש"ח יותר הרי הבנתי שאפשר לבצע את הפריצה עצמאית עם המחשב הביתי לא? תודה מראש לעוזרים. שחר.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by freesoul23,

5800, N86,N95,N95 8GB הדברים החשובים לי במכשיר:סוללה חזקה, ללא באגים,מצלמה טובה,Wi Fi איכותי, נגן טוב וכמובן איכות שמע טובה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by GNR,

כחלק ממבצע של עובדי אלביט יש לי אפשרות לקבל את כל הפלאפונים של אורנג' במחיר מאוד מוזל : (לאחר 3 שנים עם הW800 הנאמן) 29 ש"ח לN86 של נוקיה 27 ש"ח לW995 של סוני כל זה כמובן כפול 36 , והתחיבות לדבר מעל 100 שקל בחודש. אני מחפש בפלאפון שיהיה לו בעיקרון את הכל : מוזיקה , צילום , פנס , מסך גדול יחסית , WiFi ושיהיה גם יחסית קומפקטי. עכשיו אני דיי בדילמה , כי מצד אחד הסוני לדעתי מעוצב יותר טוב , הרבה יותר קומפקטי ואני אישית מעדיף את המערכת הסגורה של סוני ומצד שני הנוקיה הוא כמובן הרבה יותר משוכלל , מערכת הפעלה פתוחה , מצלם וידיאו יותר טוב וגם תמונות , אבל הוא יותר מסובך לפי ניסיוני הקצר עם סימביאן ונוקיה בכללי , והדבר הכי בעייתי שלי איתו זה שהוא ממש ממש כבד... 149גרם זה מאוד כבד ל…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון. על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון. האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות? או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Nosh,

סוף סוף יצא גרסא חדשה של Opera Mobile לסימביאן אחרי 8.65, הגרסא החדש מביאה המון חידושים במיוחד למסכי מגע. Opera Mobile הוא דפדפן מתקדם ורב אפשרויות לעומת הגרסא הפשוטה Opera Mini. בין היתר הדפדפן מציע תמיכה בTabs, Opera Turbo, תמיכה בסטנדרטים רבים (ציון מושלם בACID3 100/100) ודברים נוספים. כרגע מתאים רק לS60 3rd/5th. למידע נוסף והורדה: http://www.opera.com/mobile/next/

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. "ישראל על המפה: בסוף השבוע נוספה מפת ישראל ליישום Google Maps למכשירי אייפון, אנדרואיד, נוקיה, ווינדוס מובייל ובלקברי. הצעד נעשה, ככל הנראה, לקראת השקת האייפון בארץ בדצמבר" http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3367344,00.html בעלי אייפון צריכים לשדרג לגרסא 3.1 ומעלה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dids22,

היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

10. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gt2,

יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון) בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק... מישהו ניסה פעם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Stingray,

אני מעונין לרכוש את המכשיר (מחפש מישהו שימכור לי.. , אבל לא זו הסיבה שפתחתי את הדיון). האם יש פה מישהו שיש לו את המכשיר ויכל לענות על כמה שאלות: 1) עברית צריך להתקין,זה חינם דרך האתר של maemo, איך היא? (למקלדת הכוונה) 2) איך הדפדפן? 3) המכשיר מהיר \ איטי \ נתקע? או בגדול, איך המכשיר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by alons126,

שלום לא מזמן התחדשתי בנוקיה N97 פלאפון טוב והכול אבל אני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב כמו שצריך הוא מסנכרן לי מעולה הודעות והערות אבל כל השאר הוא לא עובד כמו שצריך בחלק מהדברים התוכנה קורסת בחלק הוא אומר שהסינכרון בוטל משום מה בחלק הוא תקוע על "מסנכרן" בלי להראות את פס ההתקדמות (או איך שקוראים לזה) ובעוד מיקרים הוא מסנכרן אך לא מעביר כלום מה אפשר לעשות? אם זה עוזר יש לי Win 7 והגירסה של המכשיר היא V11 תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by yoxo,

עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE?

15. Started by liav12,

כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם, חג שמח. אני מעוניין אחרי כמה שנים טובות לשדרג את הסלולרי שלי. אני מחפש מכשיר תומך עברית, Wi-Fi, DLNA, בעל מצלמה טובה וכמובן שיצליח להתמודד עם חידושי הטכנולוגיה בשנה-שנתיים הקרובות. לכן התלבטתי בין NOKIA x6 .... Sony Ericsson Satio .... Samsung Omnia HD כמובן שאם יש הצעות לסלולרים מומלצים אחרים אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא מקסימום 3000 ש"ח. נ.ב - עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לנושא; האם ה-Omnia HD תומך עברית מלאה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

שלום. אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים. חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה... התקציב הוא 200 שקל נ.ב. ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by alonf29,

מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היכונו לבואו של ה-Snapdragon 8150 המדובר - אשר יקבל בפועל את שם הדגם Snapdragon 855 לכתבה

20. ספינת הדגל של סמסונג עשויה לשכלל את טכנולוגיית ה-Infinity-O עם 'חור' בתצוגה עבור צמד מצלמות קדמיות, שמפלג כבר עתה את קהל המעריצים ברחבי הרשת לכתבה

21. Started by yaela10,

שלום לחברי הפורום רכשתי מחשב לנובו "C740 14 יוגה. המסך של המחשב מאד מבריק ויוצר השתפות, למרות שנאמר ונכתב שזה מסך מט אנטי גלוס. אני מעוניינת לרכוש מגן מסך אנטי גלוס - הדגם הזה-- https://www.ebay.com/itm/223909519778 מה דעתכם? האם מישו הדביק מגן מסך על המחשב? תודה יעל

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. ציפינו לכך שהיצרנית הסינית תכריז על וריאציה של ה-Redmi Note 2 המשתלם עם מעטפת מתכתית, אך מה שקיבלנו בפועל הוא סמארטפון חדש שפשוט לא משאיר שום סיכוי למתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/נגמרו-לנו-התארים-ה-redmi-note-3-של-xiaomi-הוא-מכשיר-חסר/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eurekas300,

שלום אני צריך סמארטפון טוב בסביבות 1000 שקל. לשימושים בסיסיים בעיקר, חשוב שיהיה מהיר ולא יתקע וסוללה נחמדה. עדיף גם שלא יהיה הכי ענק. מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים. אני קונה מKSP או מBUG. תודה רבה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by kletsman,

שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?

25. Started by Rockstatement10,

פתחתי כבר שרשור כאן בנוגע לשני סמארטפונים חדשים שיצאו שבמידה ואחליט לחדש אז אקנה אחד מהם.. אבל כאן הנושא הוא שונה. אני לא יודע אם אני באמת צריך מכשיר חדש כמו s7 edge שאני רוצה, כרגע יש לי g2 כבר שנתיים שבעקרון הוא מעולה ומהיר מאוד, הסוללה אחלה אבל הייתי רוצה אחת הרבה יותר טובה, המסך מצוין ומספיק לי לדעתי, אני לא אחד שמשחק הרבה משחקים.. מצלמה הייתי רוצה טובה יותר אבל אני לא מצלם הרבה. גם נפח האחסון שלי 16 גיגה וזה משגע אותי כל פעם מחדש.. האם לדעתכם לשדרג או לא? ואם כן מאילו סיבות?

דיונים חדשים בפורומים