גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
טאבלט איכותי מבית טוב או עוד סיני לאוסף? טאבלט ה-Mi Pad 2 בגירסת החלונות זמין לרכישה כעת עוד ועוד יצרניות מתחילות להתעניין בטאבלטים מבוססי חלונות, והמצטרפת הטרייה לעגלת הטרנד הזו היא שיאומי (Xiaomi), עם טאבלט ה-Mi Pad 2 המעניין שלה. גירסת החלונות 10 של הטאבלט התאחדה כעת עם גירסת האנדרואיד, והחלה להימכר במדינת המקור סין – וגם בחנויות הסיניות הבינלאומיות הבולטות. ה-Mi Pad 2 מציע מסך IPS בגודל 7.9 אינץ' וברזולוציה של 2,048×1,536 פיקסלים, שבב אינטל אטום x5-Z8500 מרובע ליבות מדור ה-Cherry Trail, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 64GB וגם סוללה בקיבולת 6,190mAh. ללא חיבור ייעודי למקלדת וללא כניסות USB או HDMI (פרט לכניסת Type C בודדת לטעינת הטאבלט ולחיבו…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה לעקוב אחרי שיאומי ומשיקה דגם K Note שני בתוך פחות מחודש זוכרים את ה-K4 Note המרשים של לנובו? ובכן, כעת כדאי שתכירו גם את ה-K5 Note, שלא ממש מחליף אותו אך ללא ספק מהווה עבורו אח ואף מתחרה – ומושק שלושה שבועות בלבד אחריו. ב-K5 Note תקבלו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב ה-Helio P10 המתומן הטרי של Mediatek באחת מהופעותיו הראשונות (מתוך מאות שעוד צפויות להיות לו), זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב בעד 128GB נוספים, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד כפול גוונים ועם מיקוד מבוסס זיהוי פאזה ומצלמת 8 מגה פיקסל משנית. מאפיינים נוספים הם שבב NFC מובנה, סורק טבי…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
צילומים חדשים מוכיחים לכאורה כי מכשיר הדגל הבא של היצרנית הקוריאנית אכן יגיע עם מערך מצלמות כפול בחלקו האחורי ב-LG נחושים לשפר בשנה הנוכחית את מעמדם בשוק המכשירים החכמים, לאחר שסיימו את שנת 2015 עם מכירות כמעט זהות לאלו של שנת 2014 ועם הפסד נקי (כ-59.7 מיליון מכשירים שנמכרו וכ-117 מיליון דולרים שהופסדו ברבעון הרביעי בלבד), ונראה כי הם מאמינים שגימיקים מסויימים הם אלו שיסייעו להם להתעלות אל מול התחרות המרובה. מספר תמונות חדשות שהגיעו אל הרשת מציגות את מה שלכאורה מהווה את ה-LG G5, מכשיר הדגל הגדול הבא של החברה שיחשף בעוד קצת פחות מחודש, כשהוא עטוף במעטפת פלסטיק עבה וכעורה שמהווה טקטיקה מוכרת אשר נועדה להסתיר את המראה הסופי הרשמי של הסמארטפון. אם נניח שזהו אכן ה-G5…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכירו את המשחק שעושה צחוק ממשחקי פוקימון, הטוויסט החדש עבור סדרת מלחמת הכוכבים, משחק פעולה שנראה פשוט נהדר ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. The Room 3 משחק הפאזלים המאתגר חוזר בפרק השלישי והטוב ביותר שלו עד כה. אם המשחקים הקודמים בסדרה היו מלאים בחידות שדרשו מכם להצליח לפתור קופסאות מורכבות ולגלות סודות נסתרים בחדרים אותם חקרתם, The Room 3 לוקח את זה צעד אחד קדימה. עם…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקור קוריאני משתף אותנו במה שעשוי להיות המפרט המלא והסופי של מכשיר הדגל המסקרן, ויש אפילו תאריכים מיועדים לחשיפה ולהשקה הבינלאומית LG G5, גלקסי S7, שיאומי Mi 5 או HTC One M10? הבחירה ביניהם ללא ספק תהיה קשה, אך בינתיים נראה שאת כולם אנחנו עשויים להכיר כבר בחודש הבא. דיווח חדש שמגיע אלינו מתיימר לספק פירוט ואימות מלא לנתונים הטכניים שכבר שמענו אודות מכשיר הדגל, או מכשירי הדגל ליתר דיוק, שסמסונג עתידה לחשוף ב-21 בפברואר, במסגרת אירוע Unpacked שלה שמגיע לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC לשנת 2016. לפי הפרטים החדשים ה-Galaxy S7 אכן יוצע בשני גדלים שונים – 5.1 אינץ' לדגם הסטנדרטי ו-5.5 אינץ' לדגם ה'פלוס', שניהם בטכנולוגיית Super AMOLED וברזולוציית 2,560×1,440 פיקסלים,…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך התייעצות לגבי מציאת עבודה. אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב וגם בוגר קורס פיתוח אפליקציות לאנדרואיד בהייפר אקטיב, שם גם עשיתי התמחות של חצי שנה (בתור מפתח אנדרואיד) ואני רוצה ליכנס לשוק העבודה בתור מפתח תוכנה (רצוי לאנדרואיד). הבעיה היא שכל החברות שאני מתראיין אצלן פוסלות אותי בגלל שאין לי מספיק ניסיון (נדיר למצוא חברה שמחפשת מפתח עם פחות משנתיים ניסיון). הדבר הזה כמובן יוצר מן מעגל קסמים מעצבן כזה... אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה כי אין לי ניסיון, אבל אני לא יכול לצבור ניסיון אם אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה. איזה תפקידים נחשבים "תפקידי כניסה" לעולם פיתוח התוכנה בJAVA ו-ANDROID? אני כמובן מדבר על תפקידים שנפוץ ומקובל להי…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
היי תמיד שדיברו על סירי לא הבנתי על מה המהומה ותמיד זה עיצבן אותי. עוד עובדה שיש לציין היא שהחבר שלי הוא פאנבוי של אפל - קונה כל מה שמוכרים לו. אני אישית משתמש אייפון שעבר מגלקסי, ומרוצה מכל רגע. הוא התקין את סירי בעברית. זה מהפכני ! לדוגמא שאלתי אותה כמה מעלות בחוץ, היא ענתה לי 3. נגיד שאלתי אותה כדאי לשים מעיל ? היא ענתה לי : כן, קר בחוץ. יש גם כמה דברים מצחיקים, לדוגמא. מה המחשב הטוב ביותר ? תשובה : הmac נחשב לטוב ביותר באמת שלדעתי זה מהפכני, ושזה יצא לאייפון זה ישפיע, עד כמה שזה נשמע מטומטם, זה מדהים. יש לי גם שאלה , אני יודע על טכנולוגיה מקבילה של גוגל לvoice control, אבל יש לגוגל משהו ברמה של סירי ?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כל הנושא הזה לא ברור לי בכלל. איך עושים זאת ? אני יודעת רק שאני צריכה כבל מיני usb שאותו צריך לחבר מהמחשב לסמארטפון . כרגע אני עם האייפון s4 שישן כבר ואני מתכוונת לקנות סמארטפון חדש. לכן אני שואלת וחשוב לי לדעת בנושא של שירים עדיף מכשיר אנדרואיד לקנות ולא אייפון ? כי אני רואה שבכל הנוגע לתחום הזה הרוב מעדיפים אנדרואיד ולא אייפון , לא ?? עם האייפון שיש לי אני יודעת שיש את תוכנת Ituns אבל זה לא ידוע לי ממש איך משתמשים בה להורדת גם רינגטונים וגם ובעיקר שירים רגילים מלאים של mp3 כי לא הכל חינמי והרוב בתשלום להוריד משם. באנדרואיד גם צריך תוכנות להורדת שירים וגם שם זה כזה עניין להוריד ולא פשוט ומעצבן כי הרוב בתשלום כמו באייפון?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
דגמים עדכניים של הפאבלט הנודע כבר לא יינזקו במידה ותנסו להכניס לתוכם את עט המגע עם הצד השגוי הגלקסי נוט 5, שהושק לפני כחצי שנה, היה סמארטפון איכותי למדי – עם בעיה אחת תמוהה במיוחד שנגעה למאפיין הייחודי ביותר שלו, עט ה-S-Pen. לטובת מי שכבר הספיקו לשכוח או לא התעניינו מלכתחילה, נזכיר כי בדגם החמישי של הפאבלט הייתה יכולת להכניס את עט המגע אל החריץ הייעודי שלו הן עם קצה הכתיבה הדק והן עם קצה האחיזה העבה – אך הבעיה הייתה שהאפשרות השנייה גרמה לעט להיתקע בפנים, כשאפשרויות הפתרון היו משיכה החוצה בעוצמה שבדרך כלל הרסה את המנגנון שאחראי על זיהוי מיקום ה-S-Pen (הפעלת מצבי שימוש ייעודיים בעת שליפה של העט החוצה), או פירוק של המכשיר לגורמים לשחרור סביר יותר. הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בעוד חודש מהיום, בעיצומה של תערוכת ה-Mobile World Congress בברצלונה, נגלה האם המתנה של שנה וחצי למכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית הייתה מוצדקת אוהבים סמארטפונים סיניים תחרותיים, ואת הסמארטפונים של שיאומי (Xiaomi) בפרט? כדאי שתכינו את עצמכם נפשית ל-24 בפברואר, אחרי שבחברה אישרו רשמית שזה יהיה התאריך שבו יחשפו לנו סוף סוף את ה-Mi 5 המסקרן. למי שלא ממש עקב אחר ההתפתחויות הרבות, ה-Mi 5 יהיה התוספת החדשה לסדרת מכשירי הדגל המקורית של היצרנית הסינית העולה, אשר לקחה הפסקה ארוכה בשנת 2015 עם דגמי ה-Mi Note שהיוו מעין אלטרנטיבה ונסיון לרענן את הנוסחה, ויורש ישיר ל-Mi 4 אשר הושק אי שם ביולי 2014. תמונה עדכנית של איך שמיועד להיראות ה-Mi 5, לכאורה אין …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחרי הניסיונות של Huawei ו-LG, השנה הנוכחית עשויה להביא לנו צמד מכשירי נקסוס חדשים דווקא מבית HTC הטאיוואנית נזכרים בערגה בימיה הגדולים של HTC, בהם הייתה נציגת האנדרואיד הבולטת וזו שסייעה לגוגל ליצור את מותג הנקסוס שלה עם ה-G1 Dream וה-Nexus One? אם להתבסס על מקורות עדכניים ברשת, השנה אנחנו עשויים לראות את השותפות הזו חוזרת לחיים. זוכרים את הצמד הזה? לפי מקור בפלטפורמת ה-Weibo הסינית, HTC תירש הן את LG והן את Huawei ותיצור סמארטפון עם מסך בגודל 5 אינץ', וגם סמארטפון עם מסך בגודל 5.5 אינץ'. מדובר בגדלים מעט תמוהים אם לוקחים בחשבון שצמד מכשירי הנקסוס הנוכחיים מציעים מסכים של 5.2 אינץ' ו-5.7 אינץ', אך כנראה שלא ניתן לשלול מראש את אפשרות ה'ריגרסיה'…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קיבלתי את ה redmi note 3 החדש סנסור טביעת האצבע לא עובד . אז בחנות (GeekBuying) שלחו לי לניק להחלפת ה Firmware ואמרו שזה אמור לתקן את העניין. זהו הלינק: http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/01/21/xiaomi-redmi-note-3-helio-x10-smartphone-firmware-update-160121/ אבל אין לי מושג איך עושים זאת. מישהו אולי בבקשה יכול לעזור. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! לאחר כמה בעיות שהופיעו פתאום לאחר 5 חודשי שימוש ברום הcloudy g2 3.3 ולא הצלחתי לפתור, עברתי לפני כמה ימים לCm 12.1. סך הכל הרום די טוב ויציב אך יש לי 2 בעיות שאולי יכולות להיפתר ללא החלפת רום:1. הרמקולים די חלשים ולא ממצים בכלל את הפוטנציאל שלהם מבחינת עוצמה( ברומים קודמים ובסטוק היו הרבה יותר חזקים...) יש דרך לפתור אך זה?2. תוכנת עיבוד התמונה של המכשיר גרועה ורחוקה מאוד מהתמונות שהצלחתי להוציא בסטוק ובקלאודי... רציתי לדעת האם ניתן לשנות את תוכנת העיבוד ואם כן איך?סופש נעים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי. שימושים עיקריים-גלישה. לא משחק כלל ולא משתמש באפליקציות כמעט בכלל. בקושי מאמץ את המכשיר. מעדיף לשים דגש על מסך גדול (לפחות 5.5") וזמן סוללה טוב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי מכשיר הביניים העתידי של היצרנית הסינית הצומחת יהיה אחד מהראשונים להתבסס על שבב ה-Helio X20 של Mediatek היא איבדה את הבכורה שלה לטובת מותג ה-PRO, אך משפחת מכשירי ה-MX מבית Meizu, שמסמלת כעת את התחום הבינוני של החברה, ממשיכה להיות מסקרנת בהחלט, עם חומרה ראויה ועיצוב איכותי ברמות מחיר סבירות – ועם נוכחות רשמית בשוק הישראלי. אחרי ה-MX5, שהיה אחד מהסמארטפונים הראשונים בשוק עם שבב ה-Helio X10 של Mediatek והצליח להפתיע אותנו לחיוב למרות שלא היה חף מבעיות – אנחנו מתחילים לשמוע דיווחים גם על היורש, ה-MX6, שלכאורה יתבסס על שבב ה-Helio X20 המתקדם עוד יותר, עם עשר ליבות עיבוד בשלושה אשכולות. ה-MX5 היה סיפתח לא רע – האם ה-MX6 יצליח להשתדרג באופן מש…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רציתי לבקש המלצה לשעון חכם הכי משתלם ביחס עלות תועלת. תקציב בסביבות ה-1000 לאנדרואיד
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הכריזה על כוונות משמעותיות להתרחבות על המדינות המערביות בעזרתו של מותג ה-Nubia, ויש לנו פרטים ראשונים על שני הדגמים הראשונים אשר עשויים להוביל את הדרך קדימה קוואלקום התפארו במעל ל-80 סמארטפונים עתידיים אשר יתבססו על שבב ה-Snapdragon 820 החדש שלהם, ונראה שעם כל יום שעובר אנחנו מגלים עוד ועוד מאותם מוצרים פוטנציאליים ומסקרנים. הפעם מדובר בצמד מכשירים ממשפחת ה-Nubia של ZTE, אשר אמורה להתחיל בהתרחבות אל השוק הבינלאומי השנה, באופן דומה לתת המותג Axon של החברה. מכשיר הדגם המרכזי החדש של השחקנית הסינית הצומחת יהיה כנראה ה-Nubia Z11, שיהווה יורש ישיר ל-Nubia Z9 שהושק באמצע שנה שעברה והיה בינוני יחסית, אך עם מאפיין אחד ייחודי בדמות מסך עם מעטפת בלתי קיימת …
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Power 50 של היצרנית הצרפתית מרגיש כמו מתחרה מעניין לבינונים והסבירים שמציפים אותנו מכיוון סין ארקוס (Archos) היא כנראה אחת מהיצרניות האחרונות בשוק המכשירים החכמים שעוד מנסה להתחרות ברמות העלות-תועלת של היצרניות הסיניות – ובאופן די מפתיע, היא מצליחה לעשות את זה באופן לגמרי לא רע. ב-CES 2016 קיבלנו מהשחקנית הצרפתית מספר הכרזות על סמארטפונים חדשים ופשוטים, אם כי רק אחד מביניהם הצליח לתפוס את תשומת הלב שלנו באמת – ה-Archos Power 50, שמתיימר לספק חיי סוללה מרשימים תודות למפרט חומרתי צנוע. ב-Power 50 תמצאו מסך 5 אינץ' מסוג IPS וברזולוציה של 720x,1280 פיקסלים, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שאו…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איזה מכשיר אני צריך לקנות כדי שיעבור בתדרים של הארץ ?(מצורפת תמונה) תודה!:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון אותו ראינו בארגון התקינה הסיני בתחילת החודש נחשף רשמית בתור אלטרנטיבה משתלמת מאוד עבור ה-Redmi Note 3 שיאומי (Xiaomi) סיימה את שנת 2015 עם צמיחה מתונה יחסית במכירות שפיספסה באופן די משמעותי את היעדים שקבעה לעצמה מבעוד מועד, אך נראה שהעניין הזה ממש לא גורם לה לשקול את המהלכים שלה, וכנראה שגם להיפך: היא ממשיכה לספק לנו מכשירים חדשים בקצב מסחרר, כשכל אחד מרשים ומשתלם עוד יותר מקודמיו. עכשיו, אחרי ה-Redmi Note 3 וה-Redmi 3 שהפילו אותנו לקרשים, מגיע גם ה-Redmi Note 3 Pro – שאולי לא מהווה שידרוג גדול לעומת ה-Note 3 כפי שהשם עשוי לרמז, אך בהחלט מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד עבורו. בהתאם למכשיר שראינו ב-TENAA לפני כשבועיים, ה-Redmi Note 3 Pro זהה חיצונית ל-Re…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
במפתחת השבבים הטאיוואנית מצהירים על פופולריות גבוהה במיוחד ל-Helio P10 מתומן הליבות שלהם שנת 2015 ללא ספק הייתה שנה גדולה עבור חברת Mediatek, שהפכה בה למתחרה הראשית של קוואלקום, אשר נוגסת לה באופן בלתי מבוטל מהשוק הנמוך והשוק הבינוני של שבבי ה-ARM עם דגמי ה-MT6735 וה-MT6753 שלה. אפילו יצרניות וותיקות ובולטות כמו סוני ו-HTC השתכנעו לבצע הגירה לשבבי Mediatek בחלק ממכשיריהן וזה היה צעד משמעותי, אפילו אם התוצאות בפועל היו מעורבות. כעת במפתחת השבבים מצהירים כי הם מוכנים לשנת 2016 – עם מעל ל-100 דגמי סמארטפונים שונים שכבר סוכמו להכיל את שבב ה-MT6755 החדש של החברה, אשר ידוע יותר בשם Helio P10. השבב המדובר מציע 8 ליבות Cortex A53 בתדר עבודה של עד 2GHz, לצד ליבה גראפית מ…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-